Νέα

Οι σοφότερες κουβέντες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonoro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Στον θείο Πάπ πολλά +++ για την κουβέντα του που μου έγραψε πριν λίγο στο πμ

'Τα λεφτα μην τα σκεφτεσαι, αφου τα τρως για τον εαυτον σου..Στο κατω κατω οταν γερασουμε μονο αυτα θα θυμόμαστε'..!!!

RESPECT!!!

Μήπως όμως να βρίσκαμε μια  "καλη κοπέλλα, για σπίτι", και να κάναμε ορθολογικότερη διαχείριση των χρημάτων μας; (η απορία με βασανίζει μερικές φορές, όσο πάει και σπανιότερα, είναι η αλήθεια...)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
και δικη μου επισης..

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μπα... εμείς δεν θέλουμε μια αλλά πολλές 'καλές κοπέλες  απο σπίτια'  :rockon: :rockon: και μάλιστα να έχουν καταγωγή απο πάνω για να διαχειρίζονται αυτές τα οικονομικά μας. Να'σαι σίγουρος Φλές ότι πιο ντόμπρα θα μας βγει απο το ντόπιο. Παραδείγματα πολλά και τρανταχτά  ;) Αυτό είναι τελείως προσωπική μου άποψη βέβαια  :)
:) :) :)

και δικη μου επισης..
:rockon: :rockon: :rockon:

Τότε, ίσως η παρούσα διαχείριση των χρημάτων μας αποδειχθεί σοφή πράξη, όχι απλά κουβέντα... :dancing:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Επιτυχημένος άντρας είναι εκείνος που βγάζει περισσότερα λεφτά από όσα μπορεί να ξοδέψει η γυναίκα του.Επιτυχημένη γυναίκα είναι αυτή που μπορεί να βρει έναν τέτοιον άντρα

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Οι ληστές ζητούν ή τα λεφτά ή τη ζωή σου. Οι γυναίκες και τα δυο

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Για να ντυθεί μια γυναίκα, γδύνονται δυο ζώα:ένα που δίνει τη γούνα κι ένα που την πληρώνει
καλα εγραψες και στα 2....!!ειδεικα στο 2ο...!!!

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
να γραψω κι εγω ενα τετραστοιχο;
ας το γραψω λοιπον...

κοιταζω μονος τη βροχη..
σε σκεφτομαι και κλαιω...
μετα, το ξανασκεφτομαι....
και.. δε γαμιεσαι, λεω.....

Επισκέπτης
Μπα... εμείς δεν θέλουμε μια αλλά πολλές 'καλές κοπέλες  απο σπίτια'  :rockon: :rockon: και μάλιστα να έχουν καταγωγή απο πάνω για να διαχειρίζονται αυτές τα οικονομικά μας. Να'σαι σίγουρος Φλές ότι πιο ντόμπρα θα μας βγει απο το ντόπιο. Παραδείγματα πολλά και τρανταχτά  ;) Αυτό είναι τελείως προσωπική μου άποψη βέβαια  :)

Σεβασμος στην νι..οπου νι τεινει στο απειρο.. ;)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Επιτυχημένος άντρας είναι εκείνος που βγάζει περισσότερα λεφτά από όσα μπορεί να ξοδέψει η γυναίκα του.Επιτυχημένη γυναίκα είναι αυτή που μπορεί να βρει έναν τέτοιον άντρα

Επιτυχημένος άντρας είναι αυτός που κάθε φορά που έχει σηκωμάρες, βρίσκει μ@@@ί να μαμήσει... :rockon: :rockon: :rockon:
επιτυχημένη γυναίκα, είναι αυτή που καταφέρνει να κάνει έναν τέτοιο τύπο να έχει μάτια μόνο γι' αυτήν... :boobies:

Επισκέπτης
Της γυναικας ο καημός λούσο..που..ος και χορός Αυτή είναι η σοφότερη κουβέντα που έχω ακουσει εγώ :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
νατη η αληθεια
ελαμψε...!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
η μαγκια ειναι να βρειs γυναικαρα σαν αυτεs που νταραβεριζομαστε στα στουντιο αλλα να ειναι σωστη και πιστη, και να τιs τα δινειs ολα!!γιατι θα αξιζει!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ψιλο στα αχυρα βρισκεις πιο ευκολα πιστευω..!!!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
γιατι εισαι τοσο απαισιοδοξοs?θελει ψαξιμο,αλλα πολλα εξαρτωναι και απο τον αντρα.ολοκληρο ανατολικο μπλοκ δεν θα εχει και τετοιεs?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
γιατι εισαι τοσο απαισιοδοξοs?θελει ψαξιμο,αλλα πολλα εξαρτωναι και απο τον αντρα.ολοκληρο ανατολικο μπλοκ δεν θα εχει και τετοιεs?
ασε φιλε το ανατολικο μπλοκ...!!χειροτερα ειναι...!!ασε με να ξερω καλυτερα μιας και ειμαι στο ανατολικο μπλοκ...!

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
εννοω οτι αν θες να παντρευτεις τωρα κανεις παραγγελια και απο ιντερνετ..
ετσι ειναι με τις τεχνολογιες...!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
α καλα αμα ειναι ψαχνω γυναικα να παντρευτω μεσω ιντερνετ καηκα...!!
τι ειναι η γυναικα αμαξι για να την παραγκειλω μεσω νετ...!???
εγω ουτε αμαξι δεν θα παρηγκελνα...!!
κανα ζευγαρι παπουτσια ισως...!!

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Δουλεία δεν είχε το μουνί και μάθαινε Τσαγκάρης   :crazy:

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
The guy who fails at the game is the one who goes out looking for women to make him feel good about himself
The guy who succeeds at the game is the one who goes out and makes other people feel good about themselves

Οπου game=αποπλανηση κυριων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom