Νέα

Οι γυναίκες γιατί δεν πάνε σε οίκους ανοχης ...???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lovegangbang
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μαγκες ,σας εκπεμπω S.O.S ,προς ολους τους συναγωνιστες.
Δημαρχος για την Αθηνα ,θα κατεβει ο "Συνηγορος του Πολιτη "
Γ.Καμινης ,υποστηριζομενος απο ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.
Εχει δηλωσει οτι θα κλεισει αμεσως τα μπουρδελα.
Θα το κανει σαν την Σουηδια ,που απο 1/1/1999 ,ναι καλα διαβασατε 1/1/1999 ,τα μπουρδελα ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ ,και διωκεται ο πελατης .
Ενω στην Γερμανια ,Ολλανδια ,Βελγιο ,αλλα και στην Νορβηγια ,Δανια ειναι ΝΟΜΙΜΑ.
(Ειναι ...απολιτιστες αυτες οι χωρες?)
Θα απαγορευεται να εκδιδονται οι γυναικες ,θα επιτρεπεται ομως να πεθαινουν στην πεινα ,με την ανεργια στο 20% ,καθως και θα επιτρεπεται να καθαριζουν τουαλετες με 600 ευρω τον μηνα ,ή να δουλευουν ανασφαλιστες ,και να πεθαινουν απο την ορθοστασια ,για λιγωτερα απο 600 ευρω το μηνα .
Διοτι συμφωνα με τον Καμινη και την "σοφη " Καραμανου ,οι γυναικες μονο ...με την απειλη πιστολιου ,δουλευουν σαν ιεροδουλες ,βγαζοντας 7-8 φορες παραπανω ,και περισσοτερα λεφτα απο τον βασικο μισθο.
Και βεβαια δεν ρωτανε την Νταρια ή αλλες επαγγελματιες ,αλλα εχουν την αποψη τους ...με την επιφοιτηση του αγιου πνευματος...
Επομενως για ποια μπουρδελα για γυναικες μιλαμε...εδω θα κλεισει και αυτα που υπαρχουν...
μα τοσο προοδευτικες δυναμεις και να εχουν τετοιες αποψεις τυπε? :2funny: :2funny:
απιστευτο :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
και επειδη το λεει η εριναλ θα κατσω εγω να κλαψω; :think:

Μα δεν το λεει μονο η εριναλ... δεν θα το πει μονο η εριναλ.... ολες τους σχεδον θα το πουν... ενα 80% και δεν θα το πουν επειδη οντως οι πουτανες ειναι βρωμιαρες... οσες εχω γαμησει ηταν πεντακαθαρες (δεν βαζουμε μεσα φυσικα καποιες φορες που οντως εχω μπει και σε μπουρδελα οτι να ναι) αλλα αμα προσεξεις βρισκεις πολυ καθαρη πουτανα... θα το πουν επειδη αυτο το στυλ τις κανει να νοιωθουν κατωτερες... χανουν την δυναμη τους απεναντι σου εφοσον εμφανιζεσαι να εχεις τετοιες εναλλακτικες και ψαχνουν για αλλο θυμα εσενα σε ξεχνανε. Φυσικα αυτο δεν σε συμφερει αν εχεις βαλει στο ματι καποια.

Για αυτο καλυτερα ειναι να μην λεμε πολλα... και να τους λες οτι θελουν να ακουνε...

"Εχεις παει ποτε σε μπουρδελο???"  Οχι ρε συ... εισαι καλα? μακρυα... εγω ειμαι ικανος να βρισκω φοβερες χωρις να πληρωνω

φυσικα κατι τετοιο ειναι ουτοπια και φαντασιωση αλλα τετοια θελουν... να φαντασιωνονται... αν τους πεις αμεσως την μαυρη αληθεια σου ριξαν μαυρο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ρε μπολ συνελθε δεν ειπα τετοια πραγματα. Τι παιδακι εισαι ρε μπολ..

Δεν ξερω τι ειπες... εγω τι γινεται βλεπω.... οταν θα γαμηθεις με καποιον που αρχικα σου ειπε πως ειναι μπουρδελιαρης τοτε θα σε πιστεψω.

Ολα τα αλλα ειναι φαφλες και λογια του αερα ... οι πραξεις μας μετρανε  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Μα δεν το λεει μονο η εριναλ... δεν θα το πει μονο η εριναλ.... ολες τους σχεδον θα το πουν... ενα 80% και δεν θα το πουν επειδη οντως οι πουτανες ειναι βρωμιαρες... οσες εχω γαμησει ηταν πεντακαθαρες (δεν βαζουμε μεσα φυσικα καποιες φορες που οντως εχω μπει και σε μπουρδελα οτι να ναι) αλλα αμα προσεξεις βρισκεις πολυ καθαρη πουτανα... θα το πουν επειδη αυτο το στυλ τις κανει να νοιωθουν κατωτερες... χανουν την δυναμη τους απεναντι σου εφοσον εμφανιζεσαι να εχεις τετοιες εναλλακτικες και ψαχνουν για αλλο θυμα εσενα σε ξεχνανε. Φυσικα αυτο δεν σε συμφερει αν εχεις βαλει στο ματι καποια.

Για αυτο καλυτερα ειναι να μην λεμε πολλα... και να τους λες οτι θελουν να ακουνε...

"Εχεις παει ποτε σε μπουρδελο???"  Οχι ρε συ... εισαι καλα? μακρυα... εγω ειμαι ικανος να βρισκω φοβερες χωρις να πληρωνω

φυσικα κατι τετοιο ειναι ουτοπια και φαντασιωση αλλα τετοια θελουν... να φαντασιωνονται... αν τους πεις αμεσως την μαυρη αληθεια σου ριξαν μαυρο.
και γω.....γαμαω παντα κλασατα μουνια σε στουντιακια.....κλαψτε χοντροκωλες ελλεηνιδες.... :grin: :grin: :grin:

DEPP

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες ,σας εκπεμπω S.O.S ,προς ολους τους συναγωνιστες.
Δημαρχος για την Αθηνα ,θα κατεβει ο "Συνηγορος του Πολιτη "
Γ.Καμινης ,υποστηριζομενος απο ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.
Εχει δηλωσει οτι θα κλεισει αμεσως τα μπουρδελα.
Θα το κανει σαν την Σουηδια ,που απο 1/1/1999 ,ναι καλα διαβασατε 1/1/1999 ,τα μπουρδελα ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ ,και διωκεται ο πελατης .
Ενω στην Γερμανια ,Ολλανδια ,Βελγιο ,αλλα και στην Νορβηγια ,Δανια ειναι ΝΟΜΙΜΑ.
(Ειναι ...απολιτιστες αυτες οι χωρες?)
Θα απαγορευεται να εκδιδονται οι γυναικες ,θα επιτρεπεται ομως να πεθαινουν στην πεινα ,με την ανεργια στο 20% ,καθως και θα επιτρεπεται να καθαριζουν τουαλετες με 600 ευρω τον μηνα ,ή να δουλευουν ανασφαλιστες ,και να πεθαινουν απο την ορθοστασια ,για λιγωτερα απο 600 ευρω το μηνα .
Διοτι συμφωνα με τον Καμινη και την "σοφη " Καραμανου ,οι γυναικες μονο ...με την απειλη πιστολιου ,δουλευουν σαν ιεροδουλες ,βγαζοντας 7-8 φορες παραπανω ,και περισσοτερα λεφτα απο τον βασικο μισθο.
Και βεβαια δεν ρωτανε την Νταρια ή αλλες επαγγελματιες ,αλλα εχουν την αποψη τους ...με την επιφοιτηση του αγιου πνευματος...
Επομενως για ποια μπουρδελα για γυναικες μιλαμε...εδω θα κλεισει και αυτα που υπαρχουν...

Να κλεισουνε ρε , να καθαρισει και η Αθηνα
Εχετε γινει καλοπερασακηδες, μονο τη παρτη σας βλεπετε δε βλεπετε το νταβατζιλικι γυρω σας

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.synigoros.gr/newsletters/011/kaminis.jpg[/img[/URL]]

Ο Γ.Καμινης σαν Δημαρχος Αθηνας θα κλεισει τους οικους ανοχης .

Δεν μπορει να εχουμε οικους ανοχης ,σαν τις...απολιτιστες χωρες ...Γερμανια ,Ολλανδια ,Δανια ,Βελγιο κλπ

Οι γυναικες θα επιτρεπεται να πεθαινουν της πεινας ,με την ανεργια στο 20% καθως και να καθαριζουν τουαλετες για 600 ευρω το μηνα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Εχετε γινει καλοπερασακηδες, μονο τη παρτη σας βλεπετε δε βλεπετε το νταβατζιλικι γυρω σας
δεν υπαρχει πια νταβατζηλικι τυπε.....μονο μαλακισμενες αγαπησιαρες πουτανες.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
http://[URL unfurl="true"]www.synigoros.gr/newsletters/011/kaminis.jpg[/img[/URL]]

Ο Γ.Καμινης σαν Δημαρχος Αθηνας θα κλεισει τους οικους ανοχης .

Δεν μπορει να εχουμε οικους ανοχης ,σαν τις...απολιτιστες χωρες ...Γερμανια ,Ολλανδια ,Δανια ,Βελγιο κλπ

Οι γυναικες θα επιτρεπεται να πεθαινουν της πεινας ,με την ανεργια στο 20% καθως και να καθαριζουν τουαλετες για 600 ευρω το μηνα.
[/quote]μπλακ κατραμι λεμε..... :cool:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δεν ξερω τι ειπες... εγω τι γινεται βλεπω.... οταν θα γαμηθεις με καποιον που αρχικα σου ειπε πως ειναι μπουρδελιαρης τοτε θα σε πιστεψω.

Ολα τα αλλα ειναι φαφλες και λογια του αερα ... οι πραξεις μας μετρανε  :grin:
σωστα στο ινδερνετ οι πραξεις ειναι το παν  :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εφοσον ειναι τοσο ευκολοπιστες και ψαχνουν τον μιστερ τελειο και ικανο γιατι να τους χαλασουμε χατηρι?

Ας τους δημιουργησουμε μια τετοια φαντασιωση... ο ΙΚΑΝΟΣ ... ο ΩΡΑΙΟΣ... ο "εχω φοβερο τροπο με τις γυναικες" και στο ενδιαμεσο ας δειχνουμε και μερικα ακακα κουσουρια για να μην αρχισουν να αμφιβαλλουν απο την υπερβολη των εντυπωσεων που παμε να δημιουργησουμε.

Αν το καλοσκεφτεις..και το δεις γυρω σου παντα τετοιοι τυποι πετυχαιναν.

Ικανοι να δημιουργουν τετοιες εντυπωσεις και φαντασιωσεις... αλλα κατα τα αλλα το ιδιο θνητοι με εμας  :grin: :grin: :grin:

Τυπος ο οποιος θα αρχισει τις μιζερες θεσεις , και να λεει την αληθεια σε ελλεηνιδες ειναι καταδικασμενος εξαρχης να αποτυχει.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ενω οι κοπελες που δουλευουν σαν ιεροδουλες δεν κοιτανε την παρτη τους ?
Δουλευουν ,οχι για τα λεφτα ,αλλα διοτι θελουν να κανουν...φιλανθρωπια ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
σωστα στο ινδερνετ οι πραξεις ειναι το παν  :2funny: :2funny:

Τρελα πουλας? Τοτε γιατι πας να μου αποδειξεις οτι αυτο που ειπες δεν ηταν οντως αυτο που μου φανηκε?

Εσυ το χω πει εξαρχης εισαι η μεγαλυτερη δηθεν "γκομενα" απο ολες τις "αλλες - αλλους" εδω μεσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom