Νέα

Οι πιο κουφοί λόγοι χωρισμού που έχετε ακούσει ποτέ!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

livermak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
423
Πόντοι
281
RAVENM ποιημα ο λογος σου φιλε...............Ευγε!!

skiouraki(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κύριοι σας ευχαριστώ για τον κόπο που κάνατε να απαντήσετε με όλα αυτά τα κατεβατά. Επίσης να σας ευχαριστήσω για το γεγονός ότι εδώ και 22 χρόνια που ζω σε αυτόν τον κόσμο δεν έχω ξαναδεί ποτέ τόσο συσσωρευμένο θυμό και μίσος για το γυναικείο φύλο. Θα προσπαθήσω να ξεχάσω αυτά που μου γράψατε γιατί δεν απευθύνονται σε μένα αλλά σε όλες όσες σας έχουν πληγώσει όλα αυτά τα χρόνια. Όσο για αυτά που έγραψα εγώ αγαπητοί μου προέρχονται καθαρά από αυτά που διαβάζω εδώ και καιρό στο φόρουμ σας  και με κάνουν να μένω με το στόμα ανοικτό. Φυσικά δεν πρόκειται να αλλάξω εγώ τον κόσμο ούτε τις πεποιθήσεις του.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ η συνεχής περιέργεια στο να μαθαίνω καινούρια πράγματα σκότωσε μια και καλή το γατί της φωτογραφίας δίπλα...
θερμή παράκληση κρατήστε όσο δηλητήριο δε ρίξατε για κάπου που να μπορούν να σας το ανταποδώσουν εξίσου...

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Σκιουράκι, σε αυτο το σαιτ εχει:

- 5-10 μελη που τα γραπτα τους ανετα θα μπορουσαν να ειναι ημερησιες στηλες σε εφημεριδες/περιοδικα.
- 20-30 που ειναι hobby fuckers που αναζητούν το added value γαμησάκι που μπορει να τους εχει ξαφυγει.
- Αρκετα σοβαρα ατομα που μοιραζουν/νται πληροφοριση και διασκεδαζουν για λιγο ξεφευγοντας απο τα του γραφειου.
- Πολλούς τσαμπα μαγκες που εχουν χιλιαδες μηνυματα απαντώντας ηλιθιωδώς σε οτιδηποτε γραφετε.
- Λίγους promoters πουτανων, σίτυ τούρς ή ανεξαρτητων
- Ολίγα λαμόγια, ψυχοπαθείς, αδερφές, περίεργους.

Συμπέρασμα: απολαυσε αυτο το διασκεδαστικο παζλ που σου προσφέρεται χωρις να κανεις την βλακωδη κριτικη σου σε οτιδήποτε γραφετε. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Μια και η κατηγορία γυναικας που ανηκεις ειναι εξαιρετικα εμφανης, θα μπορούσα να γραψω κατεβατα για τα σκατα που κουβαλαει (η κατηγορία σου) στο μυαλο της αλλα δεν το κανω. θα προτιμησω να επανελθω στην εργασια μου για να εξασφαλισω τα υψηλα εκεινα εισοδηματα που μου επιτρεπουν να γαμαω ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ γυναικα γουσταρω ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ωρα και να βλεπω κατι πλασματακια σαν και εσενα ως γραφικες.

Φιλιά, RavenM

+1, εκανα παραθεση για να το ξαναδει η κακομοιρα μπας και καταλαβει τιποτα.

livermak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
423
Πόντοι
281
Ρε παιδια δεν καταλαβαινω στα αληθεια ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ;;;;;
Η κοπελα περα απο το οτι δεν εχει καμια σχεση με το αθλημα δεν κατανοει οτι της λες...........απλα ας παει στο noufaro.gr
ελεος ποια!!!!!!

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Σκιουράκι, σε αυτο το σαιτ εχει:

- 5-10 μελη που τα γραπτα τους ανετα θα μπορουσαν να ειναι ημερησιες στηλες σε εφημεριδες/περιοδικα.
- 20-30 που ειναι hobby fuckers που αναζητούν το added value γαμησάκι που μπορει να τους εχει ξαφυγει.
- Αρκετα σοβαρα ατομα που μοιραζουν/νται πληροφοριση και διασκεδαζουν για λιγο ξεφευγοντας απο τα του γραφειου.
- Πολλούς τσαμπα μαγκες που εχουν χιλιαδες μηνυματα απαντώντας ηλιθιωδώς σε οτιδηποτε γραφετε.
- Λίγους promoters πουτανων, σίτυ τούρς ή ανεξαρτητων
- Ολίγα λαμόγια, ψυχοπαθείς, αδερφές, περίεργους.

,  θα προτιμησω να επανελθω στην εργασια μου για να εξασφαλισω τα υψηλα εκεινα εισοδηματα που μου επιτρεπουν να γαμαω ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ γυναικα γουσταρω ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ωρα και να βλεπω κατι πλασματακια σαν και εσενα ως γραφικες.

Φιλιά, RavenM

παρατηρηση πρωτη...
ξεχασες και μενα!!! τη γραφικη του "χωριου"

παρατηρηση δευτερη...
ξερεις καλυτερα απο τον καθενα.. οτι δεν αγοραζονται ουτε ολα... ουτε ολοι... ουτε ΟΛΕΣ...

θα εχω υποψη μου παντως τις ενδυματολογικες σου προτασεις... παντα εμπιστευομαι το καλο αντρικο γουστο:)

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
και για να επανελθουμε στο θεμα...

σημερα λοιπον πηγαινοντας για ενα ομορφο απογευματινο μπανακι...
συνανταω εναν παλιο αγαπημενο...

βγαιναμε μαζι καποιους μηνες... καποια στιγμη αρχισε να ψιλοχανεται.. πολλες δουλεις και φουριες, φωτια στα μπατζακια του με λιγα λογια...

μου ερχεται μια ιδεα: να δοκιμασω εναν κωδικο... με δυο-τρεις προσπαθειες... μπαινω στο προφιλ του...

δεν θυμαμαι ποσες μερες καταφερα να κανω υπομονη...

καποια στιγμη μπαινω ταυτοχρονα μαζι του στο τσατ... κι εγραφα ταυτοχρονα μαζι του... μαλιστα χαιρετησα και την δευτερη? τριτη? αγαπημενη του... την οποια δεν χαιρετησε... κριμα ηταν το κοριτσι...

νομιζω πως θα πρεπει να ειναι απο τις ελαχιστες φορες που καταφερε γυναικα να τον κανει τοσο μα τοσο εξαλλο...

προσπαθησε να με πεισει πως ηταν καποιος φιλος του...

ποτε βεβαια δεν τον πιστεψα
αν και οι ερωτευμενοι παθαινουν μια αποβλακωση

παντα τον αγαπαω
και παντα χαιρομαι οταν τον βλεπω

(και ρε παιδια... μη σφαζεστε...)

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
παρατηρηση πρωτη...
ξεχασες και μενα!!! τη γραφικη του "χωριου"

παρατηρηση δευτερη...
ξερεις καλυτερα απο τον καθενα.. οτι δεν αγοραζονται ουτε ολα... ουτε ολοι... ουτε ΟΛΕΣ...

θα εχω υποψη μου παντως τις ενδυματολογικες σου προτασεις... παντα εμπιστευομαι το καλο αντρικο γουστο:)

Καλες οι εξυπναδες, αλλα σχετικα με το ποιος αγοραζεται. Αν μπορεις απαντησε ειλικρινα. Εισαι μονη και γνωριζεις σε παρεα 2 ιδιας περιπου εμφανισης/μορφωσης / ηλικιας και εξυπναδας αντρες, στο λιγο που τους μιλας.  Δεν ετυχε να μαθεις για την επαγγελματικη τους κατασταση, αλλα φευγοντας ο ενας μπαινει σε καινουριο Opel Astra, ο αλλος σε BMW. Την επομενη ημερα σου τηλεφωνουν και οι δυο για ραντεβου το επομενο Σαββατο. Με πιον θα βγεις? Οι φιλες σου με ποιον θα εβγαιναν? Δεν ειναι αναγκη να κανεις post την απαντηση.

Ego Brain

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σκιουράκι τα λες λίγο λάθος.Γυναίκα είμαι κι εγώ για να μη με πεις κι εμένα κάφρο κλτ ,αλλά τα πράγματα για εμένα είναι εντελώς απλά. Σε λίγα χρόνια από τώρα θυμίσου την ώρα και τη στιγμή που στο λέω,η χώρα θα πήξει από μπουρδέλα και πόρνες και το βρίσκω εντελώς λογικό να συμβεί,αφού έχουμε πήξει στις ξεκατινιασμένες γκόμενες που αναζητούν την πλήρη αφοσίωση του συντρόφου τους, ενώ οι ίδιες είναι τσόκαρα ολκής και τους καβαλάνε πριν κι οι ίδιοι το πάρουν γραμμή κι ενώ οι δύσμοιροι είναι μεσ'τον έρωτα! Μόλις δώσουν λίγη (οι εν λόγω κάφροι όπως τους αποκαλείς από εδώ μέσα) απ'την αγάπη τους (που έχουν κι αυτοί ως άνθρωποι πολλή αγάπη να δώσουν) η γλυκιά τους αγαπημένη ύπαρξη μετατρέπεται σε δράκαινα έτοιμη να τους φάει ζωντανούς.Και μη μου πεις ότι οι γυναίκες πλέον δεν έχουμε γίνει έτσι.Έλεος λοιπόν,είναι λογικό να βγάζουν τέτοια χολή οι άντρες πλέον.Κι έπειτα θυμίσου τον εαυτό σου μετά από μια απογοήτευση από ένα τύπο που σου φέρθηκε σκατά.Δεν έβριζες? Δεν έβγαζες χολή κι εσύ γενικεύοντας ότι όόόλοι τους είναι μαλάκες ?Θα συμφωνήσω ότι οι γυναίκες έχουμε λαλήσει κάργα,όσο δεν πάει ,τους έχουμε κάνει κ τα'χουν δει όλα πλέον.Κάνουν το ένα,λέμε είναι μαλάκας,κάνουν το άλλο,πάλι μαλάκας θα'ναι.Το φύλο τους είναι διαφορετικό απ'το δικό μας,επιτέλους πρέπει να το δεχτούμε αυτό κ να μην προσπαθούμε απεγνωσμένα να τους φέρουμε στα δικά μας μέτρα.Στην τελική δε ζητούν πολλά.Εμείς το ξεφτιλίζουμε το ζήτημα με απαιτήσεις.Τελειώνοντας, να πω,ότι αν ήμουν άντρας,θα προτιμούσα να λιώνω καθημερινά στα μπουρδέλα,παρά για να γαμήσω να πρέπει να προσαρμόζω τον χαρακτήρα μου στα μέτρα και στα σταθμά της κάθε πατσαβούρας που την έπιασε κρίση φεμινισμού ξαφνικά στα 20 και βάλε.Ευχαριστώ για την κατανόηση.

vroutos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πέστα, πέστα......

καλά έχουν οι γυναίκες αναρωτηθεί (έτσι για πλάκα λέμε τώρα, να περάσει η ώρα) γιατί υπάρχουν μπουρδέλα, βιζιτούδες κτλπ... Λέτε δηλαδή να γουστάρουμε να πληρώνουμε την κάθε μαλακισμένεη που πουλά ένα φυσικό πράγμα - στην κυριολεξία μια τρύπα- απο το να ασχολούμαστε με νορμάλ φυσιολογικές καταστάσεις?? Και όπως λένε πολλοί και θα συμφωνήσω και εγώ, το παιχνίδι μετράει και όχι η κατάλυξη. Αλλά με εσάς ΠΟΥ παιχνίδι. Ρε γαμώτο, αυτά στο εξωτερικό ΔΕΝ γίνονται. Όταν γουστάρεις γκόμενα πας στα κλάμπ και βρίσκεις. Και κυρίως, ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ!!!!!!!! Όσοι έχουν ζήσει έξω ας με επιβεβαιώσουν.
Εδώ αυτά δεν γίνονται....

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Ηρωϊκη προσπαθεια συναγωνιστη υποδυόμενος την γυναικα να περασει το μηνυμα ή ξεχωριστη περιπτωση Ελληνιδας? Right on the money παντως

Ego Brain

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γυναίκα είμαι,αλλά προφανώς δεν παίζει να σε πείσω.Το ότι έχω αντιλήψεις διαφορετικές από αυτές των περισσοτέρων γυναικών δε σημαίνει  ότι διαθέτω τσουτσού.Και πάλι ευχαριστώ.

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Καλες οι εξυπναδες, αλλα σχετικα με το ποιος αγοραζεται. Αν μπορεις απαντησε ειλικρινα. Εισαι μονη και γνωριζεις σε παρεα 2 ιδιας περιπου εμφανισης/μορφωσης / ηλικιας και εξυπναδας αντρες, στο λιγο που τους μιλας.  Δεν ετυχε να μαθεις για την επαγγελματικη τους κατασταση, αλλα φευγοντας ο ενας μπαινει σε καινουριο Opel Astra, ο αλλος σε BMW. Την επομενη ημερα σου τηλεφωνουν και οι δυο για ραντεβου το επομενο Σαββατο. Με πιον θα βγεις? Οι φιλες σου με ποιον θα εβγαιναν? Δεν ειναι αναγκη να κανεις post την απαντηση.

με εκεινον που θα ενιωθα περισσοτερη ελξη

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Γυναίκα είμαι,αλλά προφανώς δεν παίζει να σε πείσω.Το ότι έχω αντιλήψεις διαφορετικές από αυτές των περισσοτέρων γυναικών δε σημαίνει  ότι διαθέτω τσουτσού.Και πάλι ευχαριστώ.

Εχω φιλες αντιστοιχων αποψεων. Καλες φιλες!!! Ξεχωριστες περιπτωσεις.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Βλέπετε ρε μάγκες Sex & the city; Παρόλο που η σειρά είναι αμερικάνικη νομίζω ότι αντικατοπτρίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την ψυχοπαθολογία της σύγχρονης γυναίκας ακόμη και στην Ελλάδα..Και ενώ προσπαθεί να εξιδανικεύσει κάπως την κατάσταση υπέρ των γυναικών (καθότι γυναικεία σειρά) λέει πολλές αλήθειες...
Οι τύπισσες στη  σειρά έχουν καταφέρει το εξής απίθανο: Να τις έχει πηδήξει η μισή Ν. Υόρκη (οι άλλοι μισοί άνδρες είναι gay όπως προκύπτει από τη σειρά) και στο τέλος να μένουν μπουκάλα! Και όταν τους κάτσει κανάς καλός και σχετικά αξιόλογος τύπος τρομοκρατούνται τόσο πολύ και τον αφήνουν με τις πλέον απίθανες δικαιολογίες (του τύπου "φοβάμαι μήπως η σχέση αυτή με περιορίσει και μου κόψει τα φτερά" )και πάνε και βρίσκουν τους απίστευτους βλάκες/ πρεζάκια/ αποτυχημένους προκειμένου να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους παίζοντάς το μαμάδες, τους οποίους αποτυχημένους θα εγκαταλείψουν μετά από λίγο διότι ούτε και αυτοί κατανοούν τη συναισθηματική -my ass- πολυπλοκότητα και απεραντοσύνη τους...
Αλλά μαλακίες λέω μου φαίνεται..Η ομοιότητα των ανωτέρω χαρακτήρων με τις σύγχρονες Αθηναίες είναι τελείως συμπτωματική....

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Εγώ πάλι πιστεύω ότι από όλες τις φορές που έχουν τέτοιες συζητήσεις φτάσει στα άκρα, αυτή είναι και η πιο ανούσια.. γιατί το θέμα μόνο για χαβαλέ μπορεί να το δει κανείς, για τον πολύ απλό λόγο ότι κανείς πρέπει να εστιάσει στους κουφούς λόγους , και ουχί στον χωρισμό..

Γιατί πολυ απλά οι σχέσεις, οι γάμοι, τα φλερτ, τα γαμήσια έχουν έναν αντικειμενικό σκοπό.. να τελειώνουν.
Τελεία κατ' εμέ

Επισκέπτης
Κύριοι σας ευχαριστώ για τον κόπο που κάνατε να απαντήσετε με όλα αυτά τα κατεβατά. Επίσης να σας ευχαριστήσω για το γεγονός ότι εδώ και 22 χρόνια που ζω σε αυτόν τον κόσμο δεν έχω ξαναδεί ποτέ τόσο συσσωρευμένο θυμό και μίσος για το γυναικείο φύλο. Θα προσπαθήσω να ξεχάσω αυτά που μου γράψατε γιατί δεν απευθύνονται σε μένα αλλά σε όλες όσες σας έχουν πληγώσει όλα αυτά τα χρόνια. Όσο για αυτά που έγραψα εγώ αγαπητοί μου προέρχονται καθαρά από αυτά που διαβάζω εδώ και καιρό στο φόρουμ σας  και με κάνουν να μένω με το στόμα ανοικτό. Φυσικά δεν πρόκειται να αλλάξω εγώ τον κόσμο ούτε τις πεποιθήσεις του.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ η συνεχής περιέργεια στο να μαθαίνω καινούρια πράγματα σκότωσε μια και καλή το γατί της φωτογραφίας δίπλα...
θερμή παράκληση κρατήστε όσο δηλητήριο δε ρίξατε για κάπου που να μπορούν να σας το ανταποδώσουν εξίσου...

Το μόνο (και τελευταίο) που θα πω για την περίπτωσή σου (μιας κι είναι γνωστό ότι κατά την προσφιλή μου συνήθεια γράφω στα παπάρια μου με ανεξίτηλο μαρκαδόρο όσους και όσες θεωρώ ότι πρέπει να γράψω και δεν ασχολούμαι από εκεί και πέρα), είναι ότι στην ζωή γενικότερα όλα είναι ένα μπούμερανγκ, όπως στρώνεις κοιμάσαι, κτλ.

Να σου θυμίσω λοιπόν ότι ΕΣΥ έριξες πρώτη την χολή και μάλιστα χωρίς κανέναν λόγο μιας και το θέμα αναφέρεται στους "πιο κουφούς χωρισμούς" και όχι στα, ενδεχομένως, υπαρξιακά σου προβλήματα γύρω από τις σχέσεις ανδρών/γυναικών. Και μην μου πεις ότι σε τσίτωσα τόοοοοσο πολύ πια με τις δύο προτάσεις που σου έγραψα. Γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο... τότε έχεις τεράστιο πρόβλημα με τον εαυτό σου!

Οπότε φρόντισε να είσαι λίγο πιο cool για να μην ακούς αλήθειες που σκοτώνουν γατάκια, κτλ, κτλ!!!

Περαστικά σου και get a life.

JohnMullins2005

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
skiouraki , πιστευω οτι τα εχεις ολα, εισαι ομορφη, γλυκια , αντρες να σε κοιταζουν...μα σιγουρα θα εχεις κ ενα βλεμμα..."εχω να γαμηθω 10 χρονια"
το γνωστο π εχετε πολλες ξινες:P

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
19
Πόντοι
2.945
Πολλές ξινές; Εγώ μόνο μια Ελληνίδα έχω γνωρίσει τόσα χρόνια που να μην είναι ξινή και να γελάει όλη την ώρα, κοιτώντας σε στα μάτια. Είναι τυχαίο που έζησε αρκετά χρόνια στο εξωτερικό; Μάλλον όχι. Γαμώ την ξινίλα σας μέσα... σκατόψυχες.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.868
Πόντοι
216
καλησπερα φιλοι συναγωνιστες....
Κρατιομουν απο δαιμονικο πειρασμο στο να απαντησω η οχι σ αυτο το πραγματικα ΦΛΕΓΟΝ θεμα...
Και εδω σας καταθετω τα εσωψυχα μου(τα αντερα θα τα κανουμε γαρδουμπα μετα)

Λοιπον,ο φιλος deicidious ανεφερε κατι σωστο¨-οτι ειναι σπανιο φαινομενο να δεις ελληναρου να γελαει ποτε,και να εκπεμπει καποιον χαρακτηρα.Εστω ρε παιδι μου,καποια ζωτικοτητα,καποια εκφραση,κατι χαρακτηριστικο.
Οι πιο πολλες κοπελες που γνωριζω προσωπικα η παρατηρω σε φιλικο κυκλο,ειναι λες και τις βγαλαν απτο ιδιο καλουπι ρε αδερφε....
Βεβαια,υπαρχουν αρκετες ςξαιρεσεις,αλλα μιλαμε φια πλειοψηφεια.
Ξερετε γιατι δεν γελανε και ειναι ανεραστες και μιζερες???
Φοβουνται μην τις χαρακτηρισουν χαζοχαρουμενες.
Γιατι καποτε στα χωρια τους,πιστευανε οτι οποια γελουσε ηταν πουτανα.(η τσαχπινογαργαλιαρα πχ)
Οι γυναικες σ αυτην την χωρα ειδικα,περνανε απο ενα πολιτισμικο σοκ.Και οι οποιες προσωπικοτητες τους θαβονται στα κομπλεξ.
Βλεπεις ωραια κοριτσακια να περπατανε στον δρομο,και λιγο ν ανοιξουν το στομα τους,δεν τις θες ουτε να σου πλενουν τ αμαξι πχ...
Τους εχει μαθει η μαμα απτο χωριο(οπου φυτευαν τα κρεμμυδια)οτι πρεπει να βρουν το "τελειο πακετο"-ασχετως με το τι νιωθουν.
Οι πιο πολλες ειναι χαμηλου επιπεδου(και νοηματικου και κοινωνικου),και απο τοτε που η γιουρομπανκ αρχισε τα καταναλωτικα δανεια,οπλιστηκαν με ρουχα και νομιζουν οτι αυτο τις ανεβαζει κοινωνικα ξερωγω.
Το πιο ανησυχητικο ειναι να παρατηρεις τις επιλογες πολλων θυληκων.
Ατομα τα οποια ειναι τα τραγικοτερα(σε μπολλους τομεις) να δινουν μεγαλες μαχες και στο τελος να κυκλοφορουν μια ωραια εμφανισιακα,γκομενα.
Εκει πραγματικα ειναι για κλαμματα η φαση!Εκει τρομαζεις οτι βλεπεις τι παιζει,και ποσο πισω ειναι νοηματικα!
Η ξεφτιλα βεβαιως-βεβαιως παει για την γκομενα και πραγματικα στεναχωριεσαι με το κριμα της υποθεσης!
Ειδικα κατι κοριτσακια που περπατανε αγκαζε στον δρομο ντυμενες σαν λατερνες,που δουλευουν γραμματεις των 700ε και ερχονται στα κολωνακια μπας και βρουν καναν μαλακα,ειναι πραγματικα Α Η Δ Ι Α και το χουν κουρασει.
Ετεροφωτες υπαρξεις χαμενες σε μια αναζητηση της κακιας ωρας.Waste of fresh air-T-R-A-S-H
Πειραμα-ντυθειτε καλα,φτιαχτειτε και κατεβειτε στην Ερμου με 1500ε στην τσεπη.Μπανιστε διαφορες τετοιες,και προσπαθηστε διακριτικα και ευγενικα να κανετε πεσιμο,και να το φερετε προς το μετρητο το θεμα.Προτεινετε ιμηπαραμονη σε καποιο κοντινο διακριτικο ξενοδοχειο.
Αποτελεσμα-3-4 στις δεκα θα σου κατσουν,τρεχοντας μαλιστα αν τους γυαλισετε κολλαριστα κατοσταρικα. Στο 1000αρικο μαλιστα θα γυαλισουν τα ματακια τους!(το πειραμα εχει γινει τον Ιουνιο του 2003 μεσημερι απο φιλο ο οποιος με το που δεχοντουσαν οι γκομενες τους πεταγε την ατακα"αντε μωρη που θα δινα εγω τοσα λεφτα να σε γαμησω"-ρομπα με σκυμμενο το κεφαλι οι γκομενες την κανανε τρεχοντας και ο τυπος εκραζε στον κοσμο-ΑΠΕΙΡΟ ΓΕΛΙΟ)
Απο αιτια χωρισμου,μια ηθελε να μεινει μονη της να σκεφτει ειπε(της ειπα οτι ας το χε σκεφτει πριν,τωρα ειναι πολυ αργα)και η καλυτερη αιτια απ ολες ηταν οταν εδιωξα μια βλαμμενη γκομενα με προσχημα οτι της αρεσε το smart.Σημειωτεον οτι η κυρια ερχοταν σπιτι μου και ζαλιζοταν επειδη τα ρουζα μου δεν μπαιναν σε ασορτι χρωματος κρεμαστρες και μου τα τακτοποιουσε.....Με μισει θανασιμα και οποτε με βλεπει αλλαζει δρομο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom