Νέα

Οι σχέσεις την σημερινή εποχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 346
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.097
Πόντοι
1.686
γεια σου λαδακη μου, καλως το παιδι  :-* εγκρινεις την σχεση του θεματοθετη; τι εχεις να προτεινεις;πιστευεις οτι η διατροφη παιζει ρολο σε ολα αυτα;  :think:

Ελα στο γραφείο μου με ζαρτιερες και θα ικανοποιήσω
κάθε απορία σου !

Xeiroteros

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
μια χαρα ειναι οι σχεσεις στην εποχη μας

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
  Και καλά κάνει...
Αλίμονο αν αρχίσουμε να βγάζουμε στο ίντερνετ φωτογραφίες από τις γκόμενες που χουμε πηδήξει.
  Ο Άντρας είναι για να γαμεί. Ο ΑΝΤΡΑΣ με Α κεφαλαίο.
Και μετά κρατάει το στόμα του κλειστό.
  Τα κοκκόρια μόνο σκούζουν πως γάμησαν.
Ακριβώς. Οι Γερμανοί λένε, Ein Gentlemann genniesst aber schweigt.

Ένας τζέντλεμαν απολαμβάνει αλλά σιωπά. ;)

Ο δε Καραγάτσης έγραφε, Οι πραγματικοί άνδρες τετοιώνουν τις γυναίκες, δεν τις διασύρουν.

OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ακριβώς. Οι Γερμανοί λένε, Ein Gentlemann genniesst aber schweigt.

Ένας τζέντλεμαν απολαμβάνει αλλά σιωπά. ;)

Ο δε Καραγάτσης έγραφε, Οι πραγματικοί άνδρες τετοιώνουν τις γυναίκες, δεν τις διασύρουν.
ετσι δικε μου

Melothanatos

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
1.add
2.accept
3.like photo
4.inbox
5.φάση
6.σχέση
7.τσακωμος
8.χωρισμος
9.delete και block

Κατι τετοιο συνεβει σε μένα σε εσας εχει συμβει κατι παρομοιο;

5, 6, 7, 8. Το λάθος είναι δικό μου όμως, εγώ θέλησα να κρατήσω επαφή και συνέχισα να την τηλεφωνώ μετά την πρώτη νύχτα του 5. Πραγματικά όπως είπε και άλλος, οι γυναίκες σήμερα επιδιώκουν τη σχέση για να ζουν με την ψευδαίσθηση ότι δεν είναι πουταναριά (δεν μιλάω για τις τίμιες ή μή βιοπαλαίστριες). Ή για να δέσουν τη γαϊδάρα τους με κανά μαλάκα.

1-night-stand. Ό,τι θέλει ο άντρας θέλει και η γυναίκα σήμερα, όπως έλεγε κι η Αναστασία. Κι αν ο άντρας θέλει αγαπούλες και γούτσου γούτσου, κακό της κεφαλής του. Φίλε έτσι είναι τα πράγματα. Θέλοντας και μή, κάποιος πρέπει να συμβαδίζει με την εποχή του, τα δεδομένα της και να συμμορφώνεται με τη μόδα και το κατεστημένο... ή έστω να προσποιείται πειστικά ότι αυτό κάνει. Εσύ νά 'σαι και να περνάς καλά, και άσε τους άλλους να κάνουν ό,τι καταλαβαίνουν κι ό,τι δεν καταλαβαίνουν. Μην προσπαθείς να καταλάβεις πώς λειτουργεί το γαμημένο το γυναικείο μυαλό! Εδω και χιλιετίες προσπαθούν φιλόσοφοι και φωτισμένοι και δεν κατάφερε κανείς! Πίστευε και μή ερεύνα!

