Βρες πρώτα μία πυξίδα για τον εαυτό σου που κοιτάς να συμβουλέψεις κιόλας.Κανείς λάθος παππού....και γω αν προσέξεις τι του λέω προσπαθώ να τον συμβούλεψω σπάζοντας πλάκα...εσύ μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι του λεω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι γυναίκες λένε ότι το 80% των ανδρών είναι «κάτω του μετρίου»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 193330
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 800
- Εμφανίσεις 39K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
Δε χρειάζομαι πυξίδα.Παω και χωρίς.Την πυξίδα πάρτη εσύ θα σου χρειαστείΒρες πρώτα μία πυξίδα για τον εαυτό σου που κοιτάς να συμβουλέψεις κιόλας.
Μια χαρά διαχειρίστηκα τη ζωή μου, στη χαρίζω τώρα που περνάς την κρίση της μέσης ηλικίας.Δε χρειάζομαι πυξίδα.Παω και χωρίς.Την πυξίδα πάρτη εσύ θα σου χρειαστεί
Βάλε και μέτρο δίπλα να φαίνονται οι πόντοι. Μην είναι τίποτα 13 εκατοστά και το φουσκώνεις ότι είναι 15.Μη με κάνεις τώρα να το στείλω που είναι σούπερ το καυλι μου
Άμα ξυρίζεσαι μέχρι τη μέση, σ' αρέσει δε σ' αρέσει, σαν ξυρισμένος χιμπατζής θα δείχνεις. Κάνε ότι σε φωτίσει ο Θεός.Μπα δε μαρεσει να είμαι χιμπατζής με τη τρίχα προτιμώ να ξυρίζομαι.
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Αδερφουλη ακου ίσως τα παραχεζω με αυτό που λέω με τους φλώρους και τις γυναίκες που όλες είναι ίδιες οχι κάποιες συγουρα δε θέλουν αυτούς και θέλουν σα εμένα δε ειναι όλες ίδιες.Οσο για τις πολεμικές τέχνες όσους γνώρισα που έκαναν πολεμικές τέχνες ήταν όλοι μα όλοι μαλακες τυχαίο δε νομίζω.Τωρα οκ συγουρα υπάρχουν γυναίκες καλές και δε είναι όλες ίδιες.Οσο για τους κοιλιακούς κλπ το δέχομαι οκ είμαι υπερβολικός ότι όσοι είναι έτσι είναι φλωροι στη τελική είναι και το μυαλό αν στο μυαλό είσαι άντρας και όχι φλώρος είναι ένα μεγάλο συν αντρισμου αυτό εκεί φαίνεται η δύναμη να φάνε και να φτιάξουν σώμα σα του ρακ μπορούν όλοι αλλά να έχουν όλοι αντρικό μυαλό δε μπορούμε είναι δύσκολο.Λοιπόν Τζιμάκο,άκου να δεις.Όταν επανειλημμένα:
-"βαφτίζεις" σώνει και καλά φλώρους όλους όσους έχουν τατουάζ,γράμμωση,κοιλιακούς κλπ
-θεωρείς ως απόλυτο δείγμα ανδρισμού τα περιττά κιλά,την τρίχα κλπ
-βγάζεις σκάρτες όλες τις γυναίκες επειδή γουστάρουν αυτούς που εσύ θεωρείς φλώρους
-είσαι εντελώς απολύτως εμμονικός και ξεροκέφαλος στις απόψεις σου,όπως πχ με τις πολεμικές τέχνες επειδή διάβασες/άκουσες για 2-3 παραδείγματα και έβγαλες ανυπόστατο πόρισμα για να στηρίξεις την θεωρία σου
-δεν δέχεσαι ουδεμία διαφορετική άποψη και συμβουλή
Τότε δείχνεις ότι είσαι εγκλωβισμενος σε στερεότυπα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τεσπα θα ακούσω τη συμβουλή σου μπρο.Άμα ξυρίζεσαι μέχρι τη μέση, σ' αρέσει δε σ' αρέσει, σαν ξυρισμένος χιμπατζής θα δείχνεις. Κάνε ότι σε φωτίσει ο Θεός.
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
Χαίρομαι που με διαβάζεις.Μια χαρά διαχειρίστηκα τη ζωή μου, στη χαρίζω τώρα που περνάς την κρίση της μέσης ηλικίας.
Ο ρακ ποιος είναι και τον αναφέρεις συνέχεια;Δε είμαι γκέι αλλά όντως άντρες σα το μπισμπικη και τον ρακ λείπουν τι να κάνουμε γεμισαμε 70 κιλους.
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Θα ακούσω αυτά που λες ως συμβουλές ευχαριστώ.Δε μιλάω για μειοψηφία στις πολεμικές τέχνες όσους μίλησα και γνώρισα από παντού ήταν όλοι μαλακες.Εσένα το μυαλό σου είναι κολλημένο (και σε αυτό που είπες για τις πολεμικές τέχνες,ναι τυχαίο ήταν γιατί μιλάς για μια μειοψηφία)
Κοίτα να το αλλάξεις,και ξεκόλλα με τον Ρακ και κάθε Ρακ...
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
Ένας ράπερ τραπερ τάπερ κουζινομαχαιροςΟ ρακ ποιος είναι και τον αναφέρεις συνέχεια;
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Τραπερ είναι αλλά αντρικό στιλ και ο μπισμπικης ηθοποιός επίσης αντρικό στιλ κατά τη γνώμη μου εννοείται έτσι ?Ο ρακ ποιος είναι και τον αναφέρεις συνέχεια;
Το γκόμενο της Βανδή τον ξέρω.Τραπερ είναι αλλά αντρικό στιλ και ο μπισμπικης ηθοποιός επίσης αντρικό στιλ κατά τη γνώμη μου εννοείται έτσι ?
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
Έχει και μαλακες.Θα ακούσω αυτά που λες ως συμβουλές ευχαριστώ.Δε μιλάω για μειοψηφία στις πολεμικές τέχνες όσους μίλησα και γνώρισα από παντού ήταν όλοι μαλακες.
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Εγώ όσους γνώρισα ήταν όλοι μαλακες πάντως μόνο ένας φαινόταν καλό παιδί συμφοιτητής μου χωρίς να βάζω και όρκο αλλά μαλακας δε φαινόταν.Έχει και μαλακες.
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
λοιπον τζιμακο..ασε τις 100 καμψεις.Αν βγαλω βιντεο απλα με μια 50ρα θα το κανεις και συ? ελα θα το κανουμε μαζι...θα στειλω εγω και μετα εσυ αλλα θα μου το υποσχεθειςΕγώ όσους γνώρισα ήταν όλοι μαλακες πάντως μόνο ένας φαινόταν καλό παιδί συμφοιτητής μου χωρίς να βάζω και όρκο αλλά μαλακας δε φαινόταν.
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.999
- Πόντοι
- 3.506
Τι 50 ρε μαν ,θα πάθει κάνα έμφραγμα το παλικάριλοιπον τζιμακο..ασε τις 100 καμψεις.Αν βγαλω βιντεο απλα με μια 50ρα θα το κανεις και συ? ελα θα το κανουμε μαζι...θα στειλω εγω και μετα εσυ αλλα θα μου το υποσχεθεις
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
Να κατέβω κι άλλο κάτω για χάρη του? Ποσο φλώρος θα γίνω ποιαΤι 50 ρε μαν ,θα πάθει κάνα έμφραγμα το παλικάρι
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Δε χρειάζεται να στείλεις εσύ θα στείλω εγώ απλά το έχω αμελήσει χτες έκανα 100 πους απς αλλά δε τράβηξα βίντεο το ξέχασα.λοιπον τζιμακο..ασε τις 100 καμψεις.Αν βγαλω βιντεο απλα με μια 50ρα θα το κανεις και συ? ελα θα το κανουμε μαζι...θα στειλω εγω και μετα εσυ αλλα θα μου το υποσχεθεις
Ρε μλκ μπορώ να κάνω συνεχόμενα μέχρι και 100 τι μαλακιεςς λες?Τι 50 ρε μαν ,θα πάθει κάνα έμφραγμα το παλικάρι
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
τζιμακο...πολλα λες.Αποτελεσμα θελω.δε πιστευω λεξηΔε χρειάζεται να στείλεις εσύ θα στείλω εγώ απλά το έχω αμελήσει χτες έκανα 100 πους απς αλλά δε τράβηξα βίντεο το ξέχασα.
Ρε μλκ μπορώ να κάνω συνεχόμενα μέχρι και 100 τι μαλακιεςς λες?
Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Εντάξει θα στο στείλω και θα δεις απλά πρέπει κάπου να στηρίξω το κινητό.τζιμακο...πολλα λες.Αποτελεσμα θελω.δε πιστευω λεξη
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 275
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 79