Νέα

Οι "υποβαθμισμένες" περιοχές και οι υπάνθρωποι που κατοικούν σε αυτές ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 257
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Συγκεκριμένα εννοώ το Κ.Κ.Ε. Και ακόμη πιο συγκεκριμένα αν βγει ο Συ.Ρι.Α τρίτος και φθάσει να πάρει εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως (που πιθανότατα δεν θα) και αρνηθεί να συμπράξει το Κ.Κ.Ε και αυτό γίνει αιτία να μην γίνει αριστερή κυβέρνηση, τότε στις επόμενες εκλογές θα πατώσει. Αν και το ΚΚΕ έχει σκληρό πυρήνα που δεν αλλάζει με τίποτε θαρρώ.

Γενικότερα εννοώ οποιονδήποτε γίνει αιτία ή απλά αφορμή να μην σχηματιστεί κυβέρνηση και να πάει η εντολή στον επόμενο. Αυτός θεωρώ θα πατώσει εκτός εξαιρέσεων.
Τρελελε σεναριο αφου λογικα ΣΥΡΙΖΑ+ΚΚΕ σαν ποσοστα δεν αρκουν για να στησουν κυβερνηση,και φυσικα ακομη και αν δεχτουμε οτι το ΚΚΕ δεν εχει προβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ αποκλειεται να δεχτει να χωθει τριτος τυπου Κουβελη(μπλιαχ)στο κολπο,μονο και μονο για την εξουσια.

ΙΜΟ παντως το προβλημα σε βαθος χρονου το εχει ο ΣΥΡΙΖΑ,οχι το ΚΚΕ.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ξερεις και την γλωσσα τυπε?
θα εισαι πολυ χρησιμος στην επανασταση του λακη :grin:

Βεβαια, ρε τυπε ολα ετοιμα και αψογα σχεδιασμενα και κανονισμενα. Με τα πουκαμισα εγινε τιποτα? εχουμε καλυφθει επαρκως?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Βεβαια, ρε τυπε ολα ετοιμα και αψογα σχεδιασμενα και κανονισμενα. Με τα πουκαμισα εγινε τιποτα? εχουμε καλυφθει επαρκως?
τυπε ο λακης μου ειπε οτι εχουν φτασει :rockon:
θα αρχισουν να βγαινουν απο δευτερα ομως
θα φορεθουν πολυ φετο :grin:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.936
Πόντοι
1.686
Τρελελε σεναριο αφου λογικα ΣΥΡΙΖΑ+ΚΚΕ σαν ποσοστα δεν αρκουν για να στησουν κυβερνηση,και φυσικα ακομη και αν δεχτουμε οτι το ΚΚΕ δεν εχει προβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ αποκλειεται να δεχτει να χωθει τριτος τυπου Κουβελη(μπλιαχ)στο κολπο,μονο και μονο για την εξουσια.

Σωστες απόψεις !

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Ειδοποιός διαφορά θα είναι το να ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ.

Άλλο να το παρουσιάσει ο Τσίπρας μαζί με την Παπαρήγα (βάζω και τον μπλιαχ σου μέσα) και τον Κουβέλη κυβέρνηση και να πάρουν τα αρχίδια μου και να πάει η εντολή στον επόμενο και άλλο να πει το ΚΚΕ ότι δεν δέχεται κουβέντα και άμα τυχόν πάρει εντολή η Παπαρήγα να αρνηθεί να προσπαθήσει.

Στις επόμενες εκλογές δεν θα γιγαντωθεί ο Συ.Ριζ.Α;

Υποθετικά όλα αυτά αφού η ΝΔ θα κάνει πιστεύω κυβέρνηση με Πα.Σο.Κ και εάν χρειαστει και με κάποιον άλλον.

ΜΗ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΤΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΡΕΥΣΤΑ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΟΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΧ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ; Ο ΜΠΕΝΙΖΕΛΟΣ;

Επισκέπτης
Εχουμε και θερινα και χειμερινα δικε μου?
Ολο το πακετακι παιδες,εχει φροντισει για παρτη σας ο Λαλακης.
sa_uniform_by_irmadoziedo-d31tx71.jpg

Επισκέπτης
Ειδοποιός διαφορά θα είναι το να ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ.

Άλλο να το παρουσιάσει ο Τσίπρας μαζί με την Παπαρήγα (βάζω και τον μπλιαχ σου μέσα) και τον Κουβέλη κυβέρνηση και να πάρουν τα αρχίδια μου και να πάει η εντολή στον επόμενο και άλλο να πει το ΚΚΕ ότι δεν δέχεται κουβέντα και άμα τυχόν πάρει εντολή η Παπαρήγα να αρνηθεί να προσπαθήσει.
Πολυ ευκολα η Παπαρηγα μπορει,και καλα,να προσπαθησει και να βγαινει μαλακας ο Τσιπρας:Ειπαμε,για τον Κουβελη δεν συζηταω.

Θετοντας η ιδια ορους που δεν θα δεχεται ο Τσιπρας.

Τι θα μου λες τοτε?

Α,και γιατι θα πρεπει η Παπαρηγα να δεχτει τους ορους του Τσιπρα δηλαδη?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πολυ ευκολα η Παπαρηγα μπορει,και καλα,να προσπαθησει και να βγαινει μαλακας ο Τσιπρας:Ειπαμε,για τον Κουβελη δεν συζηταω.

Θετοντας η ιδια ορους που δεν θα δεχεται ο Τσιπρας.

Τι θα μου λες τοτε?

Α,και γιατι θα πρεπει η Παπαρηγα να δεχτει τους ορους του Τσιπρα δηλαδη?

Όποιος πάρει πρώτος εντολή απευθύνεται στον άλλον. Άμα ο Τσίπρας την περάσει της απευθύνεται πρώτος. Για να μη σου πω ότι της έχει απευθυνθεί 100 φορές.

Και να σου το πω κι αλλιώς. Πες ότι η Παπαρήγα χτυπάει ένα 10% από 7,5% έτσι; Και ο Τσίπρας έχοντας χάσει τον μπλιχ σου από το κόμμα την περάσει και από 4,6% πάει 12% ας πούμε. Έχει τις εντυπώσεις ή όχι; Έχει πρώτος την εντολή ή όχι; Είναι καβάλα στο άλογο ή όχι;

Υποθετικά διότι δεν πιστεύω ότι θα φθάσει η εντολή εκεί.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το παλτουδακι και οι μποτες παντως δεν ξερω τι λετε αλλα μου αρεσουν πολυ :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom