φιλε,η κατουνιστρα δεν ειναι στη περαχωρα,ειναι στο λουτρακι,μακρια νομιζο,στου διαολου τη μανα που λενε....η περιοχη απο οτι λενε οι πολιτικοι μηχανικοι ειναι μπουρδελο οσο αφορα τα πολεοδομικα σχεδια κλπ(δεν ειμαι ειδικος,οτι εχω ακουσει σου λεω απο γνωστουσ μου πολ.μηχανικους...).πως εγιναν τοσες βιλλες εκει πανω...? παρανομα νυχτα και μετα με παραθυρα σε νομους τα νομιμοποιησαν οι περισσοτεροι.επισησ μεχρι καποια εποχη,το 85,ο δημος εδινε αδειες αποθηκης,οποτε νομιμα επερνεσ φοσ νερο τιλεφονο και μετα η παραγκα γινοτανε βιλλα.πολλοι σαν εσενα μετεφεραν τα πολιτικα τουσ δικαωματα και ψηφιζουνε στο δημο λουτρακιου για να τουσ εκανε ...χατηρια ;) επειδη σου ειπανε για σχεδιο και αντιπαροχες....ετσι οπως ειναι τα πραγματα η περιοχη θα μπει σε σχεδιο μετα απο καμια 300 χρονια...αλλα να μη βαζω το χερι μου στη φωτια,παιζονται πολλα και μεγαλα συμφεροντα στη ευρυτερη περιοχη...
προσεχε τους σχετικους,μεσιτες κλπ για να μη χαλας τα λεφτα σου τζαμπα...κυκολοφορανε πολλοι ...δαγγες και λαμογια.
τα τελευταια χρονια εχει πολεοδομια ,οποτε μην πας πρωτα στη πολεοδομια κορινθου, αλλα στου λουτρακιου,ειναι στο κτιριο που ειναι το δημαρχειο,εχει ωρες και μερες κοινου ομως,μη πας τζαμπα ξεκαρφωτα , δε θα σου ανοιξουνε.αν δε μπορεις να βρεις τηλεφωνο πες μου να κοιταξω. η βρες στο καταλογο το δημαρχειο λουτρακιου , παιρνεις το κεντρο,ζητας να σε συνδεσουνε με την αντιστοιχη υπηρεσια.αμα θες μεσω pm να σου πω μερικα ονοματα να πας να ρωτησεις και να εξυπηρετηθεις ισως καλυτερα και πιο γρηγορα( δε μιλαω για λαδωματα,το θεμα ειναι να τα αποφυγεις οσο μπορεις αυτα).μη πας κατευθειαν στο προισταμενο,το πιο πιθανο ειναι να σε κραξει,υπαρχουνε και πιο ευγενικοι εκει μεσα ;)αμα θες μετα κανα μηχανικο,μεσιτη,δικηγορο ισως κλπ μπορω να σου δωσω καποια ονοματα που εχουνε καλο ονομα στην περιοχη,χωρις βεβαια να μπορω να σου εγγυηθω κατι,δε βαζω το χερι μου στη φωτια για αλλους.νομιζω για την εντικειμενικη αξια σε οπιοδηποτε συμβολιαογραφο και αν πας θα σου πει ποσο εχει.μη το μπερδευεις με την εμπορικη αξια ομως,ειναι κατι διαφορετικο.οτι θες στη διαθεση σου.καλυτερα σε πμ γιατι εδω αν δε δω το θεμα δεξια στη πρωτη σελιδα οπως μπαινω δυσκολα θα καταφερω να το βρω και να σου απαντησω σε κατι.για εφορια και υποθηκοφυλακειο αν χρειαστεις ειναι στη κορινθο να ξερεις.προσεχε πολυ τα χαρτζηλικια που θα σου ζητησουνε ισως να δωσεις,εχει πολλα λαμογια ....δινεις δινεις δινεις...σου υποσχονται και μετα η δουλεια δε γινεται...