Peterdkwf12
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Καταρχην η Ερικα ειναι πατρα.Μην γραφεις μαλακιες και μην ξανααναφερεις τον λογαριασμο μου.Δευτερον εγω ειμαι μαζοχιστης και γουσταρω το ξυλο εσενα ποιο ειναι το προβλημα σου.Μηπως δεν σε εχει γαμησει καλα και λες κακιες η εχεις φαει πορτα και σου χει μεινει αποθη μενο.Ενα IP Χρησιμοποιουμαι οποτε αυτα που αναφερεις για λογαριασμους δεν εχουν βαση πανιβλακα.ta bourdela ελεγχουν τους λογαριασμους οποτε αυτα που λες ειναι μαλακιες και ειτε εισαι σκατοψυχος η βαλτος η ασχετος.Υ.ς Μην ξανα ανφερεις τον λογαριασμο μου χωρις να με ξερεις αν θες να με μαθεις εγω ειμαι προθυμος να με δεις απο κοντα.Αντε μαλακα γιατι πιανεις και λες βλακιες και πραγματα που δεν ισχυουν.Περιμενω μνμ σου να βρεθουμε απο κοντα και να δεις ποιος ειμαι βλακακο.Μην κακαριζεις εγω περιμενω.Αρειαναρα, μην ασχολεισαι...
Καπου ανάμεσα σε Πάτρα, Βόλο, Λιανοκλάδι, Παλαιοφαρσαλα, Δρακοτρυπα, η Ερικα είτε ως Fotis ειτε ως Simos ειτε ως Peter ειτε ως Lymde αυτοδιαφημίζεται. Μην νομιζεις οτι ειναι υπαρκτα προφίλ ατομων αυτά...ματαιοτης ματαιοτητων...
Αφου σου αρεσε η Θεανω ξαναπηγαινε οταν εισαι Αθηνα, ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει...
Αντε και με τη νικη σημερα...