Istioploos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
τα ίδια και χερότερα...Για τα munch Θεσσαλονίκης το ίδιο ισχύει;
τα ίδια και χερότερα...Για τα munch Θεσσαλονίκης το ίδιο ισχύει;
Δεν είναι απαραίτητο, υπάρχουν και οι λεσβίες και οι gay
Το μυαλό δίνει εντολή να καβλώσει ο πούτσος λόγω υποτακτικής ψυχολογίας....Όχι μπορεί να είναι καυλωμένη και υγρή η μούνα της όταν σε γαμεί το έχω ζήσει με την ερίκα
Αυτά να τα πεις στην Αλεξάνδρα και στη ερίκα εκεί δεν γαμάςΤο μυαλό δίνει εντολή να καβλώσει ο πούτσος λόγω υποτακτικής ψυχολογίας....
Το σώμα δλδ ο πούτσος όμως "μιλάει" και αφού ανάβει (σκληραίνει) για να σβήσει θέλει ένα υγρό μουνί.....
οι Αμερικάνοι το λένε femdom sex σαν την φωτό
Αν σου πώ ότι μία από τις δύο που ανέφερες, μου το πρότεινε....δεν θα με πιστέψεις!Αυτά να τα πεις στην Αλεξάνδρα και στη ερίκα εκεί δεν γαμάς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αναμένουμε Σαλονίκη όλγα φαίνεται γυναικάρα και μπαμπάτσικη
Αν σου πώ ότι μία από τις δύο που ανέφερες, μου το πρότεινε....δεν θα με πιστέψεις!
Αν σου πώ όμως πως και οι δύο που ανέφερες, συμφωνούν με αυτό που είπα...θα με πιστέψε
οι καλύτερες για την olga δεν ξέρω είμαι πιστή cross στην Αφέντρα μουΑυτά να τα πεις στην Αλεξάνδρα και στη ερίκα εκεί δεν γαμάς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αναμένουμε Σαλονίκη όλγα φαίνεται γυναικάρα και μπαμπάτσικη
Θα συμφωνήσω μαζί σου. Η συγκεκριμένη απλά "δεν υπάρχει"...!!!Συναντησα την κυρια isida karra! Μινιον αλλα πολυ ομορφη με ωραιο ζωγραφισμενο απο τατουαζ σωμα και χαμογελαστη. Της ζητησα ταπεινωση με ξυλο και τελειωμα με γκολντεν σαουερ. Δεν περιμενα οτι θα μπορουσα ποτε να φαω τοσο ξυλο απο μια μινιον κοπελα. Πολυ εξοπλισμο απο μαστιγια και οργανα και κερι πολυ κερι. Τα συνδυασε αψογα. Της πηρε 5 λεπτα να με καθηλωσει και μετα τελος παραδοθηκα. Ειναι πολυ δυναμικη και εχει ενα μοναδικο στυλ που με σκλαβωσε. Μου εδειξε οτι το ευχαριστηθηκε και αυτη. Μπραβο της και μακαρι να συνεχισει ετσι. Μου θυμισε τις παλιες καλες εποχες μου!
Η μεγαλύτερη καύλα είναι ότι είναι Μινιόν και σε κάνει ότι γουστάρει και δεν μπορείς να αντισταθείςΣυναντησα την κυρια isida karra! Μινιον αλλα πολυ ομορφη με ωραιο ζωγραφισμενο απο τατουαζ σωμα και χαμογελαστη. Της ζητησα ταπεινωση με ξυλο και τελειωμα με γκολντεν σαουερ. Δεν περιμενα οτι θα μπορουσα ποτε να φαω τοσο ξυλο απο μια μινιον κοπελα. Πολυ εξοπλισμο απο μαστιγια και οργανα και κερι πολυ κερι. Τα συνδυασε αψογα. Της πηρε 5 λεπτα να με καθηλωσει και μετα τελος παραδοθηκα. Ειναι πολυ δυναμικη και εχει ενα μοναδικο στυλ που με σκλαβωσε. Μου εδειξε οτι το ευχαριστηθηκε και αυτη. Μπραβο της και μακαρι να συνεχισει ετσι. Μου θυμισε τις παλιες καλες εποχες μου!
Μπορεί η Ίσιδα να είναι μικρόσωμη, έχει ένα πολύ δυνατό ατού όμως και αυτό είναι η φωνή της.....Η μεγαλύτερη καύλα είναι ότι είναι Μινιόν και σε κάνει ότι γουστάρει και δεν μπορείς να αντισταθείς
Η μεγαλύτερη καύλα .... είναι ότι ξεχειλίζει καύλα ακόμα και στο πιο απλό πράγμα που θα κάνει...Η μεγαλύτερη καύλα είναι ότι είναι Μινιόν και σε κάνει ότι γουστάρει και δεν μπορείς να αντισταθείς
Και όχι μόνο η φωνή της τα πάντα τέλεια ειναιΜπορεί η Ίσιδα να είναι μικρόσωμη, έχει ένα πολύ δυνατό ατού όμως και αυτό είναι η φωνή της.....
Άκρως ψαρωτική και αισθησιακή!!!!
δεν γνωριζω την συγκεκριμενη. Αποψη μου ειναι να αποφυγεις τις αφεντρες των σοσιαλ. Ριξε ενα βλεφαρο στα σχολια αυτου του φορουμ ή καποιων αλλων με αναλογο περιεχομενο και νομιζω θα βγαλεις ακρη. Απο προηγουμενη μακρινη παντως εμπειρια μου με τη Θεανω νομιζω οτι ειναι καλη επιλογη.Καλησπέρα guys! Το επόμενο διάστημα θα κατέβω Αθήνα απο επαρχία και θέλω να πάω σε κάποια αφέντρα για πρώτη φορά. Με ενδιαφέρει κυρίως ποδολαγνεία (ποδοπάτημα, φίλημα, γλύψιμο) και facesitting. Ένας φίλος είχε πάει στη Θεανώ μου είπε ότι είναι πολύ ωραία γυναίκα με πανέμορφα πόδια, αλλά δεν μπόρεσε να τον ικανοποιήσει πλήρως. Έχετε κάτι να προτείνετε? Πχ. έχω δει στο insta μια "YourGoddessKaterina" που φαίνεται να έχει πολύ ωραία πόδια. Έχει κανείς άποψη?
Αφέντρα ΊσιδαΚαλησπέρα guys! Το επόμενο διάστημα θα κατέβω Αθήνα απο επαρχία και θέλω να πάω σε κάποια αφέντρα για πρώτη φορά. Με ενδιαφέρει κυρίως ποδολαγνεία (ποδοπάτημα, φίλημα, γλύψιμο) και facesitting. Ένας φίλος είχε πάει στη Θεανώ μου είπε ότι είναι πολύ ωραία γυναίκα με πανέμορφα πόδια, αλλά δεν μπόρεσε να τον ικανοποιήσει πλήρως. Έχετε κάτι να προτείνετε? Πχ. έχω δει στο insta μια "YourGoddessKaterina" που φαίνεται να έχει πολύ ωραία πόδια. Έχει κανείς άποψη?
Η καλύτερηΠρέπει να είναι πολύ καλή γτ ακούω πολλά θετικά σχόλια
Φοβερη αφεντρα! Δεν εχει σταματησει; Απο οσα διαβαζω στο φορουμ μαλλον δειχνει οτι εφυγε απο την αγορα.Μια είναι η υπέρτατη θέα...Η Λόλα...!
Την έχεις συναντήσει;;;Μια είναι η υπέρτατη θέα...Η Λόλα...!