Νέα

Οι μπάτσοι γαμούν τσάμπα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ou re

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Για γαμήσια δεν ξέρω αλλά ξέρω από φίλο που έχει καφετέρια ότι όποιος μπάτσος πάει κάθε μέρα παίρνει ό,τι θέλει καφέδες,γλυκά κτλ κτλ τσάμπα.Δεν το ζητάνε αυτοί αλλά είναι σαν άγραφος νόμος.Ετσι την επόμενη φορά που θα κάνει κάποιος γείτονας μια καταγγελία (π.χ. μουσική) θα τη γλυτώσει με μια παρατήρηση και όχι πρόστιμο ή οτιδήποτε άλλο χειρότερο.Που κολλάει αυτό θα μου πείτε.....εεεεε αν γίνεται κάτι τέτοιο σε καφετέρια,γιατί όχι και σε κάθε λογής "σπιτάκι"???

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Για γαμήσια δεν ξέρω αλλά ξέρω από φίλο που έχει καφετέρια ότι όποιος μπάτσος πάει κάθε μέρα παίρνει ό,τι θέλει καφέδες,γλυκά κτλ κτλ τσάμπα.Δεν το ζητάνε αυτοί αλλά είναι σαν άγραφος νόμος.Ετσι την επόμενη φορά που θα κάνει κάποιος γείτονας μια καταγγελία (π.χ. μουσική) θα τη γλυτώσει με μια παρατήρηση και όχι πρόστιμο ή οτιδήποτε άλλο χειρότερο.Που κολλάει αυτό θα μου πείτε.....εεεεε αν γίνεται κάτι τέτοιο σε καφετέρια,γιατί όχι και σε κάθε λογής "σπιτάκι"???

καλυτερα να τους χρεωνεις κανονικα και να πληρωνεις τα νομιμα προστιμα... ποιο φθηνα σου βγαινει στην καφετερια...

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΟΥΜΦ. σε κατι μικρο ΙΣΩΣ κανουν τα στραβα ματια ... αλλα σε κατι που τους εχουν διαταξη να κανουν ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ !

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
199
Like
4.768
Πόντοι
15.775
100% ναι..

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Φίλε mimikos2000,εχεις δίκιο,αλλά διάβασε καλύτερα τι έγραψα.....Ποιός θα δόσει την εντολή για το ντού? ποιός θα δόσει την εντολή για το κλείσιμο? ο ανώτερος....

Ε,σ' αυτόν θα κάτσουν τα κορίτσια,η θα αυτόν θα κεράσει ο μαγαζάτορας......

Αλλά,αν ακόμα και ο ανώτερος δεν μπορεί να κάνει κάτι,διότι εχει και αυτός εντολές "άνωθεν",θα πέσουν στα μαλακά.Ενα τηλεφωνηματάκι του τύπου "μαζευτείτε γιατί ερχόμαστε",δεν είναι ασυνήθιστο.......

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Αντί να περιμένουμε ποτέ θα κάνουν ντου , γιατί δεν κάνει κάτι η πολιτεία για να νομιμοποιηθεί το επάγγελμα  της πουτάνας σε χώρους  ελεγχόμενους , όπως στην Γερμανία , και να τελειώσει το παραμύθι όπως και τα τόσα πολλά που μας καταδυναστεύουν την ζωή .
Πολιτική απόφαση είναι όλα .Μια που θέλει ο Αλογοσκουφης να βάλει τις πουτάνες στο ΑΕΠ ας τις κάνει και επάγγελμα να έχουν και IΚΑ , σύνταξη στα 60 , και να τελειώνουμε , γιατί όσο υπάρχει κενό νόμου , πάντα κάποιοι αλήτες θα τον εκμεταλλεύονται .
Για αυτό στηρίζουμε και την Κυβέρνηση για να κάνει και τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται η ελληνική κοινωνία .

Επισκέπτης
Mην μπερδευεις την Ελλαδα με την Ρωσια Δημητρη.Οποιος ξερει κατι συγκεκριμενο και ειναι απολυτα σιγουρο το δηλωνει στο Εσωτερικων υποθεσεων.

Ασε ρε Τζίμη τι είναι αυτα που λες? Αυτά τα λένε οι πολιτικάντηδες!

Επισκέπτης
Mην μπερδευεις την Ελλαδα με την Ρωσια Δημητρη.Οποιος ξερει κατι συγκεκριμενο και ειναι απολυτα σιγουρο το δηλωνει στο Εσωτερικων υποθεσεων.

Δηλαδή ξέρεις κανέναν σε αυτή τη χώρα που να έχει κάνει καταγγελία σε δημόσια υπηρεσία και να έχει βγάλει άκρη? :think: :think: :think:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.279
Πόντοι
506
Άντε να γίνουμε όλοι μπάτσοι να γαμάμε τσάμπα...Μπάτσοι, γουρούνια, τζαμπογαμιάδες...

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ρε παιδες εγω δεν μπορω να καταλαβω την ουσια του ερωτηματος!'Χεζουν οι αρκουδες στο δασος?' :think: Ξερω γω??? :huh: Εχει χαρακτηρα διαμαρτυριας?Δηλαδη να σταματησει να γινεται-αν γινεται- αυτο το φαινομενο?Νομιζω πως δεν περναει απο το χερι μας μπουρδελοαδερφια μου... :P

Επισκέπτης
Ρε παιδες εγω δεν μπορω να καταλαβω την ουσια του ερωτηματος!'Χεζουν οι αρκουδες στο δασος?' :think: Ξερω γω??? :huh: Εχει χαρακτηρα διαμαρτυριας?Δηλαδη να σταματησει να γινεται-αν γινεται- αυτο το φαινομενο?Νομιζω πως δεν περναει απο το χερι μας μπουρδελοαδερφια μου... :P

Αδελφέ Φρέντυ το ερώτημα δεν έχει χαρακτήρα διαμαρτυρίας.Απλά προσπαθούμε να αναλύσουμε το φαινόμενο των διεφθαρμένων μπάτσων που γαμούν δωρεάν τις δύστυχες τις πόρνες.Η ουσία του ερωτήματος είναι ποιός θα μας φυλάξει από τους φύλακες?

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Η δικαιοσύνη, αν κάνει σωστά τη δουλειά της. Αλλά και αυτή, πολλές φορές,  δεν είναι τυφλή.

male123

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
50
Πόντοι
1
Ηξερα κοπελλα σε κωλομπαρο που εβγαινε και γ@μιοταν με μπατσο απο το αλλοδαπων δωρεαν για να την βοηθησει να κανει τα χαρτια της να παρει πρασινη καρτα.........

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
μ αρεσει που στο θρεντ εχει ερωτηματικο μετα το τζαμπα :2funny: :2funny: μονο οκαλουσης πληρωνε...ρε τον μεζουρακια....

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
νο ελληνικος νο παρτυ...
aderfe den analyoume ton marx edw.. h erwthsh ein aplh re sy. ta loipa ein kourafejala..

loipon,
oi mpatsoi magges gamane OPOTE/opoia theloun tzampa.
synnenoithikame?
twra gia malaka ton exeis ton mpatso na dwsei to 50euro?
katse re file.. skepsou to dhladh..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom