Νέα

Οι σχέσεις την σημερινή εποχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 346
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

crazy boy

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2012
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Μου εστειλε μυνημα στο κινητο και μου ειπε οτι ειμαι υπερβολικος γιατι της ελεγα οτι ειναι τα παντα για εμενα και οτι θα εκανα τα παντα για αυτη,ενω αυτη αρχισε να τα λεει και τα λεγε μεχρι εκεινο το μυνημα το οποιο ηταν και το τελεπου μου εστειλεαιν

'Eπαθα ακριβώς το ίδιο πριν ενα εξάμηνο.'Εχω αλλάξει εντελώς τρόπο σκέψης κ δράσης.'Οποτε μου λένε τετοια χαριτωμένα,δεν μιλάω ή αδιαφορώ ή τους λέω δεν σε πιστεύω.
'Ασε που όπως είπαν οι προλαλήσαντες κ ενθουσιασμός είναι,ήταν δεν ξέρω κ απλά λέει οτι είχατε σχέση για να μην βγεί οτι ήταν πουτάνα κ γαμιέται με τον καθένα.
Γραφτην το ξέρω οτι είναι δύσκολο κ άμα γυρίσει γύρισε αν δεν γυρίσει 10 τσάρκες στην φυλής κ είσαι οκ τα συναισθηματικά δεκανίκια (πουτάνες) είναι πάντα εκεί για να ξεκαβλώνεις
κ να μην την σκέφτεσαι.

Φιλικά Τρελό Αγόρι  :) :2funny: ;) :cheesy: :grin: :rolleyes: :idiot: :uglystupid:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Μου εστειλε μυνημα στο κινητο και μου ειπε οτι ειμαι υπερβολικος γιατι της ελεγα οτι ειναι τα παντα για εμενα και οτι θα εκανα τα παντα για αυτη,ενω αυτη αρχισε να τα λεει και τα λεγε μεχρι εκεινο το μυνημα το οποιο ηταν και το τελεπου μου εστειλεαιν

ρε φιλε
ειμαι κοντα 3 χρονια με την κοπελα λαιβ
και δεν της εχω πει το "σ'αγαπαω"(θα μου πεις το διχνεις οποτε δινετε ευκαιρια αλλα δεν το εχω πει) και εσυ λες το "εισαι τα παντα για μενα" μεσα σε 25 μερες απο το πισι?
παλι καλα που δεν σε εστειλε σε ψιχολογο
ολα λεγοντε στην ωρα τους πιο συγκρατημενος την επομενη, στα @@ δεν πα να ηταν και το μοντελο θα βρεις αλλο
αλλα προσεχε το τι θα λες γιατι θα την κανει και εκεινο....

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ενταξει,η σιγουρα η γκομενα εκανε δηθεν "σχεση" για να πεισει τον εαυτο της οτι δεν ειναι πουτανα και γαμιεται με τον οποιοδηποτε.και η της περασαν οι καυλες,η θελει αλλον.οπως καιο να'χει πουτανα ειναι.αλλα δεν περιμενω και κατι καλυτερο απο την παπαρια το ΦΒ.φιλε καλα την γαμησες,πας γι'αλλα τωρα :zfuck:
Εγω το εχω πει ολες αυτες που ειναι μοες τους ειναι μονο και μονο για να γαμιουνται με ολους η αλλες η ξυπνιες το λενε σχεση και μετα απογοητευση

OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Και εμενα μου ελεγε ολοι τα ιδια λετε,και σε ποσες αλλες τα λες αυτα ταυτοχρονα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αποκλειεται να συνειδητοποιησε οτι τα ελεγες απλα για να τα πεις?

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Και εμενα μου ελεγε ολοι τα ιδια λετε,και σε ποσες αλλες τα λες αυτα ταυτοχρονα

Ξυπνα   αυτα τα λενε για να μην εχουν ενοχες  σε κανουν κακο εσενα για να εχουν δικαιολογια για αυτες.

Δοκιμασνεη μεθοδος οσο πιο πολλα τετοια σου λεει τοσο πιο μεγαλη  :pipa2: :pipa2: ειναι

OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Φοιτητες κ οι δυο

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
τώρα κάνε τον κινέζο μαν και αν γυρίσει γύρισε

πάνω απ'όλα αξιοπρέπεια, αν αρχίσεις τα παρακάλια το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να πέσεις κι άλλο στα μάτια της, αν το παίξεις αδιάφορος ίσως και να γυρίσει μόνη της, αν δεν γυρίσει δεν ενδιαφέρεται, ξέχνα την ;)

μη λετε μαλακιες στο παιδι και περιμενει σαν μαλακας .

Φιλε ξεχνατην ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕς ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ  πολλη παρακατιανω να γυρισουν σε γκομενο οταν θα τις παρακαλεσουν καποιοι αλλοι μαλακες .αυτο γινεται μονο οταν σε διωξη αυτη.Τωρα στο επομενο μαλακα που θα πεσει να ξερεις οτι θα ειναι μεγαλυτερος μαλακας απο εσενα και αυτον θα το παρατησει παλι και παει λεγοντας    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  αποδεδειγμενο και επιστημονικα

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Φοιτητες κ οι δυο
ηλικια δεν ειπες και μια γκομενα που ειχα ειναι 45 και ειναι φοιτητρια.Εχει σημασια και τι σπουδαζεται γιατι εχει και το αναλογο επιπεδο δεν μου ειπες τι σπουδαζαται η σπουδαζεται ακομα ?

OP
OP
redmanftw

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τι να κανω τωρα;;;;;αντε να ξαναβρω γκομενα,δυσκολο στις μερες μας!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom