Νέα

Οι πορείες στο κέντρο της Αθήνας !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amjik
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.969
Πόντοι
25.467
αυτος ειναι μαλακας :jerking:
ανηκει στην κατηγορια που προειπα
θα δουλευει για να του τα τρωει το κομμα
ετσι για να πλουτιζει συνεχεια το μπουρδελο του περισσου
ηθελα να ξερα τα λεφτα τι τα κανουνε :think:

Ότι οι περισσότεροι. Τα στέλνουν για σιγουριά στην Ελβετία.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.610
Πόντοι
5.097
παντως βλεπω μια ομοφωνια για τον παπαζολη
οτι ειναι μαλακας
και οτι δεν θα δουλεψει με την καμια :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ποτε θα γεννηθει μια ανεξαρτητη κινηση πολιτων που θα τους παρει ολους σβαρνα και θα δωσει ελπιδα στο λαο και δυναμη να διεκδικηση,τοτε να δω τους απο δω και τους απο κει...

υπάρχει η Σπίθα στην οποία μετέχει και ο Θοδωράκης :think: εσύ έγινες μέλος ή περιμένεις να γιγαντωθεί από μόνη της :birdman:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
υπάρχει η Σπίθα στην οποία μετέχει και ο Θοδωράκης :think: εσύ έγινες μέλος ή περιμένεις να γιγαντωθεί από μόνη της :birdman:
Εχω ακουσει κατι λιγα,δεν ξερω αν μπορει να συμμετεχη ο κοσμος,αλλα και εδω κλασσικα η υποβαθμιση παει συννεφο απο τα μμε..Προσωπικα εχω αηδιασει με ολα τα κομματα,δεν ανηκα ποτε πουθενα και πλεον ειμαι δυσπιστος ακομα και για τις κινησεις που κανουν τα συνδικατα,δεν θελω να εξυπηρετω τα συμφεροντα κανενος..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.969
Πόντοι
25.467

Ήταν μια σπίθα στη αρχήηηη... και μιας βροχής ψιχάαλαααα,
κι εγίνε η σπίθα πυρκαγιάαα... κι εγίν η σπίίιθα πυρκαγιάαα...
και πελαγόοοος η στάάλαααα.....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.610
Πόντοι
5.097
Εχω ακουσει κατι λιγα,δεν ξερω αν μπορει να συμμετεχη ο κοσμος,αλλα και εδω κλασσικα η υποβαθμιση παει συννεφο απο τα μμε..Προσωπικα εχω αηδιασει με ολα τα κομματα,δεν ανηκα ποτε πουθενα και πλεον ειμαι δυσπιστος ακομα και για τις κινησεις που κανουν τα συνδικατα,δεν θελω να εξυπηρετω τα συμφεροντα κανενος..
κακος μεν αλλα μια ζωη συμφεροντα αλλων θα εξυπηρετης
τουλαχιστον να το κανεις εν γνωση σου.

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ποτε θα γεννηθει μια ανεξαρτητη κινηση πολιτων που θα τους παρει ολους σβαρνα και θα δωσει ελπιδα στο λαο και δυναμη να διεκδικηση,τοτε να δω τους απο δω και τους απο κει...

Aυτή είναι η μαλακία σε αυτή τη χώρα, πάντα να τα περιμένουμε τα πάντα από τους άλλους, πάντα οι άλλοι να ξεκινήσουν και να έρθουν να πιάσουν από το χέρι τον έλληνα που δεν έχει σηκώσει τον κώλο του να πάει έστω σε μια πορεία.
Αυτοί είμαστε, αυτά αξίζουμε.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.631
Πόντοι
2.637

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Aυτή είναι η μαλακία σε αυτή τη χώρα, πάντα να τα περιμένουμε τα πάντα από τους άλλους, πάντα οι άλλοι να ξεκινήσουν και να έρθουν να πιάσουν από το χέρι τον έλληνα που δεν έχει σηκώσει τον κώλο του να πάει έστω σε μια πορεία.
Αυτοί είμαστε, αυτά αξίζουμε.
Τυπε,εγω το ειπα με την εννοια οτι μπροσταρηδες πρεπει να μπουν ικανοι ανθρωποι με γνωσεις και σωστο προγραμματισμο, μια τετοια κινηση  θα την στηριξω οπως μπορω..

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.610
Πόντοι
5.097
Τυπε,εγω το ειπα με την εννοια οτι μπροσταρηδες πρεπει να μπουν ικανοι ανθρωποι με γνωσεις και σωστο προγραμματισμο, μια τετοια κινηση  θα την στηριξω οπως μπορω..
σιγα ρε ατλαντα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
:)

Συνημμένα

• IMG-20110511-00002.jpg
    IMG-20110511-00002.jpg
    206 KB · Εμφανίσεις: 31

Επισκέπτης
Η αστυνομια σημερα εδειξε για ακομα μια φορα ποιος ειναι ο ρολος της. Οταν χτες σφαξανε τον ανθρωπο για μια βιντεοκαμερα, δεν υπηρχαν πουθενα για να προλαβουν το γεγονος ή να συλλαβουν τους δραστες. Σημερα ομως επνιξαν την Αθηνα στα χημικα και εστειλαν αρκετο κοσμο στα νοσοκομεια, καποιοι μαλιστα πολυ σοβαρα απ΄οτι διαβαζω. Η ελληνικη αστυνομια δεν μπορει να αστυνομευσει το κεντρο της Αθηνας, μπορει ομως να διαλυσει χιλιαδες κοσμου που διαδηλωνει για τα δικαιωματα του. Συνεχιστε νεο-ελληνες να τσακωνεστε ποιος εφαγε τα πιο λιγα ή τα πιο πολλα, η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ και σας ευχομε του χρονου τετοια μερα να μην εχετε να πληρωσετε ουτε το internet κοροιδα. Τοτε μπορει να βγητε απο τα σπιτια σας και να κουνησετε τον κωλο σας μπας και αλλαξει κατι σ΄αυτο τον τοπο.

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
:)

Συνημμένα

• IMG-20110511-00008.jpg
    IMG-20110511-00008.jpg
    84,6 KB · Εμφανίσεις: 82

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Η αστυνομια σημερα εδειξε για ακομα μια φορα ποιος ειναι ο ρολος της. Οταν χτες σφαξανε τον ανθρωπο για μια βιντεοκαμερα, δεν υπηρχαν πουθενα για να προλαβουν το γεγονος ή να συλλαβουν τους δραστες. Σημερα ομως επνιξαν την Αθηνα στα χημικα και εστειλαν αρκετο κοσμο στα νοσοκομεια, καποιοι μαλιστα πολυ σοβαρα απ΄οτι διαβαζω. Η ελληνικη αστυνομια δεν μπορει να αστυνομευσει το κεντρο της Αθηνας, μπορει ομως να διαλυσει χιλιαδες κοσμου που διαδηλωνει για τα δικαιωματα του. Συνεχιστε νεο-ελληνες να τσακωνεστε ποιος εφαγε τα πιο λιγα ή τα πιο πολλα, η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ και σας ευχομε του χρονου τετοια μερα να μην εχετε να πληρωσετε ουτε το internet κοροιδα. Τοτε μπορει να βγητε απο τα σπιτια σας και να κουνησετε τον κωλο σας μπας και αλλαξει κατι σ΄αυτο τον τοπο.
:rockon: :rockon: :rockon:

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
δεν ειναι πολυ καλες οι φωτος, απο κυνητο τις εβγαζα...

Συνημμένα

• IMG-20110511-00001.jpg
    IMG-20110511-00001.jpg
    198,5 KB · Εμφανίσεις: 57

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom