Καλησπέρα. Εμένα μου αρέσουν οι γυμνασμένες γυναίκες που έχουν διατηρησει την θηλυκότητα τους πχ Αποστολία Λυβιάκη πιο light και πιο πάνω Τερέζα Παντέλα και γενικα τετοιο στυλ. Μέχρι εκεί ομως . Οχι πιο πανω μυικά γιατί συνήθως χάνουν την θηλυκότητα τους μετά.
Το φετιχ αυτο σαφώς ειναι δύσκολο, ειδικά στην Ελλάδα που ειμαστε πίσω σε θέματα φετίχ. Το συζητούσα και με την Λιζα που ειχα παρει τελευταια. Στην Ελλάδα μονο ποδολαγνεια και στραπον ξερουν οι περισσότεροι , έξω αυτο το φετιχ οπως και πολλά άλλα παρόμοια ειναι πολύ πιο διαδεδομένα. Στο sessiongirls πχ οι περισσότερες το κανουν. Το καλοκαίρι είχε έρθει αυτη , τρελή καύλα. Πολύ σεξυ και πολύ δυνατη.
Lady Queen
Στον χώρο μας τώρα που λες, σαφώς εκεί ειναι πολύ πιο δύσκολο να βρεις καποια που να το κανει, αλλά οχι αδύνατο. Φυσικά πρέπει να κοιτάς πιο μεγαλόσωμες κοπέλες , γυμνασμένες , με καποιον όγκο κλπ . Συνήθως οσες κάνουν αυταρχικο, φετιχ και τέτοια ειναι πιο συζητήσιμες.. Φυσικά εξαρτάται και απο τον σωματότυπο του αλλου. Ακομα και τα ντούκια έχουν ορια σε κιλά πχ για να μην τραυματιστουν κλπ.
Και εγώ με τα κυάλια τις ψάχνω μην νομιζεις, το εγραψα και στην κριτική μου τελευταια, μακάρι να μπουν τετοιες κοπελες στον χώρο μας που να ειναι και δεκτικες σε τετοια φετιχ βέβαια. πχ ένας σωματότυπος σαν των κοριτσιών παρακατω πιστεύω θα συγκινούσε αρκετό κόσμο.