Οι γυναίκες πρέπει να μας θεωρούν (και καλά κάνουν) τελείως ζώα και μαλάκες. Προ ολίγων ημερών βρισκόμουν στο Bill. Η κορασίδα μου έλεγε ότι τώρα έχει γνωρίσει έναν τύπο που έχει κάποια οικονομική επιφάνεια, δεν είναι κούκλος αλλά ούτε και ο κουασιμόδος και έχουν αρχίσει εδώ και 1 - 2 μήνες να βγαίνουν. Και επειδή επιδιώκει να την πάρει στα σοβαρά δεν του έχει κάτσει. Αποφεύγει να πάει σπίτι του και βγαίνουν για κανα φαγητάκι, ποτό κλπ. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο αλλά και για να μην την θεωρήσει ότι είναι λιγούρι και ψοφοπεινάλα (τέτοια είναι) μου έλεγε ότι δεν του ζητάει ακριβά δώρα, αλλά κάτι συμβολικό. Όταν προχωρήσει η κατάσταση σκοπεύει να τον βάλει να της επιπλώσει το σπίτι της. Και όλα αυτά μου τα έλεγε αφού μου είχε γλύψει την κολοτριπίδα και λίγο πριν την σπατουλάρω στο πρόσωπο. Ο συγκεκριμένος τύπος λοιπόν, θα σκέφτεται ότι έχει πιάσει το τζόκερ και ότι θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με την σοβαρή αυτή γυναίκα. Έτσι και ο σύζυγος της Όλγας. Θα σκέφτεται πόσο τυχερός είναι που ο Θεός έδωσε τώρα στα γεράματά του και εμφανίστηκε στη ζωή του μία τόσο σοβαρή γυναίκα, αληθινή κυρία και ειλικρινής σύντροφος και ούτε που θα περνάει από το μυαλό του ότι όλοι εδώ μέσα, σχεδόν 2000 μέλη (συμπεριλαμβανομένου και εμένα) την έχουμε κατουρήσει, χύσει στη μάπα και της έχουμε δώσει το έντερο στο χέρι. Καλά μας κάνουν λοιπόν, αφού δεν είμαστε ικανοί να δούμε ποιό πέρα από τη μύτη μας!!!!! Όσο για την έκκληση της Όλγας στους mods να διαγραφεί το νήμα της επειδή παντρεύεται αυτό είναι εξωφρενικό. Τόσα σχόλια υπάρχουν που έχουν γραφτεί όχι από την Όλγα, αλλά από τα μέλη. Γιατί λοιπόν να διαγραφούν αυτά? Για ένα καπρίτσιο της Όλγας, επειδή παντρεύεται? Σε λίγο θα ζητάμε να διαγραφεί το νήμα κάποιας άλλης επειδή δεν μας άρεσε η πίπα της... Δεν τελειώνουν αυτά. Και είναι και λίγο υποκριτικό να ζητάς να διαγραφεί το νήμα το οποίο σου προσέφερε τόση διαφήμιση και χρήμα...
Συγκλονιστική η ιστορία σου φίλε. Μακάρι να μην είναι έτσι για το παληκάρι. Θα του γαμίσει τη ζωή. Ούτε σε εχθρό μου δεν θα ήθελα να συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο.