Επισκέπτης
Κακιεςςςςμ
Μεγα τριμπαζο το Ολγι.
Κακιεςςςςμ
Μεγα τριμπαζο το Ολγι.
Με μπερδεψεςμ
Μεγα τριμπαζο το Ολγι.
Με μπερδεψες
Δε θα μου απαντησεις στο πμ μου?????
μυστηριο οντως η σεξουαλικη ελξηΑυτο που θελω να πω ειναι πως δεν αρνουμαι πως ειμαι τριμπαζο, μπουρουχα (που με λεει πολυαγαπημενος φιλος) και παχυδερμο μαζι. Αλλα κι ο Ψαλτης ωραιος δεν ηταν κι ομως γαμουσε τις καλυτερες γκομενες. Μυστηριο η σεξουαλικη ελξη κυριοι..μυστηριο μεγα!
τρικαβλο ναι τριμπαζο όχι ολγαρα αγαπη μου........μ
Μεγα τριμπαζο το Ολγι.
ολγα μου ποτε μα ποτε δεν περιμενα μια τετοια απαντηση,Αυτο που θελω να πω ειναι πως δεν αρνουμαι πως ειμαι τριμπαζο, μπουρουχα (που με λεει πολυαγαπημενος φιλος) και παχυδερμο μαζι. Αλλα κι ο Ψαλτης ωραιος δεν ηταν κι ομως γαμουσε τις καλυτερες γκομενες. Μυστηριο η σεξουαλικη ελξη κυριοι..μυστηριο μεγα!
Διαβαζω αρκετα απο τα άκομψα σχόλια μερικών και θελω να εκφρασω την αποψη μου...λοιπον παλληκάρια οταν ενας άνδρας κανει τον 'κυκλο' του στο θεμα του sex, φτάνει σε ενα σημείο οι μουναρες που εσεις θέλετε να μην τους προσφέρει τίποτα απο αυτο που ζητά (εκτος ελάχιστον εξαιρέσεων) εδω ειναι που θες μια ΓΥΝΑΙΚΑ που μπορει να σε διαβαζει και οπως λεω εγω...να βγαζει γουστα οπως η Ολγα κατα τα λεγομενα αυτόν που την εχουν συναντηση.
Θα επιδιώξω να την συναντήσω ωστε να τεκμηριώσω αυτα που πιστευω για εκείνη...
ακριβως ετσι είναι φιλε μου βγαζει γουστα ,γουστα και πολλλα αλλα.......Διαβαζω αρκετα απο τα άκομψα σχόλια μερικών και θελω να εκφρασω την αποψη μου...λοιπον παλληκάρια οταν ενας άνδρας κανει τον 'κυκλο' του στο θεμα του sex, φτάνει σε ενα σημείο οι μουναρες που εσεις θέλετε να μην τους προσφέρει τίποτα απο αυτο που ζητά (εκτος ελάχιστον εξαιρέσεων) εδω ειναι που θες μια ΓΥΝΑΙΚΑ που μπορει να σε διαβαζει και οπως λεω εγω...να βγαζει γουστα οπως η Ολγα κατα τα λεγομενα αυτόν που την εχουν συναντηση.
Θα επιδιώξω να την συναντήσω ωστε να τεκμηριώσω αυτα που πιστευω για εκείνη...
εμένα μου αρέσειμ
Μεγα τριμπαζο το Ολγι.