Νέα

Οι πιο κουφοί λόγοι χωρισμού που έχετε ακούσει ποτέ!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
19
Πόντοι
2.945
1) Ετεροφωτες υπαρξεις χαμενες σε μια αναζητηση της κακιας ωρας.  ;)
2) Είναι μάλλον το πιο σημαντικό θέμα που έχει ανοίξει σ' αυτό το φόρουμ, καθώς αποτελεί και τον ουσιαστικό λόγο ύπαρξης του φόρουμ αυτού. 
3) Απελπισία σκέτη είναι η κατάσταση και δεν υπάρχει διέξοδος.
4) Μόλις πριν από λίγο έμαθα (ανακάλυψα, μάλλον) ότι η γκόμενα που με παράτησε (και που έχει κόψει κάθε επικοινωνία τον τελευταίο μήνα) επειδή, όπως είπε, της έδινα πολλά, απέκτησε ήδη νέο γκόμενο. Ψυχραιμία...
5) Απορώ με τον εαυτό μου που είμαι ακόμη ψύχραιμος. Ξέρετε τι με κρατάει; Ότι δεν είμαι μόνος μου, αλλά υπάρχουν και πέντε άνθρωποι εδώ μέσα που έχουν δεινοπαθήσει και μοιράζονται τις εμπειρίες τους. Καληνύχτα, φίλοι, κι ευχαριστώ.

Ego Brain

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Mini ιστοριούλα : Γνωστή μου (που δεν έχει στον ήλιο μοίρα,σπουδάζει στην καλών τεχνών και ξύνει το μ#υνάκι της έχοντας δεδομένο ότι θα γίνει δοξασμένη καλλιτέχνης) τα'χει μ'ένα παιδί εδώ και 10 χρόνια (ο τύπος της έχει ρίξει τρελά κέρατα κ τον έβγαζα κ μαλάκα τον άνθρωπο μέχρι που κατάλαβα) ο οποίος έχει ΤΡΕΛΑ ΦΡΑΓΚΑ ,αλλά δεν σπούδασε ποτέ και δε δούλεψε επίσης ποτέ.Αποφασίζει το παλικάρι στα 27 του να αγοράσει ταξί και να το δουλεύει με τον αδερφό του.Καλά ως εδώ.Αμ δε που είναι καλά.Με το που το λέει στο θηλυκό Πικασο,αυτή αφηνιάζει κι έρχεται κ μου αρχίζει μαλακίες του στυλ: Εγώ αν γίνει ταρίφας θα τον χωρίσω.Θα είμαι εγώ διάσημη κ θα με ρωτάνε "τί δουλειά κάνει ο άντρας σου?Κ θα λέω ταξιτζής?" (το'χει κ δεδομένο ότι θα την πάρει λέμεεε!)Αυτό είναι το επίπεδο της σημερινής Ελληνάρας λοιπόν.Άλλη γνωστή,φοιτήτρια επίσης,τα φτιάχνει μ'ένα τυπάκο που είναι καρφωτής σε κοσμήματα.Ο τύπος αυτός βγάζει γύρω στα 2000 το μήνα,τις παίρνει τα δώρα της αρκούδας,τη βγάζει έξω,η γκόμενα δεν έχει πληρώσει ποτέ για τίποτα κ το πρόβλημά της είναι το εξής : "Το παιδί είναι εντελώς αμόρφωτο άρα στερείται πνεύματος,έτσι του τα'χω ζαλίσει να πάει να σπουδάσει να πάρει ένα χαρτί για να μετράει ως άνθρωπος κ να μπορεί να σταθεί πλάι μου" Αυτές είναι οι λεγόμενες πατσαβούρες γυναίκες που ειλικρινά με κάνουν να σιχαίνομαι το ίδιο μου το φύλο,είναι η ξεφτίλα της λέξης γυναίκα και είναι πραγματικά τόόόσες πολλές που κατάντησε αηδία σκέτη.Και όπως είπαν κάποιοι παραπάνω,φυσικά κυκλοφορούν με συνολάκια Ferre κτλ,έχοντας μαδήσει τις πιστωτικές,ενώ δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν.Τί "όμορφοι λόγοι" λοιπόν για να χωρίσει κανείς! Το επάγγελμα του ταξιτζή κ ένα πτυχίο.Καλά κρασιά έχω να πω...

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Σε συνέχεια του προηγούμενου γραπτού μου και βλέποντας μια μικρή διαμάχη φύλων (αν πράγματι κατάλαβα) θέλω να συνεισφέρω θετικά και προς τα δύο φύλα. Με έναν απλό τρόπο που έμαθα μέσα από το παράδειγμα του γνωστού μου που σας ανέφερα πιο πάνω...
Εσείς (εμείς) άντρες που είστε παντρεμένοι, αρραβωνιασμένοι, δεσμευμένοι εν πάσει περιπτώση τουλάχιστον από 12 μήνες και πάνω ρωτήστε σοβαρά το έτερον ήμισυ το εξής με δυνατότητα τριπλής απάντησης:
"Καλή μου, σε ρωτάω απλά και θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά...Μένεις μαζί μου γιατί:
1. Με αγαπάς?
2. Για τον κόσμο, γονείς σου, παιδιά, κτλ
3. Γαιτί δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο?
Κατά 99% η γυναίκα θα σας πει είναι περίπλοκο, δε μπορώ τώρα να σου πώ, πρέπει να το σκεφτώ και κάτι άλλα τέτοια κουλά.
Ξέρετε τι σημαίνει αυτό ότι απλά εκμεταλλεύονται τα τυχόν αισθήματα, αδυναμίες και τελικά μαλακία των ανδρών και μας το λένε και κατάμουτρα. Επιπλέον τρώνε και τα περιουσιακά στοιχεία μας (μετά γάμο) σαν τους τερμίτες, μας φορτώνουν και δύο ακόμα γερόντια αλλά και μια σειρά από ξενέρωτες φίλες, ζευγάρια, συναδέλφους, γειτόνισσες και άλλα καλούδια περιμένοντας κάθε μεσημέρι ή βράδυ να τους φέρουμε κάτι, να τους πούμε κάτι, να τις πάμε κάπου και κατόπιν να αρχίσουν τη γκρίνια ότι κάτι ή όλα αυτά δεν ήταν όπως έπρεπε για αυτές!!!!
Μένει φυσικά ένα μικρό % που ερωτεύεται παράφορα και είναι ειλικρινές (εννοώ γυναίκες) αλλά με την πάροδο του έρωτα και μετά το γάμο εισέρχεται (δυναμικά) και αυτό στο ευρύτερο ποσοστό της συνασπισμένης γυναικείας συμπεριφοράς...παρόλα αυτά τα δύο φύλα χρειάζονται (όχι μόνο για το σεξ) το ένα το άλλο και αυτό να το θυμόμαστε και να το σεβόμαστε αμφότεροι (-ες)..... ;)Καλημέρα σας

Επισκέπτης
και για να επανελθουμε στο θεμα...

σημερα λοιπον πηγαινοντας για ενα ομορφο απογευματινο μπανακι...
συνανταω εναν παλιο αγαπημενο...

βγαιναμε μαζι καποιους μηνες... καποια στιγμη αρχισε να ψιλοχανεται.. πολλες δουλεις και φουριες, φωτια στα μπατζακια του με λιγα λογια...

μου ερχεται μια ιδεα: να δοκιμασω εναν κωδικο... με δυο-τρεις προσπαθειες... μπαινω στο προφιλ του...

δεν θυμαμαι ποσες μερες καταφερα να κανω υπομονη...

καποια στιγμη μπαινω ταυτοχρονα μαζι του στο τσατ... κι εγραφα ταυτοχρονα μαζι του... μαλιστα χαιρετησα και την δευτερη? τριτη? αγαπημενη του... την οποια δεν χαιρετησε... κριμα ηταν το κοριτσι...

νομιζω πως θα πρεπει να ειναι απο τις ελαχιστες φορες που καταφερε γυναικα να τον κανει τοσο μα τοσο εξαλλο...

προσπαθησε να με πεισει πως ηταν καποιος φιλος του...

ποτε βεβαια δεν τον πιστεψα
αν και οι ερωτευμενοι παθαινουν μια αποβλακωση

παντα τον αγαπαω
και παντα χαιρομαι οταν τον βλεπω

(και ρε παιδια... μη σφαζεστε...)

ΠΟΤΕ ικανοποιημενος αντρας (σεξουαλικα και επικοινωνιακα) δεν ψαχνεται. Κάτι του εκανες (ή δεν του εκανες) και μας το κρίβεις επιμελώς.

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Με αγάπη στην rouli και την ελπίδα ότι θα σταματήσει να γράφει βλακείες …….. (kakoslikos)
Μία μέρα ο Alexxx αποφάσισε να πάει διακοπές και να αφήσει και λίγο το site για να ξεκουραστεί και να μορφωθεί. Αφού κατέστρωσε πρόγραμμα για το ποια πνευματικά κέντρα του κόσμου θα επισκεφθεί (Ταϊλάνδη, Ρουμανία, Τσεχία, Μπαλί, Λευκορωσία κλπ.) έπρεπε να αφήσει και κάποιον στη θέση του admin του site. Προς έκπληξη όλων αποφάσισε να αφήσει τη rouli που ήταν γυναίκα γιατί ένα άφηνε άνδρα θα τα έκανε όλα …. μπουρδέλο ! Την ενημέρωσε λοιπόν τι έπρεπε να κάνει και της είπε ότι μία φορά την εβδομάδα είχαν και συζήτηση τα βασικά μέλη του site για τα θέματα που τους απασχολούσαν. Μετά έφυγε για τις διακοπές του.
Μία Δευτέρα κατά τις έξι το απόγευμα σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας η rouli περίμενε στη νυφική σουίτα (λόγω μεγάλου χώρου, μην πονηρεύεστε) τα μέλη του site.
Χτυπάει η πόρτα και εμφανίζεται ένα παιδί να την κοιτάει περίεργα.
Γειά σου συναγωνιστή πώς σε λένε πάει να πει αλλά δεν προλαβαίνει να τελειώσει.
Andreoug μωρή της λέει αυτός και της ρίχνει ένα γρήγορο επιτόπου στην πόρτα. Μετά φεύγει.
Συγκλονισμένη η rouli σκέφτεται τι γαιδούρια που είναι όλοι οι άντρες, αλλά αποφασίζει να μην το βάλει κάτω.
Ξαναχτυπά το κουδούνι και αυτή ανοίγει. Αλλά βλέπει μόνο καπνό στην πόρτα και τίποτα άλλο.
Ωχ πιάσαμε φωτιά σκέφτεται και πάει για το τηλέφωνο μέχρι που μία φωνή τη σταματάει.
Γειά σου μωρό μου ………. Με λένε Duracell, εσένα ; (Στην πόρτα εμφανίζεται ένας κύριος με ένα υπέροχο Montechristo στο στόμα).
Εμένα rouli και ……. Πάει να πει η rouli, αλλά ο Duracell  τη σπρώχνει λίγο και της ρίχνει ένα βαθύ μπαλάκι πάνω στο κομοδίνο ……….. Άντε μωρό μου γειά τώρα της λέει και φεύγει.
Η Rouli είναι έξαλλη, αλλά δεν το βάζει κάτω. Θα δεις τι θα γίνει την επόμενη λέει.
Το κουδούνι χτυπάει και η rouli εμφανίζεται στην πόρτα με μαύρα ρούχα και μαστίγιο. Βλέπει δύο παιδιά που την κοιτάζουν και μετά κοιτάζουν ο ένας τον άλλο.
Τι θέλετε ρεμάλια ; ρίχνει μία αγριοφωνάρα.
Ώπα σύντροφε θα έχουμε παρτούζες σήμερα λέει ο ένας (Kinky) στον άλλο (Liomas).
Ναι, ορμάω πρώτοοοοοοος λέει ο liomas και …… ορμάει.

Η rouli τον βαράει με το μαστίγιο αλλά αντί να φύγει ο liomas την κατευθύνει : Βάρα βρε ηλίθια και λίγο στη μέση μου έχεις ταράξει τα πόδια. Και της ρίχνουν ένα συντροφικό διπλό μπαλάκι.
Η rouli είναι πολύ κουρασμένη. Πολύ κουρασμένη ……. Αρχίζει να κλαίει όταν στην πόρτα εμφανίζεται ένα ευγενικό παιδί με γλυκά και λουλούδια. Είναι ο fkmenace.
Η rouli αρχίζει να σκέφτεται ότι υπάρχει ελπίδα. Τον καλωσορίζει και μέχρι το κρεβάτι έχει φάει μία ξεγυρισμένη πίπα με τον fkmenace να της διηγείται ταυτόχρονα πώς ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος επηρέασε την κρίση στο μεσανατολικό.
Η rouli σε κατάσταση παραφροσύνης τηλεφωνεί στον Alexxxx.
Βρε ηλίθιε, αυτά σου κάνουν στις εβδομαδιαίες συζητήσεις του λέει ;
Αμάν ξέχασα να σου πω αυτή η Δευτέρα ήταν αφιερωμένη στην πουτάνα της χρονιάς. Καλά ρε αγάπη δεν πειράζει, δεν έγινε και τίποτα, χαιρετισμούς στα παιδιά και πού είσαι, πήγαινε και σπίτι γιατί νομίζω άφησε ανοιχτό το θερμοσίφωνα. Φιλάκιααααααα ………

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Α ρε φίλε έγραψες πάλι.. Έχω να γελάσω τόσο πολύ από τα προηγούμενα ποστ σου.. μαλάκα δεν παίζεσαι!!

Υπόψιν , τα λουλούδια ήταν ορχιδέες και τα γλυκά λουκούμια??  :cheesy:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ξύπνησε η γυναίκα μου από τα γέλια ρε συ..............  :cheesy:  :cheesy:  :cheesy:  :cheesy:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Μία Δευτέρα κατά τις έξι το απόγευμα σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας η rouli περίμενε στη νυφική σουίτα τα μέλη του site...
Χτυπάει η πόρτα και αυτή ανοίγει. Αλλά βλέπει μόνο καπνό στην πόρτα και τίποτα άλλο.
Ωχ πιάσαμε φωτιά σκέφτεται και πάει για το τηλέφωνο μέχρι που μία φωνή τη σταματάει.
Γειά σου μωρό μου... με λένε Duracell, εσένα ; (Στην πόρτα εμφανίζεται ένας κύριος με ένα υπέροχο Montechristo στο στόμα).
Εμένα rouli και... πάει να πει η rouli, αλλά ο Duracell τη σπρώχνει λίγο και της ρίχνει ένα βαθύ μπαλάκι πάνω στο κομοδίνο...
Άντε μωρό μου γειά τώρα της λέει και φεύγει.

χαχαχαχα ΚΟΡΥΦΑΙΟ post !!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ φίλε Κακέ Λύκε :grin:
Ομως... ΠΡΙΝ φύγω από την σουϊτα... έβγαλα και μια φωτό πάνω στο κομοδίνο :o

Συνημμένα

• cigars.jpg
    cigars.jpg
    12,4 KB · Εμφανίσεις: 16

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
αγαπητε κακε λυκε

χαιρομαι που με τις βλακειες που γραφω...

σε κανω εσενα να γραφεις εξυπναδες

λες να γινω η μουσα σου???

Επισκέπτης
εχεις ηδη γινει...δν βλεπεις τι εγραψε....τι αλλο να γραψει ο "λυκος" για "να" γινεις η μουσα του....:):):)

Επισκέπτης
kakoslikos, καλό το σενάριό σου αλλά ΜΟΝΟ αν πρόκειται για science fiction γιατί εγώ με την rouli.... ΔΕΝ!!! NFW (No Fuckin' Way!!!).

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
221
Πόντοι
36
κακε  λυκε μου φτιαξες τη μέρα!!!  εσυ αγόρι μου χαραμίζεσαι!!!
εκδότη εχεις??? :cheesy:

Επισκέπτης
Πως τα καταφερνει αυτο το κοριτσι έτσι......σκετο κουνούπι... ;)

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
κακέ λύκε πολύ καλό αυτο που εγράψες... αντέ και σενάριο για ταινία !!... :cheesy: :grin:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
κακέ λύκε πολύ καλό αυτο που εγράψες... αντέ και σενάριο για ταινία !!... :cheesy: :grin:

Λοιπόν... εγώ τον σχετικό εξοπλισμό (videocameres, φώτα κλπ) και τον χώρο για τα γυρίσματα τον έχω και τον διαθέτω!  :grin:
"Ηθοποιούς" σίγουρα θα βρούμε πολλούς εθελοντές από δω μέσα 8) αυτό που λείπει είναι οι παρτενέρ... ευκαιρία να "προβληθούν" οι απελευθερωμένες κοπέλες που μπαίνουν στο site :o
Αντε να οργανωθούμε !!! :cheesy:

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
φίλε μου για ΥΠΕΡπαραγωγή η ταινία έτσι.... :grin: :cheesy:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αντε να πω και εγω εναν λογο χωρισμου, μιας και δεν εχω πολυγραψει στο καινουριο forum ελεω μπανακίων στην θαλασσα, και αραγματος και ξαπλωπουλιασης...

Ηταν να φυγω για εξωτερικο τελως παντων και εκει που ειχε γινει ενας τσακωμος και μανουρα γενικοτερη.... μου λεει το επικο η γκομενα : Ε, φευγεις εξω και εμενα δεν με σκεφτεσαι καθολου.... :-0

Τι να σκεφτω ρε στραβοχυμενη καποτα? Πρεπει να παω να μεινω εξω και εσυ λες τετοιες πιπες? Εκεινη την στιγμη εμεινα μαλακας, εγω ηταν αυτος που ετρωγε την πικρα φευγοντας, αυτη θα επρεπε ΕΓΩ να παρηγορησω... !!

Φταιω εγω βεβαια που δεν την γαμησα απο τον κωλο! :)

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Anal....διάβασα το δικό σου λόγο και τρελάθηκα...τα ίδια μου είπε και μένα μια πρώην πριν λίγα χρόνια όταν πηγαίνοντας εξωτερικό για μια μικρή μετεκπαίδευση από την εταιρεία μου έπρεπε να μείνω περίπου 3 μήνες εκεί. Τότε και ενώ την είχα ειδοποιήσει τουλάχιστον ένα μήνα πριν και δεν είχε πει τίποτα και επίσης ενώ της είχα προτείνει να έρθει μαζί μου (τι ηλίθιοι που είμαστε καμιά φορά οι άντρες...) ξαφνικά 2 μέρες πριν το ταξίδι μου λέει το απίστευτο:
"...Επρεπε να είχες αλλάξει γνώμη ήδη μόνο και μόνο για μένα, ξέρεις ότι δε μπορώ να αφήσω τις φίλες μου και τη μάνα μου (σημ. δεν είχε πρόβλημα υγείας ή τίποτα άλλο) και αν φύγεις πιθανόν να βρεις άλλη ή να βρω εγώ άλλον..."
Η συζήτηση αυτή ανοίχθηκε ενώ είμαστε σε ένα γνωστό σούπερ μάρκετ και αγοράζαμε κάτι είδη προσωπικής υγειινής εντελώς άσχετα και απρόσμενα. Τότε τα παίρνω και εγώ της δίνω το καλάθι με τα πράγματα και της λέω το ηρωικό (όπως αποδείχθηκε): "...στη μανούλα σου και γρήγορα και φιλιά στις φίλες σου στραυρωτά, με έσκασες αει συχτήρι...!"
Φεύγοντας έκανα ένα βήμα πίσω ξανά και της πήρα τα κλειδιά του σπιτιού μου που είχε και της λέω σε 3 μήνες πρώτα ο θεός έλα να μαζέψεις και ότι πράγματα έχεις...Τελικά έτσι έγινε... :cheesy:

Επισκέπτης
Το θεικότερο πράγμα που μου έχει τύχει σε ανάλογες περοπτώσεις  ήταν όταν μια τύπισσα μετά από μια ΕΝΤΟΝΗ κ ΘΥΕΛΛΩΔΗ  σχέση 9 μηνών, με τρομερο πάθος κ φλόγα (=  γκάβλα)  όπου θα μπορούσα να σας μιλάω για μέρες κ μήνες με αυτά που είχαν πεχτεί και που νομίζεις ότι μόνο σε ταινία θα μπορούσαν να είχαν συμβεί, τελικά η τύπισσα μου στέλνει στην γιορτή μου μια ανθοδέσμη με 60 γαρύφαλλα που δεν μπορούσε να περάσει από την πόρτα μου και μετά από μια βδομάδα μου λέει το ΘΕΙΚΟ :

".... Ξέρεις θέλω να χωρίσουμε, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΟΣΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ...!!!!!!!!!!!!! "

Κάγκελο εγώ....

μόνο σε ίδρυμα δεν μπήκα, για ψυχανάλυση...

Της λέω, πές μου σε παρακαλώ ότι έχεις βρεί κάποιον άλλον κ σου τον καρφώνει καλύτερα, αλλά μήν μου λές τέτοιες παπαριές....

Τελικά η γκόμενα όντως δεν άντεχε άλλο τόσο ευτυχία....

είχε φάει τέτοιο  κέρατο στις προηγούμενες σχέσεις της, που δεν το άντεχε να τις φέρνεται κάποιος  άλλος σαν Κύριος σωστός...

Τελικά το επιβεβαίωσα κ από τις κολλητές της,  ότι όντως δεν έπαιζε  άλλος στην όλη φάση, γιατί κάνα δύο από τις φιλενάδες της "έσπευσαν" αμέσως μετά να με "παρηγορήσουν" τις κρύες νύχτες του χειμώνα...

Η πλάκα είναι ότι στην αρχή εγώ έπαιζα τον καψούρη κ έκανα το βαρύ πεπόνι, μια κ ήμουν κολλημένος με την άλλη...

Ευτυχώς για μένα γρήγορα επανόρθωσα κ για κανένα 3μηνο έχωνα κ τα δύο μουνάκια χωρίς να πάρει χαμπάρι τίποτα καμιά από τις δύο, ώσπου τελικά το είχε μάθει η πρώην κ το σφύριξε κ στις δύο...

Καρι-όλες, ΟΛΕΣ !!!   

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom