pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Μεχρι να πεινασει και ο τελευταιος Ελληνας δεν προκειτε να γινει τιποτα..Ναι, αλλά ξυπνήστε τώρα γιατί είναι ώρα να πάρετε το υπνωτικό σας.
Μεχρι να πεινασει και ο τελευταιος Ελληνας δεν προκειτε να γινει τιποτα..Ναι, αλλά ξυπνήστε τώρα γιατί είναι ώρα να πάρετε το υπνωτικό σας.
αυτος ειναι μαλακας
ανηκει στην κατηγορια που προειπα
θα δουλευει για να του τα τρωει το κομμα
ετσι για να πλουτιζει συνεχεια το μπουρδελο του περισσου
ηθελα να ξερα τα λεφτα τι τα κανουνε
Ποτε θα γεννηθει μια ανεξαρτητη κινηση πολιτων που θα τους παρει ολους σβαρνα και θα δωσει ελπιδα στο λαο και δυναμη να διεκδικηση,τοτε να δω τους απο δω και τους απο κει...
Εχω ακουσει κατι λιγα,δεν ξερω αν μπορει να συμμετεχη ο κοσμος,αλλα και εδω κλασσικα η υποβαθμιση παει συννεφο απο τα μμε..Προσωπικα εχω αηδιασει με ολα τα κομματα,δεν ανηκα ποτε πουθενα και πλεον ειμαι δυσπιστος ακομα και για τις κινησεις που κανουν τα συνδικατα,δεν θελω να εξυπηρετω τα συμφεροντα κανενος..υπάρχει η Σπίθα στην οποία μετέχει και ο Θοδωράκης εσύ έγινες μέλος ή περιμένεις να γιγαντωθεί από μόνη της
υπάρχει η Σπίθα στην οποία μετέχει και ο Θοδωράκης εσύ έγινες μέλος ή περιμένεις να γιγαντωθεί από μόνη της
κακος μεν αλλα μια ζωη συμφεροντα αλλων θα εξυπηρετηςΕχω ακουσει κατι λιγα,δεν ξερω αν μπορει να συμμετεχη ο κοσμος,αλλα και εδω κλασσικα η υποβαθμιση παει συννεφο απο τα μμε..Προσωπικα εχω αηδιασει με ολα τα κομματα,δεν ανηκα ποτε πουθενα και πλεον ειμαι δυσπιστος ακομα και για τις κινησεις που κανουν τα συνδικατα,δεν θελω να εξυπηρετω τα συμφεροντα κανενος..
Ποτε θα γεννηθει μια ανεξαρτητη κινηση πολιτων που θα τους παρει ολους σβαρνα και θα δωσει ελπιδα στο λαο και δυναμη να διεκδικηση,τοτε να δω τους απο δω και τους απο κει...
Ωπα !!!Ήταν μια σπίθα στη αρχήηηη... και μιας βροχής ψιχάαλαααα,
κι εγίνε η σπίθα πυρκαγιάαα... κι εγίν η σπίίιθα πυρκαγιάαα...
και πελαγόοοος η στάάλαααα.....
Τυπε,εγω το ειπα με την εννοια οτι μπροσταρηδες πρεπει να μπουν ικανοι ανθρωποι με γνωσεις και σωστο προγραμματισμο, μια τετοια κινηση θα την στηριξω οπως μπορω..Aυτή είναι η μαλακία σε αυτή τη χώρα, πάντα να τα περιμένουμε τα πάντα από τους άλλους, πάντα οι άλλοι να ξεκινήσουν και να έρθουν να πιάσουν από το χέρι τον έλληνα που δεν έχει σηκώσει τον κώλο του να πάει έστω σε μια πορεία.
Αυτοί είμαστε, αυτά αξίζουμε.
σιγα ρε ατλανταΤυπε,εγω το ειπα με την εννοια οτι μπροσταρηδες πρεπει να μπουν ικανοι ανθρωποι με γνωσεις και σωστο προγραμματισμο, μια τετοια κινηση θα την στηριξω οπως μπορω..
Κατω απο τη μπαρασιγα ρε ατλαντα
Ήταν μια σπίθα στη αρχήηηη... και μιας βροχής ψιχάαλαααα,
κι εγίνε η σπίθα πυρκαγιάαα... κι εγίν η σπίίιθα πυρκαγιάαα...
και πελαγόοοος η στάάλαααα.....
Η αστυνομια σημερα εδειξε για ακομα μια φορα ποιος ειναι ο ρολος της. Οταν χτες σφαξανε τον ανθρωπο για μια βιντεοκαμερα, δεν υπηρχαν πουθενα για να προλαβουν το γεγονος ή να συλλαβουν τους δραστες. Σημερα ομως επνιξαν την Αθηνα στα χημικα και εστειλαν αρκετο κοσμο στα νοσοκομεια, καποιοι μαλιστα πολυ σοβαρα απ΄οτι διαβαζω. Η ελληνικη αστυνομια δεν μπορει να αστυνομευσει το κεντρο της Αθηνας, μπορει ομως να διαλυσει χιλιαδες κοσμου που διαδηλωνει για τα δικαιωματα του. Συνεχιστε νεο-ελληνες να τσακωνεστε ποιος εφαγε τα πιο λιγα ή τα πιο πολλα, η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ και σας ευχομε του χρονου τετοια μερα να μην εχετε να πληρωσετε ουτε το internet κοροιδα. Τοτε μπορει να βγητε απο τα σπιτια σας και να κουνησετε τον κωλο σας μπας και αλλαξει κατι σ΄αυτο τον τοπο.
Ξυπνησε το δημοσιογραφικο δαιμονιο ?δεν ειναι πολυ καλες οι φωτος, απο κυνητο τις εβγαζα...
δεν ειναι πολυ καλες οι φωτος, απο κυνητο τις εβγαζα...