Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Και για το δωμάτιο εννοώ.ο χωρος δεν μπορω να ειναι βρωμικος, φυσικα ο ιδιος και αν ξερω οτι εχει παρει ολο το αφρογαλα.. αμφιβαλλω αν θα θελα σεξ..
Και για το δωμάτιο εννοώ.ο χωρος δεν μπορω να ειναι βρωμικος, φυσικα ο ιδιος και αν ξερω οτι εχει παρει ολο το αφρογαλα.. αμφιβαλλω αν θα θελα σεξ..
Ρίξτε μια γνώμη ρε μάγκες...
ε τοση βρωμια δεν την μπορω ρε συ και να σου πω την αληθεια πιστευω οτι υπαρχουν και αλλες αρκετες σαν και μενα.
Και καλοστεκουμενες ,υπαρχουν φιλε ,που θελουν ΣΚΕΤΟ σεξ χωρις δεσμευσεις.Πολλες παντρεμενες εχουν γκομενο ,που τον βλεπουν στα κλεφτα ,μονο για σεξ.Για τιs καλοστεκουμενεs, επετρεψε μου να διατηρω τιs επιφυλαξειs μου..Παντα υπαρχουν αυτοι που τιs κυνηγανε, οποτε κι αν δεν καλοτρωει απ τον δικο τηs, βρισκει διεξοδο..
Για τα μπαζα ναι, συμφωνω......Θα πληρωνουν
δεν θα πηγαινα ρε συ..μονο αν με επαιρνε μπουρδελοτσαρκα η λουκριτιτσα ε μπορει να πηγαινα ξερω και εγωΚαι για το δωμάτιο εννοώ.
οπου γουσταρεις θα σε παω μαναρι μ!!!δεν θα πηγαινα ρε συ..μονο αν με επαιρνε μπουρδελοτσαρκα η λουκριτιτσα ε μπορει να πηγαινα ξερω και εγω
οπου γουσταρεις θα σε παω μαναρι μ!!!
αλλα δεν ειμαστε εμεις γ τσαρκες...
στα καλυτερα θα σε παω...
του γαλακτος...
σε χασάπικο θα πάτε τσάρκα ;;;
[/quote
ρε συ νοβοσελακ ποτε δεν ειχα σκεφτει οτι θα μου φερουν πεντ εεξι παλικαρια ενωπιον μου και θα μου πουν διαλεξε πουτσα..με 50 ευρω. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα νομιζω οτι ειναι οτι πιο ξενερουα για μενα..δυστυχως.Τι να σου πω για αλλες μπορει να ειναι και φαντασιωση.
Μαγκες ,σας εκπεμπω S.O.S ,προς ολους τους συναγωνιστες.
Δημαρχος για την Αθηνα ,θα κατεβει ο "Συνηγορος του Πολιτη "
Γ.Καμινης ,υποστηριζομενος απο ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.
Εχει δηλωσει οτι θα κλεισει αμεσως τα μπουρδελα.
Θα το κανει σαν την Σουηδια ,που απο 1/1/1999 ,ναι καλα διαβασατε 1/1/1999 ,τα μπουρδελα ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ ,και διωκεται ο πελατης .
Ενω στην Γερμανια ,Ολλανδια ,Βελγιο ,αλλα και στην Νορβηγια ,Δανια ειναι ΝΟΜΙΜΑ.
(Ειναι ...απολιτιστες αυτες οι χωρες?)
Θα απαγορευεται να εκδιδονται οι γυναικες ,θα επιτρεπεται ομως να πεθαινουν στην πεινα ,με την ανεργια στο 20% ,καθως και θα επιτρεπεται να καθαριζουν τουαλετες με 600 ευρω τον μηνα ,ή να δουλευουν ανασφαλιστες ,και να πεθαινουν απο την ορθοστασια ,για λιγωτερα απο 600 ευρω το μηνα .
Διοτι συμφωνα με τον Καμινη και την "σοφη " Καραμανου ,οι γυναικες μονο ...με την απειλη πιστολιου ,δουλευουν σαν ιεροδουλες ,βγαζοντας 7-8 φορες παραπανω ,και περισσοτερα λεφτα απο τον βασικο μισθο.
Και βεβαια δεν ρωτανε την Νταρια ή αλλες επαγγελματιες ,αλλα εχουν την αποψη τους ...με την επιφοιτηση του αγιου πνευματος...
Επομενως για ποια μπουρδελα για γυναικες μιλαμε...εδω θα κλεισει και αυτα που υπαρχουν...
ε τοση βρωμια δεν την μπορω ρε συ και να σου πω την αληθεια πιστευω οτι υπαρχουν και αλλες αρκετες σαν και μενα.
+100000000000000000000Πιστευω αυτη η φραση θα πρεπει να αντηχει για καμια βδομαδα στο μυαλο ολων οσων ειναι μπουρδελιαρηδες (μαγκιας τους φυσικα) αλλα εχουν κανει το λαθος να το πουν η εστω να το υπαινιχθουν σε ελλεηνιδες γκομενες (μαλακια τους)
Γαμηστε σαν γαιδουρια στα μπουρδελα... αλλα ποτε μην αποκαλυπτετε τιποτα.
Και να σας πω... ουτε και στους φιλους σας μην το λετε...
Δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα τελικα απο το να κανεις τσαρκα ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. Εγω το προτιμω... και δεν μαθαινουν για σενα τιποτα και εχεις και το κεφαλι σου ησυχο.
μαυρο μαυρο στον τυπο αυτον.....απο ολο το μπου....Μαγκες ,σας εκπεμπω S.O.S ,προς ολους τους συναγωνιστες.
Θα το κανει σαν την Σουηδια ,που απο 1/1/1999 ,ναι καλα διαβασατε 1/1/1999 ,τα μπουρδελα ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ ,και διωκεται ο πελατης .
Ενω στην Γερμανια ,Ολλανδια ,Βελγιο ,αλλα και στην Νορβηγια ,Δανια ειναι ΝΟΜΙΜΑ.
Θα απαγορευεται να εκδιδονται οι γυναικες ,θα επιτρεπεται ομως να πεθαινουν στην πεινα ,με την ανεργια στο 20% ,καθως και θα επιτρεπεται να καθαριζουν τουαλετες με 600 ευρω τον μηνα ,ή να δουλευουν ανασφαλιστες ,και να πεθαινουν απο την ορθοστασια ,για λιγωτερα απο 600 ευρω το μηνα .
Διοτι συμφωνα με τον Καμινη και την "σοφη " Καραμανου ,οι γυναικες μονο ...με την απειλη πιστολιου ,δουλευουν σαν ιεροδουλες ,βγαζοντας 7-8 φορες παραπανω ,και περισσοτερα λεφτα απο τον βασικο μισθο.
Και βεβαια δεν ρωτανε την Νταρια ή αλλες επαγγελματιες ,αλλα εχουν την αποψη τους ...με την επιφοιτηση του αγιου πνευματος...
Επομενως για ποια μπουρδελα για γυναικες μιλαμε...εδω θα κλεισει και αυτα που υπαρχουν...
Μαγκες ,εχουμε σοβαρο θεμα.Μαγκες ,σας εκπεμπω S.O.S ,προς ολους τους συναγωνιστες.
+100000000000000000000μαυρο μαυρο στον τυπο αυτον.....απο ολο το μπου....
μαυρο στον μαυρογιαλουρο ρε.......(δεν λεω ονομα να μην με κυνηγαν)Τι μαυρο ρε , πολλοι λενε απο εδω πως το εχουν πει... και μαλιστα ειχαν ανοιξει και θρεντ.
Σε σχολιαζουν απο πισω ρε.... πας γαμας και φευγεις... διαφημιση θα κανεις? Αν θες τα χωνεις απο εδω στις ελλεηνιδες ανωνυμα... ποτε επωνυμα για πουτανες ομως.
Για ρίξτε και εκφράσεις που θα λέγατε.δεν θα πηγαινα ρε συ..μονο αν με επαιρνε μπουρδελοτσαρκα η λουκριτιτσα ε μπορει να πηγαινα ξερω και εγω
και επειδη το λεει η εριναλ θα κατσω εγω να κλαψω;Δεν ειδες τι λεει η εριναλ πιο πανω??? σιχαμενοι λεει... υποχονδριοι και κατι τετοια.
Αμα πεις πως πηγες σε μπουρδελο παει σε βγαλανε βρωμιαρη και δεν προκειται να σου κατσουν ποτε.
Λες και αυτες ειναι καθαρες στο μεταξυ.... γνωστη μου παλια μου χε πει πως σε καποιον παλιο ουτε καν γκομενο της ητανε... απλα βρισκοντουσαν που και που (ναυτικος αυτος τρεχα γυρευε) και ομως του εκανε στοματικο ακαποτο.... και να φανταστεις φαινοτανε κυριλε γκομενα και πεντακαθαρη φυσικα.... ασε ρε οι εξω ειναι μεγαλυτερες βρωμιαρες απλα εχουν μαθει να κρυβουν τις βρωμιες τους.... Ας κανουμε το ιδιο να τελειωνει η υποθεση σιγα μην πω πως γαμαω πουτανες αντε γεια ρε.
Δεν ειδες τι λεει η εριναλ πιο πανω??? σιχαμενοι λεει... υποχονδριοι και κατι τετοια.
Αμα πεις πως πηγες σε μπουρδελο παει σε βγαλανε βρωμιαρη και δεν προκειται να σου κατσουν ποτε.
Λες και αυτες ειναι καθαρες στο μεταξυ.... γνωστη μου παλια μου χε πει πως σε καποιον παλιο ουτε καν γκομενο της ητανε... απλα βρισκοντουσαν που και που (ναυτικος αυτος τρεχα γυρευε) και ομως του εκανε στοματικο ακαποτο.... και να φανταστεις φαινοτανε κυριλε γκομενα και πεντακαθαρη φυσικα.... ασε ρε οι εξω ειναι μεγαλυτερες βρωμιαρες απλα εχουν μαθει να κρυβουν τις βρωμιες τους.... Ας κανουμε το ιδιο να τελειωνει η υποθεση σιγα μην πω πως γαμαω πουτανες αντε γεια ρε.