life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
ποτε θα παμε για τσαρκα;;;μπας και την ξεχασω;
Α ενταξει.......Συνηλθεs γρηγορα
ποτε θα παμε για τσαρκα;;;μπας και την ξεχασω;
Μου εστειλε μυνημα στο κινητο και μου ειπε οτι ειμαι υπερβολικος γιατι της ελεγα οτι ειναι τα παντα για εμενα και οτι θα εκανα τα παντα για αυτη,ενω αυτη αρχισε να τα λεει και τα λεγε μεχρι εκεινο το μυνημα το οποιο ηταν και το τελεπου μου εστειλεαιν
Το ξερω!.....γι αυτο εχουν γαμηθει να με σβηνουνε!
Μου εστειλε μυνημα στο κινητο και μου ειπε οτι ειμαι υπερβολικος γιατι της ελεγα οτι ειναι τα παντα για εμενα και οτι θα εκανα τα παντα για αυτη,ενω αυτη αρχισε να τα λεει και τα λεγε μεχρι εκεινο το μυνημα το οποιο ηταν και το τελεπου μου εστειλεαιν
τι ηλικιες εισαστε αυτη τι κανει δουλευει ειναι φοιτητρια μηπως (παρθενα) η (κοριτσι απο σπιτι)25 ημερες
Εγω το εχω πει ολες αυτες που ειναι μοες τους ειναι μονο και μονο για να γαμιουνται με ολους η αλλες η ξυπνιες το λενε σχεση και μετα απογοητευσηενταξει,η σιγουρα η γκομενα εκανε δηθεν "σχεση" για να πεισει τον εαυτο της οτι δεν ειναι πουτανα και γαμιεται με τον οποιοδηποτε.και η της περασαν οι καυλες,η θελει αλλον.οπως καιο να'χει πουτανα ειναι.αλλα δεν περιμενω και κατι καλυτερο απο την παπαρια το ΦΒ.φιλε καλα την γαμησες,πας γι'αλλα τωρα
μια η λθση ξεκινα απο τωραακριβως!!!!!τωρα τι να κανω;;;;;;την θελω!!!!
δεν μου ειπες ποσο ειναι ηλικια ?Και εμενα μου ελεγε ολοι τα ιδια λετε,και σε ποσες αλλες τα λες αυτα ταυτοχρονα
Και εμενα μου ελεγε ολοι τα ιδια λετε,και σε ποσες αλλες τα λες αυτα ταυτοχρονα
Εδώ είσαι;Αποκλειεται να συνειδητοποιησε οτι τα ελεγες απλα για να τα πεις?
τώρα κάνε τον κινέζο μαν και αν γυρίσει γύρισε
πάνω απ'όλα αξιοπρέπεια, αν αρχίσεις τα παρακάλια το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να πέσεις κι άλλο στα μάτια της, αν το παίξεις αδιάφορος ίσως και να γυρίσει μόνη της, αν δεν γυρίσει δεν ενδιαφέρεται, ξέχνα την ;)
ηλικια δεν ειπες και μια γκομενα που ειχα ειναι 45 και ειναι φοιτητρια.Εχει σημασια και τι σπουδαζεται γιατι εχει και το αναλογο επιπεδο δεν μου ειπες τι σπουδαζαται η σπουδαζεται ακομα ?Φοιτητες κ οι δυο
Σε ψάχνανε στο σπαμ.πριν λιγο μπηκα
γιατι?