liomas...
αντί να προσπαθείς να καταλάβεις για ποιο λόγο θέλω να με τρώνε... δεν πας μεχρι τη γυναικούλα σου να δεις τι κάνει?καλό κορόιδο από ότι φαίνεται βρήκες και παντρεύτηκες και τώρα έρχεσαι εδώ να μας πεις τι? να μας κάνεις τον μάγκα εις βάρος άλλων? και τι μπορεί να γράψει ο κάθένας από εσας εδώ τη στιγμή που εσείς οι ίδιοι δουλεύετε τις γυναίκες σας?Συντρόφια είστε υποκριτές και καιρός είναι να διαπιστώσετε ΓΙΑΤΙ έχετε τέτοια εμμονή με τις πουτάνες... γιατί δεν χορταίνετε με τίποτα...?έχετε αναρωτηθεί?μήπως επιβεβαιώνετε τον ανδρισμό σας με όσα περισσότερα μουνιά παίρνετε? Γιατί μήπως δεν είστε πολύ σίγουροι για αυτόν? εγω γάμησα ετσι εγώ αλλιώς και η πλάκα είναι οτί και από αυτά που λέτε μεταξύ σας τα μισά είναι αλήθεια και το ξέρετε... με τον εθισμό σας ομώς τι να συμβαίνει άραγε? ??? δεν είμαι ψυχολόγος για να ξέρω... αλλά κάθε άνθρωπος ακόμα και ένας πουτανιάρης που έχει ενα βασικό IQ πρέπει να αναρωτηθεί.
Διακρίνω έναν εκνευρισμό στο post σου, πράγμα που μόνο εσύ μπορείς να εξηγήσεις (και πάλι!!!). Δεν προσπαθώ να καταλάβω τους λόγους σου, διότι ποσώς με ενδιαφέρουν
Χαίρομαι πάντως που μπορώ να έχω τον απόλυτο έλεγχο στα νεύρα σου, και χωρίς ουσιαστικά να έχω πει τίποτα το σπουδαίο για να σε τσιτώσω
Όσο για την γυναίκα μου, μην προσπαθείς να με πτοήσεις κοριτσάκι με την χολή που βγάζεις. Είναι βέβαιο ότι ΠΟΛΥ θα ήθελες να ήσουν στην θέση της γυναικούλας μου και να είχες έναν καλό γάμο και, το κυριότερο, να περιμένεις παιδάκι
Αυτή την στιγμή, ούτε το ένα έχεις, ούτε το άλλο (και ποιος ξέρει αν ποτέ τα αποκτήσεις και αν ΜΠΟΡΕΙΣ να τα αποκτήσεις) και το γεγονός ότι κάθεσαι σε αυτό το forum με όλους εμάς τους κομπλεξικούς, μαλάκες, πουτανιάρηδες, ανασφαλείς τύπους, μάγκες, με ανάγκη επιβεβαίωσης ανδρισμου (sorry αν ξέχασα κάποιον χαρακτηρισμό, μπορείς να συμπληρώσεις μόνη σου!) δηλώνει αν μη τι άλλο ότι μάλλον είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης σε γενικότερο πλαίσιο
Κοίτα λοιπόν, πρώτον, να βρεις κανέναν άντρα που να θέλει να σε παντρευτεί και το κυριότερο να σου κάνει οικογένεια, μιας και όπως όλοι ξέρουμε τη σήμερον ημέρα εσείς οι γυναίκες πρέπει να κάνετε 400.000 εξετάσεις, προγεννητικούς ελέγχους, τεστ, κόντρα-τεστ, υπέρηχους, ξανά-μανά υπέρηχους, υπέρηχους Α' επιπέδου, Β' Επιπέδου... Ω επιπέδου (!), εξωσωματικές γονιμοποιήσεις κι ό,τι μπορεί να φανταστεί ο νους του ανθρώπου προκειμένου να γίνετε ικανές για να κάνετε το προφανές και το φυσιολογικό! Παλιά οι γυναίκες γεννούσαν στα χωράφια και τώρα ζορίζεστε ακόμα και σε κλίνη του ΙΑΣΩ με τα αστραφτερα πατώματα, τις τηλεοράσεις και το air-condition, με 400 γιατρούς από πάνω σας και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας!!! Μάθε λοιπόν, ότι εγώ το κορόιδο με την γυναικούλα μου (όπως μας αποκαλείς), με το που αποφασίσαμε να κάνουμε παιδί, έγινε πολύ απλά και φυσιολογικότατα μετά από 2 (!!!) ημέρες προσπάθειας
Κι όχι μόνο αυτό, αλλά η κύηση έχει φτάσει αισίως στον έκτο μήνα χωρίς το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ πρόβλημα!
Aυτά, έτσι για το ιστορικό και για να σου ανταποδώσω την χολή που έριξες στα μούτρα σου, αλλά και για να σε προτρέψω να αρχίσεις πλέον να (
προσπαθήσεις) να βρεις αυτά που είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι θέλεις πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο (άντρα και οικογένεια δηλαδή), αντί να κάθεσαι με εμάς τους πουτανιάρηδες, κομπλεξικούς (κτλ, κτλ) σε αυτό το site, οι οποίοι (δυστυχώς για σένα) δίνουν πολύ περισσότερη σημασία ακόμα και στις πουτάνες παρά στην πάρτη σου
Παρόλο που την καλημέρα σου είναι βέβαιο ότι την λες με φθόνο σε ΟΛΟΥΣ μας (καθώς λες καλή ΣΑΣ μέρα ΚΥΡΙΟΙ), εμείς στην ανταποδίδουμε με sympathy διότι καταλάβαμε πλέον το τεράστιο πρόβλημα που έχεις, μιας και το έκανες η ίδια γνωστό με την χολή που πέταξες... κι όλα αυτά εξαιτίας 2 προτάσεων που έγραψα!!!