Για γαμήσια δεν ξέρω αλλά ξέρω από φίλο που έχει καφετέρια ότι όποιος μπάτσος πάει κάθε μέρα παίρνει ό,τι θέλει καφέδες,γλυκά κτλ κτλ τσάμπα.Δεν το ζητάνε αυτοί αλλά είναι σαν άγραφος νόμος.Ετσι την επόμενη φορά που θα κάνει κάποιος γείτονας μια καταγγελία (π.χ. μουσική) θα τη γλυτώσει με μια παρατήρηση και όχι πρόστιμο ή οτιδήποτε άλλο χειρότερο.Που κολλάει αυτό θα μου πείτε.....εεεεε αν γίνεται κάτι τέτοιο σε καφετέρια,γιατί όχι και σε κάθε λογής "σπιτάκι"???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Για γαμήσια δεν ξέρω αλλά ξέρω από φίλο που έχει καφετέρια ότι όποιος μπάτσος πάει κάθε μέρα παίρνει ό,τι θέλει καφέδες,γλυκά κτλ κτλ τσάμπα.Δεν το ζητάνε αυτοί αλλά είναι σαν άγραφος νόμος.Ετσι την επόμενη φορά που θα κάνει κάποιος γείτονας μια καταγγελία (π.χ. μουσική) θα τη γλυτώσει με μια παρατήρηση και όχι πρόστιμο ή οτιδήποτε άλλο χειρότερο.Που κολλάει αυτό θα μου πείτε.....εεεεε αν γίνεται κάτι τέτοιο σε καφετέρια,γιατί όχι και σε κάθε λογής "σπιτάκι"???
καλυτερα να τους χρεωνεις κανονικα και να πληρωνεις τα νομιμα προστιμα... ποιο φθηνα σου βγαινει στην καφετερια...
ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΟΥΜΦ. σε κατι μικρο ΙΣΩΣ κανουν τα στραβα ματια ... αλλα σε κατι που τους εχουν διαταξη να κανουν ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ !
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τουλάχιστον εδώ στην Αθήνα κάθε βράδυ τα κωλόμπαρα είναι γεμάτα μπάτσους....100% ναι..
Φίλε mimikos2000,εχεις δίκιο,αλλά διάβασε καλύτερα τι έγραψα.....Ποιός θα δόσει την εντολή για το ντού? ποιός θα δόσει την εντολή για το κλείσιμο? ο ανώτερος....
Ε,σ' αυτόν θα κάτσουν τα κορίτσια,η θα αυτόν θα κεράσει ο μαγαζάτορας......
Αλλά,αν ακόμα και ο ανώτερος δεν μπορεί να κάνει κάτι,διότι εχει και αυτός εντολές "άνωθεν",θα πέσουν στα μαλακά.Ενα τηλεφωνηματάκι του τύπου "μαζευτείτε γιατί ερχόμαστε",δεν είναι ασυνήθιστο.......
Ε,σ' αυτόν θα κάτσουν τα κορίτσια,η θα αυτόν θα κεράσει ο μαγαζάτορας......
Αλλά,αν ακόμα και ο ανώτερος δεν μπορεί να κάνει κάτι,διότι εχει και αυτός εντολές "άνωθεν",θα πέσουν στα μαλακά.Ενα τηλεφωνηματάκι του τύπου "μαζευτείτε γιατί ερχόμαστε",δεν είναι ασυνήθιστο.......
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Αντί να περιμένουμε ποτέ θα κάνουν ντου , γιατί δεν κάνει κάτι η πολιτεία για να νομιμοποιηθεί το επάγγελμα της πουτάνας σε χώρους ελεγχόμενους , όπως στην Γερμανία , και να τελειώσει το παραμύθι όπως και τα τόσα πολλά που μας καταδυναστεύουν την ζωή .
Πολιτική απόφαση είναι όλα .Μια που θέλει ο Αλογοσκουφης να βάλει τις πουτάνες στο ΑΕΠ ας τις κάνει και επάγγελμα να έχουν και IΚΑ , σύνταξη στα 60 , και να τελειώνουμε , γιατί όσο υπάρχει κενό νόμου , πάντα κάποιοι αλήτες θα τον εκμεταλλεύονται .
Για αυτό στηρίζουμε και την Κυβέρνηση για να κάνει και τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται η ελληνική κοινωνία .
Πολιτική απόφαση είναι όλα .Μια που θέλει ο Αλογοσκουφης να βάλει τις πουτάνες στο ΑΕΠ ας τις κάνει και επάγγελμα να έχουν και IΚΑ , σύνταξη στα 60 , και να τελειώνουμε , γιατί όσο υπάρχει κενό νόμου , πάντα κάποιοι αλήτες θα τον εκμεταλλεύονται .
Για αυτό στηρίζουμε και την Κυβέρνηση για να κάνει και τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται η ελληνική κοινωνία .
Επισκέπτης
Mην μπερδευεις την Ελλαδα με την Ρωσια Δημητρη.Οποιος ξερει κατι συγκεκριμενο και ειναι απολυτα σιγουρο το δηλωνει στο Εσωτερικων υποθεσεων.
Ασε ρε Τζίμη τι είναι αυτα που λες? Αυτά τα λένε οι πολιτικάντηδες!
Επισκέπτης
Mην μπερδευεις την Ελλαδα με την Ρωσια Δημητρη.Οποιος ξερει κατι συγκεκριμενο και ειναι απολυτα σιγουρο το δηλωνει στο Εσωτερικων υποθεσεων.
Δηλαδή ξέρεις κανέναν σε αυτή τη χώρα που να έχει κάνει καταγγελία σε δημόσια υπηρεσία και να έχει βγάλει άκρη?
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.279
- Πόντοι
- 506
Άντε να γίνουμε όλοι μπάτσοι να γαμάμε τσάμπα...Μπάτσοι, γουρούνια, τζαμπογαμιάδες...
freddie krueger
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Ρε παιδες εγω δεν μπορω να καταλαβω την ουσια του ερωτηματος!'Χεζουν οι αρκουδες στο δασος?' Ξερω γω??? Εχει χαρακτηρα διαμαρτυριας?Δηλαδη να σταματησει να γινεται-αν γινεται- αυτο το φαινομενο?Νομιζω πως δεν περναει απο το χερι μας μπουρδελοαδερφια μου...
Επισκέπτης
Ρε παιδες εγω δεν μπορω να καταλαβω την ουσια του ερωτηματος!'Χεζουν οι αρκουδες στο δασος?' Ξερω γω??? Εχει χαρακτηρα διαμαρτυριας?Δηλαδη να σταματησει να γινεται-αν γινεται- αυτο το φαινομενο?Νομιζω πως δεν περναει απο το χερι μας μπουρδελοαδερφια μου...
Αδελφέ Φρέντυ το ερώτημα δεν έχει χαρακτήρα διαμαρτυρίας.Απλά προσπαθούμε να αναλύσουμε το φαινόμενο των διεφθαρμένων μπάτσων που γαμούν δωρεάν τις δύστυχες τις πόρνες.Η ουσία του ερωτήματος είναι ποιός θα μας φυλάξει από τους φύλακες?
Επισκέπτης
μ αρεσει που στο θρεντ εχει ερωτηματικο μετα το τζαμπα μονο οκαλουσης πληρωνε...ρε τον μεζουρακια....
Λες να μην το ήξερα ότι οι μπάτσοι γαμούν τσάμπα τις πόρνες? Ρητορικό είναι το ερώτημα!
νο ελληνικος νο παρτυ...
aderfe den analyoume ton marx edw.. h erwthsh ein aplh re sy. ta loipa ein kourafejala..
loipon,
oi mpatsoi magges gamane OPOTE/opoia theloun tzampa.
synnenoithikame?
twra gia malaka ton exeis ton mpatso na dwsei to 50euro?
katse re file.. skepsou to dhladh..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 32