Νέα

οι γκομενεσ του σαιτ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfslover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια πιστευετε οτι ειναι η ποιο πατσαβουρα του σαιτ

• velvy

Ψήφοι: 0 0,0%
  • boomb

• lukritia

Ψήφοι: 3 60,0%
  • annamaria

• sexoula

• alintissa

Ψήφοι: 2 40,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    5

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πατσαβουρα νουμερο1 παμε για αλλα

τώρα που το λες υπάρχει μια ψηφοφορία για τη μις μπαζόλα του σάιτ κάπου εδώ γύρω...  :hmm:

(ήμουν δεύτερη αν θυμάμαι καλά, καλά τα πήγα, με έφαγε το σύστημα κτλ  :rockon: :rockon: )

Επισκέπτης
ναι είναι αλήθεια, ήρθε ο καιρός να το πω.

εγώ χαϊδεύω φιλήδονα τις ρώγες μου όταν διαβάζω τα ποστ του λάιον και κοιτάω λάγνα το αβαταρ του.

(αυτό επειδή με είπες όρκα κωλόπαιδο, να σου αποτυπωθεί το μένταλ ίματζ στον εγκέφαλο και να μην μπορείς να το βγάλεις με τίποτα  :birdman: )

αααααααααχχχχχχ καυυυυλα

:2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τώρα που το λες υπάρχει μια ψηφοφορία για τη μις μπαζόλα του σάιτ κάπου εδώ γύρω...  :hmm:

(ήμουν δεύτερη αν θυμάμαι καλά, καλά τα πήγα, με έφαγε το σύστημα κτλ  :rockon: :rockon: )
μπα...πως ετσι; ποια ηταν πρωτη μπαζολα; :think: :2funny: :2funny: :2funny:

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
ναι είναι αλήθεια, ήρθε ο καιρός να το πω.

εγώ χαϊδεύω φιλήδονα τις ρώγες μου

μη τα γραφεις ετσι αποτομα αυτα.... τι σου φταιω δλδ νυχτιατικα

Υ.Γ καλα ρε μλκς αντι να λετε παλι καλα που υπαρχουν κ μερικες κοπελες πιο ανοιχτες με τη σεξουαλικοτητα τους κ το ψαχνουν κ λιγο παραπανω, τις κραζετε κιολας  :jerking: και μετα κανετε παραπονα "πηγα χτες με μια ξαπλωσε κ περιμενε" (με τη χαρακτηριστικη χοντροχαζη φωνη)  :headbang: :headbang:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μπα...πως ετσι; ποια ηταν πρωτη μπαζολα; :think: :2funny: :2funny: :2funny:

άσε μη μου το θυμίζεις θα συγχιστώ και δε θα πιάσει το κερί της αποτρίχωσης  >:(

με έφαγε το συστημα λέμε, κατέβαλα κάθε προσπάθεια, έκανα ολόκληρη καμπάνια αλλά τελικά το ιερό θηρίο του φόρουμ (aka bite) πήρε -ως συνήθως- την πρωτιά με καμιά 200ριά ψήφους, αφήνοντας εμένα και τη λουκ να κονταροχτυπιόμαστε για τη δεύτερη θέση.

ακόμα και η λουκ που μπήκε μετά στην ψηφοφορία (αρχικά ήταν μονομαχία μπάιτ-αφεντιάς μου) μέσα σε μία ώρα με ξεπέρασε σε ψήφους. χρειάστηκε να γλείψω κατουρημένες ποδιές για να τη φτάσω.

άσε με σου λέω, ορίστε, φριζάρισε το μαλλί που τα σκέφτηκα  >:(

OP
OP
milfslover

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
:coffee:

θα μιλησει ο λαοσ :coffee: :coffee:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
άσε μη μου το θυμίζεις θα συγχιστώ και δε θα πιάσει το κερί της αποτρίχωσης  >:(

με έφαγε το συστημα λέμε, κατέβαλα κάθε προσπάθεια, έκανα ολόκληρη καμπάνια αλλά τελικά το ιερό θηρίο του φόρουμ (aka bite) πήρε -ως συνήθως- την πρωτιά με καμιά 200ριά ψήφους, αφήνοντας εμένα και τη λουκ να κονταροχτυπιόμαστε για τη δεύτερη θέση.

ακόμα και η λουκ που μπήκε μετά στην ψηφοφορία (αρχικά ήταν μονομαχία μπάιτ-αφεντιάς μου) μέσα σε μία ώρα με ξεπέρασε σε ψήφους. χρειάστηκε να γλείψω κατουρημένες ποδιές για να τη φτάσω.

προ αβραμη γιαυτο..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
Αμαν ! Τωρα θα ηθελα επαναληψη !
Τωρα που εισαι ξεκουραστη !
Δεν πειραζει εσυ να εισαι καλα !
Τα γυαλια τα φορας ?
καλα ειμαι, μια χαρα τωρα πια ;)

τα γυαλια μια ζωη τα φοραω :grin:

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
μια αφιερωση στα κοριτσια του φορουμ απο μενα και καλα κρεββατια κοριτσια με τετοιους μαγκες σαν του βιντεο. :rockon:

Επισκέπτης

πω πω!! κοιτα τι εχανα! το μπαιτοπουλο σας εσκισε ολες :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μια αφιερωση στα κοριτσια του φορουμ απο μενα και καλα κρεββατια κοριτσια με τετοιους μαγκες σαν του βιντεο. :rockon:

καλός ο σίνα, αλλά βάλε τον κόφι κίγκστον ή τον σι εμ πανκ να γουστάρωωω  :cum: :cum: :cum: :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom