Νέα

Οι πιο κουφοί λόγοι χωρισμού που έχετε ακούσει ποτέ!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Είμαι στο πρώτο έτος της σχολής πριν χρόνια, τα έχω με μία ωραία κοπελίτσα και όλα καλά ...... πλην όμως συνέχεια, μα συνέχεια μου έλεγε τι ωραία που είναι στην Νάξο και τι καλά που περνάμε στη Νάξο και οι Ναξιώτες είναι φοβεροί τύποι (πώς το καταλάβατε ; ήταν Ναξιώτισσα)κλπ. Μία μέρα τσακωνόμαστε για κάτι απλό, νομίζω με είχε στήσει σε ένα ραντεβού και μου λέει το φοβερό, Γι' αυτό και γω θα βρω κάποιον από την Νάξο που ποτέ δεν θα μου μιλούσε έτσι ...... Ε, άει στο διάολο της λέω βρες τον να ησυχάσουμε, να ησυχάσω κι εγώ. Έτσι τελείωσε μία μακρόχρονη σχέση τριών μηνών. Το κακό είναι ότι σιχάθηκα και τους Ναξιώτες και δεν μου φταίνε σε τίποτα οι άνθρωποι ......

nikolito

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε σεις (και τη βοήθεια από rouli μπας και καταλάβω)
Τρια και μια ωραία μέρα μου λέει...σε λατρεύω, είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί, είσαι ο άνθρωπός μου αλλά...δεν είμαι ερωτευμένη!!!
Άσε το άλλο, που λόγω δουλειάς ταξιδεύω αρκετά και την παρακαλούσα να έρθει μαζί μου. "Δεν μπορώ" έλεγε, μου αρέσει να μένω σπίτι. Και ερχότανε σπίτι η αδελφή της και λιώνανε στην τηλεόραση.
Ρε κουλές είναι οι γυναίκες σήμερα?

OP
OP
V

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Ρε σεις (και τη βοήθεια από rouli μπας και καταλάβω)
Τρια και μια ωραία μέρα μου λέει...σε λατρεύω, είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί, είσαι ο άνθρωπός μου αλλά...δεν είμαι ερωτευμένη!!!
Άσε το άλλο, που λόγω δουλειάς ταξιδεύω αρκετά και την παρακαλούσα να έρθει μαζί μου. "Δεν μπορώ" έλεγε, μου αρέσει να μένω σπίτι. Και ερχότανε σπίτι η αδελφή της και λιώνανε στην τηλεόραση.
Ρε κουλές είναι οι γυναίκες σήμερα?

Το έχω πάθει πολύ πρόσφατα ακριβώς το ίδιο σκηνικό.Μήπως ρε πούστη μου διαβάζουνε κανένα βιβλίο που έχει μέσα τέτοια ψωλίστικα;Τι καρναβάλια που είναι θεέ μου τελικά...Και μετά μου λένε για τα μπουρδέλα. Ποιά;Τα μπουρδελά μιλάνε για τα μπουρδέλα! :cheesy: :cheesy: :cheesy: Τέτοιες γυναίκες ανξαρτήτως ηλικίας είναι κοριτσάκια στα μάτια μου που δεν ξέρουν τι θέλουν. Τελικά στην δική σου περίπτωση τι έγινε; Βρήκε κανέναν μεθύστακα, μπον βιβέρ, ζιγκολό, νταβά να την βαράει και να γκαυλώνει;Συνήθως έτσι συμβαίνει :P :P :P >:( >:( >:( :'( :'( :'( :o :o :o

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Το έχω πάθει πολύ πρόσφατα ακριβώς το ίδιο σκηνικό.Μήπως ρε πούστη μου διαβάζουνε κανένα βιβλίο που έχει μέσα τέτοια ψωλίστικα;Τι καρναβάλια που είναι θέε μου τελικά...Και μετά μου λένε για τα μπουρδέλα. Ποιά;Τα μπουρδελά μιλάνε για τα μπουρδέλα! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ρε μην είστε κάφροι με τις κοπέλες. απλα δεν νιώσανε αυτό το "κλικ"  :grin: :grin:

OP
OP
V

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Οι περισσότερες φαντάζονται τον πρίγκιπα με το άσπρο άλογο δηλαδή κάποιον που να είναι
1. φίλος
2. σύντροφος
3. ερωμένος
4. αδερφός
5. πατέρας
6. δάσκαλος
7. εκπαιδευτής
8. μάγειρας
9. ξυλουργός
10. υδραυλικός
11. μηχανικός
12. διακοσμητής
13. σεξολόγος
14. γυναικολόγος / μαιευτήρας
15. ψυχολόγος
16. ψυχίατρος
17. θεραπευτής
18. ριψοκίνδυνος
19. οργανωτικός
20. καλός πατέρας
21. πολύ καθαρός
22. συμπαθητικός
23. αθλητικός
24. στοργικός
25. προσεκτικός
26. ιπποτικός
27. έξυπνος
28. ζωηρός
29. δημιουργικός
30. γλυκός
31. δυνατός
32. συγκαταβατικός
33. ανεκτικός
34. προσεκτικός
35. φιλόδοξος
36. ικανός
37. τολμηρός
38. αποφασιστικός
39. εμπιστευτικός
40. παθιασμένος
41. περιποιητικός
42. κάποιος που να λατρεύει το shopping
43. κάποιος που δε δημιουργεί και πολλά πολλά προβλήματα
44. πολύ πλούσιος
45. να μην είναι βάρος
46. κάποιος που δε θα κοιτάει τις άλλες
47. να μην είναι ζηλιάρης αλλά ούτε και αδιάφορος
48. να τα πηγαίνει καλά με την οικογένειά της αλλά να μην αφιερώνει
περισσότερο χρόνο στους συγγενείς απ ότι σε εκείνη
49. να της δίνει "χώρο" αλλά να δείχνει και ανήσυχος για το που ήταν και που πάει
50. να μην ξεχνά ΠΟΤΕ τις ημερομηνίες :
-των επετείων (γάμου, γνωριμίας, κλπ)
-της γιορτής
-των γενεθλίων (τα δικά της και της μητέρας της)
-τις περιόδους της

Ακόμη και αν βρει όλα τα παραπάνω στο πρόσωπο σας αυτή θα συνεχίσει να ψάχνει ένα πλάσμα της φαντασίας της μέχρι να νιώσει αυτό το κλικ.Νιώθοντας αιχμάλωτη σε μία αποπνικτική τελειότητα θα βρει αυτό το κλικ στον πρώτο λεβεντομάγκα-bohem-μεθύστακα-σεσημασμένο-bon viveur- που θα συναντήσει......

Κοινώς θα πάρει τα αρχίδια μου!

Και μετά διαζύγια, φωνές, μου έφαγες τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου και ψυχές ερείπια. Ρε καλά είπα!Ποιές μιλάνε για μπουρδέλα;Τα μπουρδέλα;

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
εγώ με τη δικιά μου, έχω πάψει να προσπαθω να τη καταλάβω. Ας κάνει ότι θέλει. Τη μία μου λέει ότι δεν είναι ερωτευμένη, την άλλη ότι είναι, την επόμενη μου λέει ότι δε την αγαπάω. Μετά θα μου πεί ότι τη θέλω μόνο για το σέξ. Αφού μου αναφέρει πώς όλοι οι άντρες είναι γουρούνια θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι δεν ταιριάζουμε εμείς οι 2. Ε μετά απο 5 χρόνια σχέσης, το βρήκα το κόλπο. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ.!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχαχα  Από το ένα αυτί μπαίνει κ από το άλλο βγαίνει!

nikolito

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τώρα βρήκε έναν ποy την έχει γραμμένη στα αρχείδια του.
"Κοριτσάκι μου άκοθ να σου πω, παρασκευές βγαίνω με τους φίλους μου και σάββατα πάω για cross" της λέει. Γουστάρω ρε πούστη μου. :-[ :-[ Γιατί τώρα μου τηλεφωνεί κάθε μέρα με αστείες προφάσεις.
Μακριά όμως. Όπως έλεγε και μια αοιδός (αν το έγραψα σωστά)... "Unbreak my heart" ... και όποιος πούστης καταφέρει και το μεταφράσει αυτό στα ελληνικά ας μου γράψει!!! ::) ::)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Τώρα βρήκε έναν ποy την έχει γραμμένη στα αρχείδια του.
"Κοριτσάκι μου άκοθ να σου πω, παρασκευές βγαίνω με τους φίλους μου και σάββατα πάω για cross" της λέει. Γουστάρω ρε πούστη μου. :-[ :-[ Γιατί τώρα μου τηλεφωνεί κάθε μέρα με αστείες προφάσεις.
Μακριά όμως. Όπως έλεγε και μια αοιδός (αν το έγραψα σωστά)... "Unbreak my heart" ... και όποιος πούστης καταφέρει και το μεταφράσει αυτό στα ελληνικά ας μου γράψει!!! ::) ::)

Mάλλον εννοείς το Unchain my heart - Joe Cocker

skiouraki(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
O ανύπαρκτος "πρίγκηπας" είναι απλά καλόψυχος και ξέρει πως να φέρεται σε διάφορες καταστάσεις, ενδιαφέρεται για την κοπέλα που έχει δίπλα του και δεν την κοιτάει μόνο σαν κώλο+μουνί αλλά και σαν άνθρωπο...αυτά για το δικό μου παραμύθι...
τώρα για την πραγματικότητα δεν έχει νόημα να γράψω τίποτα παραπάνω γιατί πολύ απλά θα πέσετε να με φάτε...

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
19
Πόντοι
2.945
Προφανώς, σκιουράκι, είσαι τελείως αποκομμένο από την πραγματικότητα. Τους καλόψυχους τούς έφαγε η μαρμάγκα, λέμε! Όλες περιμένετε τον πρίγκιπα. Όταν έρθει, τον στέλνετε στο διάολο και πάτε με τον πρώτο μαλάκα που θα σας κλείσει στο σπίτι, που θα σας βλέπει σαν μουνί+κώλο (και θα τα πάρει και τα δύο, σε αντίθεση με τον πρίγκιπα που θα πάρει τα αρχίδια του τα δυο) και που θα σας τρελάνει στη χριστοπαναγία. Ε, άι στο διάολο επιτέλους, κομπλεξικές...

Επισκέπτης
O ανύπαρκτος "πρίγκηπας" είναι απλά καλόψυχος και ξέρει πως να φέρεται σε διάφορες καταστάσεις, ενδιαφέρεται για την κοπέλα που έχει δίπλα του και δεν την κοιτάει μόνο σαν κώλο+μουνί αλλά και σαν άνθρωπο...αυτά για το δικό μου παραμύθι...
τώρα για την πραγματικότητα δεν έχει νόημα να γράψω τίποτα παραπάνω γιατί πολύ απλά θα πέσετε να με φάτε...

Απορώ γιατί το γράφεις τότε... ίσως το επιδιώκεις να σε τρώνε! Για ποιούς λόγους? Μόνο εσύ ξέρεις! :)

