Νέα

Στα χέρια της αστυνομίας ο Νίκος Μαζιώτης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Γιώργος Ξύδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 598
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ΠΑΣΟΚ: «Δεν είναι αυτό, το σπίτι του Ευ.Βενιζέλου»
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013, 17:04

Σε διάψευση αναρτήσεων στο διαδίκτυο με φωτογραφίες που υποτίθεται ότι έδειχναν το πολυτελές σπίτι του Ευάγγελου Βενιζέλου, προχώρησε το ΠΑΣΟΚ, μέσω Twitter, καθώς η ανάρτηση είχε λάβει διαστάσεις και υπήρχαν πάρα πολλά σχόλια.

Η Χαρ.Τρικούπη απάντησε πριν από λίγο με τα εξής tweet:

«Πολύ ωραίο το σπίτι στη φώτο μόνο που όχι μόνο δεν είναι του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ αλλά δεν έχει και καμία σχέση με αυτό»

«Μια ακόμα χυδαία συκοφαντία κατά του Προέδρου μας, παρ’ ότι οι άθλιοι του διαδικτύου μπορούν εύκολα να βρουν σε ποιον ανήκει»

γραφει μια  :jerking:  καποιος και μετα πιανουν δουλεια τα παπαγαλια

και εγώ λέω ότι είναι δικό του, ο λόγος του στον λόγο μου :2on1:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ΠΑΣΟΚ: «Δεν είναι αυτό, το σπίτι του Ευ.Βενιζέλου»
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013, 17:04

Σε διάψευση αναρτήσεων στο διαδίκτυο με φωτογραφίες που υποτίθεται ότι έδειχναν το πολυτελές σπίτι του Ευάγγελου Βενιζέλου, προχώρησε το ΠΑΣΟΚ, μέσω Twitter, καθώς η ανάρτηση είχε λάβει διαστάσεις και υπήρχαν πάρα πολλά σχόλια.

Η Χαρ.Τρικούπη απάντησε πριν από λίγο με τα εξής tweet:

«Πολύ ωραίο το σπίτι στη φώτο μόνο που όχι μόνο δεν είναι του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ αλλά δεν έχει και καμία σχέση με αυτό»

«Μια ακόμα χυδαία συκοφαντία κατά του Προέδρου μας, παρ’ ότι οι άθλιοι του διαδικτύου μπορούν εύκολα να βρουν σε ποιον ανήκει»

γραφει μια  :jerking:  καποιος και μετα πιανουν δουλεια τα παπαγαλια
πολυ αξιοπιστη πηγη ειναι το πασοκ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ε παρντόν τότε τον αδικήσαμε τον χοντρούλη  :grin: Όχι ότι με τα χρήματα που έχει καταχραστεί τόσα χρόνια δεν θα έχει κάπου ένα σπίτι ίδιο με αυτό...εγώ τον Βενιζέλο μπορεί να τον βλέπω και να κάνω εμετό από την καθηκοσύνη του αλλά του αναγνωρίζω ένα πράγμα.Είναι ο εξυπνώτερος και ποιο πανούργος πολιτικός στην Ελλάδα σήμερα. Δεν μπορεί να τον φάει κανείς,εκτός από τον ίδιο τον λαό γιαυτό τον φοβάται κιόλας.

OP
OP
Γιώργος Ξύδης

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Αν το ψάξεις στο ίντερνετ παντού το έχει φάτσα φόρα.Δεν το έχει πει κανένας επίσημα αλλά τι να σου πω.Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω?  :think:

ναι έχει γίνει copy paste σε εκατοντάδες blogs και ηλίθια sites. δεν παύει όμως να είναι μούφα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ε παρντόν τότε τον αδικήσαμε τον χοντρούλη  :grin: Όχι ότι με τα χρήματα που έχει καταχραστεί τόσα χρόνια δεν θα έχει κάπου ένα σπίτι ίδιο με αυτό...εγώ τον Βενιζέλο μπορεί να τον βλέπω και να κάνω εμετό από την καθηκοσύνη του αλλά του αναγνωρίζω ένα πράγμα.Είναι ο εξυπνώτερος και ποιο πανούργος πολιτικός στην Ελλάδα σήμερα. Δεν μπορεί να τον φάει κανείς,εκτός από τον ίδιο τον λαό γιαυτό τον φοβάται κιόλας.

