Θελω οι πιο εμπειροι χρηστες να μου πουν τι παιζει με αυτα , αν το HIV παει συννεφο , αξιζουν αμα εχεις καυλες και εισαι ταπι κτλπ..
Μερικες φορες που πηγα δεν ενιωθα τιποτα χαχαχα...
φιλε μου επειδη σε βλεπω μικρο ισως και ανηλικο ακομα , και εχω περασει κ εγω σε καποια φαση στο λυκειο απο εκει που εισαι τωρα που ηθελα να τις παρω ολες μαζι σαν σουβλακι θα σ δωσω καποιες συμβουλες που θα εδινα και σ εμενα αν μπορουσα να γυρισω πισω τον χρονο..
παντα με προφυλακτικο ειτε με πουτανα ειτε με κοπελα!ελευθερο θα κανεις μονο με την κοπελα σου οταν μετα απο καιρο νιωθεις οτι θα εισαι ασφαλης! δεν θα ρισκαρεις την υγεια σου για καμια καριολα! αυριο μεθαυριο θα γνωρισεις μια κοπελα μια γυναικα μια μιλφαρα η οτι θες να γνωρισεις τελος παντων και δεν θα μπορεις να το ευχαριστηθεις αν εχεις κατι και υπαρχει περιπτωση να το μεταφερεις. η ηλικια της καθε γυναικας δεν παιζει ρολο για το ποσο ασφαλες ειναι να τις γαμησεις.
δεν υπαρχει μονο το aids... υπαρχουν κ αλλα. οπως τα κονδυλωματα οπου δεν σε σωζει ουτε το προφυλακτικο. επειδη ειμαστε αντρες μπορουμε να ειμαστε φορεις χωρις να νοσουμε..δλδ μπορει να εχεις κατι και να μην το ξερεις.
κανενα χρηματικο ποσο δεν μπορει να σου εξασφαλισει την ουτε την υγεια σου αλλα ουτε και το ποσο καλα θα περασεις με την πουτανα. αλλες ειναι καλες και αλλες σαπιες. αλλες φορες σε καλη μερα αλλες φορες γαμησε τα.. οποτε κανε οτι σηκωνει την τσεπη σου και το πουλι σου
και τελος επειδη για μενα τα μπουρδελα ειναι εθισμος και παρ ολο που εχω χρονια σχεση προσπαθω με τα 1000 ζορια να μην πηγαινω, γιατι μετα θελω να ειμαι καθε μερα εκει και να τις χυσω ολες μεχρι να μην εχω να βγαλω αλλο... εσυ δεν ξερω αν το εχεις αυτο αλλα αν εισαι κ εσυ ετσι προσπαθησε ν αντισταθεις για να μην στερεψεις απο χρημα
αυτα απο εμενα! καλα γαμησια και να προσεχεις τον εαυτο σου!