Χαιρετίζω τους βιτσιόζους και παραθέτω την περιπέτεια μου στην Αθήνα.
Η μεγάλη νίκη της ομαδάρας μου επι του βαζέλα μαζι με το γκολ γκολ του Ατρομητου με τους γυφτους αλλά και η νίκη της Ναπολι με τροφοδότησαν με ένα ικανοποιητικό ποσό που αποφασισα να φαω σε dolce vita στην Αθηνα. Εχοντας εμπειριες εδώ με την Αριάδνη (δεν εχουμε και πολλές επιλογές ως γνωστόν) έβαλα για αρχή στόχο Ερικα και Θεανω και 3η επιλογή την Αλεξάνδρα . Με Ερικα στάθηκα άτυχος γιατι θα εφευγε να παει στους μινάρες, οπότε σειρά πήρε η Θεανώ. Η επικονωνία έγινε αρχικά μεσα από το πολύ ωραιο και καβλωτικο site που διαθέτει και μετα τηλεφωνικά. Ζήτησα να τη δω το χωρο της μιας και στη Θεσσαλονικη δεν εχει dungeon (Βασικά δεν εχει Αφεντρες Dungeon θα έχει ;;;)
Όταν άνοιξε η πόρτα μου επεσαν τα σαγόνια , κορμί καλογυμνασμενο και αψεγαδιαστο. Πρόσωπο ; Κατι μεταξυ Cameron Diaz και Scarlet Yohanson. Μιλήσαμε λίγο στο προθάλαμο οπου ήταν χαμογελαστη , φιλική και ευγενική. Όταν μετά από λίγο πέρασα στα ενδότερα , το σκηνικό άλλαξε. Ο χώρος πανεμορφος , πενατακαθαρος με απειρα παπουτσια . Αυτή ειχε κατσει σε ένα θρόνο και η χαμογελαστή κοπέλα της εισόδου δεν υπήρχε. Με κοίταξε με ένα αυστηρο βλεμμα και με διεταξε μπουσουλωντας να παω κοντά της οπου με εβαλε να της γλειψω κατι υπεροχα κοκκινα πεδιλα που φορουσε και φυσικά τις πανεμορφες πατουσες με τα πιο όμορφα συμμετρικά δάχτυλα που εχω δεί . Αφου τελειωσαν αυτά με εδεσε πανω σε ένα Χ και εφερε μπροστα μια τροχήλατη βάση οπου μεσα εκει μου ακινητοποιησε τα αρχιδια και τον πουτσο .
Χαμογελώντας σατανικά μου είπε « Είπες ότι κάνεις πολεμικές τέχνες και αντέχεις τον πόνο, εχεις 2 λεξεις ασφαλειας μια για όταν πλησιάζουμε το όριο και μια αν τυχει και το περάσουμε» Το τι επακολουθησε ουτε στα πιο τρελές μου όνειρα. Χειριζόταν τα μαστίγια με μοναδική χάρη και τελικά χρειάστηκαν και οι δυο λεξεις ασφαλείας ! Παράλληλα όταν τις έλεγα τις λέξεις μου εκανε και πλάκα λέγοντας μου «να αλλάξεις σχολή τίποτα δεν σας έχουν μαθει από πόνο» Τελείωσα με έναν τροπο που δεν μου ειχε ξανατυχει, φορώντας ένα δερμάτινο γάντι μου στριφογύριζε ανηλεώς τα αρχιδια ενώ με ένα πολύ μικρο μαστίγιο μου χτυπούσε ρυθμικά τον πουτσο, ακόμα και την ώρα που έχυνα. Αφού με ξεκρέμασε έγινε ένα διαλειμα λιγων λεπτών και εγώ ετοιμάστηκα να φύγω. Μου δίνει δυο χαστουκια και με μου λέει , σου είπε κανείς ότι ξεμπέδρεψες τοσο έυκολα; Με διατάζει να ξαπλώσω ανασκελα και μου περνάει από πάνω ένα κουτι , μου περνα μεσα από την τρυπα τον πουτσο και αρχιδια φοραει κατι μαυρα τσοκαρα με καρφια και ανεβαινει πάνω στο κουτι και αρχιζει να μου τα παταει ποτε με τα τακουνια πότε βγαζοντας τα. Μια τα πάταγε με δύναμη μια αισθησιακα και απαλά. Μετά με διατάζει να αρχίσω να τον παίζω όπως και έκανα η κορύφωση ήρθε όταν χώνοντας μου βαθιά την πατουσα της μέσα στο στομα και πατώντας μου με το τακουνι τα αρχιδια με διεταξε να χύσω, η διαταγή της εξετελέσθηκε μετα από λίγα λεπτά. Κατεβηκε από το κουτι έτριψε τα μαυρα τσοκαρα πανω στα χυσια και μετα με πάτησε απαλά στο μάγουλο με αυτά πασαλειβοντας με και λέγοντας χαμογελώντας «τωρα τελειωσαμε». Εμεινα ανασκελα μην μπορωντας να κουνηθω. Μετά από λίγο σηκωθηκα έκανα το μπανιο μου σε ένα πεντακαθαρο μπανιο. Με περίμενε στον προθάλαμο φιλική και ευγενική όπως όταν με υποδέχτηκε, με ρώτησε για τις εντυπωσεις μου μιλήσαμε λίγο κατέβαλα το τίμημα άφησα με χαρά και 20 παραπάνω τα οποία δεν ήθελε να δεχτεί αλλά επέμενα γιατί αφενώς τα αξιζε αφετέρου η Αρειανάρα να είναι καλά φραγκα για να σκορπίσω είχα. Μετά από αυτή την εμεπιρία και με δεδομένο ότι η Ερικα λείπει λεω να μην παω Αλεξάνδρα αλλά να ξαναπαω εκεί !!! Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις . Η μοναδικη αυτή εμπειρία κράτησε πάνω από ώρα.