desiree
Call-Girl
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2016
- Like
- 3.014
........
........... Φανού ελεήμων . Εχθρού απόντος κατήγαγες νίκην ??
Ντροπή .
Αντε γεια.
........
........... Φανού ελεήμων . Εχθρού απόντος κατήγαγες νίκην ??
Ντροπή .
Γιατί τόση κακιά από μερικούς;
Άνθρωποι να είστε πάνω απ όλα
Κάθε κοπέλλα έχει δικιωμα να κάνει αυτό που νομίζει να κάνει με τη ηζωή της
Όλγα σου εύχομαι ότι καλύτερο και ότι επιθυμείς :-*
οχι ρε,εχει χιλιοειπωθει,δεν κοβεται.ειτε γιατι υπαρχει το μαρουλι ειτε γιατι κανει πραγματα που δεν τα κανει με τον επισημο.και τουτη η γυναικουλα εχει κανει παμπολα με οσους την εχετε γαμισει.δυσκολο να τα απεμπολισει.εκτος και τα εκανε μονο για τα λεφτα,τα οποια προφανως τα βρηκε.ρε σεις, το κόβει η π..... Το γαμησι?
ρε τυπε απο την μια την κραζεις και απο την αλλη ρωτας για τα τηλεφωνα???Τα τηλέφωνα που είχε ισχύουν?
ο vizomanis καλά κάνει ήτανε ευεργέτης της Όλγας κάποια στιγμή και από αυτόν έφαγε ψωμάκι κάποτε που δεν είχε την κεφαλήν κλινειρε τυπε απο την μια την κραζεις και απο την αλλη ρωτας για τα τηλεφωνα???
κακώς που εμπλέκεσαι σε νήμα συναδέλφου Στέλλα δεν γνωρίζεις ακριβώςΓιατί τόση κακιά από μερικούς;
Άνθρωποι να είστε πάνω απ όλα
Κάθε κοπέλλα έχει δικιωμα να κάνει αυτό που νομίζει να κάνει με τη ηζωή της
Όλγα σου εύχομαι ότι καλύτερο και ότι επιθυμείς :-*
ο vizomanis καλά κάνει ήτανε ευεργέτης της Όλγας κάποια στιγμή και από αυτόν έφαγε ψωμάκι κάποτε που δεν είχε την κεφαλήν κλινει
όλα αυτά είναι αλήθεια ή επαγγελματική αχαριστία ήτανε χειρότερη απότομαEχει μοιρασει παντου τισ φωτοσ της και τωρα λεει τελος .Δηλαδή παρτε κολο και μουνι να με παιρνετε τηλ αλλα αμα βρω την καβατζα νευρα αποκλεισμοσ φεισ και εχω παιδια και δεν ντρεπεστε?ΤΑ παιδια τωρα τα σκεφτηκαμε?Θα γελάσουμε με την κυρία Όλγα
Δηλαδή τι θα έπρεπε κατά την κρίση σας να κάνει. Να πει παντρεύομαι κ να συνεχίσει; Δηλαδή τι;; Οποία θέλει να ξεκόψει δε μπορεί.;;
Η είστε νταβαδες μερικοί κ δεν αφήνετε;
Κ όλα αυτά τα λέω κ εκφράζω τις ανησυχίες μου, διότι διατηρώ κ γω νήμα εδώ πέρα..κ ίσως κάποια στιγμή θελήσω να φτιάξω τη ζωή μου, διότι νέα κοπέλα είμαι και ίσως κάποια στιγμή συμβεί κ αυτό. Τι θα γίνει τότε;θα εμφανιστούν κ θα λένε όχι δε μπορείς να φύγεις έτσι; Η ότι είμαι αχάριστη;
όχι κοπέλα μου δεν είμαστε τίποτα από όλα αυτά και γω προσωπικάΔηλαδή τι θα έπρεπε κατά την κρίση σας να κάνει. Να πει παντρεύομαι κ να συνεχίσει; Δηλαδή τι;; Οποία θέλει να ξεκόψει δε μπορεί.;;
Η είστε νταβαδες μερικοί κ δεν αφήνετε;
Κ όλα αυτά τα λέω κ εκφράζω τις ανησυχίες μου, διότι διατηρώ κ γω νήμα εδώ πέρα..κ ίσως κάποια στιγμή θελήσω να φτιάξω τη ζωή μου, διότι νέα κοπέλα είμαι και ίσως κάποια στιγμή συμβεί κ αυτό. Τι θα γίνει τότε;θα εμφανιστούν κ θα λένε όχι δε μπορείς να φύγεις έτσι; Η ότι είμαι αχάριστη;