Επισκέπτης
O φιλος προφανως αναφερεται σε μελη τα οποια συμμετεχουν σε ολα τα θρεντ και εχουν τη ταση πρηξαρχιδισμου χωρις να εχουν στο ενεργητικο τους ουτε μια κριτικη και ενημερωση...
Aυτό ακριβώς.
O φιλος προφανως αναφερεται σε μελη τα οποια συμμετεχουν σε ολα τα θρεντ και εχουν τη ταση πρηξαρχιδισμου χωρις να εχουν στο ενεργητικο τους ουτε μια κριτικη και ενημερωση...
Μιλάω μόνο.
Να γαμάνε μπορούν όλοι, μαγκιά είναι να μην γαμάς πια....και ο τελευταίος πεινασμένος γαμάει σε αυτό τον πλανήτη, περάσαμε τα 6 δις...
Να μιλάς όμως, αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολο, πόσο μάλλον να γίνεσαι και αντιληπτός.
Τα ονοματα τους εδω και τωρα....
Οι πιο πολλοι νομιζουν οτι εκαναν κατι επειδη γαμησαν την δεκαπενταχρονη...........φιλεναδα τους...........
Αυτοι ειναι οι πιο μαλακες........
Αμα δε γαμησεις πουτανα μουναρα και να την ικανοποιησεις η να παρεις respect απο αυτη........τοτε αστο.....
Συνελθετε ρε,τι σε νοιαζει να ικανοποιησεις την πουτανα?Αυτη ικανοποιειται οταν δει το πενηνταρι να βγαινει απο την τσεπη..Οι πιο πολλοι νομιζουν οτι εκαναν κατι επειδη γαμησαν την δεκαπενταχρονη...........φιλεναδα τους...........
Αμα δε γαμησεις πουτανα μουναρα και να την ικανοποιησεις η να παρεις respect απο αυτη........τοτε αστο.....
Aυτο καταλαβες εσυ....?Συνελθετε ρε,τι σε νοιαζει να ικανοποιησεις την πουτανα?Αυτη ικανοποιειται οταν δει το πενηνταρι να βγαινει απο την τσεπη..
Οχι μονο,επεισης οτι παιρνεις τις μετρητοις οτι σου λεει μια ιεροδουλη..κατι το οποιο λιγο πολυ το λεει σε ολους..Aυτο καταλαβες εσυ....?
Οι πιο πολλοι νομιζουν οτι εκαναν κατι επειδη γαμησαν την δεκαπενταχρονη...........φιλεναδα τους...........
πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι τελικά κάποιος 18χρονος.Οι πιο πολλοι νομιζουν οτι εκαναν κατι επειδη γαμησαν την δεκαπενταχρονη...........φιλεναδα τους...........
πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι τελικά κάποιος 18χρονος.
τελικά δεν ήταν λάθος η εκτίμηση η αρχική...τρόμπα πολυτελείας είσαι.
είπα κάποιος 18χρονος...αλλά φωτογράφιζα νομίζω ευδιακρίτως. Έχεις δίκιο πάντως, δεν είναι όλοι έτσι, αν και αρχίζω η αλήθεια είναι με δυσκολία να βρω τους 18χρονους που σκέφτονται ώριμα.ωπα ωπα ωπα...κατσε,δεν ειναι ολοι ετσι
ευτυχως το καταλαβαινουν κ αλλοι γιατι εχουμε πηξει στους καθυστερημενους εδω μεσα
Οχι μονο,επεισης οτι παιρνεις τις μετρητοις οτι σου λεει μια ιεροδουλη..κατι το οποιο λιγο πολυ το λεει σε ολους..
δεν το συζητάω..."πιανω" τι λες και θα συμφωνησω μαζι σου. Ειναι μεγαλο κρας τεστ..
Εγω γαμαω με την ομιλια μου!
αν και αρχίζω η αλήθεια είναι με δυσκολία να βρω τους 18χρονους που σκέφτονται ώριμα.
H μονη ιεροδουλη που μου εχει πει πραγματα που θα θυμαμαι παντα ειναι η Ιζαμπελα η Πολωνη.......οκ........
Τωρα για τις υπολοιπες....
Το 1 ειναι τι σου λεει μολις σε βλεπει.....
Εμενα μου εχουν πει πολλες ιεροδουλες και σε στουντιο και σε μπουρδελο οτι εχω ωραιο σωμα.......[χωρις να θελω να το παινευτω...αλλα στο λεω για να καταλαβεις.....
Επισης πολλες μου εχουν πει οτι τον εχω μεγαλο.......
Επισης 3-4 κοπελες μετα το γαμησι μου εχουν πει 'εκανε πολυ ζεστη' [μια απο αυτες ηταν η Σβετα......]
Επισης σε σχεση με το foot fetish πολλες μου εχουν πει 'γλυφεις πολυ ωραια'....που το εμαθες κλπ....και καποιες εχουν αναστεναξει απο το γλυψειμο μου....[foot fetish]
Τελος πολλες μου εχουν πει ευχαριστω στο τελος......
Οχι απο ευγενεια αλλα γιατι περασαν ομορφα......
Βαιβεως υπαρχουν και αυτες που δεν εχουν πει ευχαριστω αλλα ειναι λιγοτερες.......
[Μην πει κανεις καμια μαλακια......ειμαι κουρασμενος και καθομαι και σας εκμνυστηρευομαι γεγονοτα]