από πού προκύπτουν αυτά ρε μαν, κατάφερε να συγκεντρώσει χαμηλότερα ποσοστά από ένα κόμμα ναζί, νταής της πολιτικής είναι από τους πιο χυδαίους των τελευταίων χρόνων

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
από πού προκύπτουν αυτά ρε μαν, κατάφερε να συγκεντρώσει χαμηλότερα ποσοστά από ένα κόμμα ναζί, νταής της πολιτικής είναι από τους πιο χυδαίους των τελευταίων χρόνων
Και συνεχίζει ακόμα και τώρα που τον έχουν χέσει όλοι και δεν τον ψηφίζει κανένας να έχει ρόλο στην διακυβέρνηση του κράτους. Προσωπική μου εκτίμηση είναι όχι γεγονός.Πιστεύω ότι για να γίνεις τόσο μεγάλο λαμόγιο πρέπει να είσαι έξυπνος και να μπορείς να ξεφεύγεις. Εγώ όταν παρατηρώ τις απαντήσεις που δίνει όταν τον στριμώχνουν αυτό μου βγάζει.Ένας έξυπνος καριόλης.Πιστεύω ότι κινεί πολύ περισσότερα νήματα από ότι του φαίνεται.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
Και συνεχίζει ακόμα και τώρα που τον έχουν χέσει όλοι και δεν τον ψηφίζει κανένας να έχει ρόλο στην διακυβέρνηση του κράτους. Προσωπική μου εκτίμηση είναι όχι γεγονός.Πιστεύω ότι για να γίνεις τόσο μεγάλο λαμόγιο πρέπει να είσαι έξυπνος και να μπορείς να ξεφεύγεις. Εγώ όταν παρατηρώ τις απαντήσεις που δίνει όταν τον στριμώχνουν αυτό μου βγάζει.Ένας έξυπνος καριόλης.Πιστεύω ότι κινεί πολύ περισσότερα νήματα από ότι του φαίνεται.

παιζει να είναι ότι χειροτερο εχει να επιδειξει σημερα ο δημοσιος βιος.

Αναρριχηθηκε στην πολιτικη γλυφωντας τα μπαοκια χαριζοντας στην ομαδα τους δανεια και διαφημηση από δημοσιες επιχειρήσεις  >:(

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

τέλος πάντων, νομίζω του δίνεις περισσότερη αξία απ'όση έχει, απαντάει και αυτός όπως όλοι οι πολιτικάντηδες που έχουν κάποια εμπειρία, κατά τα άλλα όποιος και να ήταν αρχηγός του πασοκ σε αυτήν τη συγκυρία θα έκανε συγκυβέρνηση με σαμαρά και άρα θα είχε λόγο στα πράγματα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
παιζει να είναι ότι χειροτερο εχει να επιδειξει σημερα ο δημοσιος βιος.

Αναρριχηθηκε στην πολιτικη γλυφωντας τα μπαοκια χαριζοντας στην ομαδα τους δανεια και διαφημηση από δημοσιες επιχειρήσεις  >:(
Είμαι σίγουρος ότι έχει κάνει πολύ χειρότερα πράγματα για να ανέβει πολιτικά....ότι και να ακούσω για τους πολιτικούς της χώρας μας και όχι μόνο δεν θα μου κάνει εντύπωση ποια...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
τέλος πάντων, νομίζω του δίνεις περισσότερη αξία απ'όση έχει, απαντάει και αυτός όπως όλοι οι πολιτικάντηδες που έχουν κάποια εμπειρία, κατά τα άλλα όποιος και να ήταν αρχηγός του πασοκ σε αυτήν τη συγκυρία θα έκανε συγκυβέρνηση με σαμαρά και άρα θα είχε λόγο στα πράγματα
Εξαρτάτε πως εννοείς την αξία γιατί όπως είπα παραπάνω τον βλέπω και μου έρχεται αναγούλα και επειδή τον θεωρώ αλήτη και επειδή απεχθάνομαι την πολιτική κουλτούρα που αντιπροσωπεύει. Πιστεύω ότι ο λόγος που έχει και τα νήματα που κινεί δεν φαίνονται στο κοινό.Μακάρι να είναι λάθος αυτό που λέω..για το καλό της χώρας δηλαδή.

Επισκέπτης
τι θα γινει με τον συντροφο θα φαει καμια 200αρια χρονακια βλεπω εχει πολλες εκρεμοτητες  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
η εργασια για αφεντικα ειναι υποδουλωση ρε  :uglystupid: νομος ειναι το δικιο του εργατη  :rockon:

του εργάτη ναι... αλλά τι σχέση έχει ο Μαζιώτης με τους εργάτες ? σάμπως δούλεψε ποτέ στην ζωή του ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom