Νέα

Όλο μιλάς. Γαμάς καθόλου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμμετέχεις στα thread. Mιλάς, μιλάς, μιλάς... Γαμάς καθόλου;

• Δεν γαμάω, μπαίνω εδώ για να συμμετέχω σε συζητήσεις μόνο.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν γαμάω, εδώ μπαίνω για να υποστηρίξω την ομαδάρα μου.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Γαμάω, εδώ μπαίνω για να ενημερώνομαι για Oίκους, Studio, CG,CT κλπ.

Ψήφοι: 6 46,2%
  • Γαμάω, ενημερώνομαι και συμμετέχω σε σχετικά threads.

Ψήφοι: 2 15,4%
  • Γαμάω. Γράφω κριτικές. Συμμετέχω σε threads.

Ψήφοι: 5 38,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    13

Επισκέπτης
Μιλάω μόνο.

Να γαμάνε μπορούν όλοι, μαγκιά είναι να μην γαμάς πια....και ο τελευταίος πεινασμένος γαμάει σε αυτό τον πλανήτη, περάσαμε τα 6 δις...

Να μιλάς όμως, αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολο, πόσο μάλλον να γίνεσαι και αντιληπτός.

Ώχου.... ΆΛΛO μυαλό και ικανότητα κριτικής και αξιολόγησης KAI AΛΛO πούτσα και γαμήσια... Kάτι τυπάκια εδώ έχουν μπλέξει την πούτσα με την υψηλή διανόηση και αποκλείεται να γίνουν "αντιληπτοί".

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.882
Πόντοι
12.056
Τα ονοματα τους εδω και τωρα.... :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Τα ονοματα τους εδω και τωρα.... :rockon: :rockon: :rockon:

Γιατί; Δεν κάνουν κάτι κακό. Tο να μπαίνεις στο bourdela.com και απλά να περιφέρεσαι ή να συμμετέχεις μόνο στα οπαδικά ή μόνο στα ιστορικού ενδιαφέροντος θέματα δεν είναι μεμπτό. Aπλά εμένα προσωπικά με κουράζει να βλέπω παντού post από ανθρώπους οι οποίοι δεν βρέθηκαν εδώ από ενδιαφέρον - όπως εγώ - αλλά μπήκαν και παραμένουν επειδή έχουν - προφανώς - εκδιωχθεί από αλλού και γίνονται - εμφανώς - ανεκτοί εδώ.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Οι πιο πολλοι νομιζουν οτι εκαναν κατι επειδη γαμησαν την δεκαπενταχρονη...........φιλεναδα τους...........

Αυτοι ειναι οι πιο μαλακες........

Αμα δε γαμησεις πουτανα μουναρα και να την ικανοποιησεις η να παρεις respect απο αυτη........τοτε αστο.....

Επισκέπτης
Οι πιο πολλοι νομιζουν οτι εκαναν κατι επειδη γαμησαν την δεκαπενταχρονη...........φιλεναδα τους...........

Αμα δε γαμησεις πουτανα μουναρα και να την ικανοποιησεις η να παρεις respect απο αυτη........τοτε αστο.....

Δεν είναι κακό να έχεις την γκομενίτσα σου. Kαι εγώ είμαι παντρεμένος, έχω και μία γκομενίτσα, πάω ανελλειπώς και σε στούντιο ή παίρνω CG... Tο ένα δεν αναιρεί το άλλο...Όλα καλά είναι!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Συνελθετε ρε,τι σε νοιαζει να ικανοποιησεις την πουτανα?Αυτη ικανοποιειται οταν δει το πενηνταρι να βγαινει απο την τσεπη..

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Δεν γαμω,το εχω κοψει
 Μονο ζιμπουκι τον δινω σε οποια θελει
 Για το αν μιλω,το κοβω και αυτο τωρα πια....
 Μονο νοηματικη

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εγω γαμαω με την ομιλια μου!  :grin:

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230

"πιανω" τι λες και θα συμφωνησω μαζι σου. Ειναι μεγαλο κρας τεστ..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι τελικά κάποιος 18χρονος.
Εσύ παλουκάρι μου να μην κάνεις σχέση ή όταν κάνεις, να αφήσεις να σου τη γαμάνε οι άλλοι, εσύ άλλωστε θα τρως τα 50ρικά σου στα μπουρδέλα την ίδια στιγμή.
Α, είμαι απόλυτα σίγουρος πως για σένα το γαμήσι είναι να το βάλεις,έτσι;;.....
τελικά δεν ήταν λάθος η εκτίμηση η αρχική...τρόμπα πολυτελείας είσαι.

Επισκέπτης
πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι τελικά κάποιος 18χρονος.

ωπα ωπα ωπα...κατσε,δεν ειναι ολοι ετσι :rolleyes: :rolleyes:

τελικά δεν ήταν λάθος η εκτίμηση η αρχική...τρόμπα πολυτελείας είσαι.

ευτυχως το καταλαβαινουν κ αλλοι γιατι εχουμε πηξει στους καθυστερημενους εδω μεσα :)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ωπα ωπα ωπα...κατσε,δεν ειναι ολοι ετσι :rolleyes: :rolleyes:

ευτυχως το καταλαβαινουν κ αλλοι γιατι εχουμε πηξει στους καθυστερημενους εδω μεσα :)
είπα κάποιος 18χρονος...αλλά φωτογράφιζα νομίζω ευδιακρίτως. Έχεις δίκιο πάντως, δεν είναι όλοι έτσι, αν και αρχίζω η αλήθεια είναι με δυσκολία να βρω τους 18χρονους που σκέφτονται ώριμα.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Οχι μονο,επεισης οτι παιρνεις τις μετρητοις οτι σου λεει μια ιεροδουλη..κατι το οποιο λιγο πολυ το λεει σε ολους..

H μονη ιεροδουλη που μου εχει πει πραγματα που θα θυμαμαι παντα ειναι η Ιζαμπελα η Πολωνη.......οκ........

Τωρα για τις υπολοιπες....
Το 1 ειναι τι σου λεει μολις σε βλεπει.....
Εμενα μου εχουν πει πολλες ιεροδουλες και σε στουντιο και σε μπουρδελο οτι εχω ωραιο σωμα.......[χωρις να θελω να το παινευτω...αλλα στο λεω για να καταλαβεις.....
Επισης πολλες μου εχουν πει οτι τον εχω μεγαλο.......
Επισης 3-4 κοπελες μετα το γαμησι μου εχουν πει 'εκανε πολυ ζεστη' [μια απο αυτες ηταν η Σβετα......]
Επισης σε σχεση με το foot fetish πολλες μου εχουν πει 'γλυφεις πολυ ωραια'....που το εμαθες κλπ....και καποιες εχουν αναστεναξει απο το γλυψειμο μου....[foot fetish]
Τελος πολλες μου εχουν πει ευχαριστω στο τελος......
Οχι απο ευγενεια αλλα γιατι περασαν ομορφα......
Βαιβεως υπαρχουν και αυτες που δεν εχουν πει ευχαριστω αλλα ειναι λιγοτερες.......

[Μην πει κανεις καμια μαλακια......ειμαι κουρασμενος και καθομαι και σας εκμνυστηρευομαι γεγονοτα]

Επισκέπτης
H μονη ιεροδουλη που μου εχει πει πραγματα που θα θυμαμαι παντα ειναι η Ιζαμπελα η Πολωνη.......οκ........

Τωρα για τις υπολοιπες....
Το 1 ειναι τι σου λεει μολις σε βλεπει.....
Εμενα μου εχουν πει πολλες ιεροδουλες και σε στουντιο και σε μπουρδελο οτι εχω ωραιο σωμα.......[χωρις να θελω να το παινευτω...αλλα στο λεω για να καταλαβεις.....
Επισης πολλες μου εχουν πει οτι τον εχω μεγαλο.......
Επισης 3-4 κοπελες μετα το γαμησι μου εχουν πει 'εκανε πολυ ζεστη' [μια απο αυτες ηταν η Σβετα......]
Επισης σε σχεση με το foot fetish πολλες μου εχουν πει 'γλυφεις πολυ ωραια'....που το εμαθες κλπ....και καποιες εχουν αναστεναξει απο το γλυψειμο μου....[foot fetish]
Τελος πολλες μου εχουν πει ευχαριστω στο τελος......
Οχι απο ευγενεια αλλα γιατι περασαν ομορφα......
Βαιβεως υπαρχουν και αυτες που δεν εχουν πει ευχαριστω αλλα ειναι λιγοτερες.......

[Μην πει κανεις καμια μαλακια......ειμαι κουρασμενος και καθομαι και σας εκμνυστηρευομαι γεγονοτα]

Pε αρχηγέ μαζί σου αλλά... γλύφεις τις πατούσες από τις ιερόδουλες; Πωπω μεγάλος κασκαντέρ είσαι!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom