μιά χαρά σου απάντησε,εσύ δεν καταλαβαίνεις.
Σε ποιον αναφέρεσαι φιλαράκι ;
μιά χαρά σου απάντησε,εσύ δεν καταλαβαίνεις.
σε εσένα αναφέρομαι και στον snp 21Σε ποιον αναφέρεσαι φιλαράκι ;
σε εσένα αναφέρομαι και στον snp 21
Οχι αλλο σε ρωτησα αλλά φαινεται οτι δε το διατυπωσα σωστά ,ποιος μου απάντησε και σε τι μου απάντησε και τι ειναι αυτο που δεν καταλαβαίνω ; Εθεσα κάποιο ερώτημα και δε το θυμάμαι ; Για πες μου εσυ που φαινεται οτι καταλαβαινεις τα πάντα και καλυτερα απ όλους. Για εξηγησε το και σε εμένα που δεν είμαι τοσο γάτος οσο εσυ
Καλά έκανες και έγραψες ότι έγραψες όταν στην έπεσαν έπρεπε να απαντήσεις ο ίδιος απάντησαν άλλοι μπλέξατε και τα γηπεδικά και έγινε μπάχαλο,να υποστηρίζεις την γνώμη σου μέχρι τέλος,και άσε τις ομάδες από έξω τσακώθηκαν μόνο για τις ομάδες,εδώ γράφουμε για τις καλύτερες στο αυταρχικό όταν γράφεις για ομάδες είδες τι γίνεται.Οχι αλλο σε ρωτησα αλλά φαινεται οτι δε το διατυπωσα σωστά ,ποιος μου απάντησε και σε τι μου απάντησε και τι ειναι αυτο που δεν καταλαβαίνω ; Εθεσα κάποιο ερώτημα και δε το θυμάμαι ; Για πες μου εσυ που φαινεται οτι καταλαβαινεις τα πάντα και καλυτερα απ όλους. Για εξηγησε το και σε εμένα που δεν είμαι τοσο γάτος οσο εσυ
Εσένα και να σου απαντήσω θα το θυμάσαι αύριο?εδώ δεν θυμόσουν τι έγραψες 48 ώρες νωρίτερα,μνήμη χρυσόψαρου,όσο για τα ψυχολογικά για εσένα έλεγαν,μα δεν θυμάσαι τι έγραψες 48 ώρες νωρίτερα?μπέρδεψες τα μπούτια σου.Αρειαναρα στο ειπα και πριν μην ασχολεισαι...στο forum οποιος δεν αποθεωνει την μπεκρου, εχει να κανει με τα 24/7 τρολακια της...μεγαλα ψυχολογικα που εγραψε κι ο αλλος απο πανω.
Καλυτερα ρωτα οποιον θες με pm παρα να ποσταρεις και να κυνηγαει η μπατσαρια των τρολ της διαπλανητικα καλυτερης αφεντρας του ηλιακου συστηματος που την ξερουν μεχρι και οι πιγκουινοι στο νοτιο πόλο...
Δεν την ξέρω την Κυρία αλλά γράφει θεσσαλονίκη και έχει ποδάρες.Καλησπέρα! Ξέρουμε τίποτα για αυτήν την κοπέλα ? Σκέφτομαι να κανονίσω μια συνάντηση, αν κάποιος έχει εμπειρία μαζί της θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν με ενημέρωνε.
Εσένα και να σου απαντήσω θα το θυμάσαι αύριο?εδώ δεν θυμόσουν τι έγραψες 48 ώρες νωρίτερα,μνήμη χρυσόψαρου,όσο για τα ψυχολογικά για εσένα έλεγαν,μα δεν θυμάσαι τι έγραψες 48 ώρες νωρίτερα?μπέρδεψες τα μπούτια σου.
Αύριο δεν θα θυμάσαι τίποτα,έχεις μπερδέψει τους λογαριασμούς,πήγαινε να πάρεις τα χάπια σου και τα ξαναλέμε,βεβαίως και έχεις αναφερθεί στο όνομα μου αλλά όπως έγραψα μνήμη χρυσόψαρου,έχω γκομενάρα και αφέντρα,εσύ ηλικιακά πρέπει να είσαι πάνω απο 70,γράφε να γελάω.Βρε καημενο τρολ, ζωη δεν εχεις; 10 ποστ ασχολεισαι μαζι μου, ενω δεν σου εχω απευθυνει το λογο ποτέ. Να σου στειλω μια paysafe να τον παιξεις λίγο να ηρεμησεις;;
Σάββατο σήμερα εγώ θα βγώ με την γκομενάρα και εσύ κάτσε να γράφεις τις ασυναρτησίες σου,καλό Σαββατόβραδο παππού.Αύριο δεν θα θυμάσαι τίποτα,έχεις μπερδέψει τους λογαριασμούς,πήγαινε να πάρεις τα χάπια σου και τα ξαναλέμε,βεβαίως και έχεις αναφερθεί στο όνομα μου αλλά όπως έγραψα μνήμη χρυσόψαρου,έχω γκομενάρα και αφέντρα,εσύ ηλικιακά πρέπει να είσαι πάνω απο 70,γράφε να γελάω.
Καλά έκανες και έγραψες ότι έγραψες όταν στην έπεσαν έπρεπε να απαντήσεις ο ίδιος απάντησαν άλλοι μπλέξατε και τα γηπεδικά και έγινε μπάχαλο,να υποστηρίζεις την γνώμη σου μέχρι τέλος,και άσε τις ομάδες από έξω τσακώθηκαν μόνο για τις ομάδες,εδώ γράφουμε για τις καλύτερες στο αυταρχικό όταν γράφεις για ομάδες είδες τι γίνεται.
Πάλι τα ίδια με τις ομάδες δεν καταλαβαίνεις ότι έτσι άρχισε το μπάχαλο από εσένα και ναι έπρεπε να του απαντήσεις αφού σε πρόσβαλλε,τώρα σε πιά θα πας δεν με ενδιαφέρει η δική μου Αφέντρα έχει αποσυρθεί από τον χώρο,να πας σε όποια γουστάρεις αλλά άσε τα γηπεδικά.Οχι δεν εγινε ακριβως ετσι, εκείνος ο πικραμένος ο βαζελας εγραφε οτι ειμαι για γελια τι να τον απαντησω ; Να τον βρισω ; Μαγκια ειναι αυτό το δικτυακο βρισιμο ; Απο το κομπιουτερ βριζω και τον Τσακ Νορις τσαμπα μαγκια και ασφαλεστατη
Δηλαδη επρεπε ντε καλά να εχω δει την Ερικα στη Σαλονικη ?Δεν ξερω κατα πόσο μπορεί να υπερβάλλει ο snp21 (και δεν εννοω εσένα ) αλλά νομίζω ότι καποιοι εδω γράφουν λες και ειναι σε μισθοδοσία αλλά από εμένα μεροκαματο δε θα βγάλουν επειδη ξηγήθηκαν σκαρτα.
Τι εννοω ; Εαν αυριο δε χάσει η ΑΕΚ και με δεδομένο ότι στο μπασκετ τις εχουμε τις κοτες παω γερό ταμείο και κατεβαινω πάλι Αθηνα. Θα ξαναπαω Θεανω φυσικά και μετά Αλεξάνδρα η στη Λόλα . Σε αυτη που υσποστηριζουν τοσο φανατικά την αφηνω για άλλη φορά και βλεπουμε
σκουλήκι θα πλένεις το στόμα σου και μετά θα μιλάς για την ΠΑΝΑθΑΟχι δεν εγινε ακριβως ετσι, εκείνος ο πικραμένος οβσκου βαζελας εγραφε οτι ειμαι για γελια τι να τον απαντησω ; Να τον βρισω ; Μαγκια ειναι αυτό το δικτυακο βρισιμο ; Απο το κομπιουτερ βριζω και τον Τσακ Νορις τσαμπα μαγκια και ασφαλεστατη
Δηλαδη επρεπε ντε καλά να εχω δει την Ερικα στη Σαλονικη ?Δεν ξερω κατα πόσο μπορεί να υπερβάλλει ο snp21 (και δεν εννοω εσένα ) αλλά νομίζω ότι καποιοι εδω γράφουν λες και ειναι σε μισθοδοσία αλλά από εμένα μεροκαματο δε θα βγάλουν επειδη ξηγήθηκαν σκαρτα.
Τι εννοω ; Εαν αυριο δε χάσει η ΑΕΚ και με δεδομένο ότι στο μπασκετ τις εχουμε τις κοτες παω γερό ταμείο και κατεβαινω πάλι Αθηνα. Θα ξαναπαω Θεανω φυσικά και μετά Αλεξάνδρα η στη Λόλα . Σε αυτη που υσποστηριζουν τοσο φανατικά την αφηνω για άλλη φορά και βλεπουμε
Δύσκολα να την πιάσεις στο τηλέφωνο την έρικα,μετά από πολλά τηλεφωνήματα την τσάκωσα αλλά μου είπε ότι δεν είχε κενό και μου είπε από Δευτέρα στο τηλέφωνο πάντως είναι ευγενική,με ρώτησε τι εμπειρίες έχω αν έχω η αν θα ήταν η πρώτη μου φορά,μιλήσαμε κάμποση ώρα αλλά σεσσιόν δεν μου έκλεισε έχει κάνει φαίνεται την πελατεία της εγώ θα την δω εκτός από εμφάνιση μου έχει κινήσει και την περιέργεια,αυτά από εμένα και μην τρώγεστε σαν τα κοκόρια για καμία,τα λεφτά σας δίνεται.Ηρεμήστε λίγο καφενείο το κάνατε.Ας πηγαίνει ο καθένας όπου θέλει εγώ πάω έρικα,Κυρία και το καλύτερο αυταρχικό.έχω πάει και στην Κυρία Αλεξάνδρα επίσης πολύ καλή.
σκουλήκι θα πλένεις το στόμα σου και μετά θα μιλάς για την ΠΑΝΑθΑ
πιό μεροκάματο ρε χαζοβιόλη?πόσο είσαι δεκαπεντάχρονο?απάντησε για να καταλάβει και ο αντμίν του φόρουμ τι μαλακίες γράφεταιΚαλα κλάψε για το μεροκαματο εσυ που εχασες τωρα και ασε με εμενα
πιό μεροκάματο ρε χαζοβιόλη?πόσο είσαι δεκαπεντάχρονο?απάντησε για να καταλάβει και ο αντμίν του φόρουμ τι μαλακίες γράφεται
Πάλι τα ίδια με τις ομάδες δεν καταλαβαίνεις ότι έτσι άρχισε το μπάχαλο από εσένα και ναι έπρεπε να του απαντήσεις αφού σε πρόσβαλλε,τώρα σε πιά θα πας δεν με ενδιαφέρει η δική μου Αφέντρα έχει αποσυρθεί από τον χώρο,να πας σε όποια γουστάρεις αλλά άσε τα γηπεδικά.