Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
Κουρασες ξενερωτε.Κοίτα μη σαβουριάσεις πάλι
Κουρασες ξενερωτε.Κοίτα μη σαβουριάσεις πάλι
Ο Φιούρυ , πυγμάχος, παγκόσμιο πρωτάθλημα , όταν πήρε τον τίτλο , νομίζω ήταν 125 κιλά με 2.06.Όποιος είναι 1,80 και 110 κιλά και δεν είναι ντοπαρισμένος υπεραθλητης, είναι απλά λαπάς.
Αυτό προσπαθώ να πω ρε τύπε από χθες αλλά δεν καταλαβαίνουν. Στο κεφάλι τους ο Φιούρυ είναι χοντρός.Ο Φιούρυ , πυγμάχος, παγκόσμιο πρωτάθλημα , όταν πήρε τον τίτλο , νομίζω ήταν 125 κιλά με 2.06.
Δεν είχε σώμα μποντιμπιλντερά σίγουρα ως πυγμάχος, αλλά λαπά δεν τον έλεγες με τίποτε νομίζω.
Είναι και λοιπός αλλά και μύες.Τώρα θα σου πει ότι αυτό ΔΕΝ είναι λίπος
Δίαιτα το ξέρω ότι θέλω με 1.81 να πάω 90-91 κιλά πρέπει αλλά γυμναστική δε μπορείς να το λες κάνω πους απς κάθε μέρα από 100 έχω και μύες δε έχω μόνο λοιπός επειδή δηλαδή δε έχω φλέβες στο χέρι τι σημαίνει ?ότι είμαι τέρμα αγυμναστος?τι λογική είναι αυτή?μα οι φλέβες στα χέρια είναι η μέγιστη αηδεια.Οσο για τις γκόμενες ξέρω τι θέλουν μη φοβάσαι αλλά να ξέρεις δε είναι όλες έτσι δε θέλουν όλες τους φλώρους τους γραμμωνενους με τις φλέβες.Ευτυχως υπάρχουν πολλά γούστα για να βρουν όλοι και όλες αυτό που θέλουν.Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ - Page 2970 - bourdela.com forum
Νομίζω πως είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει τον κόσμο που είναι κοντά στην ΝΔ. Εβάλα ονόματα που έχουν ακουστεί περισσότερο ή λιγότερο, που ήδη εχουν θεσει υποψηφιότητα, όταν θα εχουμε τους οριστικούς υποψηφίους θα διορθωθεί η ψηφοφορία. Συζητάμε για το ποιος ή ποια είναι ο κατάλληλος για...www.bourdela.com
Τζιμάκο όταν είχες ποστάρει από έναν παλιότερο λογαριασμό σου,όλοι σου είπαν ότι θες γυμναστική και δίαιτα.Αλλά εσύ δεν βάζεις μυαλό.Για το καλό σου τα λέμε σε ένα ανώνυμο φόρουμ.Οι γκόμενες εκεί έξω στον κόσμο είναι πιο σκληρές στην κρίση τους
Δεν είπα κάτι τέτοιο.Η γράμμωση δεν είναι το παν.Μπορεί να γυμνάζεσαι,αλλά αν δεν αδυνατίσεις αρκετά,δεν μπορεί να φανεί ότι είσαι γυμνασμένοςΔίαιτα το ξέρω ότι θέλω με 1.81 να πάω 90-91 κιλά πρέπει αλλά γυμναστική δε μπορείς να το λες κάνω πους απς κάθε μέρα από 100 έχω και μύες δε έχω μόνο λοιπός επειδή δηλαδή δε έχω φλέβες στο χέρι τι σημαίνει ?ότι είμαι τέρμα αγυμναστος?τι λογική είναι αυτή?μα οι φλέβες στα χέρια είναι η μέγιστη αηδεια.Οσο για τις γκόμενες ξέρω τι θέλουν μη φοβάσαι αλλά να ξέρεις δε είναι όλες έτσι δε θέλουν όλες τους φλώρους τους γραμμωνενους με τις φλέβες.Ευτυχως υπάρχουν πολλά γούστα για να βρουν όλοι και όλες αυτό που θέλουν.
Αυτό να λες εδώ συμφωνώ όχι όμως να λες ότι δε γυμνάζομαι κάθε μέρα push ups κάνω το χέρι μου είναι πέτρα από τη γυμναστική απλά επειδή είμαι 110 κιλά και όχι 90-91 όπως πρέπει να είμαι φαίνομαι και με λοιπός στα χέρια.Δεν είπα κάτι τέτοιο.Η γράμμωση δεν είναι το παν.Μπορεί να γυμνάζεσαι,αλλά αν δεν αδυνατίσεις αρκετά,δεν μπορεί να φανεί ότι είσαι γυμνασμένος
Ναι θέλει και δίαιτα ξέρω"Λίπος" γράφεται γαμώ την ανορθογραφία σου γαμώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν φτάνουν τα push ups.
Ναι κατάλαβα τι θέλεις να πειςΔιατροφή,όχι δίαιτα
Και όχι μόνο push ups,αλλά και άλλες ασκήσεις
Ο αθλητής που βάζεις επιβεβαιώνει εμενα, όχι εσένα. 1,86 και 125 κιλά, φουλ στη ντοπα σφαιροβόλος, με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς. Όχι ο μεσος άντρας δηλαδή.Ο αθλητής μας εδώ είναι χοντρός δηλαδή.
Εν τω μεταξύ πάντα ο διαιτητής επειδή είπες για το ΜακΓκρέγκορ είναι θηρίο για να μπορεί να τους χωρίσει. Δεν είναι 75 κιλά. Τέλος πάντων φίλε άμα νομίζεις ότι θα συγκρουστεί η Φεράρι με την νταλίκα και θα χαλάσει η νταλίκα δεν έχω να πω κάτι άλλο.
Δε μιλάμε για αθλητές όμως. Μιλάμε για το μέσο άνθρωπο.Ο Φιούρυ , πυγμάχος, παγκόσμιο πρωτάθλημα , όταν πήρε τον τίτλο , νομίζω ήταν 125 κιλά με 2.06.
Δεν είχε σώμα μποντιμπιλντερά σίγουρα ως πυγμάχος, αλλά λαπά δεν τον έλεγες με τίποτε νομίζω.
Δεν υπάρχει μέσος άνθρωπος. Είναι όπως το μέσο εισόδημα.Δε μιλάμε για αθλητές όμως. Μιλάμε για το μέσο άνθρωπο.
O Τεο Στίβενσον, ενας από τους κορυφαίους πυγμάχους ολων των εποχών, ηταν 1,96 και 95 κιλά.
Οποιοσδήποτε νορμάλ ανθρωπος σε αυτά τα κιλά ή τα κιλά του Φιουρυ, είναι απλά λαπας.
Μαζί σου. Ο πιο γερός άνθρωπος που έχω δει ηταν απλά στεγνός. Σήκωνε όμως άλογο στην πλάτη του, κυριολεκτικά. Τους φουσκωτους τους απεχθάνομαι κι εγώ. Τρομπες χωρίς ουσία.Δεν υπάρχει μέσος άνθρωπος. Είναι όπως το μέσο εισόδημα.
Δυνατοί δεν είναι μόνο αθλητές.
Και η δύναμη δεν πάει πάντα πακέτο με το στυλάκι μούσκουλα , γράμμωση κτλ .
Όταν είχαμε ασχοληθεί με οικοδομές, είχα δει εργάτη , χωρίς ... γράμμωση και νεύρα και φλέβες και μαλακίες ...
τον είχε εργολάβος για να κατεδαφίζει μικρά δωμάτια και τοίχους με βαριοπούλα ........
Δεν θα τον πίστευες αν τον έβλεπες. Νόμιζες ότι η βαριοπούλα είχε afterburner ή πυρηνική ώθηση ........
Και ο Μαρτσιάνο , δεν ήταν κανένα θηρίο στο σουλούπι για χολυγουντιανή ταινία.
Νορμάλ γερός άνδρας έμοιαζε.
Αυτοί που τους ξάπλωνε σε 30" ήταν πολύ πιο φανταχτεροί .... τους ρήμαζε όμως ......
Καμία σχέση με τους κλόουν στο λας βέγκας, που είναι όλο εφφέ για να γουστάρουν οι μεθυσμένοι θεατές με τις γκόμενες.
Μαζί σου. Ο πιο γερός άνθρωπος που έχω δει ηταν απλά στεγνός. Σήκωνε όμως άλογο στην πλάτη του, κυριολεκτικά. Τους φουσκωτους τους απεχθάνομαι κι εγώ. Τρομπες χωρίς ουσία.
Ο Ροκι είναι κοντά σε αυτό που θεωρώ εγώ λογικό.
Τι είναι αυτός φίλε; Αλβανός οικοδόμος ή ηλεκτρολόγος κομπρεσέρ;κι αυτός χοντρούλης τύπε;
Απάντησε μου πρώτα και θα σου. Χοντρούλης είναι;Τι είναι αυτός φίλε; Αλβανός οικοδόμος ή ηλεκτρολόγος κομπρεσέρ;
Απάντησέ μου πρώτα εσύ, που ρώτησα πρώτος και θα σου απαντήσω κι εγώ μετά.Απάντησε μου πρώτα και θα σου. Χοντρούλης είναι;
Ρε μαν έλεος πόσων χρονών είσαι; 25 και κάνεις έτσι;Απάντησέ μου πρώτα εσύ, που ρώτησα πρώτος και θα σου απαντήσω κι εγώ μετά.
Αν εγώ είμαι 25 εσύ είσαι βαριά 12. Κάνεις ολόκληρη κουβέντα για το μέσο άντρα και το ποιο είναι το αντρικό πρότυπο σώματος, μας μιλάς για Αλβανούς μπυροποτες οικοδόμους και ηλεκτρολόγους κομπρεσέρ και μετά μας βάζεις τη φωτογραφία παλαιστή, ενός ντοπαρισμενου αθλητή δηλαδή, για να υποστηρίξεις τι; Ότι είναι το πρότυπο του μέσου άντρα; Όταν τόση ώρα αυτό λέμε. Πως μόνον ντοπαρισμένοι αθλητές φτάνουν σε αυτό το σημείο και δεν έχουν καμία σχέση με το μέσο άντρα που κυκλοφορεί γύρω μας.Ρε μαν έλεος πόσων χρονών είσαι; 25 και κάνεις έτσι;
Παλαιστής είναι ο άνθρωπος.
Ενταξει τύπε πραγματικά δεν ξαναπαντάω.
Έχει ξεφύγει η κουβέντα. Κάνετε λες και αν πάμε όλοι 50 κιλά ας πούμε θα αρχίσουν να μας καθοντε οι ελλεινιδες..εγώ όσους βλέπω με γκομενα είναι τουλάχιστον αγμυναστοι με κοιλίτσες. Εγώ πχ είμαι σε πολύ πιο καλή κατάσταση από αυτούς.. Και τι κατάλαβα?μπακουρι είμαι.. Στην ελλαδα δε παίζει ρόλο να είσαι γυμνασμένος, αλλά πλούσιος.. Όσο για το τζιμάκο.. Μια χαρά είναι το παιδί τι μαλακιες του λέτε. Μια χαρά γυμνασμένο χέρι και πλάτες εχει. Για δείξτε εσυ τα δικά σας σώματα να γελάσουμε..