Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Πες μου πως ανοίγω διότι δε ξέρω.Μαλάκα,αλήθεια άνοιξε ένα δικό σου νήμα να λες ότι θέλεις
Πες μου πως ανοίγω διότι δε ξέρω.Μαλάκα,αλήθεια άνοιξε ένα δικό σου νήμα να λες ότι θέλεις
Άνοιξα θέμα καινούργιοΚάνε κλίκ στο εικονίδιο με τις 3 γραμμές
μετά κλίκαρε εκεί που λέει "Forum" και έπειτα στο "Νέο Θέμα"
Μάθαμε και κάτι καινούργιο σήμερα. Ότι όσοι έχουμε αρκετά χρήματα τα βρήκαμε έτοιμα.Έχεις επιτυχία με τις ελλεινιδες? Για πες μας λίγο την οικονομική σου κατάσταση.. Γιατι φίλε και εγώ αν είχα ετοιμα λεφτά από μπαμπά.. Επιτυχία θα ειχα..
Εδώ μέσα μαθαίνεις πολλά: όσοι έχουν πέντε φράγκα τα βρήκαν από τον μπαμπά, είναι βολεμένοι δεξιοί, και πηδάνε επειδή επιδεικνύουν Ε1.Μάθαμε και κάτι καινούργιο σήμερα. Ότι όσοι έχουμε αρκετά χρήματα τα βρήκαμε έτοιμα.
Για να απαντήσω στην ερώτηση σου όχι, δεν τα βρήκα καθόλου έτοιμα. 34 είμαι. Και επίσης πως γνωρίζεις ότι μας κάθονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τα χρήματά μας? (σίγουρα μια καλή οικονομική κατάσταση βοηθάει και πολύ λογικό είναι. Όπως και μια καλή εμφάνιση βοηθάει αυτές ώστε να θέλω να τις γαμήσω) Το "ΜΟΝΟ" στο οποίο αναφέρεσαι από που προκύπτει?Εσύ δηλαδή δεν τα βρήκες έτοιμα? Δε ξέρω πόσο χρόνων είσαι αλλά οι πλούσιοι που είναι μικρής ηλικίας σίγουρα έτοιμα τα βρήκανε. Αν εχεις λεφτά οι ελλεινιδες σου καθοντε με τη μία και χωρίς πολλά πολλά.. Τώρα ο άλλος από πάνω μας λεει έχει επιτυχία στις γυναίκες.. Ενω προφανώς αυτές του καθοντε μόνο για τα λεφτά του.. Αν ήταν πχ σεκιουριτας ούτε γειά δεν θα του έλεγαν όλες αυτές..
δεν παθαίνει τίποτα, αν είσαι πάνω από 100 κιλά (που σημαίνει 95% μύες) δεν μασάς!Τι 50 ρε μαν ,θα πάθει κάνα έμφραγμα το παλικάρι
Ό,τι πιο "Στάθης Ψάλτης" έχω διαβάσει εδώ μέσαSta arxidia mas ego pantos zografou pou meno vlepo kati kontres pou sproxnonte stous fournous na paroun tis zambonotyropites crouasan kai sto telos coca zero oso tha yparxoun bourdela studio etc tha gamame opoies theloume tha vgaloume tis anomalies mas pano se wanna be model kai as plirosoume
Μαλακές είστε ρε ?μου σβισατε το θρεντ?καλά είστε στόκοι.Κάνε κλίκ στο εικονίδιο με τις 3 γραμμές
μετά κλίκαρε εκεί που λέει "Forum" και έπειτα στο "Νέο Θέμα"
Είσαι πολύ σωστός αδερφέ έτσι πουτανες επί πληρωμή μόνο.Sta arxidia mas ego pantos zografou pou meno vlepo kati kontres pou sproxnonte stous fournous na paroun tis zambonotyropites crouasan kai sto telos coca zero oso tha yparxoun bourdela studio etc tha gamame opoies theloume tha vgaloume tis anomalies mas pano se wanna be model kai as plirosoume
Όχι βέβαια. Αυτό είναι κατάντια και σε σημαντικό πρόβλημα υποδηλώνει ψυχολογικά προβλήματα.Μαλακές είστε ρε ?μου σβισατε το θρεντ?καλά είστε στόκοι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είσαι πολύ σωστός αδερφέ έτσι πουτανες επί πληρωμή μόνο.
Λοιπόν τελευταία φορά θα σου απαντήσω γιατί φαίνεται το επίπεδό σου και έχουμε και δουλειές. Αναρωτιέμαι αν έχεις τελειώσει και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Όταν θα έχεις master πολυτεχνείου, master από το CBS, προυπηρεσία στη SEB και εργασία στη UBS τότε ίσως να μπορείς να αντιληφθείς ότι μια χαρά εφικτό είναι και στα 34 να είσαι σε μια εξαιρετική οικονομική κατάσταση.34 με λεφτά δικά σου δεν παίζει με τιποτα.αυτσ είναι παραμύθια.. Ο άλλος λέει πως ξέρει ότι σε θέλουν για τα λεφτά σου.. Πραγματικά είναι να απορείς αν τα λενε σοβαρά όλα αυτά..
ΑΛΗΤΕΙΑ... ΑΛΗΤΕΙΑ... ΑΛΗΤΕΙΑ !!!Μαλακές είστε ρε ?μου σβισατε το θρεντ?καλά είστε στόκοι.
Ετσι ειναι τυπε ! Οταν θελουμε να γαμησουμε μια μουναρα η να κανουμε καμμια ανωμαλια παμε στην πουτανα θα περασουμε καλα και ας πληρωσουμε.Sta arxidia mas ego pantos zografou pou meno vlepo kati kontres pou sproxnonte stous fournous na paroun tis zambonotyropites crouasan kai sto telos coca zero oso tha yparxoun bourdela studio etc tha gamame opoies theloume tha vgaloume tis anomalies mas pano se wanna be model kai as plirosoume
Ναι και θα κάνουμε το κέφι μας όπως θέλουμεΕτσι ειναι τυπε ! Οταν θελουμε να γαμησουμε μια μουναρα η να κανουμε καμμια ανωμαλια παμε στην πουτανα θα περασουμε καλα και ας πληρωσουμε.
στο πατωμα θα το βαλεις ορθιο.Στηριξε το σε μια πολυθρονα,καρεκλα,πορτα,οτιδηποτε.Εντάξει θα στο στείλω και θα δεις απλά πρέπει κάπου να στηρίξω το κινητό.
ετσι ναι αλλα ο τζιμάκος ειναι 95% ξιγκιαδεν παθαίνει τίποτα, αν είσαι πάνω από 100 κιλά (που σημαίνει 95% μύες) δεν μασάς!
θα τρωει σα πουστης για να μη χασει το μπρατσοΑυτό το ξύγκι του δίνει μπράτσα και δύναμη ρε γατάκι
Δεν είναι μόνο αυτά. Έχει και άλλα. Και όσοι έχουν ακίνητα, τα βρήκαν έτοιμα .Εδώ μέσα μαθαίνεις πολλά: όσοι έχουν πέντε φράγκα τα βρήκαν από τον μπαμπά, είναι βολεμένοι δεξιοί, και πηδάνε επειδή επιδεικνύουν Ε1.