Ο λόγος που μαλώσαμε στη δική μου περίπτωση, είναι γιατί στο κρεββάτι με έβαζε να της πω κάποια πράγματα για μένα -προφανώς φτιαχνόταν να ακούει φάσεις από το παρελθόν μου- (όλες έχουν αυτή τη ρημάδα την κρεββατομουρμούρα, κι οι ελληνίδες ακόμη πιο πολύ), και πιάστηκε για αφορμή από κάτι που είχα κάνει παλιότερα και ήταν λίγο παράνομο με το άλλο φύλο. Αυτό μου κοπάνησε, με είπε ψυχανώμαλο και πως πρέπει να με δει ψυχίατρος, μου έρριξε και σφαλιάρα (που δεν έχω φάει ξύλο ποτέ από κανέναν γιατί πάντα ήμουν "καλό παιδί") και με έδιωξε. (Μετά φταίνε αυτοί που τα κρύβουν όλα και τις φλομώνουν στο παραμύθι τις γκόμενες; Καλά τις κάνουν. Εμ της "εξομολογήθηκα", εμ της είπα μια χαζομάρα που είχα κάνει και πως μετάνιωσα για αυτήν, το χρησιμοποίησε και για να μαλλώσει μαζί μου και να με προσβάλλει.)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ρε παιδιά, χωρίς πλάκα τώρα, τι ηλίθια μόδα αυτό το φάτσαμπουκ..εγώ δεν έχω, αλλά και οι φίλοι μου που έχουν δεν καταφέρνουν τίποτα το σπουδαίο...οι περισσότερες είναι ψώνια που μαζεύουν like και στο μιλητό τα πάνε καλά, αλλά μέλι μέλι και τηγανήτα τίποτα!Πέρα απ' αυτό όμως, η μόδα αυτή κατέστρεψε το κλασσικό φλερτ, το "καμάκι" όπως προτιμούν κάποιοι...

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
το φατσοβιβλιο ειναι για φασεις,βασικα μικρες ηλικιες, βγηκαμε μια παρεα,η φιλη του φιλου της φιλης μου ανεβασε φοτος και μπαινω κανω λαικ αφνω και λιγουρικο σχολιο κτλ και μετα κανω κατασταση.Ουτε εγω ασχολουμαι αλλα ετσι ξερω οτι γινονται οι φασεις εκει.Οι τυποι που μπαινουν,μαζι με αλλους 1000,και την πεφτουν σε κανενα ξεκωλο που τους εκανε add παιρνουν πουλο.Ενα μεσο ειναι στην τελικη δεν ειναι τιποτα σπουδαιο..αλλοι το χουν για διαφημιση δουλειας..αλλοι για σκοτωμα χρονου..

afro153

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ......

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
το φατσοβιβλιο ειναι για φασεις,βασικα μικρες ηλικιες, βγηκαμε μια παρεα,η φιλη του φιλου της φιλης μου ανεβασε φοτος και μπαινω κανω λαικ αφνω και λιγουρικο σχολιο κτλ και μετα κανω κατασταση.Ουτε εγω ασχολουμαι αλλα ετσι ξερω οτι γινονται οι φασεις εκει.Οι τυποι που μπαινουν,μαζι με αλλους 1000,και την πεφτουν σε κανενα ξεκωλο που τους εκανε add παιρνουν πουλο.Ενα μεσο ειναι στην τελικη δεν ειναι τιποτα σπουδαιο..αλλοι το χουν για διαφημιση δουλειας..αλλοι για σκοτωμα χρονου..

Όντως υπάρχουν δουλείες που λόγω της γενικότερης κατάστασης έχουν ανάγκη τέτοιες σελίδες, από κει και πέρα παρακμή....η σκότωμα χρόνου όπως είπες...

ChevChelios

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
3
Πόντοι
1
Για μενα το φεισμπουκ βοηθαει στο να βρεις παλια γκομενακια, που εχεις χασει τηλεφωνα και επαφες. Επισης βοηθαει για να ερθεις σε επαφη με καποια κοπελα που βρεθηκες σε κοινη παρεα. Απο κει και περα, το να κανεις add καποια ακυρη, που δε ξερεις καν ποια ειναι, για μενα ειναι ηλιθιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom