Επισκέπτης
καλως και τον αλεξ γνωστο και ως καληνυχτακια
τι τα κουνας καλε τα ταμπελακια??
κανεις διαμαρτυρια ???
Μωρή Λουλού Πούσι δεν έχεις δουλειά να κάνεις?
καλως και τον αλεξ γνωστο και ως καληνυχτακια
τι τα κουνας καλε τα ταμπελακια??
κανεις διαμαρτυρια ???
Μωρή Λουλού Πούσι δεν έχεις δουλειά να κάνεις?
Όλοι αυτοί μαζί με εμένα,είμαστε 1 πρόσωπο. ;)Τί να το κάνω ρε ξύπνιε. Εσείς οι τρεις γράφετε εδώ και ώρα και μιλάτε μεταξύ σας. Hellraiser, Barock και Troubakhs
επισης ξεχασες να γραψεις οτι εχω 0 κριτικες :S :S :S :S
συγγνωμη και αποχωρω
οποιος ψαχνει χαβαλε να μπει στο θρεντ μου
δινουμε και παροχες
Τυπε δεν ανοιγεις ποιοτικα θρεντ :S
γελαω με τα χαλια του θρεντ σου
Έχεις δίκιο. Θα ανοίξω τώρα ένα "Ο μαλάκας του bourdela 2017: King Kong εναντίον Mighty Mouse Μακάκες πουτσοκέφαλα παραμονή Χριστουγέννων"
ο αλεξ με τα σημαιακια του που πηγε???
μοιαζει με τους διαδηλωτες μενουμεευρωπαιους ,ειχαν πλακα οι διαδηλωτες αυτοι :S
μαν σε προειδοποίησα ,δεν ανοιγουμε τετοιο θρενδ χωρίς συνέπειεςΈχεις δίκιο. Θα ανοίξω τώρα ένα "Ο μαλάκας του bourdela 2017: King Kong εναντίον Mighty Mouse Μακάκες πουτσοκέφαλα παραμονή Χριστουγέννων"
εχεις σκεφτει οτι εισαι απλα βλακας??
Τί γελάς ρε χάχα. Ψήφισες ΟΧΙ και εσύ? Φάει σκατά τώρα
Μου αρέσει που αυτό το thread έγινε μία αρένα που κάποιοι λογικοί ώριμοι άνθρωποι παλεύουν σώμα με σώμα με ηλίθια, ανώριμα, χαμηλής νοημοσύνης άτομα.
οταν τελειωσε η τελευταια συγκεντρωση του οχι στο καλλιμαρμαρο γινοταν την ιδια ωρα του ναι
οπωτε λογικο απο ενα σημειο και μετα στο μετρο και στο δρομο να συναντηθουν ατομα και απο τις δυο συγκεντρωσεις
περιττο να σου πω τα γαλλικα που φαγανε ,ακομα γελαω με κατι κυριες που ρωτουσανε ποιος ειχε πιο πολυ κοσμο???
τρελο γελιο εκεινο το βραδυ
Τύποι σοβαρά τώρα τί το τόσο γελοίο έχει αυτό το νήμα; Γιατί γίνεται τέτοιος χαμός; :S :S :S
Γνωστοι μπαχαλακηδες τυπε!!!!!!!Απλά από το πρώτο βλακώδες post που ανέβασαν εδώ, είμαι παρών και προσπαθώ να τους στείλω πίσω από εκεί που ήρθαν. Πήγαν στο Survivor για λίγο όπου έλεγαν κάτι ακατάληπτα μεταξύ τους και τώρα επέστρεψαν ξανά εδώ, που τρώνε συνέχεια μεγαλοπρεπείς τάπες. Ξέρεις, είναι εκπληκτικό γι'αυτούς, κάποιος ξαφνικά τους παίρνει στα σοβαρά