Νέα

Οι σχέσεις την σημερινή εποχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 346
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τα ελεγα γιατι τα ελεγε και αυτη.και της αρεσαν κιολας.τι αλλαξε απο εκει που μου ελεγε ολα αυτα να μου λεει οτι ειμαι υπεβολικος;;;το οτι τα ελεγα δεν παει να πει οτι τιστευα κιολας!!!!!
Ρε τυπε αυτα τα λενε οι γυναικες σε μας,οχι εμεις σε αυτες.Την επομενη προσπαθησε να εισαι πιο απομακρος.Οσο πιο απομακρος εισαι τοσο πιο πολυ τρελαινεται η γκομενα.Και κυριως αλλαξε της τα φωτα στο γαμησι.Αυτο ειναι που δενει μαζι σου μια γυναικα.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ρε τυπε αυτα τα λενε οι γυναικες σε μας,οχι εμεις σε αυτες.Την επομενη προσπαθησε να εισαι πιο απομακρος.Οσο πιο απομακρος εισαι τοσο πιο πολυ τρελαινεται η γκομενα.Και κυριως αλλαξε της τα φωτα στο γαμησι.Αυτο ειναι που δενει μαζι σου μια γυναικα.
εγω ποιο μικρος κολαγα και επερνα τα παπαρια μου

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εγω ποιο μικρος κολαγα και επερνα τα παπαρια μου
Αν κολησεις με μια γκομενα σε γαμησε.Καλά εσυ εισαι μαλακας ετσι και αλλιως.
Καμια παρθενα φιλη σου σου ειπα να μου γνωρισεις και μου στειλες κατι σαβουρες  :2on1:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

εσυ αυτες τις μαλακιες εφαρμοζεις,γι'αυτο εισαι μονος και μαλακοκαυλης;

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Αν κολησεις με μια γκομενα σε γαμησε.Καλά εσυ εισαι μαλακας ετσι και αλλιως.
Καμια παρθενα φιλη σου σου ειπα να μου γνωρισεις και μου στειλες κατι σαβουρες  :2on1:

γιατι ρε μαλακα,νομιζεις οτι αξιζεις κατι καλυτερο;  :2funny: και το παιζεις και γαμιας ρε μαλακοκαυλη,ουτε οι σαβουρες δεν σε θελουνε  :jerking:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Το παιχνίδι χάθηκε όταν της είπε ότι είναι τα πάντα για αυτόν. Οι γκόμενες δεν γουστάρουν να ακούν ότι είναι τα πάντα για κάποιον, ειδικά μετά από 25 μέρες "σχέσης" . Γενικώς τις ξενερώνει να ξέρουν ότι αποτελούν το μόνο λόγο ευτυχίας, χαράς, ικανοποίησης κάποιου άντρα. Θέλουν τυπάδες που έχουν βρει τρόπους να νιώθουν ευτυχισμένοι πέρα από την επαφή μαζί τους. Να ξέρουν ότι αποτελούν ένα κομμάτι της ζωής μας και όχι τη ζωή μας.

Οπότε με τέτοιες σαλιάρικες μαλακίες δεν είναι και τόσο παράξενο που την έκανε με ελαφρά (μην με παρεξηγήσεις χρυσαύγουλο, και εγώ σαλιάρης είμαι εν μέρει με γκομενάκια που με ενδιαφέρουν πολύ).

Τσίμπα και ένα κομμάτι για την περίσταση

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ο λόγος που μαλώσαμε στη δική μου περίπτωση, είναι γιατί στο κρεββάτι με έβαζε να της πω κάποια πράγματα για μένα -προφανώς φτιαχνόταν να ακούει φάσεις από το παρελθόν μου- (όλες έχουν αυτή τη ρημάδα την κρεββατομουρμούρα, κι οι ελληνίδες ακόμη πιο πολύ), και πιάστηκε για αφορμή από κάτι που είχα κάνει παλιότερα και ήταν λίγο παράνομο με το άλλο φύλο. Αυτό μου κοπάνησε, με είπε ψυχανώμαλο και πως πρέπει να με δει ψυχίατρος, μου έρριξε και σφαλιάρα (που δεν έχω φάει ξύλο ποτέ από κανέναν γιατί πάντα ήμουν "καλό παιδί") και με έδιωξε. (Μετά φταίνε αυτοί που τα κρύβουν όλα και τις φλομώνουν στο παραμύθι τις γκόμενες; Καλά τις κάνουν. Εμ της "εξομολογήθηκα", εμ της είπα μια χαζομάρα που είχα κάνει και πως μετάνιωσα για αυτήν, το χρησιμοποίησε και για να μαλλώσει μαζί μου και να με προσβάλλει.)
Το ειπες και μονος σου φιλε......
Κανεις δεν μπορει να καταλαβει το μυαλο του καθενος (και οχι της γυναικας μονο)
Στο παω και λιγο παραπερα γιατι ολοι ειμαστε οντα, ανθρωποι, ζωα οπως θες το λες

Το οτι εξομολογηθηκες κατι που εκανες στο παρελθον και το μετανιωσες δεν ειναι κακο.....
Ετσι σου εδειξε η κοπελα οτι δεν σου ταιριαζε, η δεν ηθελε να ειναι μαζι σου πραγματικα.
Αν ηθελε να ειναι μαζι σου πραγματικα θα αποδεχοταν τα παντα, οτι κι αν ηταν αυτα, εφοσον εσυ ησουν ενταξει απεναντι της.

Παντα θα ανοιγεσαι σε αυτους που σε ενδιαφερουν και θες πλαι σου και θα τεσταρεις ετσι αν αποδεχονται μερικα πραγματα, η αν σε καταλαβαινουν..... η αν ειναι παρτακηδες χωρις να νοιαζονται για τιποτα (καταλαβαινεις τι λεω φανταζομαι)
Δεν μπορεις να τα κρυβεις ολα μεσα σου παντα.....
Ετσι θα καταλαβαινεις παντα πως να ελιχθεις απεναντι τους.

Ολα αυτα ειναι σχετικα φυσικα.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom