apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ξερεις και την γλωσσα τυπε?AAA sterben- πεθαινω ( απαρεμφατο). - η ελπιδα πεθαινει τελευταια παντα , ναι
θα εισαι πολυ χρησιμος στην επανασταση του λακη
ξερεις και την γλωσσα τυπε?AAA sterben- πεθαινω ( απαρεμφατο). - η ελπιδα πεθαινει τελευταια παντα , ναι
Τρελελε σεναριο αφου λογικα ΣΥΡΙΖΑ+ΚΚΕ σαν ποσοστα δεν αρκουν για να στησουν κυβερνηση,και φυσικα ακομη και αν δεχτουμε οτι το ΚΚΕ δεν εχει προβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ αποκλειεται να δεχτει να χωθει τριτος τυπου Κουβελη(μπλιαχ)στο κολπο,μονο και μονο για την εξουσια.Συγκεκριμένα εννοώ το Κ.Κ.Ε. Και ακόμη πιο συγκεκριμένα αν βγει ο Συ.Ρι.Α τρίτος και φθάσει να πάρει εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως (που πιθανότατα δεν θα) και αρνηθεί να συμπράξει το Κ.Κ.Ε και αυτό γίνει αιτία να μην γίνει αριστερή κυβέρνηση, τότε στις επόμενες εκλογές θα πατώσει. Αν και το ΚΚΕ έχει σκληρό πυρήνα που δεν αλλάζει με τίποτε θαρρώ.
Γενικότερα εννοώ οποιονδήποτε γίνει αιτία ή απλά αφορμή να μην σχηματιστεί κυβέρνηση και να πάει η εντολή στον επόμενο. Αυτός θεωρώ θα πατώσει εκτός εξαιρέσεων.
Ποιό Κύτταρο?
Εκει που έπαιζαν κάποτε οι Socrates?
ξερεις και την γλωσσα τυπε?
θα εισαι πολυ χρησιμος στην επανασταση του λακη
τυπε ο λακης μου ειπε οτι εχουν φτασειΒεβαια, ρε τυπε ολα ετοιμα και αψογα σχεδιασμενα και κανονισμενα. Με τα πουκαμισα εγινε τιποτα? εχουμε καλυφθει επαρκως?
Τρελελε σεναριο αφου λογικα ΣΥΡΙΖΑ+ΚΚΕ σαν ποσοστα δεν αρκουν για να στησουν κυβερνηση,και φυσικα ακομη και αν δεχτουμε οτι το ΚΚΕ δεν εχει προβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ αποκλειεται να δεχτει να χωθει τριτος τυπου Κουβελη(μπλιαχ)στο κολπο,μονο και μονο για την εξουσια.
ΙΜΟ παντως το προβλημα σε βαθος χρονου το εχει ο ΣΥΡΙΖΑ,οχι το ΚΚΕ.
Τρελελε σεναριο αφου λογικα ΣΥΡΙΖΑ+ΚΚΕ σαν ποσοστα δεν αρκουν για να στησουν κυβερνηση,και φυσικα ακομη και αν δεχτουμε οτι το ΚΚΕ δεν εχει προβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ αποκλειεται να δεχτει να χωθει τριτος τυπου Κουβελη(μπλιαχ)στο κολπο,μονο και μονο για την εξουσια.
ΙΜΟ παντως το προβλημα σε βαθος χρονου το εχει ο ΣΥΡΙΖΑ,οχι το ΚΚΕ.
τυπε ο λακης μου ειπε οτι εχουν φτασει
θα αρχισουν να βγαινουν απο δευτερα ομως
θα φορεθουν πολυ φετο
βγαινουν και σε κοντο και σε μακρυ μανικι τυπεΕχουμε και θερινα και χειμερινα δικε μου?
Εχουμε και θερινα και χειμερινα δικε μου?
βγαινουν και σε κοντο και σε μακρυ μανικι τυπε
Ολο το πακετακι παιδες,εχει φροντισει για παρτη σας ο Λαλακης.Εχουμε και θερινα και χειμερινα δικε μου?
Πολυ ευκολα η Παπαρηγα μπορει,και καλα,να προσπαθησει και να βγαινει μαλακας ο Τσιπρας:Ειπαμε,για τον Κουβελη δεν συζηταω.Ειδοποιός διαφορά θα είναι το να ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ.
Άλλο να το παρουσιάσει ο Τσίπρας μαζί με την Παπαρήγα (βάζω και τον μπλιαχ σου μέσα) και τον Κουβέλη κυβέρνηση και να πάρουν τα αρχίδια μου και να πάει η εντολή στον επόμενο και άλλο να πει το ΚΚΕ ότι δεν δέχεται κουβέντα και άμα τυχόν πάρει εντολή η Παπαρήγα να αρνηθεί να προσπαθήσει.
σε μαυρο χρωμα θαναι τυπεΟλο το πακετακι παιδες,εχει φροντισει για παρτη σας ο Λαλακης.
Πολυ ευκολα η Παπαρηγα μπορει,και καλα,να προσπαθησει και να βγαινει μαλακας ο Τσιπρας:Ειπαμε,για τον Κουβελη δεν συζηταω.
Θετοντας η ιδια ορους που δεν θα δεχεται ο Τσιπρας.
Τι θα μου λες τοτε?
Α,και γιατι θα πρεπει η Παπαρηγα να δεχτει τους ορους του Τσιπρα δηλαδη?
online μπουτικ εχουν δικε μου?
Tυπε,εγω θα προτεινα ενα γκριζακι να μη λερωνει ευκολα.σε μαυρο χρωμα θαναι τυπε
για αυτο το συνολακι τι γνωμη εχεις?Το παλτουδακι και οι μποτες παντως δεν ξερω τι λετε αλλα μου αρεσουν πολυ