Νέα

Οι σχέσεις την σημερινή εποχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 346
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Δεν ειπες ηλικια και σπουδες

OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Περιμενω και την γνωμη του απολυτου

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.424
Πόντοι
5.006

Μη χαμηλώνεις τα μάτια σου στο χώμα
γλυκιά μου αγάπη συγγνώμη μη ζητάς
κι αν η δική μου καρδιά πονά
θα τη γιατρέψω ξανά

Πάλι θα κλάψω πάλι θα γελάσω
τι κι αν εσύ χαθείς
νύχτες πικρές το ξέρω θα περάσω
ώσπου να ξεχαστείς

Μη με κοιτάζεις με μάτια βουρκωμένα
με μια αγάπη δεν τελειώνει μια ζωή
από το κλάμα θα βγει μια χαρά
σαν το καινούργιο πρωί

Πάλι θα κλάψω πάλι θα γελάσω
τι κι αν εσύ χαθείς
νύχτες πικρές το ξέρω θα περάσω
ώσπου να ξεχαστείς

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16

Αυτο εχω να σου πω μονο...κου-ρα-δα!
Βρες αλλη τωρα...

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.893
Πόντοι
216
Τα ελεγα γιατι τα ελεγε και αυτη.

κλασσικη περιπτωση πιρφορου χωρις προσωπικοτητα που λεει και ενεργει συμφωνα με τις επιταγες της γκομενας. :2funny:Παντως συμφωνω στο 1ο σου post.Καπως ετσι εχουν καταντησει οι σχεσεις σημερα.

the_crafty

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
56
Πόντοι
1
  Και καλά κάνει...

Αλίμονο αν αρχίσουμε να βγάζουμε στο ίντερνετ φωτογραφίες από τις γκόμενες που χουμε πηδήξει.

Ο Άντρας είναι για να γαμεί. Ο ΑΝΤΡΑΣ με Α κεφαλαίο.

Και μετά κρατάει το στόμα του κλειστό.

Τα κοκκόρια μόνο σκούζουν πως γάμησαν.

πςςςςςςς....δωσε πονο τυπε
εγραψες παλι ;)

Επισκέπτης
Τύπε η γκόμενα δε σε γουστάρει και σε περιμένει στη γωνία για να σε ταπεινώσει όσο μπορεί.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κρατήσεις χαρακτήρα.
Το πολύ πολύ αν θες σ ενα μηνα απο τωρα στειλε της ενα μηνυματακι χαλαρο για να δεις πως θα αντιδρασει,αν ειναι θετικη το προχωρας, αν παει να κανει κιχ, μπινελικωσε την ασχημα, χριστοπαναγιες, μανες, κλπ

Μην παιζεται με την περηφανια σας. Άνθρωπος χωρίς περηφάνια έχει μικρότερη αξία από μία κατσαρίδα

OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Δεν ξερω τι να κανω...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Δεν ξερω τι να κανω...

Τι να κάνεις; Δεν είπαμε;

Θα βρεις μια φίλη σου, θα το παίξει γκόμενά σου και θα την  περάσεις περατζάδα μπροστά από την "πρώην" των 25 ημερών.

"Σπάσιμο" το λέγαμε στα νειάτα μου.

Αλάνθαστη συνταγή και ο καλύτερος δείκτης επιστροφής. 9 στις 10 γκόμενες γυρίζουν πίσω.

Αλλά κι αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ. Θα γυρίσει κι όταν θα ξεκινήσεις πάλι τα ίδια περί λουλουδιών, αγάπης κι άλλων μαλακιών θα σε ξαποστείλει ξανά...

Γνωστές ιστορίες....

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Δεν ξερω τι να κανω...

φιλαρακι αυτο που λεει ο φιλος gt1212 να κανεις.μακρυα απο τετοιες ανωμαλες.αφου ειδες οτι η τυπισσα χωριζει για μαλακισμενους λογους,παει να πει οτι τον χωρισμο τον εχει παιχνιδι.και δυστυχως ειναι παιχνιδι εις βαρος σου,και δεν υπολογιζει ουτε την διαθεση σου,ουτε τιποτα.εγω μαλιστα θα σου ελεγα ουτε καν να στειλεις μυνημα.εαν σε χωρισε μια,δεν θα διστασει να σου το ξανακανει αυτο,η και πολυ χειροτερα,και ποιος ξερει μεχρι που θα φτασει.μεινε μακρυα της.επειδη εσυ εχεις τις καλυτερες προθεσεις,δεν σημαινει οτι τις εχει και αυτη.ενταξει ηταν παρατραβηγμενο να πεις και εσυ οτι την αγαπας στις 25 μερες,αλλα ποιο ειδος πουτανας γυναικας σε χωριζει οταν της πεις μια τετοια κουβεντα,αντι τουλαχιστον να το εκτιμησει;ακομα και σε πουτανα σε μπουρδελο να το ελεγες,θα σου ελεγε τουλαχιστον ενα ευχαριστω.πηγαινε με τα κοριτσια της δουλειας,και θα δεις και εσυ οτι θα ειναι τα πιο καλα ξοδεμενα λεφτα που εχεις δωσει για γυναικες.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πάντα θα είναι μουνάρα.... Απορώ που τις χτυπάτε τις μουνάρες στο φέησμπουκ.. Εγώ όσες μουνάρες έχω ποτέ μα ποτέ δεν μπαίνουν στο τσατ.
Αλλά βέβαια πάντα είναι μουνάρα και εμείς πάντα όμορφοι και στυλάτοι άνδρες όχι τπτ τυχαίοι  :rolleyes:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μου εστειλε μυνημα στο κινητο και μου ειπε οτι ειμαι υπερβολικος γιατι της ελεγα οτι ειναι τα παντα για εμενα και οτι θα εκανα τα παντα για αυτη,ενω αυτη αρχισε να τα λεει και τα λεγε μεχρι εκεινο το μυνημα το οποιο ηταν και το τελεπου μου εστειλεαιν
έτσι αγαπάει ο γνήσιος έλλην ρε κωλόπαιδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom