ο mast mast είναι ο γκουρού του χώρου οπότε για στο λέει ξέρει,με Θεανώ έχω βρεθεί όμορφη αλλά όχι Αφέντρα για ποδολαγνεία καλή την σεσίλια δεν την ξέρω,εγώ πάω έρικα μαζί της περνάω τέλεια και χωρίς να κρατάει ώρα και περιμένω να επιστρέψει και η Αφέντρα Αλεξάνδρα να πάω μπορεί να μην έχει το τέλειο πρόσωπο αλλά φαίνεται ότι είναι Αφέντρα και έχω δει και το dungeon της στο προφίλ της καταπληκτικό.
Ευχαριστώ φίλε για τα καλά λόγια, αλλά υπερβάλλεις. Δεν είμαι γκουρού, απλώς έχω εμπειρία και από χώρες του εξωτερικού και μπορώ να συγκρίνω. Για την Αλεξάνδρα προσυπογράφω. Καταπληκτική επαγγελματίας, η μόνη διεθνών προδιαγραφών στην Ελλάδα και με διασυνδέσεις με διάσημες αφέντρες από το εξωτερικό. Το δε dungeon της σκίζει. Δεν το βρίσκεις εύκολα ούτε στη Γερμανία. Έχει επίσης φοβερή φαντασία και ανοιχτό μυαλό για ξανοίγματα σε νέα παιχνίδια. Για το πρόσωπο οι κρίσεις είναι υποκειμενικές. Όμως, είναι πρόσωπο κυριαρχικής κυρίας και αυτό είναι σημαντικό. Επίσης, όσο είναι ευγενής τόσο είναι και σκληρή και αυταρχική, γιατί ορισμένες μπερδεύουν την αγένεια με την αυταρχικότητα. Η Αλεξάνδρα δεν σηκώνει ποτέ τη φωνή της, γιατί δεν χρειάζεται. Επιβάλλεται με μία ήρεμη κυριαρχικότητα.