Επισκέπτης
Θα φαει στραπον απο τη ροδα ο καρπαζοεισπρακτορας δηλαδη?Όχι ρε γαμώτο και είπε ότι θα είναι η on the road με μια φιλη της
Θα φαει στραπον απο τη ροδα ο καρπαζοεισπρακτορας δηλαδη?Όχι ρε γαμώτο και είπε ότι θα είναι η on the road με μια φιλη της
Ριξε μια μεταφραση ρε κοπελια,δεν τα καταλαβαινω τα γερμανικα.Wie soll sie deine Eier lutschen, wenn du doch keine hast? Ich hoffe du stirbst. Du und alle Faschisten zusammen.
Ναι, γιατί; Δεν μπορεί ένας αριστερός να τεκμηριώνει τί λέει και να μη φωνασκεί ασκόπως;
Το ΚΚΕ "δεν τους κάνει παρέα".
Λέγε θα κατέβεις στο Σύνταγμα;
Μου τη γλίτωσες με το ΚΚΕ, δεν ήσουν στο Συ.Ριζ.Α, σήμερα θα έλθεις, ε;
Ich hoffe du stirbst.
Ριξε μια μεταφραση ρε κοπελια,δεν τα καταλαβαινω τα γερμανικα.
Ριξε μια μεταφραση ρε κοπελια,δεν τα καταλαβαινω τα γερμανικα.
Θα φαει στραπον απο τη ροδα ο καρπαζοεισπρακτορας δηλαδη?
And this will be their undoing που λένε και στο χωριό μου...
Die Hoffnung stirbt zuletzt.
Ποιανωνε?And this will be their undoing που λένε και στο χωριό μου...
Να μην πας, σαν Φυλησυχος που είσαι, θα γίνουν επεισόδια με του Καμμένου που είναι κανα δυο χλμ πιο κάτω
AAA sterben- πεθαινω ( απαρεμφατο). - η ελπιδα πεθαινει τελευταια παντα , ναι
Και θα το ακούσουν αυτοί του Καρατζαφέρη και φορτωθούν στα τραίνα να ανέβουν κι αυτοί στο κέντρο
Ποιανωνε?
Στο δικό μου "χωριό" πάντως, αυτά παίζουνε στα πανηγύρια.
Συγκεκριμένα εννοώ το Κ.Κ.Ε. Και ακόμη πιο συγκεκριμένα αν βγει ο Συ.Ρι.Α τρίτος και φθάσει να πάρει εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως (που πιθανότατα δεν θα) και αρνηθεί να συμπράξει το Κ.Κ.Ε και αυτό γίνει αιτία να μην γίνει αριστερή κυβέρνηση, τότε στις επόμενες εκλογές θα πατώσει. Αν και το ΚΚΕ έχει σκληρό πυρήνα που δεν αλλάζει με τίποτε θαρρώ.
Γενικότερα εννοώ οποιονδήποτε γίνει αιτία ή απλά αφορμή να μην σχηματιστεί κυβέρνηση και να πάει η εντολή στον επόμενο. Αυτός θεωρώ θα πατώσει εκτός εξαιρέσεων.
Λέγε ρε θα έλθεις στο Κύτταρο;
13/5 Αφιέρωμα σε DIO στα δύο χρόνια από το θάνατό του