Νέα

Οι κρατικοδίαιτοι εκβιάζουν την κοινωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Κατ' αρχήν εγώ φίλε μου δεν έχω αφεντικά όπως εσείς εκεί κάτω στο μέγαρο του Περισσού. Δεύτερον, τα κρατικά Πανεπιστήμια, τα κατάντησαν έτσι οι αριστεροί πρυτάνεις τύπου Μεταξόπουλου που καταχράστηκαν δισεκατομμύρια, οι φοιτητές της Πανσπουδαστικής και της ΠΑΣΚ που νοίκιαζαν τα δωμάτια των εστιών σε αλβανούς μετανάστες και όλα τα λαμόγια της 'σοσιαλιστικής" λαίλαπας, που επίσης καταχράστηκαν κονδύλια δισεκατομμυρίων (της "κακής" ΕΕ) δήθεν για ερευνητικά προγράμματα (και τα φάγανε αλλού). Τρίτον, η ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων ουσιαστικά δεν υφίσταται, αφού αυτά ήδη υπάρχουν (με τη μορφή κολλεγίων). Αυτό που εσκεμμένα φαίνεται να αγνοείς, είναι ότι τα κρατικά πανεπιστήμια ΔΕΝ είναι δωρεάν (εσύ κι εγώ τα πληρώνουμε), αφού το κόστος ανα φοιτητή είναι ετησίως γύρω στα 7000Ε!! (Ναι, καλά διάβασες). Σ' αρέσει, φαίνεται να πληρώνεις χιλιάδες αιώνιους φοιτητές. Σε όλα τα πολιτισμένα κράτη, ακόμη και η δημόσια εκπαίδευση ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ και ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ και ύστερα χρηματοδοτείται. Μόνο σ' αυτή την πουστοχώρα των αριστεροσυνδικαλιστών τεμπελχανάδων, τα πάντα είναι ανεξέλεγκτα. Εκτός αν σου αρέσουν τα μοντέλα της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας, όπου δωροδοκώντας μπορεί ο καθένας να παίρνει πτυχίο Ιατρικής και να σφάζει τον κόσμο στα δημόσια Ελληνικά νοσοκομεία... ʼντε, καληνύχτα...

Κατά περίεργο τρόπο από όσα αναφέρεις απουσιάζει η ΔΑΠ. Δεν έχει καμιά σχέση με τα όσα συμβαίνουν στα πανεπιστήμια; Τα τόσα χρόνια που κυβερνούσε η ΝΔ η αριστερά έφταιγε για όλα;

Το κόστος ανά φοιτητή είναι αστείο. Είναι αδύνατο να κοστίζει τόσο ο αιώνιος φοιτητής (σαν αυτούς που κάποιες παρατάξεις τραβάνε μαζί τους στις συνελεύσεις) εκτός αν τόσο κοστίζει η εγγραφή του κάθε εξάμηνο και μία σφραγίδα από τη γραμματεία.

Τέλος, ας μη λέμε για τους γιατρούς της ρουμανίας, γιατί είδαμε και οι "γιατροί" από το ελληνικό πανεπιστήμιο τύπου lakis33 τι άσχετοι είναι.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Έχω κάποιους συναδέλφους κάτοχοι διδακτορικών,που διδάσκουν και σε ΙΕΚ για να συμπληρώσουν το εισόδημά τους.Αλλά σε ποια ΙΕΚ;Σε δημόσια.Διότι πληρώνουν καλύτερα έστω και αν αργούν μερικούς μισθούς.Πάντως του δίνουν.Οπότε μην είσαι σίγουρος οτι θα σου φέρουν "εγκέφαλους".Οι εγκέφαλοι πάνε στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ όχι στην μπανανία...Πάνε σε αναγνωρισμένα και με ιστορία πανεπιστήμια δε θα έρθουν στην Ελλάδα....

Και για να "συμπληρώσουν το εισόδημά τους" παίρνουν θέσεις ωρομίσθιων από ανέργους... τα χρόνια που έκαναν το διδακτορικό δεν έκαναν καμία σκέψη για το επαγγελματικό τους μέλλον και απότομα τους ήρθε να εξαργυρώσουν το "ερευνητικό" τους έργο στα ιεκ;

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Το κόστος ανά φοιτητή είναι αστείο. Είναι αδύνατο να κοστίζει τόσο ο αιώνιος φοιτητής (σαν αυτούς που κάποιες παρατάξεις τραβάνε μαζί τους στις συνελεύσεις) εκτός αν τόσο κοστίζει η εγγραφή του κάθε εξάμηνο και μία σφραγίδα από τη γραμματεία.

Δεν ξερω αν το εχεις αντιληφθει αλλα μετα το 2000 οι εξετασεις ειναι τυπικές. Τα θεματα ειναι πλεον αστεια και οποιος διαβασει μπαινει (ακομα και αν ειναι βλακας). Αυτοι που μπηκαν με το νεο συστημα πρεπει να εχουν καποιο χρονικο οριο. Και εναν καθυστερημενο αν τον βαλεις σε μια σχολη σε 15 χρονια θα τελειωσει. Δεν υπαρχει υποδομη για τοσο μεγαλο αριθμο φοιτητων, οποτε πρεπει να γινεται και ξεσκαρταρισμα μεσα στις σχολες και να ελατωθουν οι εισακτεοι.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
αυτη ειναι η πολιτικη του κυριου λακη ολους αυτους τους κακαλη παο αεκ τους τα δινουν τα αναρχοκομουνια αντε ρε λακη νομιζω σε εχουν βαρεσει τα μουρλοφαρμακα γιατι και εσυ σαν τον μαγειρα που δοκιμαζει το φαγητο τραωας και κανα κουτι με στεντον αρνταν και τα λοιπα

Καλα ρε φιλε τωρα με αυτο που ειπες τον αποστομωσες? Αλοιφη τον εκανες τον ανθρωπο. Δεν εχεις επιχειρηματα...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αυτό συμβαίνει γιατί με την μεγάλη γραφειοκρατεία και την υψηλότατη φορολογία η επιχειρηματικότητα είναι υπό διωγμό. Ελάχιστοι τολμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα γιατί φοβούνται το κράτος. Οπότε οι θέσεις εργασίας που προσφέρονται είναι ελάχιστες και η προσφορά εργαζομένων μεγάλη.

Αν μίκραινε το κράτος τότε πολλοί από αυτούς που κυνηγούν θέσεις στο δημόσιο ή ως υπάλληλοι στον ιδιωτικό τομέα θα τολμούσαν να ανοίξουν δικές τους δουλειές και η κατάσταση θα ήταν καλύτερη για όλους.

Η γραφειοκρατία και η φορολογία δε πλήτουν τις μεγάλες επιχειρήσεις που τόσα χρόνια ζουν και βασιλεύουν, αλλά όσους προσπαθούν να ξεκινήσουν κάτι καινούριο χωρίς να είναι από τζάκι.

Και με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στα δημόσια, όπως έγινε και με τα ιδιωτικά σχολεία και νοσοκομεία. Απλώς θα ικανοποιηθούν διάφοροι αρτηριοσκληρωτικοί.

Τέλος, δεν απορώ που διαβάζεις Εστία.

Επισκέπτης
φασιστοειδη τα οποια οταν τα κατα αυτον αναρχοκουμουνια πολεμαγαν για ελευθερια αυτης της χωρας κατα των γερμανων αυτη η πατριωταραδες εληναραδες σαν αυτον φοραγαν κουκουλες και κατεδιδαν στους γερμανους και εστελναν στα εκτελεστικα αποσπασματα αυτους τους αναεχοκουμουνιστες που ηθελαν την ελλαδα ελευθερη.

Κοίτα λεβέντη μου, αν θέλεις να μιλήσεις μαζί μου για κατοχή, Δεκεμβριανά , εμφύλιο, μάλλον έχεις βρει τον κατάλληλο άνθρωπο. Απλά θα πρέπει να μιλήσεις με στοιχεία, γιατί δεν έχεις να κάνεις με τις κοπριές που συναντά κανείς στα Εξάρχεια ή με κανένα φοιτητούδι. Ενημερωτικά αναφέρω ότι τα βιβλία που διαθέτω σχετικά το θέμα πλησιάσουν πολύ την 1000άδα (και τα έχω διαβάσει όλα).Διαθέτω μεταξύ άλλων και τα περισσότερα βιβλία που έχει εκδόσει το ΚΚΕ σχετικά με το θέμα.

Η ελευθερη Ελλάδα που ήθελαν οι  ΚΚΕδες θα ήταν σαν την Αλβανία του Ενβέρ Χότζα με ... Χότζα το Ζαχαριάδη. Και μιάς και μιλάς για Γερμανούς. Οι Κομμουνιστές προκάλεσαν περισσότερες ανθρώπινες απώλειες και υλικές ζημιές την περίοδο 1944-1949 από όσες προκάλεσαν οι Γερμανοί την περίοδο 1941-1944. Στη λίστα των εχθρών της Ελλάδος δηλαδή με κριτήριο το πόσο έβλαψαν την Ελλάδα, οι Γερμανί Ναζί είναι δεύτερη. Πρώτο είναι το ΚΚΕ.Μόνο το Δεκέμβρη του 1944 οι ΚΚΕδες σκότωσαν στην ΟΥΛΕΝ στα ʼνω Πατήσια , στο Φοίβο στο Περιστέρι στου Κοπανά και σε πορείας εξορείες προς τη Βόρεια Ρούμελη 30.000 Έλληνες, οι περισσότεροι άμαχοι.

Αν γουστάρεις τέτοια θεματάκια, βάλε ό,τι γουστάρεις και θα σου πάρω τα σώβρακα.

Για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια με δεδομένη την ξεφτύλα των Δημοσίων νομίζω ότι αποκλείεται να είναι χειρότερα ακόμη κι αν αποτύχουν πληρως. Ας τα δοκιμάσουμε λοιπόν. Να βγάζουν χειρότερους Ιατρούς και Οδοντίατρους από  αυτούς που μας έφερνε το ΠΑΣΟΚ από Ρουμανίες και Γιουγκοσλαβίες αποκλείεται. Αυτοί ορίζουν την έννοια του "Μαλάκα Ιατρού/Οδοντίατρου".

Επισκέπτης
lakis33 είσαι γιατρός;Έχεις ιατρείο ή ακόμα δεν έχεις τελειώσει;Αν έχεις ιατρείο,κόβεις αποδείξεις;Σε έναν οφθαλμίατρο που πήγα πριν μερικές ημέρες,μου ζήτησε 70? και δεν έκοψε απόδειξη...Μόλις την απαίτησα μου είπε "αφού δεν περνάνε,τι τη θέλεις;" "Για να έχω το τηλ/νο" του είπα...Και μου ζήτησε το ΦΠΑ για να κόψει.Του το έδωσα και την πήρα.Και αν με ξαναδεί να μου γράψει...

Αν είναι λες ψέμματα, να διαβάζεις πριν τα γράψεις για να μην κάνουν κρα. Οι καλοί ψεύτες είναι οι διαβασμένοι ψεύτες. Εσύ με αυτό φαίνεσαι κάκιστος ψεύτης.

Οι Ιατροί λοιπόν δεν αποδίδουν ΦΠΑ όπως οι έμποροι. Ο Ιατρός που γράφεις στο ψέμμα σου ότι σου ζήτησε το ΦΠΑ δεν λειτουργεί όπως ο έμπορος που σου πουλάει κατσαρόλα χωρίς απόδειξη και αν θες απόδειξη σου ζητά το ΦΠΑ. Υπάρχει το εμπόριο και η παροχή υπηρεσιών. Εμείς ανήκουμε στη δεύτερη. Γι'αυτό και τα βιβλία εσόδων-εξόδων δεν έχουν χωριστό ΦΠΑ όπως των εμπόρων.

(Απορώ γιατί ρωτάς για μένα προσωπικά. Έχω Ιατρείο, αλλά δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν αυτό).

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Mας αφορά για να ξέρουμε να το αποφεύγουμε...

Επισκέπτης
Mας αφορά για να ξέρουμε να το αποφεύγουμε...

Πέρα από το να βρίζεις τις μανάδες των άλλων και να αφήνεις υπονοούμενα για την επαγγελματική καταξίωση ατόμων που δεν γνωρίζεις , είσαι σε θέση να γράψεις τίποτε σχετικό με το θέμα;

Τι ρωτάω βραδιάτικα ...

Μπορώ να διαβάσω και μόνος μου Athens.Indymedia ...

Επισκέπτης
Κοίτα λεβέντη μου, αν θέλεις να μιλήσεις μαζί μου για κατοχή, Δεκεμβριανά , εμφύλιο, μάλλον έχεις βρει τον κατάλληλο άνθρωπο. Απλά θα πρέπει να μιλήσεις με στοιχεία, γιατί δεν έχεις να κάνεις με τις κοπριές που συναντά κανείς στα Εξάρχεια ή με κανένα φοιτητούδι. Ενημερωτικά αναφέρω ότι τα βιβλία που διαθέτω σχετικά το θέμα πλησιάσουν πολύ την 1000άδα (και τα έχω διαβάσει όλα).Διαθέτω μεταξύ άλλων και τα περισσότερα βιβλία που έχει εκδόσει το ΚΚΕ σχετικά με το θέμα.

Η ελευθερη Ελλάδα που ήθελαν οι  ΚΚΕδες θα ήταν σαν την Αλβανία του Ενβέρ Χότζα με ... Χότζα το Ζαχαριάδη. Και μιάς και μιλάς για Γερμανούς. Οι Κομμουνιστές προκάλεσαν περισσότερες ανθρώπινες απώλειες και υλικές ζημιές την περίοδο 1944-1949 από όσες προκάλεσαν οι Γερμανοί την περίοδο 1941-1944. Στη λίστα των εχθρών της Ελλάδος δηλαδή με κριτήριο το πόσο έβλαψαν την Ελλάδα, οι Γερμανί Ναζί είναι δεύτερη. Πρώτο είναι το ΚΚΕ.Μόνο το Δεκέμβρη του 1944 οι ΚΚΕδες σκότωσαν στην ΟΥΛΕΝ στα ʼνω Πατήσια , στο Φοίβο στο Περιστέρι στου Κοπανά και σε πορείας εξορείες προς τη Βόρεια Ρούμελη 30.000 Έλληνες, οι περισσότεροι άμαχοι.

Αν γουστάρεις τέτοια θεματάκια, βάλε ό,τι γουστάρεις και θα σου πάρω τα σώβρακα.

Για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια με δεδομένη την ξεφτύλα των Δημοσίων νομίζω ότι αποκλείεται να είναι χειρότερα ακόμη κι αν αποτύχουν πληρως. Ας τα δοκιμάσουμε λοιπόν. Να βγάζουν χειρότερους Ιατρούς και Οδοντίατρους από  αυτούς που μας έφερνε το ΠΑΣΟΚ από Ρουμανίες και Γιουγκοσλαβίες αποκλείεται. Αυτοί ορίζουν την έννοια του "Μαλάκα Ιατρού/Οδοντίατρου".
εφ οσον δηλαδη τα εληνθκα ειναι της ξευτιλας αρα και εσυ εισε ξευτιλας αφου εβγαλες ενα τετοιο πανεπηστιμιο

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16

Oι αγριότητες της αριστεράς δεν νομιμοποιούν τα όσα ακολούθησαν, όπως και τα όσα προηγήθηκαν δεν νομιμοποιούν τις αγριότητες της αριστεράς.

Για τους γιατρούς που προκύπτουν πχ με κατατακτήριες τι έχεις να πεις; Φταίει το πασοκ και γι'αυτούς; Και επί νδ δεν έγιναν μεταγραφές από ρουμανίες και γιουγκοσλαβίες;

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή των αναγνωστών του thread στη χρήση της λέξεως "Ιατρός" (με γιώτα και μάλιστα κεφαλαίο) από το λάκη και "γιατρός" από τους κανονικούς ανθρώπους

Επισκέπτης
Για τους γιατρούς που προκύπτουν πχ με κατατακτήριες τι έχεις να πεις; Φταίει το πασοκ και γι'αυτούς; Και επί νδ δεν έγιναν μεταγραφές από ρουμανίες και γιουγκοσλαβίες;

Με τις κατατακτήριες είναι πιο σύνθετο το πράγμα. Αν κάποιος είχε μπει στη Φαρμακευτική ή τον Οδοντιατρική ή το Βιολογικό με εισαγωγικές, το τελείωσε και μετά μπήκε στην Ιατρική με τις κατατακτήριες και την τελείωσε, δεν βρίσκω κάτι το μεμπτό. Εσύ βρίσκεις;

Τώρα αν στην πρώτη σχολή είχε έρθει με μεταγραφή από το εξωτερικό, τότε το πράμα χάλαγε πάλι στις μεταγραφές από το εξωτερικό και όχι στις κατατακτήριες. Οι περιπτώσεις αυτές ήταν έτσι κι αλλιώς ελάχιστες.

Το όργιο των μεταγραφών από το εξωτερικό έγινε επί ΠΑΣΟΚ. Ο Μητσοτάκης την περίοδο 1990-1993 είχε καταργήσει κάποιες κατηγορίες που δικαιούνται μεταγραφές υποτιθέμενα άτομα με προβλήματα υγείας, αφού ουσιαστικά ήταν παράθυρο για παράνομες μεταγραφές αφού όλοι έβγαιναν καρκινοπαθείς! Ο Σιδερένιος τις επανέφερε το 1993. Εκείνη την περίοδο ήμουν φοιτητής και εκείνα τα δεδομένα γνωρίζω καλά.

Επισκέπτης
Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή των αναγνωστών του thread στη χρήση της λέξεως "Ιατρός" (με γιώτα και μάλιστα κεφαλαίο) από το λάκη και "γιατρός" από τους κανονικούς ανθρώπους

Μα δεν έχω πει πολλές φορές ότι αν κανονικοί άνθρωποι είναι τα χτικιασμένα χασικλοπουσταριά που βλέπει κανείς σε πορείες αντιεξουσιαστών ή σε τεκέδες στου Στρέφη εγώ δεν θέλω να είμαι κανονικός; (Για την ακρίβεια δεν θέλω να είμαι σαν εσέ ... σαν αυτούς εννοώ!)

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
μας τα επρηξες με τα αναρχοκομουνια αντε τραβα καμια μπουρδελοτσαρκα μπας και σου κατσει καμια και ξεβουλωσουν τα μπουρια σου

Φιλαράκο βλέπω ότι όπου δεν έχεις επιχειρήματα στρέφεσαι επι προσωπικού και χυδαιολογείς. Λυπηρό αλλά τα αναρχοκομμούνια τα' χουν αυτά.

Ο κάθε Λάκης θα κάνει τη τσάρκα του να ξεσκίσει πουτάνες του πρώην Ανατολικού Μπλόκ. Βλέπεις αυτή είναι η μοίρα του υπαρκτού σοσιαλισμού και της κομμούνας.

Υ.Γ. Αντί να υβρίζεις δε πουλάς κανα κουπονάκι της ΚΝΕ;;
Έτσι για να ξεθυμάνεις!!!

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Λάκη παιδί μου, μην ανησυχείς. Υπάρχει σημαντικό στατιστικό δείγμα ποστ σου, η επεξεργασία του οποίου δίνει ένα συμπέρασμα σημαντικά αξιόπιστο.

Λάκη, έχεις πρόβλημα.

Πες μας επιτέλους τι σου συνέβη στα εξάρχεια και στο λόφο του στρέφη και σε πρώτη ευκαιρία αναφέρεις την περιοχή.

Γιατί στο φινάλε, αν δεν το πεις στους φίλους σου, σε ποιούς θα το πεις;

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Φιλαράκο βλέπω ότι όπου δεν έχεις επιχειρήματα στρέφεσαι επι προσωπικού και χυδαιολογείς. Λυπηρό αλλά τα αναρχοκομμούνια τα' χουν αυτά.

Ο κάθε Λάκης θα κάνει τη τσάρκα του να ξεσκίσει πουτάνες του πρώην Ανατολικού Μπλόκ. Βλέπεις αυτή είναι η μοίρα του υπαρκτού σοσιαλισμού και της κομμούνας.

Υ.Γ. Αντί να υβρίζεις δε πουλάς κανα κουπονάκι της ΚΝΕ;;
Έτσι για να ξεθυμάνεις!!!

Ωπα ρε μεγάλε. Ήρθες και μας γέμισες επιχειρήματα.

Και βγαίνεις και γαμιάς από πάνω. Πολύ μαγκιά. Κράτα τη καλά να μη σου φύγει.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, το θέμα θα κλειδωθεί όπως και άλλα, με αφορμή τις πολιτικές θέσεις του καθένα γίνεται χαμός.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πέρα από το να βρίζεις τις μανάδες των άλλων και να αφήνεις υπονοούμενα για την επαγγελματική καταξίωση ατόμων που δεν γνωρίζεις , είσαι σε θέση να γράψεις τίποτε σχετικό με το θέμα;

Τι ρωτάω βραδιάτικα ...

Μπορώ να διαβάσω και μόνος μου Athens.Indymedia ...

Τα έχεις μπερδέψει.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Sony συμφωνώ με αυτό που λές. Ορισμένοι έχουμε ξεφύγει.

Είναι εμφανές ότι υπάρχει ασυμφωνία απόψεων. Σεβαστό. Αναμενόμενο.

Είναι όμως πια ξεκάθαρο ότι ορισμένοι προσβάλουν χυδαία οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψη από τη δική τους, ξεπερνώντας κάποια πολύ συγκεκριμένα όρια.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν προβλέπονται παρατηρήσεις από τους διαχειριστές σε χρήστες που προκαλούν με τη συμπεριφορά τους και τον χυδαία προσβλητικό τους λόγο.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom