κοιτα ειμαι κοπρος θα στο χαλασω το σκυλι και την ρατσα και μετα θα κλαις..
Άμα δεν έχεις και μυαλό και δεν έχεις μακριά μαλλιά/πόδια/βλεφαρίδες...Στοίχημα παίζεις;
κοιτα ειμαι κοπρος θα στο χαλασω το σκυλι και την ρατσα και μετα θα κλαις..
7 γενιές μαλάκας δεν αλλοιώνεις εύκολα το γονίδιο
Mυαλωμενος υπονοεις να λες ψεμματα, να παιζεις ''παιχνιδι''γιατι εδω ειναι αλλιως?αμα ειναι βλακας ο αλλος σαφως και θα τον δουλεψει η αλλη γιατι ετσι ειναι παντου ...
αμα εισαι μυαλωμενος μια χαρα γαμεις κι εδω...
να γαμησεις θες η να βρεις τον ανθρωπο σου που λεει και το τραγουδι?Mυαλωμενος υπονοεις να λες ψεμματα, να παιζεις ''παιχνιδι''
να κοροιδευεις αυτην και κατα συνεπεια τον εαυτο σου , να παριστανεις κατι που δεν εισαι ?
Άμα δεν έχεις και μυαλό και δεν έχεις μακριά μαλλιά/πόδια/βλεφαρίδες...Στοίχημα παίζεις;
να γαμησεις θες η να βρεις τον ανθρωπο σου που λεει και το τραγουδι?
οχι αλλα προσαρμοζω ευχαριστα και ωραια το στομα και τα ποδια στο φυσικο περιβαλλον αντιμετωπιζοντας το παντα ολιστικα χαχαχαχααχχαχααχχαχ
Τα πάντα είναι θέμα συμπεριφοράς τελικά Αυτό το ταλέντο γιατί δεν το εκμεταλεύεσαι;
το εκμεταλευεται,οργανωνει πορνοεκδρομες...Τα πάντα είναι θέμα συμπεριφοράς τελικά Το ταλέντο γιατί δεν το εκμεταλεύεσαι;
Αν μπορούσαμε να φτιάξουμε κλώνους στην ψηφοφορία δε θα έβγαινε ποτέ.μιλαμε θα κανουμε αγωνα να μην βγει.....θα τυπωσω αφισες....θα μοιρασω τζαμπα λογαριασμους στο ραπιντ.....θα πληρωνω εικοσι ευρω την ψηφο στον αντιπαλο.....μεχρι λαος θα ψηφισω.....
το εκμεταλευεται,οργανωνει πορνοεκδρομες...
εκει με το μπορδελο για γυναικεςμε τον δημητρακη;χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχ
Δεν προλαβαινω απο την εναλλαγη μεταξυ αυτου του ταλεντου μου με τα υπόλοιπα.
ευχαριστω για τις συμβουλες σας.. :-*
Να υπενθυμισεις φιλε ,τι εγινε το 2001 .Εχεις βρει και το συνθημα βλεπω
Βρε συ μπας και εισαι ο Καμινης και ξεκινας τον προεκλογικο αγωνα απο εδω ?
Σοβαρα τωρα εαν επαναληφθει αυτο που εγινε το 2001 θα αηδιασει κοσμος και κοσμακης
Ακομη ακουω την 65 αρα νταρντανα να μου φωναζει ...
Στασου βρε μυγδαλα μυγδαλα !!!!
Κάθε μέρα ρε τύπε;; Θα κάψει συκώτια!!
Εφοσον ειναι τοσο ευκολοπιστες και ψαχνουν τον μιστερ τελειο και ικανο γιατι να τους χαλασουμε χατηρι?
Ας τους δημιουργησουμε μια τετοια φαντασιωση... ο ΙΚΑΝΟΣ ... ο ΩΡΑΙΟΣ... ο "εχω φοβερο τροπο με τις γυναικες" και στο ενδιαμεσο ας δειχνουμε και μερικα ακακα κουσουρια για να μην αρχισουν να αμφιβαλλουν απο την υπερβολη των εντυπωσεων που παμε να δημιουργησουμε.
Αν το καλοσκεφτεις..και το δεις γυρω σου παντα τετοιοι τυποι πετυχαιναν.
Ικανοι να δημιουργουν τετοιες εντυπωσεις και φαντασιωσεις... αλλα κατα τα αλλα το ιδιο θνητοι με εμας
Τυπος ο οποιος θα αρχισει τις μιζερες θεσεις , και να λεει την αληθεια σε ελλεηνιδες ειναι καταδικασμενος εξαρχης να αποτυχει.
Τι ακριβως ψαχνετε τωρα? αν θα κλεισουν οι οικοι ανοχης η οχι?
δεν προκειται να γινει ποτε αυτο... αν γινει θα κοψω το πουλι μου. (Οπως και πολλοι αλλοι)