Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Το κακό φίλε Χρήστο που έχουν οι βλάκες της ηλικίας σου είναι πως εκτός των άλλων θεωρούν πως τα ξέρουν όλα και δεν δέχονται να ακούσουνε και κάτιτίς.
Οταν μιλας μαζι μου μη νομιζεις οτι μιλας με το μεσο ορο των 19χρονων....Το κακό φίλε Χρήστο που έχουν οι βλάκες της ηλικίας σου είναι πως εκτός των άλλων θεωρούν πως τα ξέρουν όλα και δεν δέχονται να ακούσουνε και κάτιτίς.
τι να λέμε...΄¨ο,τι λέμε τόσην ώρα....εσύ υπέρτατε γαμιά θα μας τα κλείσεις όλα τα σπίτια...δεν θα υπάρχει ιερόδουλη πια με σώας τας φρένας.Οταν μιλας μαζι μου μη νομιζεις οτι μιλας με το μεσο ορο των 19χρονων....
Καμια σχεση με αυτα τα φλωρακια.....
Οποτε τι να λεμε......
ασταδιαλα ρε παπαρα.....ελιωσα στο γέλιοΓιατί δεν αρχίζεις να αντιμετωπίζεις την πιθανότητα να είσαι πολύ μεγάλο βλήμα;
Είναι μια αρχή.
Ναι αυτο ειναι παλιο..........Καλά ρε συ........ Έλεος......
Με τάπωσες. Πήρες ρούμπο λέμε.
λοιπόν, είναι ένα παλικαράκι από την ΟΝ που με έχει ζαλίσει. Πριν από κανα 9μηνο ήθελε να μου κάνει συμβόλαιο με την ΟΝ και όταν του είπα κάτι πως θα είμαι ταξίδι και δεν έχω χρόνο, με ρώτησε τι δουλειά κάνω και ήθελε να συνεργαστούμε κιόλας για να κάνει άνοιγμα στην Ευρώπη!Απο κει βγαζω ψιχουλα...
Απο αλλου Θ βγαλω το πολυ χρημα......
ε,μα....δεν τον ακούς ύφος; Δεν ακούς τι λέει;;;;Aποτελέσματα έως τώρα :
Δεν γαμάω, μπαίνω εδώ για να συμμετέχω σε συζητήσεις μόνο : 7.7%
Δεν γαμάω, εδώ μπαίνω για να υποστηρίξω την ομαδάρα μου : 11.5%
Γαμάω, εδώ μπαίνω για να ενημερώνομαι για Oίκους, Studio, CG,CT κλπ. : 15.4%
Γαμάω, ενημερώνομαι και συμμετέχω σε σχετικά threads : 19.2%
Γαμάω. Γράφω κριτικές. Συμμετέχω σε threads : 46.2%
Y.Γ. Mην μου γαμάτε την ψηφοφορία. Tα έχετε βάλει με τον Xρήστο. Aσχοληθείτε με το θέμα!
Δεν ασχολουμαι με ScAmsλοιπόν, είναι ένα παλικαράκι από την ΟΝ που με έχει ζαλίσει. Πριν από κανα 9μηνο ήθελε να μου κάνει συμβόλαιο με την ΟΝ και όταν του είπα κάτι πως θα είμαι ταξίδι και δεν έχω χρόνο, με ρώτησε τι δουλειά κάνω και ήθελε να συνεργαστούμε κιόλας για να κάνει άνοιγμα στην Ευρώπη!
Όταν τον είδα, ήταν σκάρτα 21 χρονών. Προσπαθούσε λοιπόν να με πείσει με το γνωστό πυραμιδικό αιτιολόγημα πως έτσι βγάζεις λεφτά.
Και του είπα πως για να ασχοληθώ με αυτά θα πρέπει να επανέλθει να μου μιλήσει Όταν εκείνος θα βγάζει 1000 γιούρια το μήνα από αυτή την ιστορία. Με έχει πάρει 7 φορές και κάθε φορά ξεχνάει πως του είχα πει για τα γιούρια. Τελευταία φορά τον ρώτησα πόσα βγάζει τώρα. Και μου λέει ... δεν έχει σημασία...είμαι φρέσκος κλπ παπαριές...
γεννημένοι επιχειρηματίες και μάνατζερς είναι όλα τα καλόπαιδια....δεν φταίνε αυτοί όμως....ας μην τους έπαιρνε αυτοκίνητο ο μπαμπάς τους που κάνουνε τους μάγκες με αλλουνού απίδια.
Mαλον εισαι ο μουνιλας με αλλο ονομα......φιλε.......Πάντως ο συγκεκριμένος ευφάνταστος νεανίας δεν ξέρω αν μπορεί να γαμήσει...αλλά να σκεφτεί και άρα να μιλήσει...δεν το'χει.
οπότε ερχόμαστε σε άλλο ερώτημα ....
καλό να γράφουμε τις γνώμες μας και τις κριτικές μας εδώ μέσα...αλλά σε τι κριτική από ρδέλλο ή στούντιο ή ό,τι άλλο να δώσω βάση εγώ από τον κύριο; και πόσοι άλλοι σαν αυτόν....
Τι είπες ρε Χρηστάρα; Μας έστειλες κανονικά....Mαλον εισαι ο μουνιλας με αλλο ονομα......φιλε.......
Ρε συ δε σε αναγνωριζω,ηρεμησε ρε συ..εχω δει συζητησεις σου και φαινεσαι πολυ ηρεμος,τι επαθες τωρα?Πάντως ο συγκεκριμένος ευφάνταστος νεανίας δεν ξέρω αν μπορεί να γαμήσει...αλλά να σκεφτεί και άρα να μιλήσει...δεν το'χει.
οπότε ερχόμαστε σε άλλο ερώτημα ....
καλό να γράφουμε τις γνώμες μας και τις κριτικές μας εδώ μέσα...αλλά σε τι κριτική από ρδέλλο ή στούντιο ή ό,τι άλλο να δώσω βάση εγώ από τον κύριο; και πόσοι άλλοι σαν αυτόν....