Κατ' αρχήν εγώ φίλε μου δεν έχω αφεντικά όπως εσείς εκεί κάτω στο μέγαρο του Περισσού. Δεύτερον, τα κρατικά Πανεπιστήμια, τα κατάντησαν έτσι οι αριστεροί πρυτάνεις τύπου Μεταξόπουλου που καταχράστηκαν δισεκατομμύρια, οι φοιτητές της Πανσπουδαστικής και της ΠΑΣΚ που νοίκιαζαν τα δωμάτια των εστιών σε αλβανούς μετανάστες και όλα τα λαμόγια της 'σοσιαλιστικής" λαίλαπας, που επίσης καταχράστηκαν κονδύλια δισεκατομμυρίων (της "κακής" ΕΕ) δήθεν για ερευνητικά προγράμματα (και τα φάγανε αλλού). Τρίτον, η ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων ουσιαστικά δεν υφίσταται, αφού αυτά ήδη υπάρχουν (με τη μορφή κολλεγίων). Αυτό που εσκεμμένα φαίνεται να αγνοείς, είναι ότι τα κρατικά πανεπιστήμια ΔΕΝ είναι δωρεάν (εσύ κι εγώ τα πληρώνουμε), αφού το κόστος ανα φοιτητή είναι ετησίως γύρω στα 7000Ε!! (Ναι, καλά διάβασες). Σ' αρέσει, φαίνεται να πληρώνεις χιλιάδες αιώνιους φοιτητές. Σε όλα τα πολιτισμένα κράτη, ακόμη και η δημόσια εκπαίδευση ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ και ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ και ύστερα χρηματοδοτείται. Μόνο σ' αυτή την πουστοχώρα των αριστεροσυνδικαλιστών τεμπελχανάδων, τα πάντα είναι ανεξέλεγκτα. Εκτός αν σου αρέσουν τα μοντέλα της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας, όπου δωροδοκώντας μπορεί ο καθένας να παίρνει πτυχίο Ιατρικής και να σφάζει τον κόσμο στα δημόσια Ελληνικά νοσοκομεία... ʼντε, καληνύχτα...
Κατά περίεργο τρόπο από όσα αναφέρεις απουσιάζει η ΔΑΠ. Δεν έχει καμιά σχέση με τα όσα συμβαίνουν στα πανεπιστήμια; Τα τόσα χρόνια που κυβερνούσε η ΝΔ η αριστερά έφταιγε για όλα;
Το κόστος ανά φοιτητή είναι αστείο. Είναι αδύνατο να κοστίζει τόσο ο αιώνιος φοιτητής (σαν αυτούς που κάποιες παρατάξεις τραβάνε μαζί τους στις συνελεύσεις) εκτός αν τόσο κοστίζει η εγγραφή του κάθε εξάμηνο και μία σφραγίδα από τη γραμματεία.
Τέλος, ας μη λέμε για τους γιατρούς της ρουμανίας, γιατί είδαμε και οι "γιατροί" από το ελληνικό πανεπιστήμιο τύπου lakis33 τι άσχετοι είναι.