mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
για αυτο το συνολακι τι γνωμη εχεις?
δε μαρεσει...
για αυτο το συνολακι τι γνωμη εχεις?
δεν θαναι και δυσκολο τυπε :SΕγω λεω και μερικες ειδικες μοναδες να τις ντυνουμε αναρχικους και πακηδες, οπως οι ισραηλινοι mistaravim της μοναδας " duvdevan"
( κερασι)
προσεχε τι λες μουνιτσα γιατι σε βλεπω να σου φοραει ο λακης κανα τετοιο συνολακιδε μαρεσει...
προσεχε τι λες μουνιτσα γιατι σε βλεπω να σου φοραει ο λακης κανα τετοιο συνολακι
http://[URL unfurl="true"]www.gls-german-courses.de/uploads/pics/ravensbrueck_01.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
η καθετη ριγα ψηλωνει :headbang3:
να δωθει το συνθημα της επαναστασης τυπεΟριστε, ολα εχουν προβλεφτει με καθε λεπτομερεια τυπε Τι αλλο μας μενει ?
η καθετη ριγα ψηλωνει
μου φαινεται οτι μαλλον εχεις παρει την επανασταση στην πλακα :Sη καθετη ριγα ψηλωνει
μου φαινεται οτι μαλλον εχεις παρει την επανασταση στην πλακα :S
τζαμπαρ μου εσι!!!!!!!!!!η καθετη ριγα ψηλωνει
με τετοιες ακραιες κινησεις θα παει μπροστα η επαναστασητην εχω παρει πιο σοβαρα απ' οσο νομιζεις...σημερα ανοιξα τους υαλοκαθαριστηρες μου ΔΥΟ ολοκληρες φορες οταν πηγαν να μου καθαρισουν το παρμπριζ
με τετοιες ακραιες κινησεις θα παει μπροστα η επανασταση
επαναστασι ινε εφκολο να κανισ αναστασι νεκρον να δουμε πιοσ θα κανιμε τετοιες ακραιες κινησεις θα παει μπροστα η επανασταση
Ποιας ανελευθεριας ρε καμενε κι εσυ? Οταν οι μεν μιλουν για εκουσια συμμετοχη σε κοινωνιες , οπου ολοι συμμετεχουν και ενεργουν απο κοινου κι οποιος διαφωνει μπορει να αποχωρησει και οι δε μιλουν για μια κεντρικη εξουσια απο εναν φυρερ και οποιος διαφωνει να ψηνεται στο κρεματοριο?
μου φαινεται οτι μαλλον εχεις παρει την επανασταση στην πλακα :S