Νέα

Οικόπεδο στο Λουτράκι και πληροφορίες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εχω ενα οικοπεδο εκτος σχεδιου 500τμ σε μια εκταση εξ αδιαιρετου 340 στρεμματων στην Περαχωρα Κορινθιας στην θεση ΚΑΤΟΥΝΙΣΤΡΑ ...

Το οικοπεδο αυτο το ειχε αγορασει ο πατερας μου στο ονομα της μητερας μου
το 1969 και δεν το εχω δει ποτε ...

Πριν απο δωδεκα χρονια πηρα το συμβολαιο απο τα χερια της μητερας μου την στιγμη που ετοιμαζοταν να το σκισει !!!! (εν αγνοια της ΑΓΡΑΜΑΤΗ κιολας)

Μαζι με ενα χαρτι εκτιμησης τοτε της εφοριας το '73 στις 30.000 δρχ και πληρωσαμε ??? ΑΓΝΩΣΤΟ ??? τοτε υπεραξια 3.500 δρχ
απο 8.700 δρχ που το ειχε αγορασει ....

Πηγα και βρηκα το συμβολαιογραφειο που εγιναν τα χαρτια του τοτε
και πηρα το τοπογραφικο με την τοποθεσια (7.500 δρχ πληρωσα τοτε)

Μαλιστα η συμβολαιογραφος τοτε μου ειπε να μην ακουσω τα ΚΟΡΑΚΙΑ-μεσιτες εκει και να το περιφραξω

και απο τοτε το δηλωνω κανονικα στο Ε9

Οταν λοιπον πηγα Κορινθο να ρωτησω αντικειμενικες κτλ μου ειπαν
οτι δεν κτιζεις (εκτος και κατω απο 4 στρεμματα) και η αντικειμενικη ηταν τοτε
5.500.000 δρχ το στρεμμα (ο μεσιτης μου ελεγε για 600-700 χιλιαδες δρχ)
καποιοι μαλιστα με αποκαρδιωσανε και δεν το εψαξα και παρα πολυ
να σκεφτειτε οτι ενας μεσιτης για να με παει να το δω μου ζητησε τοτε 70.000δρχ !!!!

Ολα αυτα το ετος 1996-7

Τωρα ακουγοντας για οικοδομικη αναπτυξη πηγα παλι αυτη την φορα με
σκοπο να βρω τοπογραφο και να το περιφραξω (αφου το βρω)
Και με την ευκαιρια του ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

Επεσα σε εναν καλο μεσιτη τοπογραφο και μου ειπε πολλα ενδιαφεροντα μελλοντικα ....

Και οτι η τοποθεσια αν και δεν ειναι στο σχεδιο θα ενταχθει καποια στιγμη και να μην το πουλησω για 15-20 χιλιαρικα που πιανει τωρα ενω μου ειπε οτι τα τοπογραφικα ειναι στα 250 ευρω

Μου ειπε οτι στην περιοχη εχουν κτιστει περιπου 200 ακινητα !!!!

Ενω θα πρεπει να δουμε αν ειναι χαρακτηρισμενο δασος η αγρος

Αν ειναι το πρωτο (δασος) δεν θα μπορω να κανω τιποτα ....

Αν ειναι αγρος τοτε θα ειναι χρυσαφι μελλοντικα γιατι θα υπαρχει περιπτωση λογω συντελεστη δομησης 0,40 να το παρουν αντιπαροχη με 40%

Εγω εχω σκοπο να το βρω και να το περιφραξω ουτω η αλλως
γιατι ειναι οτι εχω βρει απο τους γονεις μου (μονο την μητερα μου εχω)

Υπαρχει καποιος γνωστης της περιοχης να μου πει τιποτα
να καταλαβω καποια πραγματα ;;;;

Δεν μου καθησε καλα το οτι εχουν κτηστει 200 ακινητα κι εγω δεν μπορω να κτισω ...
Ουτε και το οτι μου ειπε....

Οτι Δεν εχουν κτηματολογιο στο Λουτρακι και οτι κτηματολογιο εχει η ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Τελικα εβαλα εναν τοπογραφο και το βρηκε διαβαστε και αυτην την φαση.....

Συμφωνα με τον Τοπογραφο-μεσιτη που μου εκανε νεο τοπογραφικο και μου στοιχισε 250 ευρω ειναι εκτος σχεδιου - εκτος οικισμου - εκτος κατι(δεν γνωριζω τι)

Αρχικα μου ειπε οτι εκει η αξια ειναι στα 12-15 χιλιαρικα ενω αν βρω καποιον που το θελει για να κτισει να το δωσω με 20-25 χιλιαρικα ....
αν και καλυτερο θα ηταν μου ειπε να μην το δωσω και να περιμενω να μπει στο σχεδιο οπου εκει υπαρχει συντελεστης δομισης 0.40 που μου δινει ποσοστο αντιπαροχης 40%

Οταν πηγαμε να το βρουμε ειπε στην μητερα μου οτι η αξια του ειναι στα 50-60 χιλιαρικα !!!!

Ειναι μια περιοχη εκτος Λουτρακιου 6 χιλιομετρα γεματη βιλες ενω το σημειο του οικοπεδου ειναι σε μια τεραστια κοιλαδα αναμεσα σε βουνα και με θεα τα βουνα (οχι θαλασσα αλλα μεσα στα πευκα-δασος) που ειναι λιγο ψιλα

Το περιεργο ειναι οτι το αρχικο τοπογραφικο πριν 40 ετη ειχε πολλα οικοπεδα διπλα μου ενω εγω δεν ειδα ''πολλα'' ενω ευτυχως δεν ηταν καταπατημενο και ηταν αποχαρακτηρισμενο δασος .....
...και ειδα παρα πολλα νεα σπιτια και βιλλες

Μου εδωσε τρια νεα τοπογραφικα τα οποια δεν ελεγαν και πολλα πραγματα νομιζω εχουν σφραγιδα του τοπογραφου αλλα δειχνουν ''μονο'' το οικοπεδο μου με τον δρομο και τρια οικοπεδα που ειναι πισω και διπλα μου χωρις να δειχνουν την περιοχη ευρυτερα .....
και μου μπαινουν υποψιες για την εγκυροτητα τους (ουτε αποδειξη εκοψε)

Παντως εγω δεν εχω σκοπο να το πουλησω και σκεφτομαι να το περιφραξω αλλα φοβαμαι κιολας μην και ειναι λαθος το τοπογραφικο και περιφραξω αλλουνου οικοπεδο .......

θετω τα εξης ερωτηματα

1ον Το Λουτρακι εχει περασει κτηματολογιο ?

2ον αφου ειναι ολα παρανομα εκει (συμφωνα με τον τοπογραφο-μεσιτη) εγω γιατι δεν μπορω να κτισω ?
αφου τα οικοπεδα που ειναι κτισμενα προσφατα εχουν τις ιδιες διαστασεις με το δικο μου ....

3ον υπαρχει περιπτωση να ειναι αρπα-κολλα το τοπογραφικο του τοπογραφου αυτου και να μην ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα ?

4ον σαν πολλα δεν μου ειπε για το οικοπεδο ?
(μια ετσι και μια αλλιως)

5ον το οικοπεδο αυτο το ειχε αγορασει ο πατερας μου ο συγχωρεμενος και το εβαλε στο ονομα της μητερας μου το 1969...
το 1973 η εφορια το εκτιμησε απο 8.700δρχ που το ειχε αγορασει σε 30.000 δρχ και εβαλε ενα ποσον γυρω στα 3.500 δρχ να πληρωσει....
η μητερα μου δεν θυμαται αν εχει πληρωθει το ποσον αυτο και
εγω φοβαμαι να παω να ρωτησω απο τον φοβο μην μου βαλουν να πληρωνω τα μαλιοκεφαλα μου.....
τι μπορω να κανω ωστε να δω τι γινεται με ασφαλεια ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

edit giorgospapa: διορθωση τιτλου..

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε ειναι δυνατόν να ζητάς πληρ για ενα σοβαρό θέμα με δεκάδες παραμέτρους από το internet? Αντε πες οτι εγω σου απαντάω θα με πιστέψεις?Γιατί δεν πας σε άλλο μηχανικό ή τοποογράφο στο μερος που μένεις να στο λύσει το θεμα?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εχω ενα οικοπεδο εκτος σχεδιου 500τμ σε μια εκταση εξ αδιαιρετου 340 στρεμματων στην Περαχωρα Κορινθιας στην θεση ΚΑΤΟΥΝΙΣΤΡΑ ...
Κατ’αρχήν, δεν γνωρίζω την περιοχή, έτσι για να είμαστε ξηγημένοι.

………μου ειπαν, οτι δεν κτιζεις (εκτος και κατω απο 4 στρεμματα)…….
Εδώ ή λάθος κατάλαβα, ή λάθος κατάλαβες, ή λάθος σου είπαν.

……….λογω συντελεστη δομησης 0,40 να το παρουν αντιπαροχη με 40%
Εδώ επίσης, ή λάθος κατάλαβα εγώ, ή λαθος είναι διατυπωμένο, ή λάθος σου είπαν.

Εγω εχω σκοπο να το βρω και να το περιφραξω ουτω η αλλως
Για να το περιφράξεις, είναι πολύ πιθανόν να χρειάζεσαι σχετική πολεοδομική άδεια.

Συμφωνα με τον Τοπογραφο-μεσιτη που μου εκανε νεο τοπογραφικο και μου στοιχισε 250 ευρω ειναι εκτος σχεδιου - εκτος οικισμου - εκτος κατι(δεν γνωριζω τι)
Όλα όσα σου είπε περί του που βρίσκεται κλπ κλπ κλπ κλπ, πρέπει να αναγράφονται και στα σχέδια που σου παρέδωσε.

………οπου εκει υπαρχει συντελεστης δομισης 0.40 που μου δινει ποσοστο αντιπαροχης 40%.....
Όπως και πριν στην παρόμοια φράση, κάτι δεν πάει καλά εδώ. Το ποσοστό αντιπαροχής, δεν προκύπτει από τον συντελεστή δόμησης.

…….αποχαρακτηρισμενο δασος .....
Άουτς….προσοχή, προσοχή, προσοχή….διπλοτσέκαρε!

Μου εδωσε τρια νεα τοπογραφικα τα οποια δεν ελεγαν και πολλα πραγματα νομιζω εχουν σφραγιδα του τοπογραφου αλλα δειχνουν ''μονο'' το οικοπεδο μου με τον δρομο και τρια οικοπεδα που ειναι πισω και διπλα μου χωρις να δειχνουν την περιοχη ευρυτερα .....
και μου μπαινουν υποψιες για την εγκυροτητα τους (ουτε αποδειξη εκοψε)
Στα σχέδια που σου παρέδωσε, πρέπει να αναγράφονται, όσα σου είπε και εσένα σχετικά με το που βρίσκεται κλπ κλπ κλπ (εξαιρούνται όσα έχουν σχέση με αντιπαροχή και αξία οικοπέδου), διαφορετικά, δεν έκανε τίποτα ο μάγκας. Το ότι δεν έκοψε απόδειξη (ΑΠΥ), δεν σε απασχολεί από την στιγμή που έχει επάνω σφραγίδα και υπογραφή.

3ον υπαρχει περιπτωση να ειναι αρπα-κολλα το τοπογραφικο του τοπογραφου αυτου και να μην ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα ?
Ναι

τι μπορω να κανω ωστε να δω τι γινεται με ασφαλεια ?
Να απευθυνθείς σε σοβαρό μηχανικό (τοπογράφο ή πολιτικό ή αρχιτέκτονα). Θα σου στοιχίσει όμως με βεβαιότητα παραπάνω από 250 Ευρώ.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αχαχαούχα...
Πρέπει να είσαι μεγάλος τσαμπατζής και τσίπης...
Άει πααινε πλήρωσε κανά μηχανικό, δικηγόρο και ασφαλιστικό σύμβουλο, μας έχεις ταράξει στις απορίες!
Και βάζω στοίχημα ότι όταν έρθεις σε επαφή με κανά επαγγελματία αρχίζεις "ναι αλλά εγώ ξέρω ότι ισχύει κάτι άλλο.."
Πες του κιόλας ότι το διάβασες στο bourdela.com να τον αποστομώσεις!

Finder

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Και βάζω στοίχημα ότι όταν έρθεις σε επαφή με κανά επαγγελματία αρχίζεις "ναι αλλά εγώ ξέρω ότι ισχύει κάτι άλλο.."

Μπορει να ειναι ηδη μελος του bourdela.com ο επαγγελματιας οποτε στο ραντεβου τους να ειναι ηδη διαβασμενος...  :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Να απευθυνθείς σε σοβαρό μηχανικό (τοπογράφο ή πολιτικό ή αρχιτέκτονα). Θα σου στοιχίσει όμως με βεβαιότητα παραπάνω από 250 Ευρώ.

Μην του τα λες έτσι απότομα ρε Γιώργο και πάθει ανακοπή;

Να πληρώσει;

Μα αυτό ακριβώς θέλει να αποφύγει!

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Αχαχαούχα...
Πρέπει να είσαι μεγάλος τσαμπατζής και τσίπης...
Άει πααινε πλήρωσε κανά μηχανικό, δικηγόρο και ασφαλιστικό σύμβουλο, μας έχεις ταράξει στις απορίες!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παίρνω τηλ. τον Αλαβάνο(τον Γιάννη όχι τον Αλέκο) να βάλουμε το bourdela.com στην Τράπεζα Πληροφοριών του ΤΕΕ.

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Το τοπογραφικο που εφτιαξα ηταν εγκυροτατο. :huh:
Αν σε πετυχω παλιοπαιδο.. :bottom:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Παίρνω τηλ. τον Αλαβάνο(τον Γιάννη όχι τον Αλέκο) να βάλουμε το bourdela.com στην Τράπεζα Πληροφοριών του ΤΕΕ.

Αχχ και να΄ξερες σε ΠΟΣΕΣ Τράπεζες Πληροφοριών είναι αποθηκευμένα links από διάφορα thread του Forum μας... :grin: :rockon:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Και τον Παξινό, τον Παραδιά, το Ρεβύθη, τον Καψιμάλη, το Μίχαλο, το Γκόρτσο...
Ρε εμείς είμαστε εδώ για πάσα νόσο και μαλακία!

Μην τα σκάτε σε δήθεν ειδικούς!

:2funny:  :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ρε εμείς είμαστε εδώ για πάσα νόσο και μαλακία!

Μην τα σκάτε σε δήθεν ειδικούς!

:2funny:  :2funny:

Πέρα από την πλάκα... είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ο όγκος των ΔΩΡΕΑΝ + ΠΟΛΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ που μπορεί να βρει κάποιος στο Forum μας... όρεξη (+χρόνο) να'χει να διαβάζει κανείς!

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν ειμαι ουτε τζαμπατζης ουτε τσιγγουνης

Το ψιλιαστηκα οτι κανει δεν πηγαινε καλα αφου ο μεσιτης - τοπογραφος μια ετσι μου τα ελεγε και μια αλλιως

Κατω απο 4 στρεματα δεν κτιζεις (αυτοι ολοι που εχουν κτισει δεν εχουν μεγαλυτερο οικοπεδο)

Τωρα οσες απαντησεις δωθουν θα μου δωσουν μια πιο σαφη εικονα που θα ψαξω και με ποιον τροπο καθω και τι θα πρεπει να προσεξω .....

Δεν γνωριζω τι και πως .....
Δεν θα ηταν καλο λοιπον να ρωτησω μερικους και απο τις απαντησεις τους να κατατοπιστω στο ''περιπου'' ?

Αν καποιοι δεν ξερουν ας μην απαντησουν γιατι θα χαλασουν το τοπικ εκτος κι αν αυτο θελουν .....

Δεν καταλαβαινω γιατι τετοια αγανακτηση

Λετε να μην γνωριζω οτι αν δεν πληρωσεις δεν γινεται καμια δουλεια ?
αλλα να μην πληρωσω ΤΣΑΜΠΑ και τρεχω παλι οπως φανταζομαι οτι πληρωσα και τον τοπογραφο .....
ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ και δεν περισσευουν ετσι ευκολα....

Να συμπληρωσω τα οσα γραφει το τοπογραφικο του τοπογραφου ....

το αγροτεμαχιο ιδιοκτησιας ....... βρισκεται εκτος σχεδιου πολεως , εκτος ζωνης , εκτος ΓΠΣ (Αυτο δεν ξερω τι ειναι κατι για δορυφορο μου ειπε) εκτος οικισμου , μη αρτιο και μη οικοδομησιμο συμφωνα με τις πολεοδομικες διαταξεις

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ρε φιλε ειναι δυνατόν να ζητάς πληρ για ενα σοβαρό θέμα με δεκάδες παραμέτρους από το internet? Αντε πες οτι εγω σου απαντάω θα με πιστέψεις?Γιατί δεν πας σε άλλο μηχανικό ή τοποογράφο στο μερος που μένεις να στο λύσει το θεμα?

Μα δεν μενω στο Λουτρακι .....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν ειμαι ουτε τζαμπατζης ουτε τσιγγουνης

Το ψιλιαστηκα οτι κανει δεν πηγαινε καλα αφου ο μεσιτης - τοπογραφος μια ετσι μου τα ελεγε και μια αλλιως

Κατω απο 4 στρεματα δεν κτιζεις (αυτοι ολοι που εχουν κτισει δεν εχουν μεγαλυτερο οικοπεδο)

Τωρα οσες απαντησεις δωθουν θα μου δωσουν μια πιο σαφη εικονα που θα ψαξω και με ποιον τροπο καθω και τι θα πρεπει να προσεξω .....

Δεν γνωριζω τι και πως .....
Δεν θα ηταν καλο λοιπον να ρωτησω μερικους και απο τις απαντησεις τους να κατατοπιστω στο ''περιπου'' ?

Αν καποιοι δεν ξερουν ας μην απαντησουν γιατι θα χαλασουν το τοπικ εκτος κι αν αυτο θελουν .....

Δεν καταλαβαινω γιατι τετοια αγανακτηση

Λετε να μην γνωριζω οτι αν δεν πληρωσεις δεν γινεται καμια δουλεια ?
αλλα να μην πληρωσω ΤΣΑΜΠΑ και τρεχω παλι οπως φανταζομαι οτι πληρωσα και τον τοπογραφο .....
ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ και δεν περισσευουν ετσι ευκολα....

Να συμπληρωσω τα οσα γραφει το τοπογραφικο του τοπογραφου ....

το αγροτεμαχιο ιδιοκτησιας ....... βρισκεται εκτος σχεδιου πολεως , εκτος ζωνης , εκτος ΓΠΣ (Αυτο δεν ξερω τι ειναι κατι για δορυφορο μου ειπε) εκτος οικισμου , μη αρτιο και μη οικοδομησιμο συμφωνα με τις πολεοδομικες διαταξεις

Και έστω ότι σου λέει κάποιος κάτι από εδω μέσα...
Εκτός ότι δεν ξέρεις αν αυτός που σου το λέει είναι πολιτικός μηχανικός ΕΜΠ με μεταπτυχιακό στο ΜΙΤ ή πιτσιρικάς που κάνει την πλάκα του, πώς θα αξιοποιήσεις αυτήν την πληροφορία;
Θα κάνεις διάλογο με όποιον έχεις συναλλαγή λέγοντας "όπως με ενημερώσαν από έγκριτο σάιτ, το τοπογραφικό σας έχει ατέλειες" ;
Ή αν ακολουθήσεις μια συμβουλή που άκουσες εδώ και αποδειχθεί μαλακία, θα κυνηγήσεις το τάδε νικ;

Για αυτό άσε τις επίμονες ερωτήσεις και ψάξε βρες ειδικούς και πλήρωσέ τους καλά για να μπορείς να απαιτείς και ποιοτικές υπηρεσίες...

Και μιας και μιλάμε για ακίνητα, όποις βασίζεται σε τοπογραφικό που του δίνει ο πωλητής ή σε έλεγχο τίτλων και εκτίμηση που κάνει η τράπεζα ή βάζει δικηγόρο που του συστήνει ο μεσίτης ή ο κατασκευαστής, σκάβει το λάκο του...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
εκτος ΓΠΣ (Αυτο δεν ξερω τι ειναι κατι για δορυφορο μου ειπε)

LOL

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Εσυ ειδες ποσες πληροφοριες αντληθηκαν απο το αλλο θρεντ μου σχετικα με τα διαμερισματα ?

πολλα απο αυτα δεν τα γνωριζα κι ευχαριστω οσους απαντησαν και μου εδωσαν μια σφαιρικη εικονα
επεισης βοηθανε και αλλους υποψηφιους αγοραστες .....

ΕΡΓΟ ΚΑΝΕΤΕ

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τώρα τα λες καλύτερα αλλά και πάλι υπάρχουν αντιφάσεις. Δηλ αφου ειναι εκτός σχεδίου τότε τι αντιπαροχές και συν δομησης λες? Σου είπε οτι έχει ξεκινήσει διαδικασία ενταξης στο σχέδιο? Αν ναι(υποψη οτι αυτό μπορει να κρατησει πολλά-πολλά χρόνια)κινείσαι αλλιώς. Χρειάζεσαι χαρί δασαρχείου για τυχόν μεταβίβαση. Το ΓΠΣ ειναι γενικό πολεοδ σχέδιο και δεν εχει σχέση με δορυφόρους. Με τον yorgos συμφωνώ σε οσα σου λέει πλην του ότι για να το περιφράξεις δεν μπορεί να βγεί άδεια περιφραξης(εκτός σχεδίου) και του ότι ειναι σχεδόν αδυνατο ενα σχέδιο σφραγισμένο να ειναι λαθος(να μην είναι πλήρες ναι)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Εσυ ειδες ποσες πληροφοριες αντληθηκαν απο το αλλο θρεντ μου σχετικα με τα διαμερισματα ?

πολλα απο αυτα δεν τα γνωριζα κι ευχαριστω οσους απαντησαν και μου εδωσαν μια σφαιρικη εικονα
επεισης βοηθανε και αλλους υποψηφιους αγοραστες .....

ΕΡΓΟ ΚΑΝΕΤΕ

+ ΔΩΡΕΑΝ... μην ξεχνιόμαστε ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom