You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οικιακη βοηθος για σεξουαλικες εκτονωσεις
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bbq
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 82
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιατι δεν τα κανεις χωριστα τυπεΑγαπητοι φιλοι αναζητω εσωτερικη για δουλειες στο σπιτι που να κανει και κανα εξτραδακι. Μηπως γνωριζετε καμια?
μονο οικιακη βοηθος
μονο για γαμησι
σε φτιαχνει το σκηνικο μηπως δικε μου?
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
τυπε ενα μισθο θελει να δινει ο τυπος και να εχει γαμισια-σιδερωμα-σφουγγαρισμα-πλυσιμο.γιατι δεν τα κανεις χωριστα τυπε
μονο οικιακη βοηθος
μονο για γαμησι
σε φτιαχνει το σκηνικο μηπως δικε μου?
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Αγαπητοι φιλοι αναζητω εσωτερικη για δουλειες στο σπιτι που να κανει και κανα εξτραδακι. Μηπως γνωριζετε καμια?
μαλλον εξτραδακι ζητας κατα κυριο λογο, που να κανει και καμια φασινα μετα ;)
Η αληθεια ειναι οτι ειχα φτιαξει εντελως τυχαια ενα σκηνικο που στον ενα μηνα τελειωσε γιατι επρεπε να γυρισει στη χωρα της. Πληρωνοταν για τα εξτρα της και ουτε γατα ουτε ζημια. Ειναι ωραια κατασταση ομως να κανεις το κεφι σου χωρις ξεποδαριασμα στους δρομους (οποτε και οταν γουσταρεις).
Κι αυτο καλο λογω κρισης, αλλα υπαρχει και το ΠΑΜΕ. Δεν ειναι να παιζουμε με το μεροκαματο του μεταναστη...μαλλον εξτραδακι ζητας κατα κυριο λογο, που να κανει και καμια φασινα μετα ;)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ε τι μονο με αυτο θα την βγαλεις τυπε?Η αληθεια ειναι οτι ειχα φτιαξει εντελως τυχαια ενα σκηνικο που στον ενα μηνα τελειωσε γιατι επρεπε να γυρισει στη χωρα της. Πληρωνοταν για τα εξτρα της και ουτε γατα ουτε ζημια. Ειναι ωραια κατασταση ομως να κανεις το κεφι σου χωρις ξεποδαριασμα στους δρομους (οποτε και οταν γουσταρεις).
πες μας την ιστορια κανονικα ρε δικε μου
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αν παντρευτει τυπε λες να τα εχει δωρεαν?τυπε ενα μισθο θελει να δινει ο τυπος και να εχει γαμισια-σιδερωμα-σφουγγαρισμα-πλυσιμο.
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
περισσοτερα θα δινει τυπε.αν παντρευτει τυπε λες να τα εχει δωρεαν?
Οσο πιο συντομα μπορω λοιπον: 23 χρονων απο Λευκορωσσια, 175-180 υψος και οποιος ερχοταν και την εβλεπε στο σπιτι παθαινε την πλακα του. Στη χωρα της ηταν χαντμπολιστρια και γενικα ηταν πολυ straight τυπακι. Μια μερα λοιπον κρατει αγκαλια το μωρο (τη κορη μου) κι εγω παω να της το παρω για βολτα. Κατα λαθος ενω το πιανω για να το παρω απο την αγκαλια της η παλαμη μου ακουμπαει ολη τη βυζαρα της απο κατω. Απιστευτη στιγμη και αισθηση. Εκεινη αταραχη χαμογελαει και με κοιταει σαν να της ειχα κανει κοπλιμεντο. Απο κει και περα που να κοιμηθω το βραδυ... Ετσι μια νυχτα κατα τις 11.00 - 11.30 παω να τσεκαρω οτι το σπιτι ειναι κλειδωμενο και εκεινη λογω ζεστης ειναι στο καναπε με το εσωρουχο διαβαζοντας βιβλιο. Ολοι κοιμοντουσαν - ευτυχως. Λεφτα δε ζητησε ποτε εξτρα, αλλα προφασιζομουν διαφορα για να δινω κατι για το φοβο των Ιουδαιων.ε τι μονο με αυτο θα την βγαλεις τυπε?
πες μας την ιστορια κανονικα ρε δικε μου
Παγιδα μεγαλη μαγκες! και να την εχεις και μες στο σπιτι... Μου εχει γινει εμονη ιδεα τωρα και λεω μπας και ξαναφανω τυχερος.
arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
αρχηγε για κανε μια αναλυση τωρα γιατι τα ειπες λιγο χοντρα.Οσο πιο συντομα μπορω λοιπον: 23 χρονων απο Λευκορωσσια, 175-180 υψος και οποιος ερχοταν και την εβλεπε στο σπιτι παθαινε την πλακα του. Στη χωρα της ηταν χαντμπολιστρια και γενικα ηταν πολυ straight τυπακι. Μια μερα λοιπον κρατει αγκαλια το μωρο (τη κορη μου) κι εγω παω να της το παρω για βολτα. Κατα λαθος ενω το πιανω για να το παρω απο την αγκαλια της η παλαμη μου ακουμπαει ολη τη βυζαρα της απο κατω. Απιστευτη στιγμη και αισθηση. Εκεινη αταραχη χαμογελαει και με κοιταει σαν να της ειχα κανει κοπλιμεντο. Απο κει και περα που να κοιμηθω το βραδυ... Ετσι μια νυχτα κατα τις 11.00 - 11.30 παω να τσεκαρω οτι το σπιτι ειναι κλειδωμενο και εκεινη λογω ζεστης ειναι στο καναπε με το εσωρουχο διαβαζοντας βιβλιο. Ολοι κοιμοντουσαν - ευτυχως. Λεφτα δε ζητησε ποτε εξτρα, αλλα προφασιζομουν διαφορα για να δινω κατι για το φοβο των Ιουδαιων.
Παγιδα μεγαλη μαγκες! και να την εχεις και μες στο σπιτι... Μου εχει γινει εμονη ιδεα τωρα και λεω μπας και ξαναφανω τυχερος.
εσυ η γυναικα σου το παιδι σου και λευκορωσιδα μενατε ολοι μαζι?
απο τις 11 σας στελνει η λευκορωσιδα για υπνο για να διαβασει με την ησυχια τις,και με το βρακι στο καναπε?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε γιαυτο το θες αυτο το σκηνικο,σε βολευει γιατι εισαι παντρεμενος ε?Οσο πιο συντομα μπορω λοιπον: 23 χρονων απο Λευκορωσσια, 175-180 υψος και οποιος ερχοταν και την εβλεπε στο σπιτι παθαινε την πλακα του. Στη χωρα της ηταν χαντμπολιστρια και γενικα ηταν πολυ straight τυπακι. Μια μερα λοιπον κρατει αγκαλια το μωρο (τη κορη μου) κι εγω παω να της το παρω για βολτα. Κατα λαθος ενω το πιανω για να το παρω απο την αγκαλια της η παλαμη μου ακουμπαει ολη τη βυζαρα της απο κατω. Απιστευτη στιγμη και αισθηση. Εκεινη αταραχη χαμογελαει και με κοιταει σαν να της ειχα κανει κοπλιμεντο. Απο κει και περα που να κοιμηθω το βραδυ... Ετσι μια νυχτα κατα τις 11.00 - 11.30 παω να τσεκαρω οτι το σπιτι ειναι κλειδωμενο και εκεινη λογω ζεστης ειναι στο καναπε με το εσωρουχο διαβαζοντας βιβλιο. Ολοι κοιμοντουσαν - ευτυχως. Λεφτα δε ζητησε ποτε εξτρα, αλλα προφασιζομουν διαφορα για να δινω κατι για το φοβο των Ιουδαιων.
εισαι τυπος δικε μου
που την πετυχε την λευκορωσσιδα?πως την βρηκες?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε η λευκορωσιδα ειχε παει για οικιακη βοηθος-μπειμπισιτερ αν καταλαβα καλααρχηγε για κανε μια αναλυση τωρα γιατι τα ειπες λιγο χοντρα.
απο τις 11 σας στελνει η λευκορωσιδα για υπνο για να διαβασει με την ησυχια τις,και με το βρακι στο καναπε?
Για να μη μπω σε λεπτομερειες στο σπιτι απο τις 10.00 υπαρχει το σιωπητηριο που λεγαμε στο στρατο. Το ηξερε γιατι ζουσε μαζι μας και γι αυτο μου ξηγηθηκε βρακολαστιχο το τεμαχιο...αρχηγε για κανε μια αναλυση τωρα γιατι τα ειπες λιγο χοντρα.
Απο πρακτορειο που εχω ξαναπαρει και παλιοτερα αλλα βεβαια καμια σχεση με την υποθεση που σας γραφω οι προηγουμενεςτυπε γιαυτο το θες αυτο το σκηνικο,σε βολευει γιατι εισαι παντρεμενος ε?
εισαι τυπος δικε μου
που την πετυχε την λευκορωσσιδα?πως την βρηκες?
Για να μη μπω σε λεπτομερειες στο σπιτι απο τις 10.00 υπαρχει το σιωπητηριο που λεγαμε στο στρατο. Το ηξερε γιατι ζουσε μαζι μας και γι αυτο μου ξηγηθηκε βρακολαστιχο το τεμαχιο...
δηλαδή την γαμούσες εσύ και η γυναίκα σου παραδίπλα κοιμόταν?
και δεν φοβόσουνα μην ξυπνήσει?
Ντροπη σας ρε! Εγω ζητησα τη βοηθεια σας κι εσεις θα με κανετε να παω να μεταλαβω αυριο.δηλαδή την γαμούσες εσύ και η γυναίκα σου παραδίπλα κοιμόταν?
και δεν φοβόσουνα μην ξυπνήσει?
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
αρχηγε για κανε μια αναλυση τωρα γιατι τα ειπες λιγο χοντρα.
εαν σου κανει πολλα για να πας για υπνο τοτε τι να κανεις??????πας!!!!
Παντοφλιασμενοι ολου του κοσμου ας ενωσουμε τις φωνες μαςεαν σου κανει πολλα για να πας για υπνο τοτε τι να κανεις??????πας!!!!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οχι ρε τυπεΠαντοφλιασμενοι ολου του κοσμου ας ενωσουμε τις φωνες μας
και εσυ παντοφλακιας?παρε παραδειγμα το παμμεγιστο bbwlover
να δεις πως την εχει την δικια του
σουζα