Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
σου θυμιζει μαλλον που σε πηδουσε ενας μαυρος χλεμπονιαρης μπαρμανμου θυμιζεις τις ιστοριες του μπαρμαν και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη
σου θυμιζει μαλλον που σε πηδουσε ενας μαυρος χλεμπονιαρης μπαρμανμου θυμιζεις τις ιστοριες του μπαρμαν και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη
δεν ξερω τυπε
μπορει να πηρε κουρσα την χοντρη
Εχω μια απορια μονο.Ολα να τα πιστεψω-10 σιωπητηριο,11βρακι στον καναπε,11.15 πουτσα με σιγαστηρα στο σαλονι-ΑΛΛΑ...αν κανει τα extra δακια της γιατι να ξεσκατωνει μωρα να σιδερωνει υποκαμισα κολλαριστα και να κανει φασινα?
Κακως απορεις. Οποια κρυφογαμιεται ακομη κι επι πληρωμη δε βγαινει στο κλαρι. Ποσες πατολιτσες, ακομη και παντρεμενες, δε καθονται αν προκειται να παρουν το δωρακι τους, την προαγωγούλα στη δουλειά, το ρολάκο στη TV, κλπ? Η συγκεκριμενη ειχε τους γονεις της Ελλαδα, αρα και να ηθελε θα ηταν δυσκολο να βγει στην ελευθερη αγορα.Εχω μια απορια μονο.Ολα να τα πιστεψω-10 σιωπητηριο,11βρακι στον καναπε,11.15 πουτσα με σιγαστηρα στο σαλονι-ΑΛΛΑ...αν κανει τα extra δακια της γιατι να ξεσκατωνει μωρα να σιδερωνει υποκαμισα κολλαριστα και να κανει φασινα?
Φιλε προηγουμαι...Η κοπέλα έχει αρχές απο την οικογένεια της
Δεν είναι σαν τις άλλες τις Ουκρνίδες που περιγράφει ο Ιωσήφ
Μάγκες σέλω και γω μια για το σπίτι και τα χοντρά
παντως εχω ακουσει πολλες τετοιες ιστοριεςΕχω μια απορια μονο.Ολα να τα πιστεψω-10 σιωπητηριο,11βρακι στον καναπε,11.15 πουτσα με σιγαστηρα στο σαλονι-ΑΛΛΑ...αν κανει τα extra δακια της γιατι να ξεσκατωνει μωρα να σιδερωνει υποκαμισα κολλαριστα και να κανει φασινα?
Εγω πιστευω οτι πρεπει να ειναι αρκετες αν σκεφτεις οτι ειναι νεες και παιρνουν ρεπο το πολυ ενα 24ωρο τη βδομαδα. Το μουνι τι θα παιζει στ τελος, μαντολα?παντως εχω ακουσει πολλες τετοιες ιστοριες
με κοπελες που πανε για οικ.βοηθοι και τρωνε και τον πουτσακο τους
παντως εχω ακουσει πολλες τετοιες ιστοριες
με κοπελες που πανε για οικ.βοηθοι και τρωνε και τον πουτσακο τους
τυπε το ονειρο μου εινα να πιασω γκομενα μια τετοιαΕγω πιστευω οτι πρεπει να ειναι αρκετες αν σκεφτεις οτι ειναι νεες και παιρνουν ρεπο το πολυ ενα 24ωρο τη βδομαδα. Το μουνι τι θα παιζει στ τελος, μαντολα?
τυπε το ονειρο μου εινα να πιασω γκομενα μια τετοια
να μην με πρηζει για 6 μερες και στο ρεπο της να πεφτει γαμησι
Θα εισαι σαν τους φανταρους ,στις παλιες ελληνικες ταινιες,που τα εφτιαχναν με την Δεσποινατυπε το ονειρο μου εινα να πιασω γκομενα μια τετοια
να μην με πρηζει για 6 μερες και στο ρεπο της να πεφτει γαμησι
Σωστος! Να λοιπον γιατι η στολη υπηρετριας υπαρχει σ'ολα τα σεξομαγαζα!Θα εισαι σαν τους φανταρους ,στις παλιες ελληνικες ταινιες,που τα εφτιαχναν με την Δεσποινα
Στυλιανοπουλου ,που επαιζε τον ρολ της υπηρετριας.
γιατι ασχημα ηταν τυπεΘα εισαι σαν τους φανταρους ,στις παλιες ελληνικες ταινιες,που τα εφτιαχναν με την Δεσποινα
Στυλιανοπουλου ,που επαιζε τον ρολ της υπηρετριας.
αναλαμβανω να προσεχω παιδακια αλλα με τα εξτρα μου φυσικα
παιδακια....ετων?αναλαμβανω να προσεχω παιδακια αλλα με τα εξτρα μου φυσικα και ας μην με λενε σβελτανα αλλα νιρβανα
παιδακια....ετων?
[/quo απο 21 εως 101
μονο παιδακια.....καθαρισμα,σιδερωμα,τιποτα?παιδακια....ετων?
[/quo απο 21 εως 101