Νέα

Οίκοι του δεκάρικου = φόλα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα κυνικός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Πες μου τώρα ότι βρίσκεις ακόμα εξτραδίξ! Νόμιζα ότι το είχαν αποσύρει!
Δυστυχώς αποσύρθηκε το εξτραδίξ. Φήμες λένε ότι είχε μια σοβαρή παρενέργεια...Πρηζόταν το πουτσοκέφαλο και δεν μπορούσε να το πάρει στο στόμα η πουτάνα, αλλά στο μουνί έμπαινε αφού ως γνωστών το έχουνε πηγάδι οι περισσότερες  :headbaning2:

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Δεν νομιζω να κολλας χιβ! τοσο ευκολα. Καμια φυματιωση μπορει.Πορνομυστη, πες μας για τον καφε! υποψιαζομαι οτι τον σερβιρουν απεναντι απο το Καραβελ... Τι ναι το εξτραδιξ? εγω για φαντα ειχα ακουσει. Ειναι φυτικο βιολογικο ελαιο?Πορνοχυστη μου, γιατι φοβασαι να πεις στην Φυλης και μιλας για στενα? Δεν την εχεις σε υποληψη??? Δεν σου αρεσουν τα βορεια προαστεια?
....λες να στειλουμε τον χυστη στο τροφωνειο αντρο η να παει για βεργουλες???χαχαχαχαχχαχχααχαχααχαχΠως γινεται αυτο! αγγιζει την τελειοτητα!
Μύστη μου, ο καφές του Ερωτιάρη είναι ένας καφές ο οποίος έχει μέσα γανόδερμα και το συνέστησε ο Ερωτιάρης αρχικά για την εξάλειψη των κονδυλωμάτων. Αργότερα αυτός ο θαυματουργός καφές τεσταρίστηκε αποτελεσματικά στο πεδίο της μάχης, αφού ο ίδιος ο Ερωτιάρης έριχνε ακατάπαυστα κρεμπιέδες και παρατήρησε ότι είναι και δυνατό φυσικό μέσον για την ασπίδα του οργανισμού απέναντι στα ΣΜΝ. Τώρα ο Ερωτιάρης όπως σωστά λες συγκεντρώνει μύστες στο ξενοδοχείο Κάραβελ και κάνει διαλέξεις σε υποψήφιους μύστες για τις θαυματουργικές ιδιότητες του καφέ του. Το εξτραδίξ είναι ένα συμπλήρωμα βοτάνων που το κατασκεύαζε ο μύστης παρακμιακός όπου  επισης και αυτό συνέβαλε στην ασπίδα προστασίας των ακάποτων καταδρομέων. Καλή είναι η Φυλής, αλλά εκει τρώνε 100 πούτσες την ώρα οι πουτάνες και εγώ που έχω πελώρια ανάγκη τα εξτραδάκια με αγχώνει η αυξημένη κίνηση.

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Call girls σε δικο τους χωρο αξιζουν ? η ειναι 10ευρες πουτανες που αποφασισαν να πανε σολο ?

Εχω αναπτυξει ενα φετιχ με μιλφς τα τελευταια χρονια και επειδη δεν μπορω να ριξω καμια γιατι δεν μπορω να χωθω σε μεγαλες , εχω αρχισει να ψαχνομαι για μιλφ call girls.

Οταν λενε 80 ευρω και συναντηση σε ξενοδοχειο , πρεπει να πληρωσω και το ξενοδοχειο?
Καλά οι πουτάνες του 10ρικου τα κάνουν όλα γιατί μόνο με σόλο μπουρδέλο δεν βγαίνει το χρήμα και όταν δεν περνάει η μπογιά τους, βρίσκουν έναν γκόμενο και του ρουφάνε το αίμα. Ναι το ξενοδοχείο το πληρώνεις εσύ με call girl. Μιλφάρες πρέπει να ψάξεις χωρισμένες με παιδιά και από 35 μέχρι 45 παίζουν αρκετές.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Πάντως γενικά για το hiv που αναφερθείκε, σχετικά με τα στατιστικά κ μονο σίγουρα κάποιες θα έχουν..
Δεν λέω όλες έστω λίγες..
Θέλω να πηστευω μικρό ποσοστό,
Τώρα ποιες είναι αυτές πάλι λίγοι γνωρίζουν..
Θυμάμαι κάποια τσατσά στο Φώκαιας 24 έθαβε κάποια κοπελιά μετά από διαπληκτισμο τους για αγωγή που έπαιρνε για αυστραλιανό β.. 

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Μύστη μου, ο καφές του Ερωτιάρη είναι ένας καφές ο οποίος έχει μέσα γανόδερμα και το συνέστησε ο Ερωτιάρης αρχικά για την εξάλειψη των κονδυλωμάτων. Αργότερα αυτός ο θαυματουργός καφές τεσταρίστηκε αποτελεσματικά στο πεδίο της μάχης...Τώρα ο Ερωτιάρης όπως σωστά λες συγκεντρώνει μύστες στο ξενοδοχείο Κάραβελ...Το εξτραδίξ είναι ένα συμπλήρωμα βοτάνων που το κατασκεύαζε ο μύστης παρακμιακός όπου  επισης και αυτό συνέβαλε στην ασπίδα προστασίας των ακάποτων καταδρομέων. Καλή είναι η Φυλής, αλλά εκει τρώνε 100 πούτσες την ώρα οι πουτάνες και εγώ που έχω πελώρια ανάγκη τα εξτραδάκια με αγχώνει η αυξημένη κίνηση.
Εισαι μεγαλος πορνο περιπατητης, σε ειδα στην ημερησιαα! Δεν ειχα την τιμη να γνωρισω τους εν λογο πορνοχυστες, εαν θες μνημονευσε τους! Δηλ ο ενας ενδεχεται να ειναι εντελως οφ!
Σκεφτηκα για πλακα τον καφε με το γανοδερμα πριν η για κανα φρεντο με νοσοκομειακο κοκτεηλ μετα απο ζημια. Τωρα και τα ματζουνια βοηθανε λογικα στο ανοσοποιητικο. Ειναι ελληνικα τα ματζουνια η βαζει και ασιατικα? η ειναι καμια συνταγη απο αφρικη? Εμεις εχουμε μεινει στο τσαι του βουνου και στο αγνο μελι!
Δεν ειπαμε να πας στα κεντρικα, τοσα στενα εχει η περιφερεια. Λες οτι ειναι πιο κουλ εκει, αλλα ενα τσιγαρο δρομος ειναι.
υγ.
για χιβ εχει το λατεξ, για τυφο δεν ξερω

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Εισαι μεγαλος πορνο περιπατητης, σε ειδα στην ημερησιαα! Δεν ειχα την τιμη να γνωρισω τους εν λογο πορνοχυστες, εαν θες μνημονευσε τους! Δηλ ο ενας ενδεχεται να ειναι εντελως οφ!
Σκεφτηκα για πλακα τον καφε με το γανοδερμα πριν η για κανα φρεντο με νοσοκομειακο κοκτεηλ μετα απο ζημια. Τωρα και τα ματζουνια βοηθανε λογικα στο ανοσοποιητικο. Ειναι ελληνικα τα ματζουνια η βαζει και ασιατικα? η ειναι καμια συνταγη απο αφρικη? Εμεις εχουμε μεινει στο τσαι του βουνου και στο αγνο μελι!
Δεν ειπαμε να πας στα κεντρικα, τοσα στενα εχει η περιφερεια. Λες οτι ειναι πιο κουλ εκει, αλλα ενα τσιγαρο δρομος ειναι.
Ευχαριστώ μύστη για τα καλά σου λόγια! Συμπαθώ πολύ τα ατίθασα νιάτα που ψάχνουν να μάθουν την ιστορία των ακάποτων καταδρομέων και δείχνουν σεβασμό στους μεγάλους ακάποτους πορνοπρογόνους μας! Ας αναφέρω τιμής ένεκεν μερικούς σημαντικούς ακάποτους καταδρομείς που έχω γνωρίσει στο πορνοφόρουμ ετούτο...BmwPower ή Μπέμπας ή Cobra ο οποίος μας έχει εξιστορήσει τις ρομαντικές στιγμές που πέρασε με την Μπαρμπόρα η οποία ψάχνει την παραμικρή αφορμή για ακάποτες περιπτύξεις. Ο μύστης Petros, ο οποίος είχε εξασκηθεί στην αθόρυβη εξαγωγή της καπότας χωρίς να το πάρει πρέφα η εκάστοτε πόρνη. Ο μύστης Erotiaris26 με τον γνωστό καφέ του και τις πολλές εμπειρίες με ρομαντικές πόρνες. Ο Κιλ Μπερν όπου χρησιμοποιούσε την μέθοδο της πειθούς, δηλαδή έπειθε πρώτα την τσατσά και μετά κάρφωνε ανενόχλητος και ακάποτος τις πόρνες που έκανε κέφι. Ο μεγάλος μύστης Κωστάκης27 που δεν είχε αφήσει σε χλωρό κλαρί πόρνες από όλες τις κάστες χωρίς να τις κρεμπιεδιάση και αργότερα μπήκε δυναμικά ο μύστης Τζούνις όπου έριχνε εκτός από κρεμπιέδες και τραμπούκα στους τριπλοκαποτάκιδες.
Το φρέντο ακούγεται καλή ιδέα...Πιστεύω φρέντο με ανακατεμένη ιατρική κάνναβη θα κάνει καλή δουλειά στην εξάλειψη του hiv. Απορώ πως η ιατρική κοινότητα δεν χρησιμοποίησε τις συνταγές των ακάποτων χυστών. Οι ακάποτοι χύστες έχουν ξεφύγει μιλάμε σε επιστημονικό επίπεδο!
Μου αρέσουν τα ήσυχα μπουρδελάκια μύστη μου, γιατί μπορώ με την ησυχία μου να στήσω και το κινητό για να καταγράφει το σκληρό γαμήσι που ριχνω στις ρομαντικές πόρνες!

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.672
Πόντοι
506
Θελω οι πιο εμπειροι χρηστες να μου πουν τι παιζει με αυτα , αν το HIV παει συννεφο , αξιζουν αμα εχεις καυλες και εισαι ταπι κτλπ.. :knockinb:

Μερικες φορες που πηγα δεν ενιωθα τιποτα χαχαχα...
Eνω στα 20ευρου εισαι safe

Mr. White

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
264
Πόντοι
21
Και hiv να έχει η άλλη δεν κολλάς εύκολα. Από ακάποτη πίπα δεν κολλάς, από μουνί πολύ δύσκολα. Μόνο κώλο να φοβάσαι.

Να προσέχουμε όταν λέμε τέτοιες χοντράδες μην πάρουμε καναν αδαή στο λαιμό μας ε.

SexEd

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Ευχαριστώ μύστη για τα καλά σου λόγια! Συμπαθώ πολύ τα ατίθασα νιάτα που ψάχνουν να μάθουν την ιστορία των ακάποτων καταδρομέων και δείχνουν σεβασμό στους μεγάλους ακάποτους πορνοπρογόνους μας! Ας αναφέρω τιμής ένεκεν μερικούς σημαντικούς ακάποτους καταδρομείς που έχω γνωρίσει στο πορνοφόρουμ ετούτο...BmwPower ή Μπέμπας ή Cobra ο οποίος μας έχει εξιστορήσει τις ρομαντικές στιγμές που πέρασε με την Μπαρμπόρα η οποία ψάχνει την παραμικρή αφορμή για ακάποτες περιπτύξεις. Ο μύστης Petros, ο οποίος είχε εξασκηθεί στην αθόρυβη εξαγωγή της καπότας χωρίς να το πάρει πρέφα η εκάστοτε πόρνη. Ο μύστης Erotiaris26 με τον γνωστό καφέ του και τις πολλές εμπειρίες με ρομαντικές πόρνες. Ο Κιλ Μπερν όπου χρησιμοποιούσε την μέθοδο της πειθούς, δηλαδή έπειθε πρώτα την τσατσά και μετά κάρφωνε ανενόχλητος και ακάποτος τις πόρνες που έκανε κέφι. Ο μεγάλος μύστης Κωστάκης27 που δεν είχε αφήσει σε χλωρό κλαρί πόρνες από όλες τις κάστες χωρίς να τις κρεμπιεδιάση και αργότερα μπήκε δυναμικά ο μύστης Τζούνις όπου έριχνε εκτός από κρεμπιέδες και τραμπούκα στους τριπλοκαποτάκιδες.
Το φρέντο ακούγεται καλή ιδέα...Πιστεύω φρέντο με ανακατεμένη ιατρική κάνναβη θα κάνει καλή δουλειά στην εξάλειψη του hiv. Απορώ πως η ιατρική κοινότητα δεν χρησιμοποίησε τις συνταγές των ακάποτων χυστών. Οι ακάποτοι χύστες έχουν ξεφύγει μιλάμε σε επιστημονικό επίπεδο!
Μου αρέσουν τα ήσυχα μπουρδελάκια μύστη μου, γιατί μπορώ με την ησυχία μου να στήσω και το κινητό για να καταγράφει το σκληρό γαμήσι που ριχνω στις ρομαντικές πόρνες!

Για δωσε λιγο φως και σε μας ρε τυπε, βαζεις το κινητο να καταγραφει χωρις να σε παρουν χαμπαρι ??  :respect:

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Για δωσε λιγο φως και σε μας ρε τυπε, βαζεις το κινητο να καταγραφει χωρις να σε παρουν χαμπαρι ??  :respect:
Έχω το Samsung note8 και είναι σε μαύρο χρώμα μαζί με μαύρη θήκη. Γενικά το μαύρο βοηθάει γιατί δεν φαίνεται εύκολα στον χαμηλό φωτισμό. Επειδή είναι μεγάλο κινητό, δεν χάνεται στην τσέπη του παντελονιού ή του φούτερ και άνετα σταθεροποιείται μέσα στα ρούχα. Απενεργοποιω το φλας για να μην δίνει στόχο, τοποθετώ την κάμερα προς το μέρος του κρεβατιού και πατάω εγγραφή μέχρι να τελειώσει η συνεδρία. Τα βιντεάκια δεν τα ανεβάζω κάπου, ούτε και τα κρατάω μέσα στο κινητό. Τα βλέπω δύο τρεις φορές και μετά τα διαγράφω για να μην βρω κανένα μπελά...

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Όσο φτηνότερο το ρδέλο, τόσο κοντύτερα στις βρώμες, στους μύκητες, στις αρρώστιες και στο ξάφρισμα από το γύρω περιβάλλον :heavymetalbig:

Που να δεις τι γίνεται σε αντίστοιχα ρδελα στις Ινδίες, όπου με λίγες ρούπιες γαμάνε ακά, ότι γουστάρουν ! Φαντάροι μπαίνουν, αρχιστράτηγοι βγαίνουν  :orchestra:

SexEd

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Έχω το Samsung note8 και είναι σε μαύρο χρώμα μαζί με μαύρη θήκη. Γενικά το μαύρο βοηθάει γιατί δεν φαίνεται εύκολα στον χαμηλό φωτισμό. Επειδή είναι μεγάλο κινητό, δεν χάνεται στην τσέπη του παντελονιού ή του φούτερ και άνετα σταθεροποιείται μέσα στα ρούχα. Απενεργοποιω το φλας για να μην δίνει στόχο, τοποθετώ την κάμερα προς το μέρος του κρεβατιού και πατάω εγγραφή μέχρι να τελειώσει η συνεδρία. Τα βιντεάκια δεν τα ανεβάζω κάπου, ούτε και τα κρατάω μέσα στο κινητό. Τα βλέπω δύο τρεις φορές και μετά τα διαγράφω για να μην βρω κανένα μπελά...

Σωστος

Terry181

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Με δεκαρικακι ειναι οτι ρισκαρεις εαν θα ειναι καλη καθαρη και δεν θα βιαζεται.

mounakias*

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιαν 2018
Κριτικές
23
Like
1.406
Πόντοι
1.011

Θα σε συμβουλευα να κοψεις αμεσως αυτο το βιτσιο.... Αυτο που ΔΕΝ ξερεις ειναι οτι μερικα ειναι πολυ πιθανο (κ ευκολο)
να εχουν εικονα η καμερα χωρις να το ξερεις!! Μην εισαι τοσο αφελης..Μπορεις να βρεις ΧΟΝΤΡΟ προβλημα..κ πολυ μεγαλο.. Επισης το οτι το αναφερεις/διαφημιζεις δημοσια θα το αφησω... ασχολιαστο!!!!

Aggelos222

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Και hiv να έχει η άλλη δεν κολλάς εύκολα. Από ακάποτη πίπα δεν κολλάς, από μουνί πολύ δύσκολα. Μόνο κώλο να φοβάσαι. Μεταξουργείο μόνο να προσέχεις μην σου σπάσουν το αυτοκίνητο. Για ένα γρήγορο φθηνό ξελαφρωμα καλά είναι, αν όμως ψάχνεις καλή περιποίηση με άνεση χρόνου Λιοσίων και γύρω στενάκια...

Κολλας απο μουνι μονο χωρις την χρηση προφυλακτικου ετσι ? Αφηνουν οι πουτανες στο μεταξουργειο να γαμησεις χωρις προφυλακτικο ομως?

ekfilos13

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
220
Πόντοι
21
Κολλας απο μουνι μονο χωρις την χρηση προφυλακτικου ετσι ? Αφηνουν οι πουτανες στο μεταξουργειο να γαμησεις χωρις προφυλακτικο ομως?

αμα τυχεις σε καμμια εξτρατζου μπορει τιποτα δεν ειναι απιθανο φιλε μου ολα τα εχουν δει τα ματια μας

jakx91

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2018
Like
0
Πόντοι
0
με προφυλακτικο υπαρχει περιπτωση να κολλησεις στα 10ευρα πχ ανδεν εχεις πληρη στυση? παντως εμενα απο φιλους που εχουν παει μου εχουν πει οτι ακομα και στα φτηνα ελεγχονται δε ξερω ποσο ισχυει

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom