Νέα

Οικιακη βοηθος για σεξουαλικες εκτονωσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bbq

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητοι φιλοι αναζητω εσωτερικη για δουλειες στο σπιτι που να κανει και κανα εξτραδακι. Μηπως γνωριζετε καμια?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αγαπητοι φιλοι αναζητω εσωτερικη για δουλειες στο σπιτι που να κανει και κανα εξτραδακι. Μηπως γνωριζετε καμια?
γιατι δεν τα κανεις χωριστα τυπε
μονο οικιακη βοηθος
μονο για γαμησι
σε φτιαχνει το σκηνικο μηπως δικε μου? :2funny:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
γιατι δεν τα κανεις χωριστα τυπε
μονο οικιακη βοηθος
μονο για γαμησι
σε φτιαχνει το σκηνικο μηπως δικε μου? :2funny:
τυπε  ενα μισθο θελει να δινει ο τυπος και να εχει γαμισια-σιδερωμα-σφουγγαρισμα-πλυσιμο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

μαλλον εξτραδακι ζητας κατα κυριο λογο, που να κανει και καμια φασινα μετα  ;)

OP
OP
B

bbq

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Η αληθεια ειναι οτι ειχα φτιαξει εντελως τυχαια ενα σκηνικο που στον ενα μηνα τελειωσε γιατι επρεπε να γυρισει στη χωρα της. Πληρωνοταν για τα εξτρα της και ουτε γατα ουτε ζημια.  Ειναι ωραια κατασταση ομως να κανεις το κεφι σου χωρις ξεποδαριασμα στους δρομους (οποτε και οταν γουσταρεις).

OP
OP
B

bbq

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
μαλλον εξτραδακι ζητας κατα κυριο λογο, που να κανει και καμια φασινα μετα  ;)
Κι αυτο καλο λογω κρισης, αλλα υπαρχει και το ΠΑΜΕ. Δεν ειναι να παιζουμε με το μεροκαματο του μεταναστη...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η αληθεια ειναι οτι ειχα φτιαξει εντελως τυχαια ενα σκηνικο που στον ενα μηνα τελειωσε γιατι επρεπε να γυρισει στη χωρα της. Πληρωνοταν για τα εξτρα της και ουτε γατα ουτε ζημια.  Ειναι ωραια κατασταση ομως να κανεις το κεφι σου χωρις ξεποδαριασμα στους δρομους (οποτε και οταν γουσταρεις).
ε τι μονο με αυτο θα την βγαλεις τυπε?
πες μας την ιστορια κανονικα ρε δικε μου :2funny:

OP
OP
B

bbq

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ε τι μονο με αυτο θα την βγαλεις τυπε?
πες μας την ιστορια κανονικα ρε δικε μου :2funny:
Οσο πιο συντομα μπορω λοιπον: 23 χρονων απο Λευκορωσσια, 175-180 υψος και οποιος ερχοταν και την εβλεπε στο σπιτι παθαινε την πλακα του. Στη χωρα της ηταν χαντμπολιστρια και γενικα ηταν πολυ straight τυπακι. Μια μερα λοιπον κρατει αγκαλια το μωρο (τη κορη μου) κι εγω παω να της το παρω για βολτα. Κατα λαθος ενω το πιανω για να το παρω απο την αγκαλια της η παλαμη μου ακουμπαει ολη τη βυζαρα της απο κατω. Απιστευτη στιγμη και αισθηση. Εκεινη αταραχη χαμογελαει και με κοιταει σαν να της ειχα κανει κοπλιμεντο.  Απο κει και περα που να κοιμηθω το βραδυ... Ετσι μια νυχτα κατα τις 11.00 - 11.30 παω να τσεκαρω οτι το σπιτι ειναι κλειδωμενο και εκεινη λογω ζεστης ειναι στο καναπε με το εσωρουχο διαβαζοντας βιβλιο. Ολοι κοιμοντουσαν - ευτυχως. Λεφτα δε ζητησε ποτε εξτρα, αλλα προφασιζομουν διαφορα για να δινω κατι για το φοβο των Ιουδαιων.

Παγιδα μεγαλη μαγκες! και να την εχεις και μες στο σπιτι... Μου εχει γινει εμονη ιδεα τωρα και λεω μπας και ξαναφανω τυχερος.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Οσο πιο συντομα μπορω λοιπον: 23 χρονων απο Λευκορωσσια, 175-180 υψος και οποιος ερχοταν και την εβλεπε στο σπιτι παθαινε την πλακα του. Στη χωρα της ηταν χαντμπολιστρια και γενικα ηταν πολυ straight τυπακι. Μια μερα λοιπον κρατει αγκαλια το μωρο (τη κορη μου) κι εγω παω να της το παρω για βολτα. Κατα λαθος ενω το πιανω για να το παρω απο την αγκαλια της η παλαμη μου ακουμπαει ολη τη βυζαρα της απο κατω. Απιστευτη στιγμη και αισθηση. Εκεινη αταραχη χαμογελαει και με κοιταει σαν να της ειχα κανει κοπλιμεντο.  Απο κει και περα που να κοιμηθω το βραδυ... Ετσι μια νυχτα κατα τις 11.00 - 11.30 παω να τσεκαρω οτι το σπιτι ειναι κλειδωμενο και εκεινη λογω ζεστης ειναι στο καναπε με το εσωρουχο διαβαζοντας βιβλιο. Ολοι κοιμοντουσαν - ευτυχως. Λεφτα δε ζητησε ποτε εξτρα, αλλα προφασιζομουν διαφορα για να δινω κατι για το φοβο των Ιουδαιων.

Παγιδα μεγαλη μαγκες! και να την εχεις και μες στο σπιτι... Μου εχει γινει εμονη ιδεα τωρα και λεω μπας και ξαναφανω τυχερος.
αρχηγε για κανε μια αναλυση τωρα γιατι τα ειπες λιγο χοντρα.
εσυ η γυναικα σου το παιδι σου και λευκορωσιδα μενατε ολοι μαζι?
απο τις 11 σας στελνει η λευκορωσιδα για υπνο για να διαβασει με την ησυχια τις,και  με το βρακι στο καναπε? :think: :think: :think: :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε γιαυτο το θες αυτο το σκηνικο,σε βολευει γιατι εισαι παντρεμενος ε?
εισαι τυπος δικε μου :rockon:
που την πετυχε την λευκορωσσιδα?πως την βρηκες?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απο τις 11 σας στελνει η λευκορωσιδα για υπνο για να διαβασει με την ησυχια τις,και  με το βρακι στο καναπε? :think: :think: :think: :think:
τυπε η λευκορωσιδα ειχε παει για οικιακη βοηθος-μπειμπισιτερ αν καταλαβα καλα

OP
OP
B

bbq

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Για να μη μπω σε λεπτομερειες στο σπιτι απο τις 10.00 υπαρχει το σιωπητηριο που λεγαμε στο στρατο. Το ηξερε γιατι ζουσε μαζι μας και γι αυτο μου ξηγηθηκε βρακολαστιχο το τεμαχιο...

OP
OP
B

bbq

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
τυπε γιαυτο το θες αυτο το σκηνικο,σε βολευει γιατι εισαι παντρεμενος ε?
εισαι τυπος δικε μου :rockon:
που την πετυχε την λευκορωσσιδα?πως την βρηκες?
Απο πρακτορειο που εχω ξαναπαρει και παλιοτερα αλλα βεβαια καμια σχεση με την υποθεση που σας γραφω οι προηγουμενες

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Για να μη μπω σε λεπτομερειες στο σπιτι απο τις 10.00 υπαρχει το σιωπητηριο που λεγαμε στο στρατο. Το ηξερε γιατι ζουσε μαζι μας και γι αυτο μου ξηγηθηκε βρακολαστιχο το τεμαχιο...

δηλαδή την γαμούσες εσύ και η γυναίκα σου παραδίπλα κοιμόταν?

και δεν φοβόσουνα μην ξυπνήσει?

OP
OP
B

bbq

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδή την γαμούσες εσύ και η γυναίκα σου παραδίπλα κοιμόταν?

και δεν φοβόσουνα μην ξυπνήσει?
Ντροπη σας ρε! Εγω ζητησα τη βοηθεια σας κι εσεις θα με κανετε να παω να μεταλαβω αυριο. :priest:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16

εαν σου κανει πολλα  :argue: για να πας για υπνο τοτε τι να κανεις??????πας!!!! :headbang2:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παντοφλιασμενοι ολου του κοσμου ας ενωσουμε τις φωνες μας  :dunno:
οχι ρε τυπε
και εσυ παντοφλακιας?παρε παραδειγμα το παμμεγιστο bbwlover