ολγα μην δίνεις σημασία εμείς που ερχόμαστε συνεχώς μαζί σουΣ ευχαριστω...Κωστα..αποφασισα να μη δινω σημασια στους κακεντρεχεις. Εσεις αξιζετε περισσοτερη προσοχη και ...φροντιδα ;)
είμαστε τρανή απόδειξη ότι είσαι από όλες τις απόψεις Εντάξει
ολγα μην δίνεις σημασία εμείς που ερχόμαστε συνεχώς μαζί σουΣ ευχαριστω...Κωστα..αποφασισα να μη δινω σημασια στους κακεντρεχεις. Εσεις αξιζετε περισσοτερη προσοχη και ...φροντιδα ;)
Γεια σου Ολγα. Ανεβασε καμια φωτο σου. Μονο.1 υπαρχει!
ρε συ δεν ειναι ολοι σαν εσενα! δεν καταλαβαινεις οτι εχουμε πηξει στους συλλεκτες?δικιο εχει το παιδι ντε
ρε συ δεν ειναι ολοι σαν εσενα! δεν καταλαβαινεις οτι εχουμε πηξει στους συλλεκτες?
γυναικες λενε απο τα 20 τελεφωνα μονο 4 πανε....οι αλλοι μονο καυλαντιζουν. οπως εδω μεσα για παραδειγμα αλλα και αλλου! ολοι ζητανε ζητανε! εμεις οταν γνωρισαμε την ολγα δεν υπηρχε πουθενα, αλλα εμεις ρε πηγαιναμε και δεν μας ενοιαζε το κασκοντερ! τι φωτο και μαλακιες ολη την ωρα! βλεπεις μια σου αρεσει διαβαζεις 3-4 σχολια και πας! ποσο δυσκολο ειναι πια? εχουμε πηξει στους μαλακες εδω μεσα ρε, δεν το εχεις καταλαβει οτι δεν ειναι οπως παλια?
εγω παντως φιλε απο το 2015 εχω κατι λιγουρες. Απο την μερα που την ειδα ολο πειναω. Μηπως εχω αρπαξει τπτ? Φοβαμαι ρε φιλε! Εσυ πως αισθανεσαι?ολγα μην δίνεις σημασία εμείς που ερχόμαστε συνεχώς μαζί σου
είμαστε τρανή απόδειξη ότι είσαι από όλες τις απόψεις Εντάξει
εγω παντως φιλε απο το 2015 εχω κατι λιγουρες. Απο την μερα που την ειδα ολο πειναω. Μηπως εχω αρπαξει τπτ? Φοβαμαι ρε φιλε! Εσυ πως αισθανεσαι?
ναι ετσι ειναι! μονο σε μενα δεν εδωσες το τηλεφωνο της Ισαμπελλας. Δεν πειραζει τη εβγαλα μονος και την εχω δει μεχρι τωρα καμια 10ρια φορες!σιγουρα
τιποτα δεν ειναι οπως παλια
εγω πια τηλεφωνα μονο σε εγκριτα μελη που με χουν βοηθησει
σε ποσους εδωκα τηλ κ ποτε δεν εγραψαν μια αραδα > >
ναι ετσι ειναι! μονο σε μενα δεν εδωσες το τηλεφωνο της Ισαμπελλας. Δεν πειραζει τη εβγαλα μονος και την εχω δει μεχρι τωρα καμια 10ρια φορες!
Αν και εχω δωσει εδω μεσα τη ζωη μου τη μιση. Και εχω βοηθησει πολυ κοσμο!
ΟΚ! Την γνωρισα μονη της παντως! Ολα καλα!οπα
κατσε ντε
ποτε ζητησες τηλ ισαμπελας?
της φιλης της ναντιας λες?
αφου με την ναντια κανονιζεις
ουτε εγω το χω της ιζα
ΟΚ! Την γνωρισα μονη της παντως! Ολα καλα!
φιλη πλεον! πολυ καλη! δεν υπαρχει! εχει και αγγελια τωρα! ανεβασα κριτικη προ 15μερου!kαλη η νταρτανα ε???
φιλη πλεον! πολυ καλη! δεν υπαρχει! εχει και αγγελια τωρα! ανεβασα κριτικη προ 15μερου!
Ωστε γι αυτο δεν παιρνω σειρα με το αματουρι το ρουμανακι. Ακου 10 φορες !. Δες και κανενα σιριαλ Αγιε . Οχι ομως εδω στο νημα της Κας ολγαςναι ετσι ειναι! μονο σε μενα δεν εδωσες το τηλεφωνο της Ισαμπελλας. Δεν πειραζει τη εβγαλα μονος και την εχω δει μεχρι τωρα καμια 10ρια φορες!
Αν και εχω δωσει εδω μεσα τη ζωη μου τη μιση. Και εχω βοηθησει πολυ κοσμο!
Ωστε γι αυτο δεν παιρνω σειρα με το αματουρι το ρουμανακι. Ακου 10 φορες !. Δες και κανενα σιριαλ Αγιε . Οχι ομως εδω στο νημα της Κας ολγας
μπααααΩστε γι αυτο δεν παιρνω σειρα με το αματουρι το ρουμανακι. Ακου 10 φορες !. Δες και κανενα σιριαλ Αγιε . Οχι ομως εδω στο νημα της Κας ολγας
ΜΕ πμ! Το συνεχιζουμε εκει!exei η ιζα αγγελια
κ ποια κριτικη?
δεν βλεπω τιποτα
ΜΕ πμ! Το συνεχιζουμε εκει!