Νέα

Οι σαρανταπεντάρηδες του μπου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 435
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.305
Πόντοι
5.006
ειχα ανοιξει παλιοτερα ένα ακρως ποιοτικο θρεντ με τιτλο "παγκακια - εργα τεχνης" και πηγε απατο σχεδόν...και τωρα ανοιγει ο άλλος ένα θεμα για τους σαρανταπεντάρηδες του σαιτ και κανει 16 σελιδες σε μια μερα.. :S :S :S

δηλαδή να ανοιξω κανα θρεντ για τους εικοσιοκταρηδες ή τους πενηνταδυαρηδες του σαιτ?? :S :S :S

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ειχα ανοιξει παλιοτερα ένα ακρως ποιοτικο θρεντ με τιτλο "παγκακια - εργα τεχνης" και πηγε απατο σχεδόν...και τωρα ανοιγει ο άλλος ένα θεμα για τους σαρανταπεντάρηδες του σαιτ και κανει 16 σελιδες σε μια μερα.. :S :S :S

δηλαδή να ανοιξω κανα θρεντ για τους εικοσιοκταρηδες ή τους πενηνταδυαρηδες του σαιτ?? :S :S :S

Τα ξυλογλυπτα γκαμαγαν

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Μου αρέσει που αυτό το thread έγινε μία αρένα που κάποιοι λογικοί ώριμοι άνθρωποι παλεύουν σώμα με σώμα με ηλίθια, ανώριμα, χαμηλής νοημοσύνης άτομα.

Και μένα με ενοχλεί τύπε μου που εμείς οι λογικοί ώριμοι 45+ παλεύουμε με τους ανώριμους μπαχαλάκηδες.
Ελπίζω τώρα να εκτίμησες οτι παραμένω ο μοναδικός 45+ που έγραψε την εμπείρία του με τον καθηγητή και την τσιπούρα και να ανακαλέσεις τις βαριές κουβέντες που μου είπες.

Επισκέπτης
Καλημέρα αγαπητέ. Κρύο, μοναξιά και λίμπιντο υπό του μηδενός.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Συνημμένα

• austin powers id.jpg
    austin powers id.jpg
    16,9 KB · Εμφανίσεις: 21

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Τυπε παρε το πληκτρολογιο σου και δρομο...εδω ειναι μονο για 45 εως 45 και γαμιαδες των 50 ευρω. :S :S :S

Ωχ, τι είπες ρε τύπε;
Είναι μόνο για 45 ή 45+ ;
Αν είναι έτσι πρέπει να φύγω και εγώ.  :S
(Για τα 50€ δεν θα τα χαλάσουμε.)

Επισκέπτης
H εμμονή σου με κάνει πολύ υπερήφανο τύπε.

Τυπε θα συνδραμω σαν σεκιουριτας στο νημα σου...δεν θα αφηνω κανεναν πουστη πανω ή κατω απο 45 να μπαινει μεσα.Αμα εχει και μηδεν κριτικες θα αμολαω και τα μπουρδελοσκυλα να τον κατασπαραζουν... :S :S :S

Επισκέπτης
Και για να εξηγούμαστε: Εδώ δεν θα γίνει ένα νήμα που οι αγαπημένες μας εταίρες - που για να τις ακουμπήσουμε χρειαζόμαστε τουλάχιστον ένα κατόμπαλο - θα γράφουν για σουπίτσες, για αγαπούλες και θα κάνουμε αφιερώσεις τραγουδάκια. Σε αυτό το νήμα με τον παρά μας γαμάμε την κυρά μας και δεν θέλουμε τσιριμόνιες. Είμαστε συνειδητοποιημενοι μεσήλικες και όχι παραμυθιασμένοι. Κορίτσια ελπίζω να με καταλαβαίνετε, ή μάλλον όχι, απαιτώ να με καταλαβαίνετε  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom