Επισκέπτης
ποιος μπαντερας ρε,λεφτα εισαι γι αυτες ξεκολλατε.κι αμα εισαι μπατσος δε τις συμφερει να κανουν μαλακιες...εντάξει δεν συζητάμε την περίπτωση ο πελάτης που δεν θα πληρώσει την πόρνη να είναι ο Αντόνιο Μπαντέρας!
ποιος μπαντερας ρε,λεφτα εισαι γι αυτες ξεκολλατε.κι αμα εισαι μπατσος δε τις συμφερει να κανουν μαλακιες...εντάξει δεν συζητάμε την περίπτωση ο πελάτης που δεν θα πληρώσει την πόρνη να είναι ο Αντόνιο Μπαντέρας!
ποιος μπαντερας ρε,λεφτα εισαι γι αυτες ξεκολλατε.κι αμα εισαι μπατσος δε τις συμφερει να κανουν μαλακιες
βιασμός είναι η κάθε συνδιαλλαγή που έχεις κάθε μέρα με το δημόσιο , το τιμολόγιο του ΟΤΕ , τηΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , δεν είναι βιασμός ,Έμεσα η άμεσα είναι το ίδιο . Αλλά το θέμα είναι ότι αυτό γίνετε με την ανοχή όλων μας , και το κουβεντιάζουμε ανοιχτά , είναι σαν κάτι που επιβάλετε να γίνετε , λες και η πουτάνα η οποία πουτάνα δεν έχει κανένα δικαίωμα σε αυτό το μπουρδελο το κράτος .
και μια ερώτηση οι δασκάλες έχουν δικαιώματα ενώ οι πουτάνες δεν έχουν ?
από πού απορρέει αυτό ρε παιδία από το σύνταγμα .
γαμουν τσαμπα μεχρι το μπουρδελο ετσι?μην ξεχνιομαστε?
Τι εννοείς?
ε ναι ρε συ ουτε εμενα μου αρεσει αλλα τι να κανωΕντάξει δεν τις συμφέρει να κάνουν μαλακίες με τους μπάτσους.Συμφωνώ.Αλλά εσύ θεωρείς σωστή την πρακτική των διεφθαρμένων μπάτσων να μπαίνουν στους οίκους ανοχής και να γαμούνε τσάμπα τις πόρνες? Επαγγελματική κατηγορία δεν είναι οι πόρνες? Τι είναι? Λίγος σεβασμός από την πλευρά αυτών που πληρώνουμε εμείς οι φορολογούμενοι για να τηρούν τους νόμους δεν βλάπτει!
οτι ΚΑΜΙΑ πουτανα δεν θα κατσει στον μπατσο να την παρει για μια νυχτα να την πηδηξει...απλα οπως γαμιονυται με τον αλβανο ετσι κ με τον μπατσο μονο που στον μπατσο δεν περνουν 20αρικο...
ε ναι ρε συ ουτε εμενα μου αρεσει αλλα τι να κανω
Χαίρω πολύ! Αυτό το ξέρουμε.Τη γνώμη σου θέλουμε.Το βλέπεις σωστό εσύ αυτό?
σωστο ξεσωστο φιλε μου υποκοσμος ειναι εχει δικους του νομους κανονες κ κανει οτι θελει....
τη γνωμη μου στην ειπα,τωρα εμεις τι να κανουμε να υπερασπιστουμε τα κοριτσια?? φανταζεστε γελιο=με πλακατ στη φυλης!!Γνώμες ανταλλάσουμε, δεν είπα ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι για να αλλάξει η σαπίλα!
λογικο ειναι να γαμουν τσαμπα παιδια,χαζοι ειναι οι ιδιοκτητες των σπιτιων?
Mην μπερδευεις την Ελλαδα με την Ρωσια Δημητρη.Οποιος ξερει κατι συγκεκριμενο και ειναι απολυτα σιγουρο το δηλωνει στο Εσωτερικων υποθεσεων.οχι μονο γαμανε τσαμπα αλλα τους παιρνουνε και μερος απο της εισπραξεις καθε μερα!!!
Εξαρτάται απο τον βαθμό φίλε μου....αν πάει ο αστυφύλακας ισως...αν όμως πάει ο διοικητής του τοπικού τμήματος,η κάποιος ανώτερος,οχι μόνον θα του κάτσει όσο θέλει,αλλά θα του στείλει και τη φίλη της την άλλη μέρα......