Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

snp21

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2015
Like
127
Πόντοι
0
βρε ανθρωπε με ποιο δικαιωμα ανεφερες το ονομα μου?διαβασε ολες τις αναρτησεις μου γραφω για τεσσερις αφεντρες και εξηγω και στους λογους που τις προτιμω γραφω για ερικα,λολα και κατια και μισελ εγω αυτες προτιμω οπως γραφω οτι τελευταια παω με τρανς μην κρινεις απο τον εαυτο σου εχεις την μυγα και μυγιαζεσαι σου στελνω μηνυμα στο προφιλ σου να ανταλλαξουμε τηλεφωνα και μα μιλησουμε αν εισαι αντρας και οχι καμια γυναικα,αν δεν απαντησεις εισαι σιγουρα καποια αποτυχημενη γυναικα

Ερικα, sorry Lymde εννοουσα, που ειδες το ονομα σου και ολο το υπολοιπο παραληρημα που γράφεις;; Εκτος απο τα τσιπουρα απο το πρωί, εχεις μπλεξει και τα account εχεις μπλεξει και σε ποιον "απαντας";;

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
126
Πόντοι
1
Ερικα, sorry Lymde εννοουσα, που ειδες το ονομα σου και ολο το υπολοιπο παραληρημα που γράφεις;; Εκτος απο τα τσιπουρα απο το πρωί, εχεις μπλεξει και τα account εχεις μπλεξει και σε ποιον "απαντας";;
στην σελιδα 121 γραφεις το ονομα μου σου εστειλα και μηνυμα και δςν απαντας

LYMBE21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
126
Πόντοι
1
εσυ τα εχεις μπλεξει ατην 121 σελιδα αναφερεις το ονομα μου LYMBE σου εχω στειλει και προσωπικο μηνυμα να μιλησουμε στο τηλεφωνο ουτε εκει απαντας δεν θυμασαι τι εγραψες στην 121 σελιδα?μπες και διαβασε τι γραφεις

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
εσυ τα εχεις μπλεξει ατην 121 σελιδα αναφερεις το ονομα μου LYMBE σου εχω στειλει και προσωπικο μηνυμα να μιλησουμε στο τηλεφωνο ουτε εκει απαντας δεν θυμασαι τι εγραψες στην 121 σελιδα?μπες και διαβασε τι γραφεις
Δεν θυμάται τι έγραψε ο snp 21 όντως σε έχει αναφέρει άρε γλέντια.

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Δεν θυμάται τι έγραψε ο snp 21 όντως σε έχει αναφέρει άρε γλέντια.
Αρειαναρα, μην ασχολεισαι...
Καπου ανάμεσα σε Πάτρα, Βόλο, Λιανοκλάδι, Παλαιοφαρσαλα, Δρακοτρυπα, η Ερικα είτε ως Fotis ειτε ως Simos ειτε ως Peter ειτε ως Lymde αυτοδιαφημίζεται. Μην νομιζεις οτι ειναι υπαρκτα προφίλ ατομων αυτά...ματαιοτης ματαιοτητων...
Αφου σου αρεσε η Θεανω ξαναπηγαινε οταν εισαι Αθηνα, ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει...
Αντε και με τη νικη σημερα...

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
και όμως έχεις αναφέρει το όνομα του οπότε η δεν ξέρεις τι σου γίνεται η είσαι για το ψυχιατρείο,χεχε

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.987
Πόντοι
1.056

Καιρό είχαμε να ασχοληθούμε με κάποια κόντρα....

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
H Χρυσουλα Αστεριαδου ρωσοποντια απο την Πολιχνη, "αφεντρα"...καινουργιο συκωτι απο τα γελια θα κανουμε ρε παιδια...
Δούλευε σε γνωστό σταθμό που έδιναν συνεντεύξεις κάποιες αφέντρες και σου λέει κάτσε να γίνω και εγώ αφέντρα,αλλά και εσύ να μην θυμάσαι τι έχεις γράψει?Αφού τον αναφέρεις κανονικότατα,και όσα όνόματα ανέφερες πήρες και την κατάλληλη απάντηση και ενώ σε προκαλούν κοτεύεις απάντησε γιατί δεν θυμάσαι αλλά δεν απαντάς κιόλας χεχε να είστε καλά να γελάμε

snp21

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2015
Like
127
Πόντοι
0
Ενας ενας ρε κακομοιρα, αγραμματα, μπατιροτρολακια της αποτυχημενης γκομενας του Τσουκαλα και του Βαρδαλακη, ενας ενας...εχουμε και ζωή, δε βγαζουμε μεροκαματο στα forum οπως εσεις...
Lymbe ή Lymde ή whatever, εκανες παραθεση συγκεκριμενο μου ποστ και "απαντησες" εκει (λεμε τωρα), δεν θυμαμαι τι μπορει να εχω γραψει 3 ή 5 ή 10 σελιδες πριν.
Taki, ρεπατζη των βασικων τρολ (που θα εμφανισθουν οσονούπω) επισης διαβασε απο πανω...μη γαματε και μη δερνετε τοσο πολυ στο forum ρε τρολακια, χαρτζιλικι απο τη μαμα ζητατε καθε Δευτερα...

MIKY73

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
88
Πόντοι
0
Ενας ενας ρε κακομοιρα, αγραμματα, μπατιροτρολακια της αποτυχημενης γκομενας του Τσουκαλα και του Βαρδαλακη, ενας ενας...εχουμε και ζωή, δε βγαζουμε μεροκαματο στα forum οπως εσεις...
Lymbe ή Lymde ή whatever, εκανες παραθεση συγκεκριμενο μου ποστ και "απαντησες" εκει (λεμε τωρα), δεν θυμαμαι τι μπορει να εχω γραψει 3 ή 5 ή 10 σελιδες πριν.
Taki, ρεπατζη των βασικων τρολ (που θα εμφανισθουν οσονούπω) επισης διαβασε απο πανω...μη γαματε και μη δερνετε τοσο πολυ στο forum ρε τρολακια, χαρτζιλικι απο τη μαμα ζητατε καθε Δευτερα...
τελικα ρε φιλε αλλος πινει τα τσιπουρακια του και δεν θυμαται και χλευαζει κοσμο, ο καθενας παει οπου γουσταρει,με τις ασυναρτισιες που γραφεις για κοιταξου λιγο στον καθρεφτη σου μπας και ξενερωσεις και ερθεις στα ισια σου

snp21

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2015
Like
127
Πόντοι
0
Το μονο με το οποιο θα συμφωνησω ειναι ο,τι ο καθενας παει οπου θελει, κανει ο,τι θελει και πληρωνει οσα θελει...επειδη καποιοι στο forum εχουν και ζωη και δεν ειναι full-time τρολακια της μπεκρούς hasta la vitoria siempre...

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Το μονο με το οποιο θα συμφωνησω ειναι ο,τι ο καθενας παει οπου θελει, κανει ο,τι θελει και πληρωνει οσα θελει...επειδη καποιοι στο forum εχουν και ζωη και δεν ειναι full-time τρολακια της μπεκρούς hasta la vitoria siempre...
Αφού δεν θυμάσαι τι γράφεις έχεις σοβαρό πρόβλημα προχωρημένο Αλτχαιμερ άσε που πετάγεσαι και σε άλλα νήματα και βρίζεις άλλα προφίλ,φράγκα έχουμε όλοι για να κάνουμε το κέφι μας εγώ είχα και σχέση με αφέντρα κοστίζει πιό ακριβά να συντηρείς μία γυναίκα Αφέντρα η μία ώρα δεν μου λέει τίποτα,ξενέρωσε από αυτά που πίνεις και τα ξαναλέμε.

MIKY73

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Like
88
Πόντοι
0
μου αρεσει που το συνεχιζεις,μαλλον εχεις σοβαρο προβλημα,ενω εισαι λαθος απεναντι στον lymde αποδεδειγμενα συνεχιζεις και λες τις παπαριες σου, ευτυχως ο κοσμος διαβασει και καταλαβαινει τον δεικτη νοημοσυνης σου για σενα ολοι ειμαστε τρολακια αλλα εσυ τι εισαι δεν μας ειπες,πες μας τι πινεις και δεν μας δινεις

johann1

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2017
Like
14
Πόντοι
0
Μιλάμε για επίπεδο το forum...ρε μάγκες αράχτε λίγο, 10 σελίδες μπινελίκια...

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.987
Πόντοι
1.056

johann1

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2017
Like
14
Πόντοι
0
Έλεος κάπου δλδ, ας γραφει ο καθενας οτι γουστάρει για οποια γουστάρει και ας λύσει τα ψυχολογικά του αλλού...

ARIS4EVER

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2019
Like
262
Πόντοι
21
Έλεος κάπου δλδ, ας γραφει ο καθενας οτι γουστάρει για οποια γουστάρει και ας λύσει τα ψυχολογικά του αλλού...

Ναι αλλά εμένα που είμαι καινουργιος μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι δεν μπορουμε να γράφουμε οπως λες κάτι το οποιο θα ήταν και το λογικό, δεν έχεις παρά να δεις τι μου απαντησαν και τον τρόπο με τον οποίο απάντησαν....

tmkiria

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
158
Πόντοι
1
Ναι αλλά εμένα που είμαι καινουργιος μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι δεν μπορουμε να γράφουμε οπως λες κάτι το οποιο θα ήταν και το λογικό, δεν έχεις παρά να δεις τι μου απαντησαν και τον τρόπο με τον οποίο απάντησαν....
μιά χαρά σου απάντησε,εσύ δεν καταλαβαίνεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom