Νέα

Οι πιο κουφοί λόγοι χωρισμού που έχετε ακούσει ποτέ!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Ενας φίλος μου χώρισε με την δικιά του επειδή αυτή δέν άντεχε στην σκέψη ότι αυτός έχεζε στην τουαλέτα. Ναι σοβαρά μιλάω. Η κυρία ήθελε όταν χέζει ο φίλος της να ανοίγει τις βρύσες για να μήν ακούγεται, να καθαρίζει την τουαλέτα, να πετάει τα κωλόχαρτα στην λεκάνι για να μήν τα βλέπει στο καλαθάκι των σκουπιδιών και φυσικά να αερίζει ότον χώρο. Επίσης του είχε πεί να σκουπίζεται καλά, να πλένει τον ποπό του και να βάζει πάντα τάλκ για να μήν μυρίζει... Έλεος!

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
πάλι καλά που δεν του έβαλε και φελό στον  κώλο για μην κλάνει κίολας!!! ήμαρτον....:grin:

BASILIS35

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
πάλι καλά που δεν του έβαλε και φελό στον  κώλο για μην κλάνει κίολας!!! ήμαρτον....

:2funny:Σωστόςςς.... :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Ενας φίλος μου χώρισε με την δικιά του επειδή αυτή δέν άντεχε στην σκέψη ότι αυτός έχεζε στην τουαλέτα. Ναι σοβαρά μιλάω. Η κυρία ήθελε όταν χέζει ο φίλος της να ανοίγει τις βρύσες για να μήν ακούγεται, να καθαρίζει την τουαλέτα, να πετάει τα κωλόχαρτα στην λεκάνι για να μήν τα βλέπει στο καλαθάκι των σκουπιδιών και φυσικά να αερίζει ότον χώρο. Επίσης του είχε πεί να σκουπίζεται καλά, να πλένει τον ποπό του και να βάζει πάντα τάλκ για να μήν μυρίζει... Έλεος!

.......τα σιχάματα σιχαινονται..

OP
OP
V

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Βγαίναμε με την τύπισσα 9 μήνες οπότε σε μία φάση της λέω (ο μαλάκας)

- Θέλεις να είμαστε μαζί;
- Δεν γίνεται. Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι έγινε μεταξύ μας
- Δηλαδή;
- Να ξέρεις...κάναμε σεξ... και δεν μπορώ να τα ξεχάσω αυτά...δεν μπορώ...δεν πρέπει να τα θυμάμαι...αν τα πράγματα ήτανε αλλιώς...αν είμασταν φίλοι...
- Μα είμασταν και φίλοι.
- Εννοώ τώρα
- Μα αν είμασταν φίλοι δεν θα μιλούσαμε για σχέση...
- Δεν μπορώ...τα θυμάμαι όλα αυτά και κλαίω...

Πάνω κάτω αυτά είπε

Και βγάλτε συμπέρασμα. Δεν ξέρω αν ήταν λόγος χωρισμού αλλά οξείας μαλακίας που την δέρνει ήταν με αποτέλεσμα βέβαια να υπάρξει απομάκρυνση (βρε ουστ αν έχεις ψυχολογικά προβλήματα πάνε σε έναν καλό ψυχίατρο να κάνεις κανά δύο ηλεκτροσόκ να στανιάρεις)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Εσύ φταίς που δέν την καταλαβαίνεις.

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Δείτε αυτό...

Συνημμένα

• gynaikes.jpg
    gynaikes.jpg
    207 KB · Εμφανίσεις: 22
OP
OP
V

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Εσύ φταίς που δέν την καταλαβαίνεις.

Σωστά γιατί είμαι άντρας και όλοι οι άντρες είναι μαλάκες και πάντα κάνουν λάθος. Ενώ αυτές πάντα ξέρουν τι θέλουν, είναι σωστές και φυσικό και επόμενο να τις προσκυνάς αφού είναι θεές...

ΒΛΑΜΕΝΕΣ

Αλλά ρε Dawn αντε αυτή η μαλακία...είπε και άλλα

- Επειδή δουλεύουμε μαζί δεν γίνεται να είμαστε μαζί. Τι θα πει ο κόσμος; Πως θα κοιτάξω στα μάτια τις συναδέλφους;

Ας μείνει με τον κόσμο...και τις συναδέλφους να κάνουν λεσβιακό...

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.881
Πόντοι
3.506

Κάπου το διάβασα...Ας μου επιτρέψει ο συγγραφέας να το μεταφέρω αυτούσιο.Νομίζω ειναι ενα καλό θέμα για συζήτηση, που μπορεί να οδηγήσει τις γυναίκες η ματαιοδοξία τους.... ¨Να λοιπόν αγαπητέ αναγνώστη ή αναγνώστρια γιατί περνάμε κρίση και όλοι παραπονιούνται πως δεν μπορούν να βρουν έναν σωστό ή μία σωστή για να κάνουν σχέση. Γιατί κατά κόρον οι γκόμενες παίζουν. Παίζουν με ύπουλα μέσα. Αυτό που σας ενδιαφέρει δεσποινίδες μου είναι να τονώνετε τον εγωισμό σας. Να σας ζηλεύουν οι φίλες σας για τις επιτυχίες σας. Να το παίζετε δυναμικές και έξυπνες. Να νιώθετε ότι σας θέλουν. Να έχετε την αρρωστημένη χαρά να απορρίπτετε. Αυτές είστε στην πλειοψηφία σας. ʽΕτσι παίζετε το παιχνίδι σας μέχρι τα 30 , εκεί που σας πιάνει το μητρικό σας και μετά τρέχετε και δεν φτάνετε. Κάποιες καταλήγετε στο ράφι, κάποιες σε τρελογιατρό κάποιες άλλες γίνεστε ακόμη περισσότερο στριμμένες και κάποιες άλλες βρίσκεται τον πρώτο καλοθελητή που σας κερατώνει για το υπόλοιπο της ζωής σας και καλά σας κάνει, γιατί πρέπει να πληρώσετε αυτά που χρωστάτε στο αντρικό φύλο

2arcoudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Θελω να μεινω λιγο μονη μου....

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Ο Vanzel έγραψε : "Αλλά ρε Dawn αντε αυτή η μαλακία...ε ίπε και άλλα, Επειδή δουλεύουμε μαζί δεν γίνεται να είμαστε μαζί. Τι θα πει ο κόσμος; Πως θα κοιτάξω στα μάτια τις συναδέλφους ;"
----------------------------------------------------------------------------
Δεν μπορείς να φανταστείς πώς σε καταλαβαίνω. Δεν μπορείς ρε Vanzel. Μιλάμε να αρέσει ο ένας στον άλλο τόσο πολύ στη δουλειά που να μην μπορούμε να δουλέψουμε. Να βγαίνουμε μαζί, να μιλάμε και ως εκεί. Γιατί ; Γιατί αν προχωρήσουμε σε σχέση θα το μάθουν στη δουλειά. Εντάξει γαμώτο μου μία ζωή έχουμε και τι έγινε ; Δηλαδή αν το μάθουν θα μας παλουκώσουν ; Μεγάλη αρρώστια ρε φίλε ....

OP
OP
V

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Θελω να μεινω λιγο μονη μου....

Όχι λίγο μωρή καριόλα λίγο μόνη να μείνεις, πολύ να μείνεις...μια ζωή αν γίνεται μπας και γλιτώσουν οι άντρες από εσένα.

ΒΛΑΜΕΝΗ

ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ...

Άντε γιατί μας πρήξανε τα αρχίδια!

kauloulis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εμενα μου εχει τύχει κάτι σε έχεις ξηροδερμία!!!
Φυσικά η γυναίκα δεν είχε κανένα στοιχείο σοβαρότητας πάνω της...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Αλλά ρε Dawn αντε αυτή η μαλακία...είπε και άλλα

- Επειδή δουλεύουμε μαζί δεν γίνεται να είμαστε μαζί. Τι θα πει ο κόσμος; Πως θα κοιτάξω στα μάτια τις συναδέλφους;

Βασικά κατάλαβες οτι το είπα ειρωνικά έτσι;

΄Οσο για την μαλακία που πέταξε έπρεπε να της πείς οτι θα κοιτάζει τις συναδέλφους της με το βλέμμα της γκόμενας που καλογαμήθηκε το προηγούμενο βράδυ, και θα καλογαμηθεί και αυτό....μαλακισμένες...

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Όταν ήμουν παιδί,πριν γνωρίσω το δάκρυ, είχα πλάσει μι' αγάπη φανταστική.
Ήταν τόσο καλή ζούσε μονο για μένα και ποτέ ένα ψέμα δε μου΄χε πει.
Μα όσο κι αν έχω ψάξει δε βρήκα καμιά να της μοιάζει, ούτε συ, ούτε αυτή, ούτε η άλλη μα ούτε και η χθεσινή...
Μα όλες, είσαστε όλες ίδιες, στην καρδιά στο κοκό στις συνήθειες και καμιά μα καμιά σας δε μοιάζει με κείνη τη φανταστική....

Viva Ζαγοραίος...

Υ.Γ. : Αυτό που λέτε για τις πουτάνες ότι είναι πιο "καθαρές" απο τις "!!!νορμάλ!!!" ισχύει μόνο όταν δουλεύουν. Έξω απο τη δουλεία-δουλειά και αυτές το κακομοιράκο που θα τις αποκαταστήσει ψάχνουν. Και είναι να απορείς κιόλας γιατί νομίζεις πως με αυτά που έχουν δει θα έχουν βαθύτερο συναισθηματικό κόσμο. Αλλά σκατά... Standard στο δεύτερο-τρίτο ραντεβού ξεφουρνίζεται το " είμαι σε ηλικία να κάνω παιδι - θέλω παιδί" Αν κάποιος σύντροφος έχει ανάλογη εμπειρία θα το επιβεβαιώσει...

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
03:30 τα ξημερώματα και στην κυριολεξία έφυγα με τα σώβρακα απο το σπίτι. Είχα γνωρίσει και άλλες μουρλές αλλα αυτήν την έχω στο Top  :grin:

Έπεσες σε εντελώς, μα εντελώς μαλακισμένη.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
είσαι καλός σε λένε φλούφλη και ότι τρέχεις σαν σκυλάκι.
είσαι πιο σκληρός σε λένε μαλάκα και πιεστικό.
Δεν τις πιάνεις απο πουθενά τις ρουφιάνες  ???

Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι απαιταίται ένα πράγμα: να δείχνεις συγκαταβατικός και να πηγαίνεις -τάχα- με τα νερά τους, αλλά να τις έχεις γραμμένες στ' αρχίδια σου. Δε γίνεται διαφορετικά... Γιατί, όπως πολύ σωστά είπες, δεν τις πιάνεις από πουθενά τις ρουφιάνες.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
εμενα παλι... μου λεει...

εισαι καλη... σε γουσταρω...

αλλα να.. σου αρεσουν  τα ταξιδια, η βολτα και γενικως εισαι ζωηρη...

(την αλλη φορα Raven M οντως θα παω στην κουζινα μου με τις παντοφλες μου)

Προφανώς ο άνθρωπος ήταν κάνας μισθωτός υπάλληλος και 'σύ γούσταρες να πηγαίνεις από έξοδο στο Ρέμο για γουϊκέντ στον Παρνασσό και από Πάσχα στη Μύκονο, δείπνο στους "Ορίζοντες".

Προφανώς, σου είπε με τον πλέον έμμεσο και διακριτικό τρόπο "δεν πάς παρακάτω να πετύχεις κάνα κορόιδο που τα 'χει κιόλας τα φράγκα του κοριτσάκι μου;'

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom