paidaros37
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Πιστευεις ότι υπαρχει λόγος σοβαρός να τη γνωρίσουμε ; ;αυτή εδώ την ξέρετε??
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Εδω ειναι επεστρεψε αλλά βλεπει τους σταθερους της κυριως και τους κιανουργιους τους περνα απο κόσκινο , οπότε όσοι θελετε να την προσεγγισετε φροντίστε να το κανετε σωστάΜια απο τις καλυτερες του χωρου ,την εβλεπα συχνα απο 2008-2010 στο χωρο της Μαρνης ,μετα ανεξαρτοποιηθηκε εκανε δικο της χωρο καπου στην Πλ.Αμερικης με επιλεκτους πελατες και υψηλη τιμη ,για την εποχη της κρισης ,τωρα λενε οτι σταματησε ,οτι εφυγε εξωτερικο ...διαφορα .
αυτό αναρωτιέμαι και εγώ....Πιστευεις ότι υπαρχει λόγος σοβαρός να τη γνωρίσουμε ; ;
Κανένας λογος φιλε, γεμάτο το Instagram με χαζοβιολες που δηλωνουν findom και καλά να στα παιρνει μια αφεντρα με την οποια εχεις κανει και ενα δυο session και γουσταρεις να της τα σκας παει στο διαολο να το καταλαβω αλλά να τα δινεις σε καποια που δε θα δεις ποτέ απο κοντά πρεπει να ειναι η μεγαλυτερη ανωμαλια που εχω ακουσει !!!!αυτό αναρωτιέμαι και εγώ....
Αυτή κάνει session λέειΚανένας λογος φιλε, γεμάτο το Instagram με χαζοβιολες που δηλωνουν findom και καλά να στα παιρνει μια αφεντρα με την οποια εχεις κανει και ενα δυο session και γουσταρεις να της τα σκας παει στο διαολο να το καταλαβω αλλά να τα δινεις σε καποια που δε θα δεις ποτέ απο κοντά πρεπει να ειναι η μεγαλυτερη ανωμαλια που εχω ακουσει !!!!
χμμμ, αρχες του χρονου ειχα κλεισει για 1 μήνα μετά αν θυμαμαι καλα. Τωρα βεβαια εχω στειλει μηνυμα εδω και 4-5 μερες και απαντηση δεν.
Που το λεει ; Επικοινωνησες μαζί της ; Και τι ταρίφα εχει ;Αυτή κάνει session λέει
To γράφει αν δεις τα allmylink της και επίσης φαίνεται πολύ δυνατό πορνίδιο. Μου φαίνεται όμως ότι ζητάει αστρονομικά ποσά.Που το λεει ; Επικοινωνησες μαζί της ; Και τι ταρίφα εχει ;
Καλα πορνίδιο ειναι εξ Ανατολας , αλλά κατ βρωμαει γιατ γραφει ότι για να μιλησει μαζι σου θελει ενα 30αρι για αρχη οποτε οπως καταλαβαινεις πας στν επομενηTo γράφει αν δεις τα allmylink της και επίσης φαίνεται πολύ δυνατό πορνίδιο. Μου φαίνεται όμως ότι ζητάει αστρονομικά ποσά.
Μακρια απο προκαταβολες ,βρωμαει προκαταβολικα το πραγμα .Καλα πορνίδιο ειναι εξ Ανατολας , αλλά κατ βρωμαει γιατ γραφει ότι για να μιλησει μαζι σου θελει ενα 30αρι για αρχη οποτε οπως καταλαβαινεις πας στν επομενη
Όσες ζητάνε προκαταβολικά κάποια χρήματα πιθανότατα προσπαθούν να αποφύγουν το ρίσκο του στησίματος (αν δεν βρωμάει αλλιώς το πράγμα). Οπότε μάλλον δεν έχουν φάει τα μούτρα τους στην πιάτσα και άρα δεν έχουν και την κατάλληλη εμπειρία από σέσσιονς. Προσωπικά, αποφεύγω τις ινσταγκραμικές, εκτός και αν είναι κάποια γνωστή που δουλεύει και τα σόσιαλ. Πάντως η κοπέλα όντως φαίνεται τούμπανο.Μακρια απο προκαταβολες ,βρωμαει προκαταβολικα το πραγμα .
Συμφωνώ αλλά η Ντόρα πολύ αντρουαο καλύτερος γαμιάς είναι η έρικα παίζει σε όλα τα ταμπλό ,αν θέλετε τρανς που γαμεί καλά η ντόρα εγγύηση
Απο που μπορώ να τη βρώ για να κλείσω σεσσιον?Αφέντρα Ίσιδα
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ
Μπορείς να της στείλεις εδώ ή να βρεις το τηλέφωνο της στο kanesexΑπο που μπορώ να τη βρώ για να κλείσω σεσσιον?
Γιατί έχω στείλει στο fb αλλά δεν μου έχει απαντήσει...
Έχει πολλες αγγελίες. Με ένα απλο γκουγκλαρισμα θα την βρεις κατευθείαν. Στα μηνύματα αν δεν σε ξέρει δύσκολα να σου απαντήσει. Τηλεφώνησε της και να εισαι ειλικρινής και άνετος. Ειναι πολύ ωραία τύπισσα και πολύ άνετη.Απο που μπορώ να τη βρώ για να κλείσω σεσσιον?
Αν μπεις στην αγγελία της στο κανεσεξ(λογικά έχει κι άλλου), έχει τηλ. Εγω όταν είχα πρώτο κλείσει της είχα στειλει μήνυμα εδωΑπο που μπορώ να τη βρώ για να κλείσω σεσσιον?