Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 19.482
Για πες μπας κ το μαθω κ εγωΛοιπον εχω να σας κανω ανακοινωση για την Nicole....Εχω μαθει κατι πολυ σημαντικο και σοβαρο για την παρτη της....
Για πες μπας κ το μαθω κ εγωΛοιπον εχω να σας κανω ανακοινωση για την Nicole....Εχω μαθει κατι πολυ σημαντικο και σοβαρο για την παρτη της....
Είναι καλή μαγείρισσα και νοικοκυρά;Λοιπον εχω να σας κανω ανακοινωση για την Nicole....Εχω μαθει κατι πολυ σημαντικο και σοβαρο για την παρτη της....
Ο παπατζης εχει ολα τα αποκλειστικα στο φορουμΕίναι καλή μαγείρισσα και νοικοκυρά;![]()
Με μια paysafe γίνεται το "βαθύ λαρύγγι"Ο παπατζης εχει ολα τα αποκλειστικα στο φορουμ
Μας αρεσει το χάοςΜε μια paysafe γίνεται το "βαθύ λαρύγγι"
εμενα οι κωλοιΜας αρεσει το χάος
Και στον @Xaramofais οι πατάτεςεμενα οι κωλοι![]()
@Papatzhs69 μη μας το κανεις αυτο το κακο .. εκανες μια πλακα οκ δε σε παρεξηγώ.. η Νικόλ θα φυγει μεσα Απριλίου για Ασία και θα επιστρέψει Ιούλιο .. σας θελω καφρους ολους οπως σας γνωρισαΑφου η Nicole φευγει και σας παραταει....Αποχωρω και εγω επισημα απο το forum!
Thats all folks....
@Papatzhs69 μη μας το κανεις αυτο το κακο .. εκανες μια πλακα οκ δε σε παρεξηγώ.. η Νικόλ θα φυγει μεσα Απριλίου για Ασία και θα επιστρέψει Ιούλιο .. σας θελω καφρους ολους οπως σας γνωρισα
Μην κανεις ετσι για τον παπατζη
Κάποια βαριέται
όντως... μα μόνο 3?????Κάποια βαριέται
Μιχαλη κατσε καλαΚάποια βαριέται
Εσυ εισαι πουτσαρας μαλλον κ σχολιαζεις.. μη τα 3 γινουν 2όντως... μα μόνο 3?????![]()