skiouraki(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
liomas...  :) αντί να προσπαθείς να καταλάβεις για ποιο λόγο θέλω να με τρώνε... δεν πας μεχρι τη γυναικούλα σου να δεις τι κάνει?καλό κορόιδο από ότι φαίνεται βρήκες και παντρεύτηκες και τώρα έρχεσαι εδώ να μας πεις τι? να μας κάνεις τον μάγκα εις βάρος άλλων? και τι μπορεί να γράψει ο κάθένας από εσας εδώ τη στιγμή που εσείς οι ίδιοι δουλεύετε τις γυναίκες σας?Συντρόφια είστε υποκριτές και καιρός είναι να διαπιστώσετε ΓΙΑΤΙ έχετε τέτοια εμμονή με τις πουτάνες... γιατί δεν χορταίνετε με τίποτα...?έχετε αναρωτηθεί?μήπως επιβεβαιώνετε τον ανδρισμό σας με όσα περισσότερα μουνιά παίρνετε? Γιατί μήπως δεν είστε πολύ σίγουροι για αυτόν? εγω γάμησα ετσι εγώ αλλιώς και η πλάκα είναι οτί και από αυτά που λέτε μεταξύ σας τα μισά είναι αλήθεια και το ξέρετε... με τον εθισμό σας ομώς τι να συμβαίνει άραγε? ??? δεν είμαι ψυχολόγος για να ξέρω... αλλά κάθε άνθρωπος ακόμα και ένας πουτανιάρης που έχει ενα βασικό IQ πρέπει να αναρωτηθεί.
Καλή σας μέρα κύριοι...

OP
OP
V

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
liomas...  :) αντί να προσπαθείς να καταλάβεις για ποιο λόγο θέλω να με τρώνε... δεν πας μεχρι τη γυναικούλα σου να δεις τι κάνει?καλό κορόιδο από ότι φαίνεται βρήκες και παντρεύτηκες και τώρα έρχεσαι εδώ να μας πεις τι? να μας κάνεις τον μάγκα εις βάρος άλλων?
Να σου πω για τον liomas δεν θα απαντήσω μπορεί να το κάνει αυτός και πολύ καλά μάλιστα
και τι μπορεί να γράψει ο κάθένας από εσας εδώ τη στιγμή που εσείς οι ίδιοι δουλεύετε τις γυναίκες σας?
Ποιός σου είπε οτι δουλέυουμε τις γυναίκες μας;Οι περισσότεροι δεν είμαστε καν παντρεμένοι για πολλούς λόγους
Συντρόφια είστε υποκριτές και καιρός είναι να διαπιστώσετε ΓΙΑΤΙ έχετε τέτοια εμμονή με τις πουτάνες... γιατί δεν χορταίνετε με τίποτα...?έχετε αναρωτηθεί?
Και άλλο λάθος. Ποιός σου είπε ότι έχουμε εμμονή με τις πουτάνες;Δεν χορταίνουμε με τίποτα;Πίστεψε με ένας από τους λόγους που πολλά καλά παιδιά πάνε στις πουτάνες είναι γιατί η γυναίκα τους έχει προ πολλού αμελήσει τον εαυτό της, έχει κάνει τον άντρα της με τις υστερίες της και της φωνές της να απομακρυνθεί από αυτήν και να νιώθει ευνουχισμένος. Τι συναίσθημα να νιώσεις με μια γυναίκα που δεν θέλει πια καν να την ακουμπάς γιατί ενοχλείται; Ο άνθρωπος ρε πούστη μου έφτασε να ζητά GFE γιατί θέλει τρυφερότητα που δεν το ζει στην πραγματική του ζωή, να ζητάει από την πουτάνα να τον φιλήσει γιατί θέλει να ζήσει το φίλι έστω για λίγο να νιώσει ζωντανός ξανά. Το έχεις αναρωτηθεί ποτέ;Αλλά έχουμε την εύκολη λύση: Οι άντρες είναι γουρούνια! Αλλά αν τις περισσότερες τις πεις τι θα ήθελες  να ήσουν άντρας ή γυναίκα θα σου έλεγαν οι περισσότερες γυναίκα να γαμούσα (όπως μου το έχουν πει). Γιατί κατα βάθος είστε χειρότερες από εμάς (τουλάχιστον έχουμε μπέσα) όχι απλά πουτάνες αλλά κάτι χειρότερο ακόμη και από αυτό: πουτάνες χωρίς βούλα (αδήλωτες)
μήπως επιβεβαιώνετε τον ανδρισμό σας με όσα περισσότερα μουνιά παίρνετε?

Όχι αυτό το κάνετε εσείς από αντίδραση γιατί έχετε εγωϊσμό και ζήλια που ξεπερνά τα όρια της παράνοιας. Με την λογική σας αυτή γαμιέστε με τον ένα και τον άλλο και χάνετε την αξιοπρέπεια, τον αυτοσεβασμό και μετά ζητάτε να σας σέβονται και θέλετε οικογένεια. Τι οκογένεια μωρέ να κάνετε όταν έχετε μάθει να έχετε 2 γκόμενους και να παίζετε με αλλούς δύο; Δεν έχετε αφήσει αρσενικό για αρσενικό γάτο (μην πω και γάτα γιατί τώρα τελευταία είναι της μόδας) Και τολμάτε να μιλάτε; Δεν δικαιούστε να μιλάτε πιά δεν το έχετε καταλάβει;Όσο μιλήσατε μιλήσατε τώρα μιλάμε εμείς 

Γιατί μήπως δεν είστε πολύ σίγουροι για αυτόν?

Ναι θέλω να γαμάω 5 γκόμενες την ημέρα γιατί αν γαμάω 4 τα παιδιά από την δουλεία θα με λένε πούστη. Ρε πας καλα;Τι παπαριά ήταν αυτή που είπες;Θέλεις και καλά να μας μειώσεις; Να θίξεις τον αντρισμό μας;Μπα μάλλον τα @@ μας θα πάρεις!Και για να έχουμε καλό ερώτημα τι εννοείς; Ότι εσείς έχετε συμπεριφορά γυναίκας;Άλλο γυναίκες και άλλο γύναια.Ρε κοίτα ποιές μιλάνε!Τα μπουρδέλα για μπουρδέλα!

Φιλικά,

Vanzel

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Προτιμάμε τις πουτάνες γιατί είναι πολύ καλύτερες από τις δήθεν "μη πουτάνες" που κυκλοφορούν με ύφος χιλίων καρδιναλίων. Σε ρωτάνε τι δουλειά κάνεις κι αν έχεις σπίτι ή αυτοκίνητο και μετά κλαψουρίζουν γιατί οι άντρες τις θέλουν μόνο για το μουνί τους. Το παίζουν δύσκολες στους ¨ξενέρωτους" κι όταν αυτοί αναζητούν την απόλαυση του γυναικείου κορμιού στον πληρωμένο έρωτα αυτές κάνουν τις θιγμένες και επικρίνουν τους "πουτανιαραίους" όταν αυτές έχουν πάρει όλα τα αλάνια της γειτονιάς από πίσω κι από μπρος. Τους θέλουν δέσμιους του μουνιού τους για να κοκορεύονται για "τις κατακτήσεις τους" και να δείχνουν στις άλλες καρακάξες τι γκομενάρες είναι και έχουν θαυμαστές στα πόδια τους. Κι όταν το μουνί τους παλιώσει και άλλα πάρουν τη θέση του, αυτές αρχίζουν την κλαψούρα που οι άντρες "δεν υπάρχουν πια" και "φοβούνται τη δέσμευση" και άλλες παπαριές.

Όταν έχεις δει γυναίκες που δήθεν το παίζουν δύσκολες και επιπέδου να πηγαίνουν με πρεζάκια και ρεμάλια και να γίνονται οι πουτάνες τους και μετά ερείπια και με κάνα δυο αφροδίσια να λυσσάνε για γάμο και αποκατάσταση καταλαβαίνεις πόσο προτιμότερος είναι ο πληρωμένος έρωτας.

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Μόλις μπήκα από τη δουλειά μου στο site και είδα το εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα. Θέλω να σας καταθέσω μαι προσωπική εμπειρία από έναν πάρα πολύ φίλο μου γύρω στα 38 σήμερα. Παντρεμένος 14 χρόνια με δύο παιδιά με μια τύπισσα 5 χρόνια μεγαλύτερη για την οποία έδωσε μάχες (!) για να την παντρευτεί (με συγγενείς, περιβάλλον, την ίδια, κτλ). Ατομο για το οποίο πολλές γυναίκες ακόμα και ως παντρεμένο κοβόντουσαν για αυτόν και έδιναν ρέστα να τα φτιάξουν έστω και παράνομα. Ξαφνικά πριν 3 χρόνια γνωρίζει μέσα από τη δουλειά του και τις συνεργασίες του μια πραγματικά μοναδική γυναίκα 8 χρόνια μικρότερη του σχεδόν ολοκληρωμένη (εμφανισιακά, σε πτυχία, σε ζωή, σε στυλ, όλα...) τόσο που εγώ τον ζηλεύω. Αρχίζει μια παράλληλη σχέση και κάποια στιγμή ούτε η νέα του ζητά να χωρίσει αλλά ούτε και η γυναίκα του τον διεκδικεί. Εχει φτάσει σε σημείο να μην ξέρει τι να κάνει καθώς την μία την αγαπά με την άλλη μένει για τα παιδιά, κόσμο, τα γνωστά...Πιάνει τη γυναίκα του και τη ρωτά αν τον αγαπά ή γιατί μένει μαζί του. Και η γυναίκα του του λέει: Ειναι σύνθετη ερώτηση δε μπορώ να απαντήσω άσε με να το σκεφτώ 3-4 μέρες. Κατάλαβε ο άμοιρος ότι δεν το αγαπά και της λέει και του απαντά "καλά ζήσε τη ζωή σου και μη φεύγεις απλά...!". Πάει στην άλλη (παράνομη ας πούμε) της λέει είμαι έτοιμος να τα διαλύσω όλα για σένα. Και του απαντα..."Οχι δε θέλω, θα μείνουμε έτσι μέχρι τέλους της ζωής μας, σ' αγαπώ σε θέλω πεθαίνω για σένα αλλά δε θέλω να φορτωθώ ευθύνες (παιδιά, κτλ) και να κουβαλάω το ότι διέλυσα μια οικογένεια...Τρελένεται ο δικός μου τη ρωτά και τώρα δηλαδή τι κάνουμε που έχουμε παράνομο δεσμό και του απαντά η νέα (αλλά ωραία...): Ζήσε τη ζωή σου όπως είναι τώρα καλά και μη σκέφτεσαι τόσο σοβαρά....Αυτά πριν μερικούς μήνες. Τελευταία μου είπε ο φίλος μου ότι μιλάνε στο τηλέφωνο οι δύο γυναίκες μεταξύ τους, στέλνουν δώρα, γλυκά κτλ η μία στην άλλη, λέει η μία στην άλλη να τον προσέχουν και κυρίως να μην τον αφήνουν με άλλες γυναίκες μέχρι που έχουν κανονίσει να πάνε και διακοπές και οι τρεις μαζί (ίσως και τα παιδιά, ποιος ξέρει...).
Αβυσσος παιδιά η ψυχή τους. Με κάτι τέτοια μένω ανύπαντρος (εκτός και φάω καμιά τουβλιά) και προτιμώ τα όμορφα CT.

Επισκέπτης
εμενα παλι... μου λεει...

εισαι καλη... σε γουσταρω...

αλλα να.. σου αρεσουν  τα ταξιδια, η βολτα και γενικως εισαι ζωηρη...

(την αλλη φορα Raven M οντως θα παω στην κουζινα μου με τις παντοφλες μου)

Ρούλι, τιποτε σεξουαλικώτερον απο μια γυναικα με σεξυ παντοφλίτσες, seethrough ποδίτσα και (ιδεατά) ενα κοκκινο στριγκακι. Το χειμωνα δε ενδεικνυται και ζαρτιέρα. Εισαι πανως στο σωστό δρόμο! ::)

Επισκέπτης
liomas...  :) αντί να προσπαθείς να καταλάβεις για ποιο λόγο θέλω να με τρώνε... δεν πας μεχρι τη γυναικούλα σου να δεις τι κάνει?καλό κορόιδο από ότι φαίνεται βρήκες και παντρεύτηκες και τώρα έρχεσαι εδώ να μας πεις τι? να μας κάνεις τον μάγκα εις βάρος άλλων? και τι μπορεί να γράψει ο κάθένας από εσας εδώ τη στιγμή που εσείς οι ίδιοι δουλεύετε τις γυναίκες σας?Συντρόφια είστε υποκριτές και καιρός είναι να διαπιστώσετε ΓΙΑΤΙ έχετε τέτοια εμμονή με τις πουτάνες... γιατί δεν χορταίνετε με τίποτα...?έχετε αναρωτηθεί?μήπως επιβεβαιώνετε τον ανδρισμό σας με όσα περισσότερα μουνιά παίρνετε? Γιατί μήπως δεν είστε πολύ σίγουροι για αυτόν? εγω γάμησα ετσι εγώ αλλιώς και η πλάκα είναι οτί και από αυτά που λέτε μεταξύ σας τα μισά είναι αλήθεια και το ξέρετε... με τον εθισμό σας ομώς τι να συμβαίνει άραγε? ??? δεν είμαι ψυχολόγος για να ξέρω... αλλά κάθε άνθρωπος ακόμα και ένας πουτανιάρης που έχει ενα βασικό IQ πρέπει να αναρωτηθεί.

Διακρίνω έναν εκνευρισμό στο post σου, πράγμα που μόνο εσύ μπορείς να εξηγήσεις (και πάλι!!!). Δεν προσπαθώ να καταλάβω τους λόγους σου, διότι ποσώς με ενδιαφέρουν :) Χαίρομαι πάντως που μπορώ να έχω τον απόλυτο έλεγχο στα νεύρα σου, και χωρίς ουσιαστικά να έχω πει τίποτα το σπουδαίο για να σε τσιτώσω :)

Όσο για την γυναίκα μου, μην προσπαθείς να με πτοήσεις κοριτσάκι με την χολή που βγάζεις. Είναι βέβαιο ότι ΠΟΛΥ θα ήθελες να ήσουν στην θέση της γυναικούλας μου και να είχες έναν καλό γάμο και, το κυριότερο, να περιμένεις παιδάκι :) Αυτή την στιγμή, ούτε το ένα έχεις, ούτε το άλλο (και ποιος ξέρει αν ποτέ τα αποκτήσεις και αν ΜΠΟΡΕΙΣ να τα αποκτήσεις) και το γεγονός ότι κάθεσαι σε αυτό το forum με όλους εμάς τους κομπλεξικούς, μαλάκες, πουτανιάρηδες, ανασφαλείς τύπους, μάγκες, με ανάγκη επιβεβαίωσης ανδρισμου (sorry αν ξέχασα κάποιον χαρακτηρισμό, μπορείς να συμπληρώσεις μόνη σου!) δηλώνει αν μη τι άλλο ότι μάλλον είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης σε γενικότερο πλαίσιο :)

Κοίτα λοιπόν, πρώτον, να βρεις κανέναν άντρα που να θέλει να σε παντρευτεί και το κυριότερο να σου κάνει οικογένεια, μιας και όπως όλοι ξέρουμε τη σήμερον ημέρα εσείς οι γυναίκες πρέπει να κάνετε 400.000 εξετάσεις, προγεννητικούς ελέγχους, τεστ, κόντρα-τεστ, υπέρηχους, ξανά-μανά υπέρηχους, υπέρηχους Α' επιπέδου, Β' Επιπέδου... Ω επιπέδου (!), εξωσωματικές γονιμοποιήσεις κι ό,τι μπορεί να φανταστεί ο νους του ανθρώπου προκειμένου να γίνετε ικανές για να κάνετε το προφανές και το φυσιολογικό! Παλιά οι γυναίκες γεννούσαν στα χωράφια και τώρα ζορίζεστε ακόμα και σε κλίνη του ΙΑΣΩ με τα αστραφτερα πατώματα, τις τηλεοράσεις και το air-condition, με 400 γιατρούς από πάνω σας και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας!!! Μάθε λοιπόν, ότι εγώ το κορόιδο με την γυναικούλα μου (όπως μας αποκαλείς), με το που αποφασίσαμε να κάνουμε παιδί, έγινε πολύ απλά και φυσιολογικότατα μετά από 2 (!!!) ημέρες προσπάθειας :) Κι όχι μόνο αυτό, αλλά η κύηση έχει φτάσει αισίως στον έκτο μήνα χωρίς το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ πρόβλημα!

Aυτά, έτσι για το ιστορικό και για να σου ανταποδώσω την χολή που έριξες στα μούτρα σου, αλλά και για να σε προτρέψω να αρχίσεις πλέον να (προσπαθήσεις) να βρεις αυτά που είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι θέλεις πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο (άντρα και οικογένεια δηλαδή), αντί να κάθεσαι με εμάς τους πουτανιάρηδες, κομπλεξικούς (κτλ, κτλ) σε αυτό το site, οι οποίοι (δυστυχώς για σένα) δίνουν πολύ περισσότερη σημασία ακόμα και στις πουτάνες παρά στην πάρτη σου  :grin:

Καλή σας μέρα κύριοι...
Παρόλο που την καλημέρα σου είναι βέβαιο ότι την λες με φθόνο σε ΟΛΟΥΣ μας (καθώς λες καλή ΣΑΣ μέρα ΚΥΡΙΟΙ), εμείς στην ανταποδίδουμε με sympathy διότι καταλάβαμε πλέον το τεράστιο πρόβλημα που έχεις, μιας και το έκανες η ίδια γνωστό με την χολή που πέταξες... κι όλα αυτά εξαιτίας 2 προτάσεων που έγραψα!!! :cheesy:

Επισκέπτης

Σκιουράκι, σε αυτο το σαιτ εχει:

- 5-10 μελη που τα γραπτα τους ανετα θα μπορουσαν να ειναι ημερησιες στηλες σε εφημεριδες/περιοδικα.
- 20-30 που ειναι hobby fuckers που αναζητούν το added value γαμησάκι που μπορει να τους εχει ξαφυγει.
- Αρκετα σοβαρα ατομα που μοιραζουν/νται πληροφοριση και διασκεδαζουν για λιγο ξεφευγοντας απο τα του γραφειου.
- Πολλούς τσαμπα μαγκες που εχουν χιλιαδες μηνυματα απαντώντας ηλιθιωδώς σε οτιδηποτε γραφετε.
- Λίγους promoters πουτανων, σίτυ τούρς ή ανεξαρτητων
- Ολίγα λαμόγια, ψυχοπαθείς, αδερφές, περίεργους.

Συμπέρασμα: απολαυσε αυτο το διασκεδαστικο παζλ που σου προσφέρεται χωρις να κανεις την βλακωδη κριτικη σου σε οτιδήποτε γραφετε. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Μια και η κατηγορία γυναικας που ανηκεις ειναι εξαιρετικα εμφανης, θα μπορούσα να γραψω κατεβατα για τα σκατα που κουβαλαει (η κατηγορία σου) στο μυαλο της αλλα δεν το κανω. θα προτιμησω να επανελθω στην εργασια μου για να εξασφαλισω τα υψηλα εκεινα εισοδηματα που μου επιτρεπουν να γαμαω ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ γυναικα γουσταρω ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ωρα και να βλεπω κατι πλασματακια σαν και εσενα ως γραφικες.

Φιλιά, RavenM

Επισκέπτης
Ρούλι, τιποτε σεξουαλικώτερον απο μια γυναικα με σεξυ παντοφλίτσες, seethrough ποδίτσα και (ιδεατά) ενα κοκκινο στριγκακι. Το χειμωνα δε ενδεικνυται και ζαρτιέρα. Εισαι πανως στο σωστό δρόμο! ::)

YΓ. Εγω, αντιθετως λατρεύω τις ατιθασες, ανεξαρτητες ταξιδιάρες..πες του τυπου να μου κανει ενα τηλεφωνο... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom