Εσυ εισαι ,αν εισαι η Νταρια ,ζωδιο Κριοςφτιαξτε μια ψηφοφορια
(στα ρωσσικα οβιεν)
Εσυ εισαι ,αν εισαι η Νταρια ,ζωδιο Κριοςφτιαξτε μια ψηφοφορια
σωστη ξεκιναω δουλειαφτιαξτε μια ψηφοφορια
πατσαβουρα νουμερο1 παμε για αλλα
ειμαι η Νταρια αλλα ειμαι ταυροςΕσυ εισαι ,αν εισαι η Νταρια ,ζωδιο Κριος
(στα ρωσσικα οβιεν)
ναι είναι αλήθεια, ήρθε ο καιρός να το πω.
εγώ χαϊδεύω φιλήδονα τις ρώγες μου όταν διαβάζω τα ποστ του λάιον και κοιτάω λάγνα το αβαταρ του.
(αυτό επειδή με είπες όρκα κωλόπαιδο, να σου αποτυπωθεί το μένταλ ίματζ στον εγκέφαλο και να μην μπορείς να το βγάλεις με τίποτα )
μπα...πως ετσι; ποια ηταν πρωτη μπαζολα;τώρα που το λες υπάρχει μια ψηφοφορία για τη μις μπαζόλα του σάιτ κάπου εδώ γύρω...
(ήμουν δεύτερη αν θυμάμαι καλά, καλά τα πήγα, με έφαγε το σύστημα κτλ )
ναι είναι αλήθεια, ήρθε ο καιρός να το πω.
εγώ χαϊδεύω φιλήδονα τις ρώγες μου
Τελιετς ? Μαλαντιετς !ειμαι η Νταρια αλλα ειμαι ταυρος
(στα ρωσικα τελιέτς ;))
Τελιετς ? Μαλαντιετς !
Δεν δουλευεις πια ?
Αμαν ! Τωρα θα ηθελα επαναληψη !
οχι ρε συ εδω και καιρο...
μπα...πως ετσι; ποια ηταν πρωτη μπαζολα;
θα μιλησει ο λαοστώρα που το λες υπάρχει μια ψηφοφορία για τη μις μπαζόλα του σάιτ κάπου εδώ γύρω...
(ήμουν δεύτερη αν θυμάμαι καλά, καλά τα πήγα, με έφαγε το σύστημα κτλ )
προ αβραμη γιαυτο.....άσε μη μου το θυμίζεις θα συγχιστώ και δε θα πιάσει το κερί της αποτρίχωσης >
με έφαγε το συστημα λέμε, κατέβαλα κάθε προσπάθεια, έκανα ολόκληρη καμπάνια αλλά τελικά το ιερό θηρίο του φόρουμ (aka bite) πήρε -ως συνήθως- την πρωτιά με καμιά 200ριά ψήφους, αφήνοντας εμένα και τη λουκ να κονταροχτυπιόμαστε για τη δεύτερη θέση.
ακόμα και η λουκ που μπήκε μετά στην ψηφοφορία (αρχικά ήταν μονομαχία μπάιτ-αφεντιάς μου) μέσα σε μία ώρα με ξεπέρασε σε ψήφους. χρειάστηκε να γλείψω κατουρημένες ποδιές για να τη φτάσω.
άσε με σου λέω, ορίστε, φριζάρισε το μαλλί που τα σκέφτηκα >
καλα ειμαι, μια χαρα τωρα πια ;)Αμαν ! Τωρα θα ηθελα επαναληψη !
Τωρα που εισαι ξεκουραστη !
Δεν πειραζει εσυ να εισαι καλα !
Τα γυαλια τα φορας ?
θα μιλησει ο λαοσ
άσε μη μου το θυμίζεις θα συγχιστώ και δε θα πιάσει το κερί της αποτρίχωσης >
με έφαγε το συστημα λέμε, κατέβαλα κάθε προσπάθεια, έκανα ολόκληρη καμπάνια αλλά τελικά το ιερό θηρίο του φόρουμ (aka bite) πήρε -ως συνήθως- την πρωτιά με καμιά 200ριά ψήφους, αφήνοντας εμένα και τη λουκ να κονταροχτυπιόμαστε για τη δεύτερη θέση.
ακόμα και η λουκ που μπήκε μετά στην ψηφοφορία (αρχικά ήταν μονομαχία μπάιτ-αφεντιάς μου) μέσα σε μία ώρα με ξεπέρασε σε ψήφους. χρειάστηκε να γλείψω κατουρημένες ποδιές για να τη φτάσω.
μια αφιερωση στα κοριτσια του φορουμ απο μενα και καλα κρεββατια κοριτσια με τετοιους μαγκες σαν του βιντεο.
έλεος ασχολείσαι και με wresling?ήμαρτον Κύριεεεεεκαλός ο σίνα, αλλά βάλε τον κόφι κίγκστον ή τον σι εμ πανκ να γουστάρωωω