xanthiforever
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2009
- Κριτικές
- 40
- Like
- 3.846
- Πόντοι
- 3.385
Το piercing, ,το piercing μη μπλεχτεί μόνο
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Το piercing, ,το piercing μη μπλεχτεί μόνο
Χρωματααρα
Εξαιρετικό το σετάκι σου και το μέσα για φίλημα.
Η Αλεξία πότε θα ξεκινήσει??
Τι ωραιο γκομενακι
Το μονο σωστο που ειπε ο Τραμπ παντως..![]()
Ειπα να ποσταρω κατι ασχετο οπως εσυ
Σα φραπεδουπολη τον ευχαριστούμεΤο μονο σωστο που ειπε ο Τραμπ παντως..
Φρεντουπολη πλέον...Σα φραπεδουπολη τον ευχαριστούμε
Άσχετο όχι αλλά σε ξένο νήμα.![]()
Πλαστικων καλαμακίων.. καλαμιες μονο για περιφραξηΆσχετο όχι αλλά σε ξένο νήμα.
Εγώ να το πάω πιο πονηρά; Μήπως η επαναφορά των πλαστικών καλαμιών περνάει ένα κρυφό μήνυμα για την επαναφορά παλιών καλών συνηθειών;
Κάτσε να κάνουμε κανένα μάθημα στους 30 αναγνώστες. Το καλαμάκι δεν έχει γενική και εγώ χρησιμοποίησα την γενική πληθυντικού του καλαμιού. Αν είμαι λάθος ας με διορθώσει κανένας δάσκαλος, φιλόλογος και μετά θα δεχτώ την τιμωρία σου.Πλαστικων καλαμακίων.. καλαμιες μονο για περιφραξη
Επιτέλους γτ δν παλευοταν το φρέντο εσπρέσσο με χάρτινο![]()
Σαν πουλί χωρίς καλη στύση ειναι το χάρτινο ΚαλαμάκιΕπιτέλους γτ δν παλευοταν το φρέντο εσπρέσσο με χάρτινο
Λιτός Αλληγορικός και μεταφορικόςΣαν πουλί χωρίς καλη στύση ειναι το χάρτινο Καλαμάκι![]()
Το κατα δύναμην !Λιτός Αλληγορικός και μεταφορικός
Εσύ Νικόλ μου με τι καλαμάκι πίνεις καφέ?![]()
Δε χρειαζομαι καλαμακι το ρουφαω απο τη κουπαΕσύ Νικόλ μου με τι καλαμάκι πίνεις καφέ?
Αν το βάλεις στην κατάψυξη!Σαν πουλί χωρίς καλη στύση ειναι το χάρτινο Καλαμάκι![]()
Αλληγορία και αυτό;Δε χρειαζομαι καλαμακι το ρουφαω απο τη κουπα
Μόλις έρθει σε θερμοκρασία δωματίου κάηκες, πρέπει να το έχεις μόνιμα με παγοκύστη!Αν το βάλεις στην κατάψυξη!
Μαζι μ το κιμαΑν το βάλεις στην κατάψυξη!