Νέα

Οικιακη βοηθος για σεξουαλικες εκτονωσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
οχι ρε τυπε
και εσυ παντοφλακιας?παρε παραδειγμα το παμμεγιστο bbwlover
να δεις πως την εχει την δικια του
σουζα
ρε τυπε μηπως ειναι φιδεμπορας ο δικος σου ρε?
ακου εκει σιωπητηριο απο τις 10.

OP
OP
B

bbq

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
οχι ρε τυπε
και εσυ παντοφλακιας?παρε παραδειγμα το παμμεγιστο bbwlover
να δεις πως την εχει την δικια του
σουζα
Με χαρα να τον γνωρισω τον κυριο, αλλα να ξερεις οτι 9 στις 10 καθε σπιτι κρυβει την παντοφλιτσα του. Εχω δει εγω ανθρωπους που φοβασαι να τους κοιταξεις να δινουν αναφορα σε κατι πατσαβουρες...Ασε που αυτα που λεμε οι αντρες ειναι καμια φορα αυτα που θα θελαμε κι οχι αυτα που ζουμε. Γι αυτο και τη μικρη αυτη περιπετεια τη ξερει μονο η εδω παρεα γιατι φοβαμαι οτι οποιος φιλος το μαθει θα το σφυριξει στη συζυγο καποια στιγμη (ναι συμβαινουν κι αυτα!!!)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Με χαρα να τον γνωρισω τον κυριο, αλλα να ξερεις οτι 9 στις 10 καθε σπιτι κρυβει την παντοφλιτσα του. Εχω δει εγω ανθρωπους που φοβασαι να τους κοιταξεις να δινουν αναφορα σε κατι πατσαβουρες...Ασε που αυτα που λεμε οι αντρες ειναι καμια φορα αυτα που θα θελαμε κι οχι αυτα που ζουμε. Γι αυτο και τη μικρη αυτη περιπετεια τη ξερει μονο η εδω παρεα γιατι φοβαμαι οτι οποιος φιλος το μαθει θα το σφυριξει στη συζυγο καποια στιγμη (ναι συμβαινουν κι αυτα!!!)

εγω θα το σφυριξω!!!!!!!!!!!!!! :dancing:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε τυπε μηπως ειναι φιδεμπορας ο δικος σου ρε?
ακου εκει σιωπητηριο απο τις 10.
τυπε δεν ξερω ακομα
αλλα εχει πολλα κενη η ιστορια του
και δεν απανταει στις ερωτησεις των τυπων εδω

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Για να μη μπω σε λεπτομερειες στο σπιτι απο τις 10.00 υπαρχει το σιωπητηριο που λεγαμε στο στρατο. Το ηξερε γιατι ζουσε μαζι μας και γι αυτο μου ξηγηθηκε βρακολαστιχο το τεμαχιο...
τοσο νωρις;δηλαδη αυριο τον τελικο τον χανεις;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ναι αλλα κατι μπουκετα τα εχει φαει
τυπε ο bblover εχει ριξει πολυ ζωστηρα στην χοντρη
ακομα θυμαμε οταν ελεγε την ιστορια που την επιασε με τον φιλο του τον ταξιτζη :2funny:

OP
OP
B

bbq

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
τυπε ο bblover εχει ριξει πολυ ζωστηρα στην χοντρη
ακομα θυμαμε οταν ελεγε την ιστορια που την επιασε με τον φιλο του τον ταξιτζη :2funny:
Αν την επιασε και ακομα τη κραταει μαλλον δικαιωνεται η θεωρια του ποιος τελικα τρωει τη παντοφλα. Αν τη σαπισε και τη διαολοστειλε μπραβο του! Ν' ανοιξει και φροντιστηριο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αν την επιασε και ακομα τη κραταει μαλλον δικαιωνεται η θεωρια του ποιος τελικα τρωει τη παντοφλα. Αν τη σαπισε και τη διαολοστειλε μπραβο του! Ν' ανοιξει και φροντιστηριο.
τυπε η χοντρη εχει ενα προβλημα
τις αρεσουν οι ταξιτζηδες και οι νιγηριανοι :2funny:
τωρα τελευταια ομως του υποσχεθηκε οτι δεν θα τον απατησει ξανα :2funny:
δεν την εχει διωξει γιατι ειναι ανθρωπιστης ο παμμεγιστος bbwlover :rockon:

OP
OP
B

bbq

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Εχεις δικιο. Ολοι πανμεγιστοι και ανθρωππιστες ειμαστε και οταν κανουμε τη λαδια νοιωθουμε και τυψεις. Και αμα τη πιασουμε να μας κερατωνει καποιοι καβλωνουμε κιολας. Μιλαμε για το απολυτο αυτομαστιγωμα δηλαδη. :s&m_3:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
την χασαμε αυτη την ψυχη τελευταια

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Αγαπητοι φιλοι αναζητω εσωτερικη για δουλειες στο σπιτι που να κανει και κανα εξτραδακι. Μηπως γνωριζετε καμια?
αμα δινεις τουλαχιστον 5 ευρω την ωρα, με ελαχιστη απασχοληση 5 ωρες και εχεις και μεγαλο παπαρι, πες μου να σου στειλω τον αμτζικ να τον δοκιμασεις..

OP
OP
B

bbq

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
αμα δινεις τουλαχιστον 5 ευρω την ωρα, με ελαχιστη απασχοληση 5 ωρες και εχεις και μεγαλο παπαρι, πες μου να σου στειλω τον αμτζικ να τον δοκιμασεις..
Με τα λεφτα αυτα φανταζομαι μαγειρευει, καθαριζει, κοιμιζει το μωρο, πλενει, σιδερωνει, και κανει κι αυτα που προτεινεις φανταζομαι... Αν τον εχεις δοκιμασει, να κοπιασει το παλικαρι.  :bounce-glasses:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Απο πρακτορειο που εχω ξαναπαρει και παλιοτερα αλλα βεβαια καμια σχεση με την υποθεση που σας γραφω οι προηγουμενες

μου  θυμιζεις τις ιστοριες του μπαρμαν και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom