Επισκέπτης
Γνωστοι μπαχαλακηδες τυπε!!!!!!!
Το καλύτερο μου το είχε πει ένας ταξιτζής πριν χρόνια:
"Μαλάκες. Ένας πεθαίνει, δέκα γεννιούνται"
Γνωστοι μπαχαλακηδες τυπε!!!!!!!
Απλά από το πρώτο βλακώδες post που ανέβασαν εδώ, είμαι παρών και προσπαθώ να τους στείλω πίσω από εκεί που ήρθαν. Πήγαν στο Survivor για λίγο όπου έλεγαν κάτι ακατάληπτα μεταξύ τους και τώρα επέστρεψαν ξανά εδώ, που τρώνε συνέχεια μεγαλοπρεπείς τάπες. Ξέρεις, είναι εκπληκτικό γι'αυτούς, κάποιος ξαφνικά τους παίρνει στα σοβαρά
απαξιωτικο ποστΤο καλύτερο μου το είχε πει ένας ταξιτζής πριν χρόνια:
"Μαλάκες. Ένας πεθαίνει, δέκα γεννιούνται"
απαξιωτικο ποστ
τυπε οι ταριφες ειναι σοφοιΤον απαξιωσε ο ταξιτζης ασχημα τυπε.... :S :S :S
τυπε οι ταριφες ειναι σοφοι
γιαυτο σου λεω παρε το γαμοδιπλωμα :S :S :S
Αυτοπιπωνεσαι συχνα τυπε;Δινεις και 50 ευρω στον εαυτο σου και μετα γραφεις κριτικη; :S :S :S
στουρναρι....Κατσε ρε τυπε μολις τωρα πηραμε διπλωμα για γουρουνα μετα απο 35 προσπαθειες....για Αινσταιν μας περασες κατευθειαν να παμε για επαγγελματικο; :S :S :S
:S :S :S :SΠάλι εδώ ήρθαν τα κουταβάκια? Γούτσου γούτσου βρε. Άντε, να, πάρτε ένα κοκκαλάκι και εσείς
στουρναρι....
αποχωρω
Και εγω αυγολεμονε ειναι για το πουτσο το νημα δεν τραβαει... :S :S :S
τυποι τι εγινε εδω; :S :S :S
τι καταστροφη ειναι αυτη; :S :S :S
https://[URL unfurl="true"]www.globalsecurity.org/wmd/world/russia/images/tsar-bomb-image11.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Κάτι βλαχάκια ήρθαν και τα σπάσανε. Ευτυχώς πληρώσανε και φύγανε. Πήγαν στα αφεντικά τους τώρα για χαδάκια
Κάτι βλαχάκια ήρθαν και τα σπάσανε. Ευτυχώς πληρώσανε και φύγανε. Πήγαν στα αφεντικά τους τώρα για χαδάκια
τονε ξεκώλιασες μαν :oΑυτοπιπωνεσαι συχνα τυπε;Δινεις και 50 ευρω στον εαυτο σου και μετα γραφεις κριτικη; :S :S :S
παρεξηγηση μαν...θα φτιαξουν ολα :S :S :Sτυπε οι σκληροι χυστες νασος hellraiser και τρουμπακης ειναι πολυ γαματοι τυποι.τι εχει συμβει μεταξυ σας και εγινε το θρεντ πουτανα ολα; :S :S :S
:S :S :S
και εσυ τυπε απο τα λιγα ποστ σου που εχω δει εισαι πολυ ενταξει τυπος
τι εγινε εδω τυποι; :S :S :S
Τύπε εσυ δεν θα λες αλλους βλακες. Κατανοητο?εχεις σκεφτει οτι εισαι απλα βλακας??
κουνα τα σημαιακια σου τυπε